Κορυφαία 9 χτενίσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Κυρίως έχουμε δει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο γήπεδο και εκτός γηπέδου με αθλητικά κοντά χτενίσματα. Κοιτάζοντας τα χτενίσματά του, είναι πολύ εύκολο να επισημάνετε τη γοητεία του για τα σπασμένα μαλλιά. Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα χτενίσματά του που έχει μαγέψει τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

Τα πιο δημοφιλή χτενίσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Εδώ είναι τα πιο μοντέρνα και δημοφιλή χτενίσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

1. Πλαϊνές πήλινες αιχμές:

cristiano-ronaldo-χτενίσματα

Αυτό είναι αρκετά οικείο καθώς έχουμε δει αυτό το βλέμμα να φοριέται από τον διάσημο ντρίμπλα (και μάλιστα εξαιρετικά ταλαντούχο!) Πάρα πολύ συχνά. Το μήκος των μαλλιών ποικίλλει αλλά είναι συνεπές κατά μήκος των πλευρών του μήκους των μαλλιών και στις δύο πλευρές διατηρείται σε εξαιρετικά μικρό μέγεθος κόβοντάς το καλά. Τα μαλλιά, ωστόσο, στη μέση διατηρούνται σχετικά μακριά και γλιστρούν προς τα πίσω με γωνιακές πινελιές και τις ακούν στα άκρα. Απαιτείται ένα ισχυρό τζελ συγκράτησης για να διατηρούνται οι αιχμές στη θέση τους.

2. Περικοπή μοτίβου:

Διακόσμηση μοτίβου

Παρατηρείτε το ανεστραμμένο μοτίβο τύπου “Z” στην περιοχή των κομμένων μαλλιών; Λοιπόν, αυτή είναι η μοναδικότητα για τη συγκεκριμένη κόμμωση. Σε αντίθεση με τον Christiano, μπορείτε πολύ καλά να κόψετε κάποιο άλλο μοτίβο, όπως τα αρχικά του ονόματός σας ή ακόμη και να βάλετε το λογότυπο της αγαπημένης σας ομάδας. Τούτου λεχθέντος, πρέπει να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία χτενιστή μαλλιών για να κάνετε τη δουλειά τακτοποιημένα και με ακρίβεια.

3. Μεταβείτε στην πλευρά:

Πλευρά γλιστρήσει με αιχμές

Ολόκληρα τα μαλλιά στο κεφάλι κόβονται σύντομα αφήνοντας μερικά μαζεμένα σκέλη σε μεγάλο μήκος. Αυτά τα μακρυά σκέλη στη συνέχεια ζελατίζονται για να δώσουν τότε αυτό το γυαλισμένο και λείο τακτοποιημένο βλέμμα. Αφού επιτύχετε αυτό το βλέμμα, πρέπει να βουρτσίζετε τα μαλλιά στο πλάι όπως κάνετε σε ένα κανονικό χτένισμα στο πλάι. Αυτό το χτένισμα μπορεί να φορεθεί τόσο σε casual όσο και σε επαγγελματικές περιστάσεις.

4. Γωνιακή βούρτσα:

Γωνία βουρτσισμένη

Όπως και το χτένισμα με γωνιακή βούρτσα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, αυτό το χτένισμα διαθέτει επίσης ένα πλευρικό μέρος (το οποίο είναι πιο εμφανές σε αυτή την περίπτωση) και καλά κομμένα μαλλιά και στις δύο πλευρές. Τα μαλλιά που βουρτσίζονται προς τα πίσω είναι σχετικά μακριά που μετά το styling καθίστανται ακίνητα με την εφαρμογή ενός ισχυρού τζελ συγκράτησης.

5. Κάθετες αιχμές με κομμένες πλευρές:

Κάθετες αιχμές με κομμένες πλευρές

Αν και funky στην προσέγγιση, αυτό το χτένισμα μπορεί κάλλιστα να είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό στην προσέγγισή του. Όπως συνήθως με τα χτενίσματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα μαλλιά είναι κομμένα και στις δύο πλευρές αφήνοντας σχετικά μακριά μαλλιά μπροστά και πίσω. Τα μαλλιά είναι αιχμηρά κατακόρυφα προς τα άνω χωρίς καμία πλευρική σάρωση που προκύπτει από ένα πινελάκι. Η χρήση ενός ισχυρού έως μεσαίου τζελ συγκράτησης είναι εξαιρετικά απαραίτητη για να διατηρούνται οι αιχμές καλά δαμασμένες.

6. Side Slicked With Spikes:

Κριστιάνο Ρονάλντο

Φορέθηκε σε αυτό το χτένισμα πολλές φορές μετά την ένταξή του στην τρέχουσα ισπανική ομάδα της La Liga, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ο πιο αξιοσημείωτος μεταξύ των οπαδών της ομάδας και έτσι είναι επίσης αξιοσημείωτος ως ένας από τους παίκτες που πειραματίζεται με κοντά μαλλιά αρκετά συχνά. Το πλαϊνό πινελάκι του δίνει μια προσεγμένη εμφάνιση, ενώ η εφαρμογή μιας κρέμας για όγκο του δίνει λίγο όγκο και οι αιχμές στο τέλος είναι μοναδικές ως συνήθως.

7. Κρεμαστά μαλλιά:

Κρεμαστά μαλλιά

Αυτό το χτένισμα έχει ένα είδος γεμάτο εμφάνιση και αίσθηση. Αυτό το χτένισμα είναι το περίεργο από αυτά που έχετε δει στο παρελθόν, ο λόγος είναι ότι, σε αντίθεση με τα άλλα χτενίσματα (στα οποία τα μαλλιά του αντιμετωπίζονται πάντα τακτοποιημένα), αυτό το χτένισμα διαθέτει μαλλιά που διαχωρίζονται από το κύριο κοπάδι και κρέμονται πάνω του μέτωπο. Αυτό σίγουρα προσθέτει στο χαρισματικό πηλίκο και το κάνει να φαίνεται αρκετά μοναδικό.

8. Μεσαία κύματα με έντονες μπούκλες:

Μεσαία κύματα με έντονες μπούκλες

Ο CR έχει φυσικά σγουρά μαλλιά, αλλά αυτό που κοιτάμε σε αυτό το χτένισμα είναι κυματιστά μαλλιά από πάνω, ενώ οι φυσικές σφιχτές μπούκλες αποκαλύπτονται στις απολήξεις των μαλλιών στην κορυφή και ειδικά στο πίσω άκρο του κεφαλιού του.

9. Faux Hawk:

Faux γεράκι

Σίγουρα δεν είναι ένα Mohawk, αλλά ένα Faux γεράκι. Αυτό το χτένισμα διαθέτει μέτρια κομμένα μαλλιά με κανονικά μαλλιά με αιχμές στην κορυφή.