9 Υπέροχα χτενίσματα με βουρτσισμένη πλάτη για άνδρες 2021

Τα χτενίσματα με βουρτσισμένη πλάτη δεν είναι η τελευταία εφεύρεση, αλλά σίγουρα ήταν στο προσκήνιο για λίγο. Απλώς από τις εποχές »= πομάδες και προϊόντα κεριού που έχουν προστεθεί στις αντρικές δηλώσεις στυλ, τα χτενίσματα με βουρτσισμένη πλάτη έχουν επίσης αναδειχθεί με ευέλικτες και πολυάριθμες εμφανίσεις που μπορούν να δημιουργηθούν απλόχερα.

Εάν ενδιαφέρεστε και θέλετε να εξερευνήσετε περαιτέρω, τι θα λέγατε να τα δείτε μαζί; Ορίστε!

9 Καλύτερα κοντά και μακριά χτενίσματα χτενίσματος για άνδρες:

Ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή 9 χτενίσματα με πινέλο που πρέπει να δείτε

1. Slick Back Fade:

Χτενίσματα βουρτσισμένα στην πλάτη αρσενικά

Αυτό είναι ένα μοντέρνο χτένισμα με βουρτσισμένη πλάτη. Αυτός ο τύπος ξεθωριάσματος περιλαμβάνει επίσης κωνικές πλευρές και πλάτη, δίνοντάς του την κλασική εμφάνιση του 21ου αιώνα. Ιδανικό για μακριά μαλλιά, και επίσης η στολή θα έχει επίσης σημασία όταν θέλετε να αναδείξετε αυτό το βλέμμα. Αποκτήστε αυτό το στυλ βούρτσας για κούρεμα σήμερα.

2. Μοντέρνα Slick Back Hair:

Βουρτσισμένη πλάτη ξεθώριασμα κούρεμα

Αυτή η εμφάνιση θα καθαρίσει εντελώς για τον τύπο τρίχας πίσω μαλλιών. Αυτό βάζει πολλή υφή και άφθονο όγκο στην κορυφή για να δώσει αυτή την κομψή εμφάνιση. Επίσης, συνιστάται να χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερο από το προϊόν όπως απαιτείται, καθώς τα μαλλιά μπορούν να είναι πιο φιλικά με τα δάχτυλα, καθώς και όταν τα χαϊδεύετε.

3. Combed Back:

Χτενισμένο πίσω χτένισμα

Αν ψάχνετε για ανδρικά χτενίσματα με πινέλο, τότε μπορεί να σας αρέσει αυτό. Αυτή είναι μια πιο απλή και αποτελεσματική έκδοση της βουρτσισμένης ή ολισθημένης πλάτης. Απαιτεί λίγο προϊόν για να φαίνεται τόσο όμορφο και καθαρό. Το να έρθεις στα μαλλιά σου δίνει ένα πολύ λείο φινίρισμα επίσης. Τα μαλλιά πρέπει επίσης να αναδεικνύουν τον όγκο τους και να μην πέφτουν για να λειτουργήσει αυτό το στυλ.

4. Slick Back με Low Fade:

πίσω χτένισμα ανδρικό στυλ μαλλιών

Αυτός είναι ένας μοναδικός τύπος ανδρικών βουρτσισμένων μαλλιών στην πλάτη με λιγότερο ξεθώριασμα. Ξεθωριάζοντας ακριβώς πάνω από τα αυτιά, αυτή η εμφάνιση είναι ιδανική για άτομα που θέλουν να επιδεικνύουν χωρίς να κάνουν υπερβολές. Αυτή η εμφάνιση δίνει επίσης μια τέλεια ισορροπία και δεν φαίνεται κακή – απλά μια τέλεια εμφάνιση.

5. Slick Back κοντά μαλλιά:

Brushback κοντό κούρεμα αγόρια

Αυτό είναι ένα όμορφο, ανδρικό μαλλί με βουρτσισμένο κούρεμα. Δεν χρειάζεστε μεσαία ή μακριά μαλλιά για να τραβήξετε αυτό το στυλ. Μπορείτε να το κάνετε και με κοντές τρίχες. Αυτό το στυλ θα περιλαμβάνει τη χρήση προϊόντων για να κάνετε το χτένισμα σας τέλειο σχήμα. Δεδομένου ότι θα έχετε κοντά μαλλιά, θα χρειαστείτε μόνο μια μικρή ποσότητα.

6. Slick Back Receding Hairline:

κούρεμα με πινέλο ανδρών

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κοντά χτενίσματα με πινέλο για να κρύψουν τις υποχωρούσες γραμμές τους στο μέτωπό τους. Αυτό θα σας δώσει μια κομψή και κομψή εμφάνιση χωρίς να χρειάζεται να το καλύψετε. Αυτό θα σας κάνει επίσης να δείχνετε σίγουροι.

7. Slicked Back Bob:

βουρτσισμένο πίσω άνδρες με μακριά χτενίσματα

Αυτό το βουρτσισμένο πίσω χτένισμα αρσενικού τύπου είναι υπέροχο για άνδρες που θέλουν να αναδείξουν τα μαλλιά τους. Τα μαλλιά θα γλιστρήσουν πίσω με μια χτένα για αυτό το λαμπερό, λείο φινίρισμα. Επίσης, θα υπάρχει η παρουσία bobs στο πίσω μέρος, τα οποία επίσης θα φαίνονται υπέροχα και θα αυξήσουν τον παράγοντα ομορφιάς. Υπέροχο για περιστασιακές και επίσημες περιστάσεις.

8. Slick Back Disconnected Undercut:

Brushback κούρεμα ανδρών

Αν θέλετε μια κοντή τρίχα βουρτσισμένη εμφάνιση, δοκιμάστε αυτό το κούρεμα. Αυτό το αποσυνδεδεμένο στυλ υποκοπής θα σας κάνει να φαίνεστε πολύ έντονοι και νευρικοί. Αυτό είναι επίσης ένα υπέροχο κούρεμα για επίδειξη, καθώς οι πλευρές είναι ξυρισμένες και το πάνω μέρος έχει γλιστρήσει μαλλιά – σίγουρα, μια φανταστική επιλογή για κάποιον που του αρέσει να κάνει μόδα.

9. Slick Back με Drop Fade:

Κοντά χτενίσματα βουρτσισμένα στην πλάτη

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα με βουρτσισμένη πλάτη που θα βρείτε ποτέ. Αυτή η βουρτσισμένη εμφάνιση φαίνεται πολύ κομψή και εκπληκτική. Σε συνδυασμό με αυτό, το χαρακτηριστικό drop fade καμπυλώνει γύρω από το αυτί και είναι πραγματικά μια σύγχρονη αντίληψη για το ξεθώριασμα. Πράγματι φαίνεται φανταστικό.

Από αυτήν τη λίστα με όλα τα χτενίσματα με πινέλο με πινελιά, μπορούμε να δούμε πόσο καλά δείχνει το καθένα από αυτά. Κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετική ταυτότητα και επίπεδα ομορφιάς επίσης. Έτσι, αν ποτέ θέλατε ένα χτένισμα με βουρτσισμένη πλάτη, μην ψάχνετε άλλο και επιλέξτε ένα από όλα αυτά τα εννέα και τελειώστε το βαρετό κούρεμά σας.