Κορυφαία 9 χτενίσματα με πλεξούδες δέντρων

Οι πλεξούδες των δέντρων είναι χτενίσματα, όπου οι προεκτάσεις χρησιμοποιούνται για να αυξήσουν το μήκος των μαλλιών. Αυτός είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος ανάπτυξης των μαλλιών αποφεύγοντας κάθε είδους σημαντικούς χειρισμούς. Από την άλλη πλευρά, δεν υπάρχει τίποτα πολύ να κάνετε ενώ χτενίζετε τα μαλλιά σας με αυτόν τον τρόπο. Μερικές φορές ορισμένα κομμάτια των μαλλιών βγαίνουν εκτός ελέγχου και δεν υπάρχει δύναμη συγκράτησης ή κλιπ για τον έλεγχο αυτών των κομματιών τρίχας. Όπως και να έχει αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χτενίσματα για μακριά μαλλιά. Παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα χτενίσματα πλεξούδας δέντρων.

1. Σγουρά δέντρα πλεξούδες:

Πλεκτάκια δέντρου 1

Τα σγουρά μαλλιά μπορούν να είναι ένας κατάλληλος παράγων για το στυλ των πλεξούδων των δέντρων. Οι πλεξούδες πρέπει να διασυνδέονται με τέτοιο τρόπο ώστε τα περισσότερα μαλλιά να ξεκουράζονται με σγουρό τρόπο. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα looks για χτενίσματα με πλεξούδες. Οι γυναίκες με μακριά πρόσωπα μπορούν να αθληθούν εύκολα με αυτό το χτένισμα.

2. Πλέξη για να σχηματίσετε ένα δέντρο:

Πλεκτάκια δέντρων2

Αυτό το χτένισμα μοιάζει με ένα δέντρο που σχηματίζεται με τρίχες. Αυτό το υπέροχο χτένισμα φαίνεται πολύ χαριτωμένο σε μακριά μαλλιά. Η αλογοουρά είναι ο κύριος λόγος πίσω από όλη τη φασαρία για αυτό το χτένισμα. Πολλοί στιλίστες προτιμούν αυτό το look ως το δυνατό τους σημείο.

3. Πλέξεις Cornrow Tree:

Πλεκτά δέντρων3

Αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ένα από τα πιο κομψά κουρέματα εκεί έξω. Τα μαλλιά έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με καλαμπόκι. Εδώ οι πλεξούδες είναι διακοσμημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμένουν στα πλάγια και τα υπόλοιπα μαλλιά να πέφτουν στο πλάι και πίσω. Μόνο το μπροστινό μέρος των μαλλιών μπορεί να πλεγθεί.

4. Σγουρές πλευρικές πλέξεις δέντρων:

Πλεκτά δέντρων4

Σε αυτήν την έκδοση των πλεξούδων δέντρων, τα περισσότερα από τα μαλλιά παραμένουν στραμμένα προς τις αντίθετες πλευρές. Ένα μικρό μέρος των μαλλιών είναι πλεγμένο μόνο αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά να εμφανίσουν μια σγουρή εικόνα. Αυτός ο τύπος μαλλιών χρειάζεται λίγη συντήρηση.

5. Wavy Tree Braids:

Πλεκτά δέντρων5

Εδώ οι πλεξούδες είναι πολύ κυματιστές σε σύγκριση με άλλες πλεξούδες δέντρων. Τα μακριά μαλλιά είναι διακοσμημένα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, έτσι ώστε εκτός από το πλεγμένο μέρος, τα υπόλοιπα μαλλιά να παραμένουν κυματιστά. Το χτένισμα είναι κατάλληλο για μακριά πρόσωπα. Οι μαύρες γυναίκες θησαυρίζουν αυτό το χτένισμα.

6. Υγρές και κυματιστές πλεξούδες δέντρων:

Πλεκτά δέντρα 6

Αυτό το χτένισμα θα ταιριάζει τέλεια με βρεγμένα και κυματιστά μαλλιά. Παρόλο που οι πλεξούδες φαίνονται μικροπλεγμένες, όταν συνδυάζονται σχηματίζουν μια τέλεια πλεξούδα δέντρου. Τα βρεγμένα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν με αυτόν τον τρόπο, όπου μόνο το πάνω μέρος των μαλλιών θα σχηματίζει πλεξούδες και τα περισσότερα μαλλιά θα παραμένουν ανοιχτά. Το ανοιχτό μέρος των μαλλιών θα εμφανίσει μια φυσική μπούκλα και κύμα που θα κάνει αυτό το χτένισμα να φαίνεται μοναδικό.

7. Πάνω από κάτω σγουρά πλεξούδες δέντρων:

Πλεκτά δέντρων7

Τα μακριά μαλλιά είναι απαραίτητα για να έχεις αυτό το look. Εδώ οι πλεξούδες σχηματίζονται στο μπροστινό μέρος λίγο πιο πάνω από το μέτωπο. Τα περισσότερα μαλλιά στηρίζονται με σγουρό τρόπο. Αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για μακριά και οβάλ πρόσωπα. Χωρίς μεγάλη ταλαιπωρία, τα μαλλιά μπορούν να χτενιστούν και να διατηρηθούν για να διατηρηθεί αυτή η εμφάνιση ανέπαφη.

8. Ρομαντικές πλεξούδες δέντρων:

Πλεκτά δέντρων8

Σε αυτό το χτένισμα, οι τρίχες εμπλέκονται για να σχηματίσουν πλεξούδες. Το βλέμμα αγκαλιάζει μια ρομαντική διάθεση και συνεχίστηκε από πολλές προσωπικότητες. Υπάρχει επίσης ένα ελαφρύ άγγιγμα κυμάτων σε αυτό το κούρεμα που κάνει αυτό να φαίνεται συνολικά.

9. Αόρατες πλεξούδες:

Πλεκτά δέντρα 9

Η εμφάνιση αξίζει το όνομά της. Εδώ οι πλεξούδες παραμένουν αόρατες. Μόνο εσείς θα μπορείτε να το ζήσετε. Θα πάρετε όλα τα χαρακτηριστικά των πλεγμένων χτενισμάτων από αυτό το βλέμμα. Τα μαλλιά είναι δυνατά και μπορείτε να αποφύγετε το σπάσιμο των μαλλιών, χτυπώντας τα μαλλιά με αυτόν τον τρόπο.