35 Καλύτερα χτενίσματα για γυναικείο πρόσωπο με μικρό μέτωπο

Εάν είστε γυναίκες με μικρό πρόσωπο, η εύρεση του σωστού χτενίσματος και κούρεμα μπορεί να είναι δύσκολη. Αλλά γεια – δεν είναι αδύνατο. Δουλέψαμε τα πόδια μας και καταρτίσαμε τη δημοφιλή λίστα με χτενίσματα για μικρά πρόσωπα. Εάν έχετε τόσο μικροσκοπικά χαρακτηριστικά του προσώπου ή έχετε σχήμα προσώπου που δεν έχει ξεφουσκώσει, μην ανησυχείτε! Αυτά τα χτενίσματα και κουρέματα για μικρά σχήματα προσώπου μπορούν πράγματι να κάνουν θαύματα για εσάς.

Τα πιο αγαπημένα χτενίσματα για γυναίκες με μικρό πρόσωπο

30 Καλύτερα Κούρεμα για Πρόσωπο με Μικρό Πινέλο:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις πολλές ιδέες για χτενίσματα και μακιγιάζ και να δούμε τι ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

1. Κορεάτικα μαλλιά Look for Small Face:

Κούρεμα για γυναίκες με μικρό πρόσωπο

Όταν μιλάμε για γυναίκες ή κορίτσια με μικρά πρόσωπα, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε όμορφα κορίτσια από την Κορέα. Η νεανική και φουσκωμένη εμφάνισή τους δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Αυτή η διασημότητα του Sandara Park, γνωστή και ως Dara, φαίνεται απολύτως όμορφη με μικρά χαρακτηριστικά προσώπου. Με κυματιστή υφή μαλλιών και ήπιες φράντζες, λατρεύουμε το πώς της ανήκει το χτένισμα αυτού του μικρού μετώπου, το πιο υπέροχα και όμορφα που θα μπορούσαμε να σκεφτούμε!

 • Οι γυναίκες με κυματιστή υφή μαλλιών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το νεανικό στυλ απρόσκοπτα.
 • Εάν έχετε ένα οβάλ ή επιμηκυμένο μικρό πρόσωπο, αυτό μπορεί να είναι καλό.
 • Αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι τέλειο για γυναίκες ηλικίας 20 και 30 ετών να δείχνουν εκπληκτικές.

2. Celebrity Small Face Hair:

Μικρά γυναικεία χτενίσματα στο μέτωπο

Ποιος δεν γνωρίζει την ηθοποιό του Χόλιγουντ Anna Hathway; Ενώ πειραματίζεται με τα στυλ της κάθε τόσο, αυτό το σύντομο λουκ κούρεμα μας έχει σοκάρει αρκετά όλους. Με το αγόρι να έχει έμπνευση και μια ήπια φράντζα να πέφτει στο μέτωπό της, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το παρόμοιο βλέμμα αν έχετε μικρά ή μικροσκοπικά χαρακτηριστικά κεφαλής ή μικρό πιγούνι.

 • Οι γυναίκες με στρογγυλό ή μικρό οβάλ πρόσωπο μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το σύντομο κούρεμα για μικρά μέτωπα εύκολα.
 • Εξετάστε το αν έχετε ίσια και λεία υφή μαλλιών για να έχετε την τέλεια εμφάνιση.
 • Εάν είστε στα τέλη της δεκαετίας του ’30 και του ’40, μπορείτε να δείχνετε νεανικοί και υπέροχοι σε αυτό το κούρεμα.

3. Πλεκτό χτένισμα της Lupita:

Χτενίσματα για γυναίκες με μικρά πρόσωπα

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό το πρόσωπο των διασήμων μετά τον εμβληματικό χαρακτήρα της στο Black Panther! Ενώ η Lupita έχει λίγο κομψό οβάλ ή μακρύ σχήμα προσώπου κοντά στο πηγούνι, το συνολικό μικρό κεφάλι της τραβάει αρκετά την προσοχή. Αγαπάμε όμως πώς στυλ έχει αυτό το πλεκτό κούρεμα και χτένισμα με τα χαρακτηριστικά της. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να διατηρηθεί και μπορεί να φαίνεται μοναδικό και νευρικό για κάθε γυναίκα αυτής της νέας δεκαετίας.

 • Εάν έχετε μακρύ ή οβάλ πρόσωπο, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα για ένα μικρό μέτωπο αβίαστα.
 • Οι γυναίκες οποιουδήποτε σχήματος προσώπου μπορούν ιδανικά να εργαστούν σε αυτό το κούρεμα εύκολα και χωρίς δισταγμό.
 • Αυτή η εμφάνιση είναι καλή για όσους είναι στα τέλη των 20 και στα μέσα της δεκαετίας του ’30 για την καλύτερη εμφάνιση.

4. Το όμορφο θηλυκό χτένισμα της Selena:

Χτενίσματα για γυναίκες με μικρό μέτωπο

Πώς μπορούμε να χάσουμε αυτήν την όμορφη διάσημη τραγουδίστρια, τη Selena Gomez; Με το μαγευτικό και νεανικό στυλ της, ξεχνάμε πάντα τον κόσμο που μας περιβάλλει όταν την κοιτάμε. Ενώ είναι γνωστή για το χαριτωμένο μικρό της πρόσωπο, σχεδόν όλα τα στυλ που αναδημιουργεί καταλαμβάνουν τον κόσμο της μόδας. Αυτό το χαριτωμένο μικρό μισό μαλλί πάνω και μισό κάτω κούρεμα για ένα μικρό πρόσωπο είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει για όλους μας, και όμως μπορεί να μας κάνει να δείχνουμε όμορφες. Τι νομίζετε?

 • Όσοι έχουν στρογγυλά και μικρά πρόσωπα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Εάν έχετε μια ομαλή μεταξένια υφή μαλλιών, αυτό το εύκολο στο χτένισμα μαλλιών μπορεί να είναι υπέροχο.
 • Δοκιμάστε αυτό το όμορφο χτένισμα για γυναίκες στα 20 τους για να φαίνονται εκπληκτικά και υπέροχα χωρίς κόπο.

5. Χαλαρά κυματιστά μαλλιά για μικρά πρόσωπα:

Χτενίσματα για μικρό πηγούνι

Εάν είστε ευλογημένοι με κυματιστή υφή μαλλιών, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτήν την υπέροχη και χαλαρή ιδέα μαλλιών; Με υπέροχα κύματα να τρέχουν τριγύρω και μια μεσαία εμφάνιση, αυτό το χτένισμα είναι γρήγορο και μπορεί να ταιριάξει σε πολύπλευρες περιστάσεις και εποχές που έρχονται. Είτε πρόκειται για το γραφείο σας είτε για ειδικά δείπνα ή εξόδους με τις φίλες σας, μπορείτε να τα κουνήσετε όλα σε αυτό το γρήγορο πιάσιμο!

 • Εάν έχετε κυματιστή και μεσαία έως μακριά υφή μαλλιών, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα.
 • Φορέστε το αν έχετε στρογγυλό, τετράγωνο και σχήμα καρδιάς για να δείχνετε όμορφα.
 • Οι γυναίκες στα τέλη των 20 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’30 μπορούν να αναδημιουργήσουν και να ακολουθήσουν αυτό το άνετο κούρεμα για γυναίκες μικρού προσώπου εύκολα.

6. Νυφικό χτένισμα για μικρά πρόσωπα:

Νυφικό χτένισμα για μικρά πρόσωπα

Άχνετε για ένα όμορφο νυφικό ή γαμήλιο χτένισμα για εκείνους με μικρά πρόσωπα ή μέτωπα; Αυτή η υπέροχη και κομψή, αριστοκρατική εμφάνιση μπορεί να είναι μια τέλεια εφαρμογή και κατάλληλη εμφάνιση. Για όσους έχουν μικροσκοπικά χαρακτηριστικά προσώπου, μπορεί να είναι καλό να βελτιώσουν τα μαλλιά να φαίνονται πυκνά και φουσκωμένα για ειδικές περιπτώσεις, καθώς μπορούν να ανεβάσουν εύκολα την αίσθηση της ομορφιάς και του στυλ. Αυτός ο περίπλοκος και όμορφος κότσος μαλλιών μπορεί να δημιουργηθεί και τα αξεσουάρ μαλλιών της επιλογής σας μπορούν να είναι μια καλή προσθήκη για να έχετε αυτή τη μαγευτική αίσθηση.

 • Εκείνοι με στρογγυλά και μικρά πρόσωπα στην καρδιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ εύκολα.
 • Οι γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορούν να δουλέψουν εύκολα σε αυτό το όμορφο νυφικό look.
 • Εάν είστε στα 20 σας, αυτή μπορεί να είναι η τέλεια εμφάνιση για να αναδημιουργήσετε εκδηλώσεις ειδικών ημερών!

7. Half Braided Ponytail Look:

Χτενίσματα για μικρό μέτωπο

Για όσους αναζητούν ένα όμορφο είδος fashionista vibe σε πάρτι ή ειδικές εκδηλώσεις, γιατί να μην δουλέψουν σε ένα τόσο νευρικό και κομψό look; Τώρα αναβαθμίστε την εμφάνισή σας στη μόδα με αυτή την αλογοουρά με μισή πλέξη με κόμπους. Είτε πρόκειται για επίσημες συναντήσεις ή πάρτι στο γραφείο, στοιχηματίζουμε ότι μπορείτε να δείχνετε υπέροχα και απρόσκοπτα όμορφα σε αυτό το χτένισμα που ταιριάζει σε ένα μικρό μέτωπο.

 • Οι γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου ή χαρακτηριστικά προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το όμορφο look για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.
 • Αν έχετε υφή σγουρά ή κυματιστά μαλλιά, γιατί να μην δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο look για τις καλύτερες πλεξούδες για ένα μικρό πρόσωπο.
 • Αυτές στις αρχές της δεκαετίας του ’30 έως τα τέλη της δεκαετίας του ’30 μπορούν να φαίνονται νεανικές και νευρικές σε αυτή την υπέροχη εμφάνιση.

8. Ξανθό έντονο κούρεμα για μικρά πρόσωπα:

Κοντά μαλλιά για μικρό πρόσωπο

Γυναίκες, αν προτιμάτε να δείχνετε λιγότερο από ντίβα και θέλετε να έχετε το στίγμα σας στον κόσμο της μόδας, γιατί να μην πάτε για σούπερ τολμηρές και άγριες εμφανίσεις; Εδώ είναι μια τέτοια επιλογή. Αυτό το ξανθό χρωματιστό χτενισμένο χτένισμα με ακατάστατο βλέμμα μπορεί να είναι εκπληκτικό για υπερσύγχρονες και σύγχρονες εμφανίσεις. Είτε πρόκειται για άγρια ​​πάρτι ή νυχτερινές εξόδους είτε για χορευτικές εμφανίσεις, αυτό μπορεί να είναι αρκετά κατάλληλο.

 • Οι γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορούν να προτιμήσουν αυτή την άγρια ​​εμφάνιση εύκολα και χωρίς κόπο.
 • Αν έχετε τετράγωνο και μικρό πρόσωπο, αυτό το τολμηρό βλέμμα μπορεί να είναι νευρικό και σύγχρονο.
 • Δοκιμάστε αυτό το στυλ για τις γυναίκες στη δεκαετία του 20 και του 30 να δείχνουν νεανικές και κομψές για αναβάθμιση της μοντέρνας εμφάνισης.

9. Χαλαρά μαλλιά με κτυπήματα:

Χτυπήματα σε ένα μικρό μέτωπο

Η προσθήκη κτυπήματος στα μαλλιά μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να φαίνεται νεανικός και στιλάτος. Εάν έχετε ένα αρκετά μικρό μέτωπο ή πρόσωπο, μπορείτε επίσης να εργαστείτε παίζοντας με κτυπήματα (πυκνά ή ήπια σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας) και να είστε σίγουροι, μπορείτε να φαίνεστε πανέμορφα και εκπληκτικά. Είτε πρόκειται για διακοπές στην παραλία είτε για έξοδο, προσθέστε ένα κομψό κούρεμα με κτυπήματα και μπορείτε να δείχνετε κομψό και μοντέρνο

 • Οι γυναίκες με στρογγυλό ή οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα για ένα μικρό μέτωπο ή πρόσωπο εύκολα
 • Φορέστε το αν έχετε ίσια ή στρώση υφή μαλλιών για να δείχνετε όμορφα χωρίς κόπο.
 • Αυτό το βλέμμα μπορεί να είναι νευρικό για γυναίκες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, είτε πρόκειται για 20s είτε για 30s και 40s.

10. Pixie Cut για μικρό πρόσωπο:

Pixie κομμένο για μικρό πρόσωπο

Αν υποθέσετε ότι ένα κόψιμο pixie μπορεί να είναι καλό μόνο για μακριά ή μεγάλα πλατιά πρόσωπα, κάνετε λάθος! Εδώ βλέπουμε γυναίκες με κόκκινα μαλλιά με μικρά χτενίσματα pixie για μικρά κεφάλια. Με τη συνολική ακατάστατη εμφάνιση και τη δήλωση μοντέρνου στυλ, λατρεύουμε το πώς επιδεικνύει αβίαστα το έντονο κούρεμά της με τολμηρό και μοναδικό τρόπο.

 • Δοκιμάστε αυτήν την εμφάνιση για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου χωρίς κόπο. μπορεί να φαίνεται καλό σε κανέναν.
 • Η υφή των σγουρών ή κυματιστών μαλλιών μπορεί να είναι νευρική και κομψή σε μια πολυτελή, μοντέρνα εμφάνιση.
 • Δουλέψτε σε αυτό το στυλ για τις γυναίκες των 30 ή 40 να φαίνονται νεανικές.

11. Bob Haircut For Small Heads Women:

Μπομπ κομμένο για μικρό πρόσωπο

Ο Μπομπ μπορεί να είναι ίσως το πιο ευέλικτο κούρεμα που θα συναντούσατε ποτέ. Οι γυναίκες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, τις προτιμήσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτές τις διαφορετικές παραλλαγές του bob και εδώ είναι ένα τέτοιο παράδειγμα για το πώς μπορεί να φαίνεται με εκείνες με μικρά πρόσωπα. Αγαπάμε πώς το μπομπ και τα χτυπήματα συνδυάζονται καλά σε αυτό το στυλ. Εναλλακτικά, μπορείτε ακόμη και να πάτε μόνο με ένα κούρεμα bob και να δείχνετε όμορφα χωρίς κόπο.

 • Εάν έχετε ένα μικρό πρόσωπο με οποιοδήποτε χαρακτηριστικό του προσώπου, μπορείτε να προχωρήσετε σε αυτό το bob cut.
 • Κυματιστή ή ίσια υφή μαλλιών μπορεί να είναι τέλεια σε αυτή την εύκολη εμφάνιση.
 • Αυτή η εμφάνιση είναι εκπληκτική για τις γυναίκες ηλικίας 20 και 30 ετών για επαγγελματική και casual εμφάνιση.

12. Κοντά χτενίσματα για μικρά πρόσωπα:

Κοντά χτενίσματα για μικρά πρόσωπα

Εάν έχετε σγουρά μαλλιά και αναρωτιέστε τι να κάνετε με μικρά πρόσωπα, εδώ είναι ένα μαύρο χτένισμα μαλλιών για μικρά κεφάλια. Αυτή η υπέροχη και φουσκωμένη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για γυναίκες που είναι με πολυάσχολο πρόγραμμα και θέλουν ένα άνετο και εύκολο στη συντήρηση κανονικό χτένισμα. Είτε πρόκειται για εμφανίσεις γραφείου είτε για πάρτι, αυτό το κούρεμα μπορεί να ενταθεί αμέσως στο παιχνίδι της μόδας σας.

 • Εάν έχετε ένα οβάλ, στρογγυλό και διαμαντένιο μικρό πρόσωπο, αυτά τα κοντά μαλλιά μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.
 • Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα για όσους έχουν υφή σγουρά μαλλιά για να φαίνονται νέα και κομψά.
 • Οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα γυναικών μπορεί να δοκιμάσει αυτό το look εύκολα. Είτε πρόκειται για γυναίκες ηλικίας 30 ετών είτε για γυναίκες μέσης ηλικίας, μπορεί να είναι το ιδανικό look!

13. Χτένισμα με διπλό κόμπο με κότσο:

Μακριά μαλλιά για μικρό πρόσωπο

Μπορεί να έχετε συναντήσει την κανονική εμφάνιση του κότσου μαλλιών, αλλά αυτό το στυλ κότσος με διπλούς κόμπους είναι μοναδικό και υπέροχο επίσης. Για όλες τις χαριτωμένες και υπέροχες εμφανίσεις, και για εκείνες τις γυναίκες που λατρεύουν να φαίνονται νευρικές και μαγευτικές με σύγχρονες αποχρώσεις, αυτό το ζωντανό χτένισμα μπορεί να είναι μια καλή προσφορά. Δοκιμάστε αυτό και στοιχηματίζουμε ότι μπορείτε να ξυπνήσετε τον εσωτερικό fashionista μέσα σας!

 • Γυναίκες με στρογγυλό και διαμαντένιο σχήμα προσώπου με μικρά πρόσωπα μπορούν να δουλέψουν σε αυτό το look.
 • Δοκιμάστε αυτό για οποιαδήποτε υφή μαλλιών εύκολα, καθώς ο καθένας μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με αυτό το βλέμμα.
 • Αυτή η εμφάνιση είναι νευρική για τις γυναίκες σε νεαρές ηλικίες στη δεκαετία του ’20.

14. Σγουρό Pin-Up Hairstyle:

Σγουρά μαλλιά για μικρό πρόσωπο

Τι θα λέγατε να περάσετε από κάποιες vintage και κλασικές αποχρώσεις; Αυτό το σγουρό pin-up look είναι εύκολο να επιτευχθεί και ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει αυτό το look σε μια ευέλικτη χούφτα περιστάσεων και γεγονότων. Ωστόσο, φαίνεται νευρικό και όμορφο με μια κομψή και γοητευτική δήλωση στιλ. Αν σας αρέσει αυτή η κλασική απόχρωση του παλιού σχολείου και προτιμάτε όχι μια άγρια ​​εμφάνιση, αυτό μπορεί να είναι κατάλληλο.

 • Αυτές με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και με μικρά κεφάλια ή μέτωπα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα.
 • Εργαστείτε σε αυτό το look για εκείνους με σγουρά ή κυματιστά μαλλιά για να επιτύχετε το επιθυμητό look.
 • Αυτή η εμφάνιση είναι καλή για τις γυναίκες στα 30 να φαίνονται και να φαίνονται νεανικές.

15. Ινδικό νυφικό χτένισμα για μικρό πρόσωπο:

Ινδικό νυφικό χτένισμα για μικρό πρόσωπο

Αυτό το υπέροχο ινδικό νυφικό χτένισμα είναι από τα κορυφαία αγαπημένα μας. Με την παραδοσιακή ανάμεικτη όμορφη, τονισμένη εμφάνιση και τακτοποιημένη πλέξη χτενίσματος, λατρεύουμε τον τρόπο που εμφανίζεται για όποιον το προτιμά. Για εκείνες τις ιδιαίτερες γεμάτες ημέρες γάμου, αυτό το νυφικό έθνικ χτένισμα μπορεί να είναι αρκετά αν έχετε μικρά πρόσωπα ή μέτωπα και πηγούνια. Τι νομίζετε?

 • Δοκιμάστε αυτό για στρογγυλό και τετράγωνο σχήμα μικρού προσώπου για καλύτερη εμφάνιση.
 • Αυτή η εμφάνιση μπορεί να είναι νευρική για όσους έχουν οποιαδήποτε υφή μαλλιών, χωρίς κόπο.
 • Οι γυναίκες στη δεκαετία του ’20 και στις αρχές της δεκαετίας του ’30 μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα για την καλύτερη εμφάνιση.

16. Ακατάστατη αλογοουρά για μακριά μαλλιά:

Κοντά μέτωπα μακριά χτενίσματα

Τα ακατάστατα χτενίσματα είναι τα πιο πολυπόθητα και δημοφιλή looks για κορίτσια και γυναίκες αυτής της γενιάς. Φαίνονται εξαιρετικά όμορφα και μαγευτικά με τον πιο θηλυκό και γοητευτικό δυνατό τρόπο. Αυτή η ακατάστατη εμφάνιση αλογοουράς μας πήγε αρκετά σε έναν όμορφο παράδεισο. Αν έχετε μικρό τόνο προσώπου, μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτά τα μακριά μαλλιά για ένα μικρό πρόσωπο και να μας εμπιστευτείτε. θα φαινόσουν νευρικός και κομψός με τον πιο κλασικό τρόπο.

 • Όσοι έχουν μακρά και κυματιστή υφή μαλλιών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα
 • Οι γυναίκες με οποιοδήποτε σχήμα προσώπου ή χαρακτηριστικό προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτήν την ακατάστατη ιδέα χτενίσματος για μικρά πρόσωπα.
 • Δουλέψτε σε αυτό το look για γυναίκες ηλικίας 20 και 30 ετών για νεανική εμφάνιση.

17. Τακτοποιημένο χτένισμα για μικρά πρόσωπα:

Χτένισμα για κορίτσι με μικρό πρόσωπο

Αν σας αρέσουν οι άνετες αλλά κομψές και αριστοκρατικές αποχρώσεις, το χτένισμα και το κότσο μαλλιών μπορεί να είναι το κορυφαίο trend στη λίστα προτιμήσεών σας. Με μικρό πρόσωπο και μακρύ λαιμό, αυτό το χτένισμα με κουλούρι δεν είναι μόνο εύκολο να επιτευχθεί, αλλά μπορεί να σας δώσει έναν νέο ορισμό και χάρη σε ολόκληρη την εμφάνιση. Είτε πρόκειται για εργασίες γραφείου ή επίσημες συγκεντρώσεις. Μπορεί επίσης να φαίνεται μοντέρνο με σύγχρονο τρόπο.

 • Οι γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το look εύκολα.
 • Εάν έχετε ένα οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο, μικρό πρόσωπο, αυτή η κλασική εμφάνιση μπορεί να είναι προτιμότερη.
 • Δοκιμάστε αυτό για γυναίκες σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, καθώς μπορεί να χωρέσει εύκολα σε όλους.

18. Messy Braid For Small Faces:

Messy Braid For Small Faces

Γεια, ας μην παραλείψουμε ή αφήσουμε έξω την ακατάστατη πλεξούδα ψαριού για μικρά πρόσωπα επίσης! Όπως αναφέραμε νωρίτερα, οι ακατάστατες εμφανίσεις είναι πιο αγαπητές στις γυναίκες αυτές τις μέρες. Και αυτό το στυλ πλεξούδας ψαριών είναι ένα από τα αγαπημένα μας όλων των εποχών. Είτε πρόκειται για την εθνοτική εμφάνιση είτε για ένα μοντέρνο μοντέρνο τολμηρό στυλ. το ακατάστατο χτένισμα ψαριών μπορεί να είναι ευπροσάρμοστο και να ταιριάζει πολύ στις περισσότερες περιπτώσεις και απαιτήσεις σας.

 • Οι γυναίκες με οποιαδήποτε υφή μαλλιών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το βλέμμα αβίαστα και να φαίνονται καλά.
 • Εάν έχετε ένα μικρό διαμάντι ή οβάλ σχήμα προσώπου, αυτό μπορεί να είναι ένα καλό στοίχημα για να το δοκιμάσετε.
 • Όσοι βρίσκονται στην ηλικιακή ομάδα των 30 ετών μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το look για μια καλύτερη και νεανική δήλωση στιλ.

19. Ombre Colorful Hairstyle:

Τα χρωματιστά μαλλιά αναζητούν μικρά κεφάλια

Για εκείνες τις γυναίκες που προτιμούν να υπερβαίνουν λίγο και να ενθουσιάζονται με την εμφάνισή τους, γιατί να συμβιβάζονται τα κορίτσια; Αυτό το πολύχρωμο ombre βαμμένο στυλ μαλλιών μπορεί να είναι εξαιρετικά μοντέρνο και με τολμηρή εμφάνιση. Προχωρήστε με την επιλογή των χρωμάτων που προτιμάτε και αυτό μπορεί να είναι το τέλειο look για κάθε επερχόμενο πάρτι ή περίσταση.

 • Εάν έχετε στρογγυλό ή τετράγωνο σχήμα προσώπου, αυτό το ombre κοντό έως μεσαίο μήκος μαλλιών μπορεί να είναι ιδανικό
 • Δοκιμάστε αυτό το στυλ για εκείνους με κυματιστή ή σγουρή υφή μαλλιών για να κάνουν το καλύτερο της εμφάνισής τους
 • Δουλέψτε σε αυτό φαίνεται ότι οι γυναίκες των 30 και 40 θα φαίνονται κομψές και νεανικές.

20. Funky μαλλιά για μικρά πρόσωπα:

Μαλλιά για μικρό κεφάλι

Ας μην τελειώσουμε αυτήν τη λίστα με τις αγαπημένες μας φωτογραφίες χτενίσματος με μικρά πρόσωπα χωρίς μια funky και διασκεδαστική ιδιόμορφη εμφάνιση. Αυτό το πολύχρωμο ξεθωριασμένο και πικάντικο χτένισμα είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών. Για αυτές τις τολμηρές και ταυτόχρονα διασκεδαστικές δηλώσεις στυλ, μπορείτε να προχωρήσετε με το χρώμα των μαλλιών που σας αρέσει, ή ακόμα και να το διατηρήσετε μαύρο. Αλλά να είστε σίγουροι, θα τραβήξετε την προσοχή με αυτή τη μοναδική εμφάνιση, ειδικά φτιαγμένη για όλα εκείνα τα μοντέρνα κορίτσια νέας γενιάς που δεν αρκούνται σε τίποτα λιγότερο.

 • Εάν έχετε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το look για εκείνους με μικρά πρόσωπα
 • Η κυματιστή ή ευθεία λεία υφή των μαλλιών μπορεί να είναι ιδανική και κατάλληλη για αυτή την εμφάνιση
 • Οι γυναίκες από τη δεκαετία του ’20 έως το ’30 μπορούν να κάνουν καλό σε αυτή τη δήλωση στιλ νέας ημέρας.

21. Μικρά χοντρά μαλλιά:

Χτενίσματα για μικρό μέτωπο και χοντρά μαλλιά

Τα κοντά χτενίσματα φαίνονται πάντα καλά σε μικρά πρόσωπα. Αυτό το χτένισμα χωρίζεται για να πέσει στο μέτωπο. Ένα κατάλληλο αξεσουάρ θα φανεί καλό με αυτό το χτένισμα. Τα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν χωρίς τη βοήθεια ενός στυλίστα και θα είναι άξια σχεδόν για όλες τις περιστάσεις και εκδηλώσεις.

 • Ευκαιρία – Κατάλληλη για κάθε περίσταση
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου-σε σχήμα καρδιάς, στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα – Ιδανική για κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Εποχή-Καλύτερη εμφάνιση καλοκαιριού-άνοιξης

22. Pixie για μικρό πρόσωπο:

Χτένισμα για μικρό κορίτσι στο μέτωπο

Το pixie είναι το επόμενο καλύτερο κούρεμα για ένα μικρό πρόσωπο. Αυτός ο τύπος χτενίσματος για μικρό πρόσωπο φαίνεται επίσης καλός με κοντά ξανθά μαλλιά. Οι γυναίκες με μικρά πρόσωπα μπορούν εύκολα να αθλήσουν αυτό το κούρεμα καθώς αυτό το λουκ δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Οι celebrities συχνά χτενίζουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο και χωρίς αμφιβολία, αυτό είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα αυτή τη στιγμή.

 • Ευκαιρία – Κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις
 • Τύπος μαλλιών – Stσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – πρόσωπο, στρογγυλό, τετράγωνο σχήμα
 • Ηλικιακή ομάδα-Ιδανική για ηλικιακή ομάδα 20-45 ετών
 • Εποχή – Κατάλληλη για οποιαδήποτε εποχή

23. Κοντό χτένισμα με κτυπήματα:

Χτυπήματα για μικρό πρόσωπο στο μέτωπο

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και καλύτερα χτενίσματα για μικρό πρόσωπο με μεσαία μαλλιά. Αυτή η εμφάνιση έρχεται με κούρεμα με περιθώριο και προορίζεται για κοντά μαλλιά. Εδώ το μπροστινό μέρος της τρίχας προορίζεται να πέσει μπροστά από το μέτωπο και τα υπόλοιπα μαλλιά θα επεκταθούν στους ώμους με έναν σγουρό τρόπο. Αυτό το χτένισμα για μικρό πρόσωπο είναι επίσης κατάλληλο για γάμο.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Casual, Γάμος
 • Τύπος μαλλιών – Σγουρά, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – Σχήμα καρδιάς, στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα-Ιδανική για ηλικιακή ομάδα 20-40 ετών
 • Εποχή-Φθινόπωρο-χειμώνας εμφάνιση

24. Fold Over Bang Twist:

Καλύτερο κούρεμα για μικρό πηγούνι

Αυτό είναι ένα από τα πιο αξιολάτρευτα χτενίσματα για μικρά πρόσωπα. Τα κορίτσια, που δεν ξεπερνούν την ηλικία των 30 ετών, μπορούν να χτενίσουν τα μαλλιά τους με αυτόν τον τρόπο, όπου το κόψιμο του περιθωριακού μέρους των μαλλιών είναι δεμένο σταθερά και τοποθετείται κάτω από το μεγαλύτερο μπροστινό στρώμα. Η διαμόρφωση αυτής της εμφάνισης είναι μεγάλη υπόθεση και χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό κούρεμα για κοντά μαλλιά.

 • Ευκαιρία – Περιστασιακό, πάρτι, επίσημο
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – πρόσωπο, στρογγυλό, τετράγωνο σχήμα
 • Ηλικιακή ομάδα-ιδανική για ηλικιακή ομάδα 20-30 ετών
 • Εποχή – Κατάλληλο για όλες τις εποχές

25. Συμμετρικά διαμορφωμένο χτένισμα:

Χτενίσματα για άτομα με μικρά κεφάλια

Αυτό είναι ένα άλλο χαριτωμένο χτένισμα για μικρά πρόσωπα. Τα περιποιημένα μαλλιά είναι πολύ καλά χωρισμένα στη μέση όπου το μπροστινό μέρος της τρίχας κουνιέται πάνω από το μέτωπο και το υπόλοιπο παίρνει τη μορφή ενός μικρού κότσου. Προσαρμόζει την υφή του προσώπου και σας δίνει μια ελκυστική και κοσμοπολίτικη εμφάνιση. Μπορεί να πρέπει να ανεχτείς τα περιθώρια που πέφτουν πάνω από το μέτωπό σου όλη την ώρα, αλλά παρ ‘όλα αυτά είναι ένα όμορφο και κομψό κόψιμο.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Γάμος
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστός, ίσιος
 • Σχήμα προσώπου – καρδιά, στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα-Ιδανική για ηλικιακή ομάδα 20-40 ετών
 • Εποχή-Χειμώνας-φθινόπωρο

26. Κούρεμα Shaggy Pixie:

Κούρεμα για κορίτσι με μικρό πρόσωπο

Αυτό το στιβαρό κούρεμα pixie είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Εδώ τα μαλλιά παραμένουν τριχωτά. Φαίνεται σαν τα κοντά μαλλιά να είναι σαρωμένα στο πλάι. Οι γυναίκες με μικρά πρόσωπα μπορούν να φορέσουν αυτό το λουκ όπου θέλουν. Τα παχιά και πυκνά μαλλιά θα είναι ένας αξιοπρεπής παράγων για αυτό το χτένισμα. Το χτένισμα είναι εμπνευσμένο για να δώσει ένα συγκεκριμένο σχήμα στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να αφήσετε τα κρόσσια να πέσουν πάνω από το μέτωπό σας ή να τα κρατήσετε χτενισμένα.

 • Ευκαιρία – Casual, Party
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου-Στρογγυλά, οβάλ, πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς
 • Ηλικιακή ομάδα-20-40
 • Εποχή – Κατάλληλο για κάθε εποχή

27. Half-Up Hairstyles:

Το καλύτερο χτένισμα για μικρό πρόσωπο

Σε αυτό το βλέμμα, τα μαλλιά είναι συμμετρικά καταρχήν κατανεμημένα. Έρχεται με boho twists όπου τα μαλλιά παραμένουν αρκετά μακριά. Οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτό το βλέμμα. Αυτός ο τύπος μακρύ χτένισμα για ένα μικρό πρόσωπο θα ήταν ιδανικός στη λίστα με τα καλύτερα χτενίσματα.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Casual, Γάμος
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστά, σγουρά
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Καρδιά, Τετράγωνο
 • Ηλικιακή ομάδα-20-40 ιδανικά
 • Εποχή-Χειμώνας-Φθινόπωρο εμφάνιση

28. Retro Bow:

Καλό κούρεμα για μικρά πρόσωπα

Αυτό το χτένισμα είναι ένα vintage χτένισμα και είναι ιδανικό για μικρά πρόσωπα. Εδώ, τα περισσότερα από τα μαλλιά συναρμολογούνται για να σχηματίσουν έναν κότσο. Το χτένισμα φαίνεται εντελώς διαφορετικό από τα άλλα χτενίσματα με κουλούρι. Αυτή η εμφάνιση θα είναι ιδανική αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον την πρώτη μέρα. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρωματίσετε λίγο τα περιθώρια σας για να προσθέσετε κάποια αντίθεση στο πρόσωπο και τα μαλλιά σας.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Γάμος
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – σχήμα διαμαντιού, σχήμα καρδιάς και πρόσωπο στρογγυλό σχήμα
 • Ηλικιακή ομάδα-κατάλληλη για 20-40
 • Εποχή-φρέσκια εμφάνιση καλοκαιριού-άνοιξης

29. Short Bob With Bangs:

Χτυπάει μικρό πρόσωπο

Αυτό είναι ένα από τα διάσημα κουρέματα για μικρά πρόσωπα με κοντά μαλλιά. Αυτό το bob look με φράντζα είναι κατάλληλο για λεπτά μαλλιά. Το χτένισμα για μικρό πρόσωπο θα σας προσφέρει μια εταιρική και επαγγελματική εμφάνιση. Διάσημοι από όλο τον κόσμο φορούν αυτό το λουκ. Μπορείτε να κάνετε αυτό το βλέμμα ακόμα πιο ελκυστικό φορώντας αποδεκτά κοσμήματα.

 • Ευκαιρία – Πάρτι
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου – Καρδιά, στρογγυλό σχήμα
 • Ηλικιακή ομάδα-20-35
 • Εποχή – Καλοκαίρι

30. Bouncy Lob:

Χτενίσματα για μικρά μέτωπα

Σε αυτόν τον τύπο χτενίσματος για κοντό πρόσωπο, τα λοβάκια που αναβοσβήνουν ενισχύουν την ομορφιά του προσώπου. Το ζωντανό και το κυματιστό μοτίβο των μαλλιών προσφέρουν μια νέα προοπτική στο πρόσωπο που φαίνεται ελκυστική. Αυτό το αναπηδικό λοβό τραβάει την προσοχή. Τα ζυγωματικά φαίνεται να παίρνουν ανάταση σε αυτό το χτένισμα για κοντό πρόσωπο. Αυτό το στυλ είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας. Εδώ, σε αυτήν την εικόνα, η Chrissy Teigen αντάλλαξε αυτό το στυλ. Είναι ιδανικό κυρίως για κυματιστά μαλλιά, καθώς είναι εύκολο να φτιάξετε αυτό το στυλ. Συνιστάται να κόβετε τα μαλλιά για περίπου δύο μήνες για να ενισχύσετε αυτό το στυλ.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Casual
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Στρογγυλό, Τετράγωνο, σχήμα καρδιάς
 • Ηλικιακή ομάδα – Κατάλληλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες
 • Εποχή – Χειμώνας, Φθινόπωρο

31. Ασύμμετρο Μπομπ:

bob στυλ κοπής για γυναίκες μικρού προσώπου

Αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για μικρά πρόσωπα. Το κούρεμα με στυλ bob είναι δημοφιλές για ηλικίες και χωρίς αμφιβολία, οι γυναίκες φαίνονται κομψές. Αλλά, το ασύμμετρο bob χτένισμα είναι η τελευταία τάση. Αυτό το στιλ εφιστά την προσοχή στα κορίτσια για αλλαγή. Αυτή η ανομοιόμορφη σύντομη περικοπή σε στρώματα βοηθά στον καθορισμό του προφίλ του προσώπου. Είναι ένα τέλειο στυλ για εκείνους που τους αρέσει να ορίζουν σωστά το πρόσωπό τους. Είναι ένα τέλειο στυλ για το άθλημα που προτιμά τα κοντά μαλλιά καθώς το μήκος των μαλλιών είναι πάνω από τη γραμμή των ώμων. Αυτό απλά δεν χρειάζεται καμία συντήρηση εκτός από το κόψιμο και είναι εύκολο να πάτε το πρωί.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Γάμος, Casual
 • Τύπος μαλλιών – Ευθεία
 • Σχήμα προσώπου – Καρδιά, Οβάλ, Στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα-20-30 ιδανικά
 • Εποχή-Φρέσκο ​​καλοκαίρι-άνοιξη εμφάνιση

32. Βουτιά:

Μικρά μαλλιά διασημοτήτων στο πρόσωπο

Το πνιγμένο μικρό χτένισμα προσώπου κάνει το πρόσωπο να φαίνεται μακρύτερο και ελαφρώς επιμηκυμένο. Αυτό το στυλ γίνεται προσθέτοντας όγκο στο τμήμα της κορώνας στα μαλλιά. Συνιστάται να κάνετε αυτό το στυλ κάνοντας μπούκλες στις κλειδαριές. Οι γυναίκες με μακριά ή μεσαία μαλλιά μπορούν απλά να επιλέξουν αυτό το χτένισμα, χτενίζοντας πίσω το πίσω μέρος της τρίχας και κυλώντας το μπροστινό μέρος της τρίχας, δηλαδή τις κλειδαριές. Τα μαλλιά στρίβονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού χρησιμοποιώντας φουρκέτες και στη συνέχεια τραβούν μερικά σκέλη γύρω από τη γραμμή των μαλλιών. Αυτά τα βήματα μπορούν εύκολα να γίνουν, αφού φαίνεται πιο σέξι, χωρίς αμφιβολία.

 • Ευκαιρία – Casual
 • Τύπος μαλλιών – raσια, κυματιστά
 • Σχήμα προσώπου – καρδιά, στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα-20-30 ιδανικά
 • Εποχή – Καλοκαίρι

33. Ο κορυφαίος κόμβος:

Χτενίσματα για μικρό μέτωπο και οβάλ πρόσωπο

Αυτό το χτένισμα για μικρό πρόσωπο κερδίζει δημοτικότητα και συνήθως αναζητείται. Ο κορυφαίος κόμπος θεωρείται ως η καλοκαιρινή τάση. Οι γυναίκες με μακριά μαλλιά μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την εμφάνιση και συχνά στυλ με αυτόν τον τρόπο. Το Topknot πάνω από το κεφάλι κάνει το πρόσωπο να φαίνεται κομψό και μακρύτερο. Έτσι, το στυλ με αυτόν τον τρόπο είναι κατάλληλο για μικρά πρόσωπα. Αυτό το στυλ ταιριάζει επίσης με στρογγυλά πρόσωπα. Στην εικόνα, η Kaley Cuoco φαίνεται πιο σέξι σπορ με αυτή την προοπτική και το κουλούρι τραβάει την κύρια προσοχή. Το κουλούρι βοηθάει να επιμηκύνει το πρόσωπό της.

 • Ευκαιρία – Πάρτι
 • Τύπος μαλλιών – Ταιριάζει σε κάθε τύπο και υφή μαλλιών
 • Σχήμα προσώπου – Οβάλ, σχήμα καρδιάς
 • Ηλικιακή ομάδα-20-30
 • Εποχή – Ιδανικό για κάθε εποχή

34. Κύματα που ρέουν:

Μακριά χτενίσματα για μικρά πρόσωπα

Τα μακριά και κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν απόλυτα με αυτό το στυλ. Τα κύματα και οι μικρές μπούκλες στα κάτω φίλτρα εξισορροπούν το μικρό πρόσωπο κάνοντας το λαιμό να φαίνεται πιο αδύνατο. Τα κύρια χαρακτηριστικά των κυμάτων που ρέουν είναι η εξομάλυνση του άνω και πυκνού κάτω τμήματος. Ο όγκος των μαλλιών είναι κυρίως στο κάτω μέρος και φαίνεται ελαφρώς αφράτος. Μπορεί να χτενιστεί γρήγορα καθώς τα μαλλιά μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά. Τα αξεσουάρ μπορούν να συνδυαστούν με αυτό το κύμα που σας κάνει να φαίνεστε ακόμα πιο ελκυστικό.

 • Ευκαιρία – Πάρτι, Γάμος
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Καρδιά, Οβάλ, Στρογγυλό
 • Ηλικιακή ομάδα – Ταιριάζει σε κάθε ηλικιακή ομάδα
 • Εποχή – Κατάλληλο για χειμώνες και φθινόπωρο

35. The Dressed Up Waves:

Το καλύτερο κούρεμα για γυναίκες με μικρό κεφάλι

Για να αποκτήσετε αυτό το χτένισμα για στυλ μικρού προσώπου ντυμένου κύματος, η μία πλευρά των μαλλιών συγκρατείται χρησιμοποιώντας καρφίτσες bobby. Αυτές οι καρφίτσες μπομπί μπορεί να είναι από λαμπερές χρωματιστές πέτρες που δίνουν μια ελκυστική εμφάνιση. Για βελτιωμένη προοπτική, αγγίξτε τις μπούκλες με ένα σίδερο για μπούκλες. Αυτό δίνει επίσης ένα ογκώδες χαμηλότερο τμήμα. Επιπλέον, οι πλευρικές κλειδαριές βοηθούν στην επιμήκυνση του προφίλ σας. Η λατρεία αυτού του στυλ προσφέρει πραγματικά μια γοητευτική εμφάνιση.

 • Ευκαιρία – Πάρτι
 • Τύπος μαλλιών – κυματιστή
 • Σχήμα προσώπου – Ταιριάζει σε κάθε σχήμα προσώπου
 • Ηλικιακή ομάδα-20-30
 • Εποχή – Κατάλληλο για κάθε εποχή

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Διαμέρισμα – Το στυλ με το σωστό διαμέρισμα ωφελεί ολόκληρη την εμφάνιση. Το μεσαίο διαμέρισμα λειτουργεί καλύτερα για άτομα με μικρά πρόσωπα καθώς αυτό αναδεικνύει το πρόσωπο και ταυτόχρονα φαίνεται κομψό.
 2. Μήκος μαλλιών – Το καλύτερο χτένισμα που ταιριάζει σε ένα μικρό πρόσωπο είναι τα κοντά μαλλιά και το χτένισμα με στυλ pixie. Αυτό τονίζει ότι η γραμμή του σαγονιού φαίνεται κομψή. Τα μαλλιά μεσαίου και μεγάλου μήκους φαίνονται επίσης χαριτωμένα όταν είναι κατάλληλα διακοσμημένα. Μαλακά κύματα με πολυεπίπεδη χτένισμα φαίνονται επίσης εκπληκτικά.
 3. Αξεσουάρ – Ένα χαριτωμένο κεφαλόδεσμο φαίνεται ιδανικό για γυναίκες με μικρά πρόσωπα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα άτομα με μικρό πρόσωπο φαίνονται φυσικά νεότερα. Για να δώσετε μια πιο ώριμη εμφάνιση, η προσθήκη μερικών προϊόντων styling για να προσθέσετε ένα τακτοποιημένο φινίρισμα λειτουργεί καλά.
 4. Υφή – ο καλύτερος τύπος μαλλιών για μικρό πρόσωπο είναι τα σγουρά μαλλιά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε την ψευδαίσθηση βαρύτερων ζυγωματικών και ισχυρής γνάθου.

Οι γυναίκες με μικρά πρόσωπα μπορούν να κουνήσουν κάθε εμφάνιση με το κατάλληλο μήκος και εύστοχα περιθώρια. Πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στα ζυγωματικά και στα μάτια. και μακριά από το πηγούνι και τη γραμμή των μαλλιών. Οι κοντές μπούκλες λειτουργούν καλύτερα καθώς προσθέτουν όγκο στα πλάγια. Τα χτυπήματα και τα περιθώρια δίνουν επίσης μια ψευδαίσθηση ενός ευρύτερου προσώπου. Τα σγουρά χτενίσματα βοηθούν το μικρό πρόσωπο να φαίνεται ευρύτερο και αξιολάτρευτο. Η προσθήκη πλευρικών κροσσών σε μακριά μαλλιά φαίνεται επίσης εκπληκτική.

Βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο; Στείλτε τα σχόλιά σας εδώ και ενημερώστε μας για την καλύτερη επιλογή σας!

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Ποιο είναι το κατάλληλο μήκος κτυπήματος για γυναίκες με μικρό πρόσωπο?

 1. Τα κτυπήματα φαίνονται πολύ καλά σε γυναίκες με το μικρό πρόσωπο καθώς αναδεικνύει τα ζυγωματικά.
 2. Τα πλαϊνά κτυπήματα με μήκος μικρότερο από το σαγόνι είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση.
 3. Ασύμμετρα από κτυπήματα φαίνονται υπέροχα σε μικρά πρόσωπα. Κρατώντας το μήκος μια ίντσα πάνω από το επίπεδο των ματιών λειτουργεί καλά. Το κόλπο είναι να αναδείξεις τα μάτια.

Q2. Πώς να προσδιορίσετε ένα μικρό πρόσωπο?

Η κατανόηση του σχήματος του προσώπου σας είναι σίγουρα σημαντική.

 1. Σταθείτε μπροστά από έναν καθρέφτη και περιγράψτε το πρόσωπό σας με έναν δείκτη. Αυτό θα δώσει το ακριβές σχήμα και μέγεθος του προσώπου σας.
 2. Εάν το πρόσωπο φαίνεται σχετικά μικρότερο από το υπόλοιπο σώμα σας, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καθορίσουμε ένα κατάλληλο χτένισμα για ένα μικρό πρόσωπο.
 3. Εάν το πηγούνι και η γραμμή των μαλλιών είναι στενά, αυτό σημαίνει επίσης ότι το πρόσωπο είναι μικρό.

Q3. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για ψευδαίσθηση μακρύτερου προσώπου?

 1. Τα μπροστινά κτυπήματα προσελκύουν την εστίαση στα μάτια, όπου το πρόσωπο φαίνεται μακρύτερο.
 2. Η διατήρηση κοντών μαλλιών κάνει επίσης ένα πρόσωπο να φαίνεται μακρύτερο.
 3. Οι κοντές μπούκλες με πλαϊνά κτυπήματα στο μήκος των ζυγωματικών κάνουν επίσης ένα πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ.