10 πιο πρόσφατα εργαλεία διαμόρφωσης και επένδυσης γενειάδας για αγορά το 2021

Εάν αγαπάτε τα μαλλιά, τα γένια και το μουστάκι του προσώπου σας όπως ακριβώς κάνετε σε περίπτωση κούρεμα και χτενίσματα, καλώς ήρθατε στο κλαμπ! Όσο και αν κάποιος έχει styling για τα μαλλιά, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά του προσώπου. Οι διαμορφωτές γενειάδας είναι πολύ χρήσιμες εδώ – όσο φροντίζουμε, περιποιούμαστε και φροντίζουμε τα γένια μας, το να διαμορφώνουμε και να χτενίζουμε τα μαλλιά της γενειάδας είναι απαραίτητο.

Η ανδρική διαμόρφωση και επένδυση γενειάδας είναι χρήσιμη για τη λεπτομερή ρύθμιση και τη διαμόρφωση, την περιποίηση αυτών των περιοχών, από τα πλάγια στο λαιμόκοψη, τη γραμμή του μουστακιού και πολλά άλλα. Αφήστε τα να λειτουργήσουν και να σας βοηθήσουν ως πρότυπο και να κάνουν θαύματα στα βήματά σας για να διαμορφώσουν τα γένια σας.

Επένδυση γενειάδας: 10 διαφορετικά αντρικά εργαλεία διαμόρφωσης γενειάδας 2021:

Μεταξύ πολλών διαμορφωτών γενειάδας που διατίθενται στην αγορά, έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους ανδρικούς διαμορφωτές μαλλιών προσώπου. Ενημερώστε μας για όλες αυτές τις πολλαπλές σειρές επενδύσεων για διαμόρφωση γενειάδας, κιτ διαμόρφωσης, χτένα διαμόρφωσης και πολλά άλλα εδώ.

1. Διαφανές εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας με χτένα:

κιτ διαμόρφωσης ανδρικής γενειάδας

Το διαφανές εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας του Beardman εδώ είναι ένα από τα κορυφαία φύση και οδηγίες. Το εργαλείο διαμόρφωσης και η επένδυση έρχονται με έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό με πολλαπλές ιδέες επένδυσης, από μια ευθεία γραμμή σε καμπύλη έως καθαρά ντεκολτέ. Κάποιος μπορεί να κάνει μια σειρά κοπών από αυτό το μόνο εργαλείο – από ευθεία κατσικίσια σε καμπύλη κοπή, βήμα κοπής και πολλά άλλα. Το διαφανές εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας βοηθά να παρατηρήσουμε τις εξωτερικές μας οδηγίες και φέρνει αποτελεσματικότητα για να κόψουμε τις ευγενικές καμπύλες με ευκολία.

2. Διπλής όψης γενειάδα:

εργαλεία διαμόρφωσης γενειάδας

Το νέο, βελτιωμένο στυλ εργαλείου διαμόρφωσης και στυλ μούσιου και μουστάκι από το Mane του είναι ένα από τα φιλικά προς τον προϋπολογισμό αλλά αποτελεσματικά κιτ επένδυσης που μπορείτε να ελέγξετε. Το σχήμα έρχεται με χτένες δύο μεγεθών και στις δύο πλευρές με ψαλίδι και είναι ιδανικό για ευέλικτη χρήση. Το εργαλείο διαμόρφωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη λαιμόκοψη, τη γνάθο και τη γραμμή των μάγουλων, και οι εξαιρετικές άκρες βουρτσών βοηθούν στην επίτευξη συμμετρικής εμφάνισης με καλές διακοσμήσεις.

3. Ξύλινο εργαλείο γραμμής γενειάδας:

ξύλινη διαμόρφωση για μούσι

Η ξύλινη καλύτερη επένδυση γενειάδας και το εργαλείο διαμόρφωσης είναι ένα ευέλικτο και ασφαλές, αποτελεσματικό, ειδικά αν ανησυχείτε για τις πλαστικές επενδύσεις κατά τη διαδικασία της ηλεκτρικής κοπής. Αυτός ο διαμορφωτής γενειάδας είναι μια τέλεια επιλογή για εύκολη χρήση, ελάχιστη ταλαιπωρία και τέλεια καύση γενειάδας για να δώσει μια βελούδινη και κομψή εμφάνιση. Η επένδυση μπορεί να ταιριάζει τόσο με κοπτικό όσο και με ξυράφι και διευκολύνει την περιποίηση σας με άνεση στο σπίτι σας.

4. Χτένα εργαλείων διαμόρφωσης Beardo Boomerang:

Beard διαμορφωτής γενειάδας

Αποκτήστε τώρα τη χούφτα πολλαπλών επιλογών στο στυλ με την τελειότητα και την καλή εμφάνιση, όλα με αυτό το εργαλείο επένδυσης γενειάδας σε σχήμα Μπούμερανγκ. Το σχήμα έρχεται επίσης με μια χτένα, ιδανική για να αποκτήσετε το ακριβές και ακριβές σχήμα με πολλαπλές εμφανίσεις, όλα μόνοι σας. Μπορείτε να διαμορφώσετε τόσο τη γενειάδα όσο και το μουστάκι με αυτήν την επένδυση, προσαρμόζοντας εύκολα τις γωνίες. Δείτε αυτό και τελειοποιήστε την τέχνη του καλλωπισμού μόνοι σας.

5. Συμμετρικό εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας με μονόπλευρη χτένα:

ανδρική διαμόρφωση τρίχας προσώπου

Σε περίπτωση που εισέρχεστε πρόσφατα σε αυτόν τον τομέα περιποίησης και ψάχνετε για ένα βασικό διαμορφωτή αρχικού επιπέδου, αυτό το ανδρικό εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας μπορεί να είναι καλό για αρχή. Αυτό μπορεί να δώσει συμμετρικά τέλεια επένδυση και άκρες στη λαιμόκοψη και τις κορυφαίες γραμμές, κατάλληλες για κοντές έως μεσαίες γενειάδες.

6. Κιτ εργαλείων διαμόρφωσης γενειάδας:

τα καλύτερα σετ διαμόρφωσης γενειάδας

Τι θα λέγατε για επένδυση στο τέλειο κιτ περιποίησης και περιποίησης γενειάδας; Το κιτ εργαλείων αυτής της εταιρείας Bombay Shaving έρχεται με όλα τα απαιτούμενα αντικείμενα για να έχετε ένα τέλειο μούσι. Το κιτ αποτελείται από πλύσιμο γενειάδας, μαλακτικό, εργαλείο διαμόρφωσης με ψαλίδι, το βασικό κιτ που μπορεί να φέρει κομμένη, μικροσκοπική και αποτελεσματική διαδικασία. Ελέγξτε αυτό και μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις τακτικές σας επισκέψεις στο κομμωτήριο για να κάνετε την περιποίηση μόνοι σας με την άνεσή σας.

7. Εργαλείο κοπής γενειάδας με χτένα:

πλαστική χτένα για διαμόρφωση γενειάδας

Αυτό το βασικό αλλά αποτελεσματικό εργαλείο κοπής και χτενίσματος γενειάδας είναι ιδανικό για όσους αναζητούν casual παραλλαγές κοπής. Η λεπτή άκρη που είναι προσαρτημένη στο εργαλείο φέρνει την αποτελεσματικότητα στο κόψιμο με ακρίβεια και έρχεται με πολλά στυλ. Το εργαλείο έρχεται με διαφανές χρώμα, βοηθώντας να δείτε τα μαλλιά κρυμμένα από κάτω, προσθέτοντας στο πλεονέκτημα της εύκολης περιποίησης και σχήματος.

8. Εργαλείο περιστροφικής γενειάδας για χτένα και διαμόρφωση:

διαμορφωτής γενειάδας κατσίκας

Αυτό το ολοκαίνουργιο εργαλείο περιστροφικής σχεδίασης και διαμόρφωσης γενειάδας είναι αρκετά ευέλικτο και αποτελεσματικό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε πολλά στυλ και διακοσμητικά, όλα με τη βοήθεια ενός εργαλείου. Ακριβώς από τη διαμόρφωση των γραμμών των μάγουλων έως τις γνάθους, την κατσικίσια, τα πλαϊνά και το μουστάκι, το περιστροφικό εργαλείο διαμόρφωσης διευκολύνει το κόψιμο και τη διαμόρφωση. Ελέγξτε αυτό και μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικά για την καθημερινή σας διαμόρφωση σε ένα άνετο και ελαφρύ εργαλείο σύνθεσης για μούσι.

9. Aberlite Beard Shaper And Liner Tool:

οι καλύτερες επενδύσεις γενειάδας

Το επώνυμο εργαλείο διαμόρφωσης γενειάδας Aberlite είναι αποτελεσματικό και διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο για πολλές λειτουργικές εμφανίσεις και λειτουργίες με τη μία. Το εργαλείο έρχεται με διαφανές χρώμα και τέσσερις κωνικές άκρες, δημιουργώντας διαφορετική εμφάνιση σε μία λήψη. Το εργαλείο έρχεται επίσης με ένα μολύβι κουρέας για συμμετρική γραμμή και περιγραφή όπως απαιτείται. Η αντιολισθητική τεχνολογία επιτρέπει στη διαμόρφωση και την επένδυση της γενειάδας να συγκρατείται σταθερά από την ολίσθηση, αποφεύγοντας και αποτρέποντας ατυχήματα.

10. Εργαλείο διαμόρφωσης μάγουλας και λαιμού γενειάδας:

εργαλείο σύνθεσης γενειάδας

Αυτό είναι ένα άλλο βασικό εργαλείο γενειάδας που βοηθά στον καθαρισμό, τη σχεδίαση και την περιποίηση του στυλ του λαιμού και της γραμμής των μάγουλων. Είναι εύκολο στο χειρισμό, έχει καλό κράτημα και λειτουργεί καλά για το καθημερινό βασικό στυλ και διαμόρφωσή σας. Δοκιμάστε το είτε με ξυράφι είτε με κουρευτική μηχανή ή με κόψιμο. μπορεί να λειτουργήσει καλά για να δημιουργήσει πολλαπλές ευθείες κοπές και καμπύλες με μια λήψη.

Ελπίζουμε να απολαύσατε την εξερεύνηση αυτών των κομψών και τελευταίων αποδοτικών εργαλείων διαμόρφωσης και επένδυσης γενειάδας. Βρίσκονται χρήσιμα για όλους τους άνδρες που είναι πάντα εν κινήσει, προτιμούν να φαίνονται περιποιημένοι και τακτοποιημένοι τακτικά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει ένα στη συλλογή σας και δοκιμάστε το. μπορείτε να δείτε τη διαφορά μόνοι σας.