Κορυφαία 15 κομψά και μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες

Τα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες έχουν υποστεί ριζική αλλαγή τα τελευταία χρόνια. Οι στιλίστες μόδας δοκιμάζουν διαφορετικά κουρέματα και κομμώσεις στα μοντέλα ράμπας και τους διάσημους για τα βραβεία τους. Τα σαλόνια μόδας αποκτούν επίσης όλο και περισσότερη σημασία. Μπορείτε να εντοπίσετε διάφορους ηθοποιούς και τηλεοπτικούς παρουσιαστές που αθλούνται με διαφορετικές μορφές χτενίσματος για τις εκπομπές τους. Αυτό δίνει ξανά στον απλό άνθρωπο τις ιδέες για αθλητικές διάφορες μοντέρνες εμφανίσεις μαλλιών.

μοντέρνα χτενίσματα για άντρες

Οι μοντέρνοι κομμωτές για άντρες δεν κάνουν πίσω από τη χρήση διαφόρων ειδών styling από ισιωτικά μέχρι μπούκλες και στα αντρικά μαλλιά. Είναι παρελθόν όταν είχατε κυματιστά μαλλιά και θέλατε μια ισιωμένη κομψή εμφάνιση, αλλά η αναζήτηση ενός καλού κομμωτή ήταν πολύ πονοκέφαλος. Εάν είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε ένα μοντέρνο χτένισμα για άνδρες, τότε έχουμε μερικές εμφανίσεις μαλλιών για εσάς.

Καταπληκτικά μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες με εικόνες:

Ας δούμε μερικά από τα 15 κορυφαία μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες, μαζί με εικόνες που μπορείτε να αθληθείτε εύκολα με λαμπερή μόδα.

1. Μέσο μέρος προς τα έξω πίσω:

Μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες - Μέσο μέρος

Όταν θέλετε να κάνετε ένα μεγαλύτερο κούρεμα από το πίσω κομψό look, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μεσαίο μήκος πίσω με εξωτερικά φτερά όπως αυτό. Για το μπροστινό μέρος μπορείτε να διατηρήσετε μια πίσω πινελιά ή ένα μεσαίο ή πλαϊνό μέρος. Αυτό είναι ένα μοντέρνο μοντέρνο χτένισμα για ανδρική εμφάνιση.

2. Wispy Side Bangs:

Μοντέρνα χτενίσματα για άντρες - Wispy side bangs

Αυτή είναι μια μοντέρνα ασιατική εμφάνιση μαλλιών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Η πλάτη μπορεί να διατηρηθεί σε στρώσεις και στυλ wispy που δίνουν πιο funky πινελιά σε αυτό. Τα πλαϊνά κτυπήματα κομμένα σε στρώματα είναι μια μοντέρνα πινελιά και πρέπει να το αθλήσετε με το σωστό είδος ρούχων.

3. Στυλ σειράς καλαμποκιού:

Αυτό είναι ένα παχύ σγουρό κούρεμα σε στυλ στρογγυλής καλαμποκιού. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το τρίχωμα εύκολα όταν θέλετε κάτι διαφορετικό αλλά μοντέρνο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες με μεσαίες μπούκλες μαλλιών που ταιριάζει απόλυτα σε μακριά πρόσωπα.

4. Front Bangs:

Τα μπροστινά κτυπήματα είναι ένα κοινό χτένισμα. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτόν τον τύπο μπροστινού κτυπήματος που είναι λίγο μοντέρνος στην εμφάνιση. Αυτό έχει ένα στρώσιμο ακατάστατο κτύπημα και τα μετωπικά κτυπήματα κόβονται επίσης σε ασύμμετρα ασύμμετρα στρώματα. Αυτό το μοντέρνο χτένισμα για άντρες σας δίνει ένα πανκ στυλ που είναι αρκετά δημοφιλές αυτές τις μέρες.

5. Μεσαία πλάγια κτυπήματα:

Αν σας άρεσε η ταινία Thor, τότε ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε αυτό το μοντέρνο κούρεμα. Αυτό έχει μεσαία κτυπήματα που δεν μοιάζουν πολύ με τις περικοπές του χθες. Αυτό το νέο μοντέρνο χτένισμα για άνδρες με μακριά μαλλιά είναι σέξι και πολύ καινούριο, το οποίο προτιμάται κυρίως από εφήβους.

6. Ακατάστατο σγουρό στυλ:

Μοντέρνα χτενίσματα για άντρες - ακατάστατο σγουρό στυλ

Αυτή είναι μια πολύ σέξι εμφάνιση που μπορείτε να δοκιμάσετε αυτή τη σεζόν. Είναι πολύ ωραίο να αθληθεί κάτι σγουρό όταν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά. Αυτό δίνει μια νότα μοντέρνας μοντέρνας μόδας στο κανονικό στυλ σας.

7. Sleek Bangs:

Αυτό μπορεί να είναι ένα μοντέρνο χτένισμα για άντρες το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε σχεδόν ανά πάσα στιγμή. Αυτό μπορεί να είναι καλό ως επίσημη εμφάνιση, φλερτ στυλ και επίσης για τα πάρτι σας. Αυτό είναι αριστοκρατικό και πολύ στυλ ράμπας. Ένα επαγγελματικά κομμένο πλαϊνό κτύπημα θα είναι κατάλληλο για αυτό το στυλ. Αν κρατήσετε την πλάτη λίγο περισσότερο τότε αυτό θα φανεί ακόμα καλύτερο.

8. Πίσω βουρτσισμένη κυματιστή εμφάνιση:

Ένα κυματιστό βλέμμα μπορεί να φαίνεται πραγματικά σέξι όταν έχετε μια ωραία ακατάστατη πλάτη με μερικές ακατάστατες μπούκλες στο πίσω μέρος. Αυτό μπορεί να είναι καλό για επίσημους ή ακόμα και για πάρτι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και εξαιρετικά χτενίσματα για άνδρες με μεσαία μαλλιά και γένια που κάνει το βλέμμα σας πιο δελεαστικό.

9. Μοντέρνο Wispy Wavy Style:

Ένα ασύμμετρο wispy κυματιστό στυλ όπως αυτό μπορεί να είναι πολύ ωραίο στον αθλητισμό όταν έχετε ένα οβάλ ή τετράγωνο σχήμα προσώπου. Μπορείτε να ζητήσετε από τον στυλίστα σας να σας δώσει κοντές μπούκλες στο πίσω μέρος για περισσότερο στιλ. Κανένα άλλο μοντέρνο χτένισμα για άντρες σαν αυτό δεν είναι τόσο μοντέρνο και έξυπνο.

10. Τα χτενίσματα μεσαίου μήκους:

Μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες 10

Όλα τα προηγούμενα χτενίσματα φοριούνται από άντρες διάσημους αρκετά συχνά και αυτό δεν είναι διαφορετικό. Διαθέτει την υπογραφή Chris Hemsworth με μεσαίο μήκος πίσω βουρτσισμένη εμφάνιση που οι γυναίκες βρίσκουν αρκετά δελεαστική. Θα είναι δελεαστικό για τις περισσότερες γυναίκες καθώς μπορεί εύκολα να κάνει έναν άντρα να φαίνεται πολύ ελκυστικός. Το μοτίβο ότι τα αθλήματα μαλλιών είναι αρκετά φανταχτερό και δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί. Η ποιότητα των μαλλιών είναι η πρωταρχική απαίτηση για την απόλυτη επιτυχία αυτής της εμφάνισης. Τα μαλλιά μεσαίου μήκους πρέπει να βουρτσίζονται σωστά προς τα πίσω όχι με άκαμπτο αλλά με σταθερό τρόπο, ώστε να μην εφάπτονται εντελώς με το τριχωτό της κεφαλής. Θα πρέπει να υπάρχει κάτι αφράτο σε αυτή την εμφάνιση.

11. The Short Hair Corporate Stylish Look:

Μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες 11

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα νέα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες φέτος το 2016. Αυτός είναι ο απλός τρόπος για το χτένισμα των μοντέρνων μαλλιών. Μπορούμε να δούμε πόσο σαγηνευτικά φαίνονται αυτά τα μαλλιά στο τονισμένο πρόσωπο και μπορείτε να κάνετε το βλέμμα με αυτόν τον τρόπο αν δεν έχετε παχουλό τύπο προσώπου. Το χτένισμα θα σας κάνει να δείχνετε διαφορετικοί και μοναδικοί από όλους τους άνδρες που αναζητούν στυλ εκεί έξω. Το μοτίβο που εμφανίζει τα μαλλιά μέσα από αυτό το look είναι αρκετά εντυπωσιακό και θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες εκεί έξω. Αν είστε διατεθειμένοι να δείχνετε το καλύτερο, τότε αυτό θα είναι κάτι που θα σας βοηθήσει και θα είναι κατάλληλο για την εμφάνιση της πραγματικής και ώριμης εικόνας του άντρα.

12. Το χτένισμα μεσαίου μήκους για κυματιστά μαλλιά:

Μοντέρνα χτενίσματα για άντρες 12

Εδώ είναι κάτι εντελώς νέο. Το χτένισμα φέρνει κάτι νέο στο τραπέζι. Αυτό είναι ίσως το πιο μοντέρνο χτένισμα μεσαίου μήκους που μπορεί να πάρει. Το μοτίβο σύμφωνα με τον οποίο τα αθλήματα στα μαλλιά είναι πολύ εντυπωσιακό και θα είναι κατάλληλο για όλους τους άνδρες και τις γυναίκες εκεί έξω. Έρχεται με μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις στα πλάγια και είναι κάτι που θα βρείτε εντυπωσιακό για τον εαυτό σας. Αν ψάχνετε για ένα αξιοπρεπές χτένισμα φέτος, τότε αυτό θα είναι πολύ καλό για εσάς. Τα μαλλιά μπορούν ακόμη να βαφτούν για να φαίνονται ακόμη πιο δελεαστικά.

13. The Perfect Short Hairstyle For Bearded Loos:

Μοντέρνα χτενίσματα για άντρες 13

Εάν μεγαλώνετε μια χάντρα, τότε θα χρειαστείτε ένα μοντέρνο ανδρικό χτένισμα που είναι αρκετά καλό για να κάνει τη χάντρα να φαίνεται ελκυστική. Εδώ είναι κάτι που μπορεί να σας αρέσει. Το συγκεκριμένο χτένισμα έρχεται με κάποια φοβερή δουλειά που γίνεται στη μέση του κεφαλιού. Οι πλευρές είναι κομμένες και αυτό δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο μεσαίο τμήμα των μαλλιών. Εάν χρειάζεστε κάτι εντελώς φρέσκο ​​και νέο, τότε αυτό το χτένισμα μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο για εσάς.

14. The Man Bun Look 2016:

Μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες 14

Αυτή είναι μια εξελιγμένη έκδοση του κουλουριού. Είναι πραγματικά ελκυστικό και είναι απολύτως κατάλληλο για όλους τους άντρες που αγαπούν τα μαλλιά τους. Η ποιότητα των μαλλιών είναι ένα από τα καθοριστικά σημεία αυτής της εμφάνισης και για όλους τους καλούς λόγους αυτό το χτένισμα είναι κάτι που θα είναι κατάλληλο για να σας κάνει να φαίνεστε καλοί και είναι κάτι που μπορεί να αθληθεί σχεδόν οπουδήποτε. Δεν υπάρχει αλογοουρά στο πίσω μέρος. Το πράγμα που γίνεται με τα μαλλιά στο πίσω μέρος είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο κομψό από μια κανονική αλογοουρά. Δεν υπάρχει ούτε στρογγυλό κουλούρι στο πίσω μέρος. Αυτό είναι ένα από τα νέα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες με γένια και αλογοουρά φέτος.

15. Η σύγχρονη περικοπή πληρώματος μεσαίου μήκους:

Μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες 15

Οι περικοπές του πληρώματος ήταν πολύ σύντομες. Αλλά αυτή είναι η νέα και πιο κομψή μορφή. Εδώ οι πλευρές είναι σχεδόν ξυρισμένες και το μπροστινό τμήμα πέφτει στο μέτωπο. Μοιάζει με ένα σούπερ κοντό περιθώριο μοντέρνο κούρεμα για άνδρες.

Τα παραπάνω μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες είναι κάτι που θα καθοδηγήσει κάθε άντρα που λατρεύει να ακολουθεί τη μόδα και να δείχνει μοντέρνα. Απλά επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και πάρτε το ίδιο χτένισμα για να κάνετε τα κεφάλια να γυρίζουν.