15 Κατάλογος προσιτών κλινικών για μεταμόσχευση μαλλιών σε όλη την Ινδία

Η Ινδία είναι μια αναπτυσσόμενη οικονομία. Είναι γνωστό για τον πολιτισμό, το στυλ, τη θρησκεία και την παράδοσή του. Παρόλο που δεν είναι η πιο προηγμένη χώρα, το επίπεδο έχει αυξηθεί πολύ αργά. Κάθε χρόνο αυτό το μέρος έχει χιλιάδες τουρίστες και όλοι τους είναι τόσο ενθουσιασμένοι και ενθουσιασμένοι όταν ακούν το όνομα της Ινδίας. Αυτό το μέρος είναι πραγματικά μια ομορφιά. Γνωρίζατε όμως ότι η Ινδία διαθέτει επίσης εξαιρετικά κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών; Ναι, αυτό το μέρος έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ που σχεδόν φτάνουμε στην κορυφή των charts. Τα δέκα κορυφαία κέντρα μεταμόσχευσης μοιράστηκαν σε αυτό το άρθρο για τη γνώση και το όφελος σας. Διαβάστε τα λοιπόν και κάντε την καλύτερη επιλογή για τον εαυτό σας.

Κλινικές για μεταμόσχευση μαλλιών σε όλη την Ινδία

Οι καλύτερες κλινικές για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία:

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα πιο δημοφιλή κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών που διατίθενται σε όλες τις μεγάλες πόλεις των κρατών της Ινδίας, τα οποία είναι πολύ συνεργάσιμα για πελάτες με ειδικά οφέλη.

1. Adhi- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Ένα μεγάλο κέντρο μεταμόσχευσης στην Ινδία είναι το Adhi India που βρίσκεται στο Δελχί. Με εξαιρετικό και εκτεταμένο υπόβαθρο, αυτό το μέρος είναι απολύτως εκπληκτικό όταν πρόκειται για καλλυντικά, χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες μαλλιών. Οι ειδικοί εδώ είναι γνωστοί σε όλη τη χώρα και αυτό το μέρος έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα αργά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε να ανατρέξετε στον επίσημο ιστότοπο. Αυτό είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε μεταμόσχευση μαλλιών. Παρόλο που είναι ελαφρώς ακριβό, σίγουρα αξίζει τον κόπο.

2. Τέλεια μεταμόσχευση μαλλιών- σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Είναι μια άλλη μεγάλη κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία, η οποία βρίσκεται στην υπέροχη και κρύα πόλη Chandigarh. Είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο και διαθέτει καταστήματα σε όλη τη χώρα. Οι ειδικοί εδώ είναι όλοι βετεράνοι σε όλα τα είδη μεταμόσχευσης μαλλιών και όλοι ξέρουν τι να κάνουν για να αποκτήσουν χοντρά, μακριά και καλής ποιότητας μαλλιά. Αυτό το μέρος είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σίγουρα αξιόπιστο. Μπορείτε να έρθετε εδώ οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου με ένα ερώτημα και το πρόβλημά σας θα λυθεί.

Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας

3. Skin City- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Το Skin City είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία. Ιδρύθηκε από τον Doctor Niteen Dhope. Βρίσκεται σε 16 συνοικίες της Μαχαράστρα και έχει πάνω από 12 χρόνια σταθερής εμπειρίας. Γνωρίζει τα πάντα που σχετίζονται με τη χειρουργική του δέρματος και τις θεραπείες ομορφιάς και μαλλιών. Αυτό το μέρος έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή και έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Σίγουρα έχουν επιτυχία σε αυτόν τον τομέα και έχουν προταθεί από διάφορους γιατρούς και ειδικούς.

4. DHI- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Με όλες τις μεγάλες πόλεις της Ινδίας, το DHI είναι ένα άλλο καλύτερο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ινδία που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Είναι μια από τις καλύτερες κλινικές που σχετίζονται με θεραπείες μαλλιών και δέρματος. Έχει επιτύχει πολλές επιτυχίες από τότε που άνοιξε και έχει χιλιάδες πελάτες και επισκέπτες κάθε χρόνο. Αυτό το μέρος είναι απολύτως λαμπρό. Οι άνθρωποι εδώ είναι επαγγελματίες και τα πρότυπα είναι υπέροχα. Σίγουρα θα σου δώσει μια νέα εμφάνιση.

Κέντρα Μεταμόσχευσης Μαλλιών σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας

5. Vasan Hair Care- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Βρίσκεται στην καυτή και όμορφη πόλη Chennai, θα βρείτε το Vasan Hair Care. Είναι μια λαμπρή κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία και είναι γνωστή για χειρουργικές και μη χειρουργικές επεμβάσεις. Βοηθά στην αποκατάσταση των μαλλιών και δίνει στα μαλλιά μια νέα και υγιή όψη. Δρ ΜΜΤ. Ο Vasan που είναι ο κύριος αυτού του κέντρου μεταμόσχευσης μαλλιών έχει σχεδιάσει αυτό το μέρος προσεκτικά που θα βελτιώσει και θα τονώσει την ανάπτυξη των μαλλιών χωρίς ράμματα, ουλές απώλειας αίματος.

6. The Skin And Shape- All Branch κλάδους:

Ελάτε στη λαμπερή και πλούσια πόλη της Βομβάης και ζήστε τη μαγεία που έχει να προσφέρει η The Skin and Shape Clinic. Είναι η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ινδία και αποτελείται από μερικούς από τους καλύτερους χειρουργούς όπως ο Δρ Bijoy Methil και ο Δρ Anju Methil. Αυτό είναι το απόλυτο μέρος για να κάνετε στον εαυτό σας μια καταπληκτική μεταμόσχευση μαλλιών, παρόλο που μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά άλλα μέρη πριν πάρετε την τελική σας απόφαση.

7. Κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών AK- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Οι κλινικές AK βρίσκονται και στις δύο Ludhiana και Chandigarh. Ειδικεύεται σε αισθητικές επεμβάσεις και διαθέτει αρκετά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι πολύ επαγγελματική και έχει μεγάλη επιτυχία. Εάν θέλετε να κάνετε μια ασφαλή και αποτελεσματική χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, μπορείτε να απευθυνθείτε στον γιατρό σας πριν κάνετε την τελική επιλογή. Αυτός ο τόπος βασίζεται στην αξία και την απόδοση. Επομένως, μπορείτε να περιμένετε το καλύτερο από αυτό.

μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία

8. Κέντρο Μεταμόσχευσης Ελιάς και Αισθητικής Χειρουργικής- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Στην υπέροχη πόλη των μαργαριταριών και του Nawabs, θα βρείτε το πιο διάσημο κέντρο μεταμόσχευσης ελιάς και καλλυντικής χειρουργικής της Ινδίας. Βρίσκεται στους Jubilee Hills του Hyderabad και ο αριθμός τηλεφώνου είναι 040 4475 7575. Έχει ικανοποιήσει περισσότερους από 40.000 πελάτες και συνεχίζει να φροντίζει αρκετούς άλλους. Διαθέτει εξαιρετική υποδομή και διαθέτει μεγάλο αριθμό χειρουργείων. Έρχονται ακόμα με καλύτερες και εκτενέστερες θεραπείες για τους πελάτες τους. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες κλινικές για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία.

9. Νέες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών You You- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Το New You Clinic Bangalore έχει σπουδαίο εκπαιδευτικό υπόβαθρο στην Ινδία, την Κορέα, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκεται στο Krystal Prestige που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Hyderabad House. Ο αριθμός τηλεφώνου είναι 080 40992418. Μπορείτε να τους καλέσετε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κλείσετε μόνοι σας ένα ραντεβού. Εκτελούν εξαιρετική χειρουργική επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών και έχουν εκτιμηθεί από τους περισσότερους. Αυτή η κλινική εξασφαλίζει το καλύτερο είδος αποτελεσμάτων μόνο σε μικρό χρονικό διάστημα. Έλα εδώ και δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

10. Κλινική Αισθητικής Χειρουργικής του Dr. Manoj Khanna- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Η Καλκούτα δεν είναι πια η πόλη της χαλάρωσης. Έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από χθες. Και αυτό μπορεί να γίνει κατανοητό ως προς την ανάπτυξή του. Το μεγάλο κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών που ονομάζεται Δρ Manoj Khanna’s Cosmetic Surgery Clinic είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Αυτό το μέρος έχει αντιμετωπίσει με επιτυχία περίπου 2500 περιπτώσεις συνολικά και είναι αρκετά αποτελεσματικό ίδρυμα στην Ινδία καθώς και στο εξωτερικό. Ο Doctor Manoj είναι σίγουρα ο καλύτερος που μπορείτε να συναντήσετε καθώς είναι απόλυτος επαγγελματίας όταν πρόκειται για μεταμόσχευση μαλλιών.

11. Προηγμένο Κέντρο Μεταμόσχευσης Μαλλιών του Dr. Madhu- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς μεταμόσχευσης μαλλιών στον νομό. Έχει χιλιάδες καλές κριτικές και δεν θα απογοητευτείτε. Από όλες τις σχετικές πτυχές, είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς που θα σας προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο και απόλυτα αυθεντικό σετ μαλλιών. Οι τεχνικές και η διαδικασία που εφαρμόζονται στη συγκεκριμένη κλινική/κέντρο είναι αρκετά εντυπωσιακές και όλα λειτουργούν με το τελευταίο μηχανογραφικό σύστημα. Βρίσκεται στο Δελχί και πήρε το όνομά του από τον Doctor Madhu, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα και λειτουργεί και παρέχει λαμπρά αποτελέσματα εδώ και πολλά χρόνια.

μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία

Ο Δρ Madhu διαθέτει εγκαταστάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών σε πολλές άλλες μεγάλες πόλεις, όπως η Βομβάη, η Μπανγκαλόρ, η Καλκούτα κ.λπ. κοίταξαν. Το εξαιρετικό σετ δεξιοτήτων μεταμόσχευσης μαλλιών του επιτρέπει να ανοίξει ένα υπερσύγχρονο κέντρο που περιλαμβάνει όλο τον τελευταίο εξοπλισμό σε αυτόν τον τομέα εργασίας. Αν ψάχνετε για έναν ρεαλιστικό εμπειρογνώμονα μεταμόσχευσης μαλλιών, τότε αυτός ο Δρ Madhu είναι εδώ για να σας βοηθήσει να σας προσφέρει οικονομικές χρεώσεις και οι κλινικές του είναι πάντα στην υπηρεσία σας. Επισκεφτείτε τον για κάθε είδους θέματα σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών.

12. Κλινική Akruti Hair Transplant Clinic- All Brances Branches:

Αναζητώντας μια ιδανική κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδική που θα σας βοηθήσει με κάθε είδους προβλήματα σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε. Παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και είναι αρκετά προσιτό επίσης. Υπάρχουν προφανώς πολλοί άλλοι προορισμοί μεταμόσχευσης μαλλιών εκεί έξω και μερικοί μπορεί να είναι λίγο καλύτεροι επίσης. Αλλά ένα πράγμα πρέπει να έχετε κατά νου ότι κανείς δεν πλησιάζει ποτέ την εξυπηρέτηση πελατών που παρέχεται από την κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Akruti. Κατά τη διάρκεια πολλών ετών σκληρής δουλειάς, αυτή η κλινική έχει κερδίσει μια αξιοπρεπή φήμη και οι ασθενείς βρίσκουν κατάλληλα και αποτελεσματικά αποτελέσματα από αυτούς τους χώρους.

13. Κλινική Radiance Hair Transplant Clinic- All Brances Branches:

Αν ψάχνετε για μια καλή κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών που συνοδεύεται από επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα και καλή εξυπηρέτηση πελατών, τότε σίγουρα θα πρέπει να ελέγξετε αυτό το μέρος. Έρχεται με ένα μοναδικό σύνολο πακέτων που είναι όλα προσιτά για τους κοινούς ανθρώπους που υποφέρουν από προβλήματα μαλλιών και απαιτούν άμεση υπηρεσία μεταμόσχευσης μαλλιών. Διαθέτει μια σειρά από καλά εκπαιδευμένους και μορφωμένους άνδρες και γυναίκες χειρουργούς, οι οποίοι παρέχουν ό, τι καλύτερο μπορούν σε αυτόν τον τομέα εδώ και πολλά χρόνια.

μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία

Διαθέτει κάθε είδους εγκαταστάσεις για τη θεραπεία της φαλάκρας, του χαμηλού ρυθμού ανάπτυξης των μαλλιών, των θεμάτων ποιότητας των μαλλιών κλπ και πολλές άλλες υπηρεσίες που είναι προσαρμοσμένες για να βελτιώσουν τον τρόπο που νιώθετε για τα μαλλιά σας. Σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε από τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες σε αυτήν την κλινική προσφέρουν τις άριστες υπηρεσίες τους. Ακόμα κι αν τα προβλήματα των μαλλιών σας οφείλονται στην κληρονομικότητα και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούν να κάνουν οι κλινικές, η κλινική μαλλιών Radiance σας παρέχει μόνιμες λύσεις.

14. Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Harley- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Εδώ έχουμε ακόμη μια φοβερή κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών που λειτουργεί από μερικούς από τους πιο έμπειρους επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα. Οι άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί εδώ έχουν ένα πράγμα να πουν, “Πάντα ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά μου”. Βρίσκεται στο Lokhandwala, Andheri West, Βομβάη.

15. Prime Hair Studio- Σε όλα τα υποκαταστήματα της Ινδίας:

Οι περισσότεροι πελάτες έχουν το ίδιο πράγμα να πουν για αυτό το κέντρο μεταμόσχευσης μαλλιών, “Ένα πολύ ωραίο πακέτο φροντίδας”. Τα πακέτα που παρέχουν στους πελάτες είναι απολύτως προσιτά και λογικά.

Αυτές είναι οι κλινικές για μεταμόσχευση μαλλιών στην Ινδία που μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα. Με τέλειες κριτικές και αποτελέσματα, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών.