Κορυφαία 8 χτενίσματα με πλεξούδες κορώνα

Από μικρή, είδα τη γιαγιά μου να δένει τα μαλλιά της στην ίδια παλιά πλεξούδα και μετά να τα τυλίγει σε κότσο και έχω δει την ίδια παλιά πλεξούδα να μεταδίδεται από γενιές μέχρι να μου έρθει. Τώρα ο σύγχρονος κόσμος έχει δημιουργήσει έναν κλώνο κάθε παλιάς τάσης και την έχει τροποποιήσει στο μέγιστο για να ταιριάζει στις ανάγκες της δίψας για να ξαναζήσει τη μόδα. Οι πλεξούδες με τα χρόνια έχουν περάσει τόσες πολλές αλλαγές και όμως η μία καινοτομία μετά την άλλη ήταν ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι τώρα. Εδώ είναι μια λίστα με όλες τις όμορφες πλεξούδες κορώνα που μπορείτε να επιλέξετε.

Καλύτερα χτενίσματα με κοτσίδες:

The French Braid:

κορώνα-πλεξούδα-χτενίσματα

Για το τέλειο καλοκαίρι αυτό είναι ένα αρκετά καλό χτένισμα όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλοκαίρι ως δικαιολογία για να δέσετε μια μπροστινή γαλλική πλεξούδα κορώνα. Η πλεξούδα ξεκινά από το ένα μέρος του κεφαλιού και μετακινείται αργά στην άλλη πλευρά. Μόλις φτάσετε στην άλλη πλευρά, κολλήστε το υπόλοιπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού ή συνεχίστε από αυτό.

The Greek Crown Look:

κοτσίδα κοτσίδα2

Μια μακριά χαίτη μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι δύσκολο να διατηρηθεί και θέλετε να ικανοποιήσετε τη δίψα σας για τις τελευταίες τάσεις που συμβαίνουν. Σε τέτοιες στιγμές, αυτά είναι τα χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν να σβήσετε την επιθυμία σας. Ξεκινήστε πλέκοντας τα μαλλιά από μπροστά και τυλίγοντάς τα από μπροστά προς την άλλη πλευρά. Τώρα πάρτε τα μαλλιά από την πλάτη και κάντε το ίδιο για να σχηματίσετε μια πλήρη ζώνη.

Το Front Braid Up Do:

κοτσίδα κοτσίδα3

Αυτό είναι ένα εύκολο χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις ίδιες τις ανέσεις του σπιτιού σας. Ξεκινήστε εγχύοντας μια πλεξούδα γαλλικού στιλ στο μπροστινό μέρος των μαλλιών, έτσι ώστε οι μπροστινές κλειδαριές να σαρώνουν. Τώρα δέστε μια μέση πλεξούδα στο στέμμα και στερεώστε την στην άλλη άκρη. Συγκεντρώστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας και μετά δέστε τα σε ένα ακατάστατο χτένισμα.

The Simpleton:

κοτσίδα πλεξούδα4

Αυτή είναι η βασική πλέξη 101 για κορώνα, όπου τα υπόλοιπα μαλλιά διατηρούνται ελεύθερα και ρέουν, ενώ η κύρια συγκέντρωση ήταν στο μπροστινό πλεξούδα που σχηματίζεται στο στέμμα. Διαχωρίστε ένα καλό κομμάτι μαλλιών από τη μία πλευρά και αρχίστε να το πλέκετε κανονικά. Μόλις ολοκληρωθεί η πλεξούδα απλά τυλίξτε γύρω από την πλεξούδα των μαλλιών ως λουρίδα μαλλιών.

Το Half Crown Braid:

πλεκτή κορώνα5

Για να έχετε αυτό το βλέμμα, ξεκινήστε διαχωρίζοντας τις μπροστινές κλειδαριές από τις δύο πλευρές. Ξεκινήστε να πλέκετε μία από τις μπροστινές κλειδαριές με το κανονικό στυλ πλεξούδας και στερεώστε την στο τέλος. Κάντε το ίδιο με την άλλη πλευρά και πηγαίνετε μέχρι το τέλος όπως την προηγούμενη φορά. Τώρα πάρτε την αριστερή πλεξούδα και τραβήξτε την μέχρι τη δεξιά και στερεώστε την με μια καρφίτσα. Κάντε το ίδιο με το σωστό.

Ο κόμπος του στέμματος:

πλεξούδα κορώνας6

Αυτή τη φορά ξεκινήστε την πλεξούδα σας από το ίδιο στέμμα όπως πριν, αλλά αντί να την καρφώσετε, δέστε έναν κόμπο με αυτήν. Για αυτό θα χρειαστείτε δύο ξεχωριστές πλεξούδες σε κάθε πλευρά τις οποίες μπορείτε τώρα να δέσετε σε κόμπο στο τέλος του κεφαλιού.

Η χαμηλή πλεξούδα:

κοτσίδα πλεξούδα7

Για άλλη μια φορά αυτή η πλεξούδα πηγαίνει μέχρι το τέλος, 360 μοίρες στο κεφάλι και σχηματίζει μια πλήρη ζώνη. Ξεκινήστε να πλέκετε τα μαλλιά σας από το στέμμα και ολοκληρώστε ολόκληρο τον κύκλο μαζεύοντας μαλλιά καθώς προχωράτε. Μόλις τελειώσετε, εξασφαλίστε την εμφάνιση καλά με καρφίτσες για να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα.

Το Halo Look:

πλεξούδα κορώνας8

Σαν φωτοστέφανο, αυτή η πλεξούδα μεσαίου δαχτυλιδιού θα είναι σίγουρα ένα look για εσάς. Πρόκειται για μια ολλανδική εμπλουτισμένη πλεξούδα πλάτης που έχει ξεκινήσει από το στέμμα και τελειώνει καρφωμένη σε ένα δαχτυλίδι στο πίσω μέρος.