9 Καλύτερα χτενίσματα για τρίγωνο γυναικείο σχήμα προσώπου

Το τριγωνικό σχήμα του προσώπου μπορεί να μην είναι η πιο συνηθισμένη δομή του προσώπου που συναντάτε, αλλά σίγουρα, το πρόσωπο έχει μια αίσθηση κομψότητας και μια έξυπνη εμφάνιση. Εάν έχετε τέτοια χαρακτηριστικά, αυτά τα τριγωνικά χτενίσματα προσώπου μπορούν να σας ταιριάζουν. Επειδή δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν τριγωνικό σχήμα προσώπου, μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να βρείτε ποιο makeover μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Αλλά όχι πια – αυτή η λίστα με κουρέματα και χτενίσματα είναι όλα κατάλληλα για να συμπληρώσουν τα χαρακτηριστικά σας.

9 Καλύτερα γυναικεία κουρέματα τριγώνου προσώπου:

Τα τριγωνικά σχήματα του προσώπου είναι τυπικά κωνικά στον ναό, καθώς και ευρεία στη γραμμή της γνάθου. Έτσι, αν θέλετε να αναδείξετε την κορυφαία περιοχή και τα ζυγωματικά σας, ακολουθήστε ένα χτένισμα που είναι καλύτερο για εσάς.

1. Μακρύ χτένισμα:

χτενίσματα για τρίγωνο σχήμα προσώπου

Σε αυτό, οι μαλακές κυματιστές μακριές τρίχες είναι κατάλληλες για το καλύτερο χτένισμα για το τριγωνικό πρόσωπο. Το απαλό ρουλεμάν αυτής της μόδας προσφέρει μια λογικά απαλή εμφάνιση που πέφτει όμορφα λόγω του στρώματος. Η μεσαία μερίδα επωφελείται στην κορυφή για να διαχωρίσει το πρόσωπο που θέλει δύο μεγάλες στενές μερίδες που κάνουν τη φαντασίωση της έκτασης. Επίσης ταιριάζει καλύτερα σε ίσια αλλά και σγουρά επιφάνεια μαλλιών.

2. Sculpting Waves:

τα καλύτερα κουρέματα για πρόσωπο σε σχήμα τριγώνου

Τα ελεύθερα, ρέοντα κύματα ανακουφίζουν τις γωνίες στη βάση του προσώπου, μαζί με τα κτυπήματα που πλακώνουν λεπτό το μέτωπο. Για να το κάνετε αυτό, αλείψτε ένα προϊόν styling και στη συνέχεια στεγνώστε τα μαλλιά με μια μεγάλη βούρτσα που περιβάλλει. Τυλίξτε κάθετα τμήματα μαλλιών γύρω από ένα μεγάλο σίδερο βαρελιού. Τοποθετήστε με ένα σπρέι φινιρίσματος με ελαστικό κράτημα. Παρέχει όγκο και ενυδάτωση από ένα μεταξένιο άκρο χωρίς φριζάρισμα.

3. Κοντά χτενίσματα:

κοντά μαλλιά για τρίγωνο πρόσωπο

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για το πώς τοποθετεί τα μαλλιά με ακρίβεια οπουδήποτε απαιτείται για να κάνει το τριγωνικό σχήμα του προσώπου σας να φαίνεται δίκαιο αλλά και συγκριτικό. Τα επάνω στρώματα επιτρέπουν στα μαλλιά να είναι πιο στρογγυλά και πιο γεμάτα πέρα ​​από τα αυτιά, ενώ κανένα χτύπημα δεν δημιουργεί το περίγραμμα του προσώπου να αναδύεται περισσότερο, μετακινώντας την ευαισθητοποίηση στο φρύδι και αριστερά από τη γραμμή του σαγονιού. Τα κοντά χτενίσματα μέσα από κύματα καθώς και κτυπήματα είναι επίσης τεράστια.

4. Μεσαίο χτένισμα:

τρίγωνα σχήμα προσώπου χτενίσματα θηλυκά

Αυτό το χτένισμα ταιριάζει πολύ με αυτό το τριγωνικό πρόσωπο. Η επιφάνεια επιτρέπεται να πέφτει απαλά προς τα αριστερά από τη γραμμή του σαγονιού κάνοντας καλύμματα όπου απαιτείται. Για να αποκτήσετε μια διαγώνια κατεύθυνση, ένα κτυπήματα στο πλάι λειτουργεί καλά για να τραβήξει την προσοχή. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα κομμάτι ζιγκ-ζαγκ κάνει το ύψος μαζί με τις εργασίες για να κατασκευάσετε το μήκος σε αυτή τη μόδα.

5. Bob Framing Bob:

κουρέματα για κορίτσια με τριγωνικά πρόσωπα

Αυτό το χτένισμα τελειώνει ακριβώς κάτω από το πλαίσιο του πηγουνιού ένα τριγωνικό πρόσωπο υπέροχα. Τονίζει τα ζυγωματικά που είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό αυτού του περιγράμματος. Η μικρή γωνία αυτού του bob συμβάλλει σε μια σύγχρονη αίσθηση χωρίς να τραβάει πάρα πολύ την προσοχή στο πηγούνι. Εφαρμόστε σπρέι μαλλιών για να το κάνετε γιατί δίνει μια ομοιόμορφη συν απαγορευμένη κατανομή.

6. Ανατροπές μήκους ώμου:

τα καλύτερα κουρέματα για γυναικείο πρόσωπο σε σχήμα τριγώνου

Είναι το τέλειο χτένισμα για τριγωνικά πρόσωπα επειδή έχει αρκετό μήκος για να χρησιμοποιηθεί ως πλαίσιο προσώπου για να εισαγάγετε λεπτομέρειες στην περιοχή των γνάθων. Επιπλέον, η αναστροφή στα άκρα βάζει ακόμα περισσότερο επιθυμητό πλάτος στη βάση του προσώπου συν το πλευρικό τμήμα δημιουργεί τον ναό να βγαίνει λιγότερο φαρδύς. Χρησιμοποιήστε μια κρέμα-τζελ για να διαμορφώσετε τα μαλλιά σας για να στρογγυλοποιήσετε το πινέλο.

7. Thin, Beachy Waves:

τρίγωνο σχήμα κούρεμα θηλυκό

Αυτό το χτένισμα ταιριάζει καλύτερα σε λεπτά και ελαφρά μαλλιά καθώς τα φτερωτά άκρα δημιουργούν την ψευδαίσθηση των πιο πυκνών, πυκνών τριχών. Σπρώξτε τα μαλλιά σας γεμάτα ποσότητα για επιπλέον αντίκτυπο, επιχειρήστε έτσι ένα τζελ styling που αυξάνει το μέγεθος, αν όχι στεγνώστε τις κλειδαριές σας στα μπούκλες.

8. Χαμηλή συχνότητα:

κούρεμα για τρίγωνο θηλυκό

Γυρίστε μόνο το κάτω μισό των μαλλιών σας θα κάνει λεπτομέρειες όπου ένα τριγωνικό πρόσωπο το θέλει περισσότερο. Είναι απαραίτητο να αλείψετε τα μαλλιά με θερμική προστασία με σπρέι. Προστατεύει τα μαλλιά σας ξεκινώντας από τη θερμότητα του σιδήρου και κάνει επίσης κάθε μπούκλα τελική όλη την ημέρα.

9. Cheeky Pixie:

Celebrity τριγωνική εμφάνιση μαλλιών προσώπου

Αυτό είναι τολμηρό καθώς και ιδανικό για τριγωνικά πρόσωπα. Αυτό το χτένισμα εμφανίζει τα μάγουλα χωρίς να προσθέτουν πλάτος που μπορεί να αποφευχθεί στην κορυφή του κεφαλιού. Η επιφάνεια στο πάνω μέρος του κεφαλιού δημιουργεί το γενικό σχήμα του προσώπου για να φαίνεται περισσότερο.