Πώς να αντιμετωπίσετε τη μερική φαλάκρα μαλλιών

Συχνά η σκέψη της μερικής τριχόπτωσης προκαλεί άγχος στους ανθρώπους. Αυτό μπορεί να συμβεί για διάφορους λόγους. Ένα άτομο που δεν τηρεί συνθήκες υγιεινής για την κορυφή μπορεί να το αντιμετωπίσει. Εσωτερικές αιτίες μπορεί να είναι η έλλειψη σωστής διατροφής ή οι ανώμαλες ορμόνες που είναι αρκετά συχνές ακόμη και στους εφήβους. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στην έλλειψη κατάλληλης ενυδάτωσης. Για τα άτομα που καταναλώνουν υπερβολικά πρόχειρα φαγητά, μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Πώς να αντιμετωπίσετε τη μερική φαλάκρα μαλλιών

Οικιακά διορθωτικά μέτρα για μερική φαλάκρα στα μαλλιά:

Εδώ είναι μια απλή θεραπεία στο σπίτι για να αποφύγετε τη φαλάκρα των μαλλιών.

1. Γιόγκα και ασκήσεις:

Συχνά μπορούν να γίνουν κάποιες διατατικές ασκήσεις που κάνουν τη ροή του αίματος καλύτερη στο κεφάλι, κάτι που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο. Η φαρμακευτική αγωγή μπορεί επίσης να βοηθήσει να καταπρανει το μυαλό και να οδηγήσει σε μείωση του άγχους.

2. Αυγό, Neem, γιαούρτι και χυμός λεμονιού:

Οι κλώνοι είναι κατασκευασμένες από πρωτεΐνες και επίσης οι νιφάδες μπορούν να θεραπευτούν εάν παρασκευαστεί ένα πακέτο αυγό. Ο χυμός λεμονιού που είναι φρεσκοστυμμένος μπορεί να είναι πολύ καλός για λάμψη και επίσης για τη θεραπεία μυκητιακών προβλημάτων.

3. Μασάζ μαλλιών με καυτό λάδι:

Υπάρχουν διάφοροι τύποι ελαίων όπως η ελιά, η κανόλα, η καρύδα και το αμύγδαλο, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι πολύ χρήσιμα για τη θεραπεία τέτοιων προβλημάτων. Αυτά μπορεί επίσης να είναι καλά για άτομα που έχουν έλλειψη κυκλοφορίας ή που παραμένουν σε άγχος. Όταν αυτά ληφθούν επαρκώς και στη συνέχεια θερμανθούν με ζεστό νερό, αυτά μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν όταν αυτά είναι της ισχύουσας θερμοκρασίας και όχι πολύ ζεστά. Μπορείτε να κάνετε μασάζ για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα τουρμπάνι για να κλείσετε τη θερμότητα. Αυτά μπορούν στη συνέχεια να ξεπλυθούν με ένα ήπιο καθαριστικό.

Φαρμακευτικά φάρμακα για φαλάκρα μαλλιών:-

Συχνά συνιστώνται φάρμακα τα οποία μπορεί να είναι ποικίλα, ανάλογα με την εξέταση του ασθενούς που συνήθως διεξάγεται. Εάν ένα άτομο θέλει να μάθει για την κατάσταση, μπορεί να πάει σε εξειδικευμένες κλινικές που μπορούν να παρέχουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.

φαλάκρα-μαλλιά

Υπάρχουν διάφοροι τύποι χειρουργικών επεμβάσεων που μπορούν να ακολουθηθούν. Αυτές τις μέρες μπορεί επίσης να υπάρξουν κάποιες προσωρινές διαδικασίες όπως η ύφανση. Εκεί βρίσκονται προσωρινές ψευδείς επεκτάσεις. Αυτά δεν είναι μόνιμα αλλά μπορούν να είναι μια καλή λύση για άτομα που θέλουν να είναι περιορισμένοι στον προϋπολογισμό και επίσης δεν θέλουν να κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις.

Εάν ένα άτομο έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει για μέθοδο μεταμόσχευσης ή εξαγωγής, τότε αυτό μπορεί να είναι μια δαπανηρή επιλογή. Αυτό δεν χρειάζεται μόνο υπερβολικό χρηματικό ποσό, αλλά επίσης είναι αρκετά επώδυνο. Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι ότι όσο περισσότερες ποσότητες μοσχευμάτων χρειάζονται για μια πληρέστερη κάλυψη, η διαδικασία είναι τόσο δαπανηρή. Τα αποτελέσματα δεν είναι παρόμοια για όλους τους ασθενείς. Ένας ασθενής θα πρέπει να συζητήσει σωστά εάν υπάρχουν άλλες επιλογές που μπορούν να συμβουλευτούν πριν από αυτόν τον τύπο διαδικασίας.

Αυτό είναι επίσης αρκετά επώδυνο. Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, περίπου 6 ωοθυλάκια ή σε ακραίες περιπτώσεις, περισσότερα από αυτά περίπου 42 από αυτά λαμβάνονται από την πλάτη και στη συνέχεια γίνονται διατρήσεις στα μετωπικά τμήματα όπου αυτά εισάγονται ή φυτεύονται. Οι δημοφιλείς μέθοδοι είναι μέθοδος σχισμής ή αυτές γίνονται επίσης με αυτό.

τριχόπτωση

Αυτές είναι δημοφιλείς καθώς μια άλλη μέθοδος είναι εκεί για ακραίες περιπτώσεις όπου η αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής γίνεται ράβοντας και τραβώντας πιο κοντά τις περιοχές που έχουν ακόμα πάχος για να καλύψουν την περιοχή όπου έχει συμβεί η απώλεια. Αυτά μπορεί να αφήσουν ουλές και είναι εξαιρετικά δαπανηρά. Επομένως, αυτά πρέπει να είναι καλά μελετημένα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Επίσης αυτά υποτίθεται ότι είναι ως επί το πλείστον μόνιμα.