12 Παραδοσιακά Σχέδια Κοσμημάτων του Ναού

Πέρασαν εκείνες οι μέρες, όταν οι γυναίκες επενδύουν τις οικονομίες τους σε χρυσά κοσμήματα. Ο χρυσός δεν είναι μόνο ακριβός για αγορά, αλλά επίσης θέτει θέματα ασφάλειας, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των διαρρηκτών που καραδοκούν. Επίσης, η αναζήτηση να φοράς κάτι καινούργιο κάθε φορά είναι μια επιθυμία που έχει κάθε γυναίκα. Η τέλεια λύση είναι να επιλέξετε μιμητικά κοσμήματα. Τα κοσμήματα απομίμησης θεωρούνταν κάποτε φθηνά και μη ελκυστικά. Ωστόσο, τα σύγχρονα κοσμήματα απομίμησης είναι κατασκευασμένα με υλικό καλής ποιότητας και αυθεντική επιχρύσωση, που όχι μόνο διαρκεί πολύ, αλλά μοιάζει με χρυσό από κάθε άποψη. Ειδικά, η συλλογή κοσμημάτων του ναού που είναι φτιαγμένη με περίτεχνα σχέδια Θεών και Θεών φέρνει τη θεότητα κοντά μας. Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο σε μερικά από τα καλύτερα κοσμήματα απομίμησης ναού που θα θέλατε να έχετε

Τελευταία σχέδια απομίμησης κοσμημάτων ναού:

Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα όμορφα διακοσμημένα σετ κοσμημάτων ναού.

1. Golden Lakshmi and Ganapati Temple κολιέ:

Κολιέ ναού Golden Lakshmi και Ganapati

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια σε απομίμηση κοσμημάτων ναού. Το κοντό κολιέ είναι περίτεχνα σχεδιασμένο με μενταγιόν από μοτίβα Ganesh και κεντρικό μενταγιόν Lakshmi, που το καθιστά ένα κομμάτι δήλωσης. Η προσθήκη μοτίβων μάνγκο με kemp και λευκές πέτρες προσθέτει στην ομορφιά του. Για να αυξήσει το μεγαλείο αυτής της εμφάνισης, το κολιέ έχει κρεμαστά και χρυσά κρεμαστά.

2. Σετ κολιέ Temple Design Temple:

Σετ κολιέ με σχέδιο ναού Peacock

Αν ψάχνετε για έναν μεγάλο ναό για μια ειδική περίσταση, τίποτα δεν μπορεί να ταιριάξει με αυτήν την ομορφιά. Το κολιέ με μακρύ στιλ χαράμ έχει κρεμαστό κόσμημα παγώνι με τρεις σειρές αλυσίδες. Η αλυσίδα είναι διακοσμημένη με όμορφα κρεμαστά λουλουδάτα μοτίβα μεταξύ τους. Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης σχεδιασμό Lakshmi Jhumkas για να ολοκληρώσει την εμφάνιση.

3. Lakshmi Ganapati Temple Style Kada With Meena Work:

Lakshmi Ganapati Temple Style Kada With Meena Work

Lookάχνετε για ένα υπέροχο Kada που ταιριάζει με το κολιέ και τα σκουλαρίκια του κοσμήματος του ναού; Αυτό το εκπληκτικό Kada με μοτίβα Lakshmi και Ganapati είναι το καλύτερο στοίχημα. Το αποκορύφωμα αυτού του Kada είναι η εργασία Meena που πραγματοποιείται εκατέρωθεν του Kada. Η αλυσίδα έρχεται με περίπλοκα κομμένα έργα που μοιάζουν με χρυσά βραχιόλια.

4. Σετ κολιέ με χρυσό επίχρυσο ναό:

Σετ κολιέ με χρυσό επίχρυσο ναό

Ένα από τα πιο δημοφιλή απομίμηση κοσμημάτων ναού είναι το κολιέ. Για να γίνουν πιο ελκυστικά σχέδια συνδύασε επιχρυσωμένο σχέδιο με κρεμαστό κόσμημα ναού με Κουντάν και μαργαριτάρια. Αυτό το κολιέ έρχεται με σκουλαρίκι που έχει το ίδιο σχέδιο με το κρεμαστό κολιέ.

5. Floral Bud Design Long Chain Initiation Temple jewelry:

Floral Bud Design Long Chain Initiation Κοσμήματα ναού

Οι μικροί μπουμπούκια λουλουδιών ονομάζονται Mottu στη Νότια Ινδία. Αυτό το κολιέ σχεδιασμένο με μπουμπούκι με λουλουδάτο μοτίβο σχεδιασμένο από πέτρα ναού στο κέντρο είναι το πιο συνηθισμένο κόσμημα που φορούσε ο γαμπρός την ημέρα του γάμου στο νότιο τμήμα της Ινδίας.

6. Χρυσά επιχρυσωμένα χειροποίητα κοσμήματα ναού κρεμαστό κόσμημα:

Επιχρυσωμένο χειροποίητο κόσμημα αντίκα μενταγιόν

Αυτό το σχεδιασμένο επιχρυσωμένο κοντό κολιέ που συγκρατεί την αλυσίδα σειράς σχεδίασης που συνδέεται με επιχρυσωμένες χάντρες και ένα μενταγιόν κεντρικού παγώνι με σχέδιο πέτρας kemp που περιβάλλει το Floral mudra. Αυτός ο τύπος αλυσίδας σχεδιαστών συνδυάζεται καλύτερα με τα sarees kanchipuram.

7. Κοσμήματα απομίμησης ναών ιμάντα ισχίου:

Κοσμήματα απομίμησης ιμάντα ιμάντα ισχίου

Ο επιχρυσωμένος σχεδιασμός ζώνης κοσμημάτων ναού φοριέται συνήθως σε κάθε εορταστική περίσταση. Δεδομένου ότι πρόκειται για απομίμηση, το κόστος αυτού του κοσμήματος είναι προσιτό. Το κέντρο της ζώνης έχει εικόνα Lord Saraswati με χρυσή αλυσίδα που κρέμεται στο κάτω μέρος της ζώνης.

8. Σετ κοσμημάτων με κοσμήματα παλαιών απομιμήσεων Pearl Beads:

Σετ κοσμημάτων με κοσμήματα αντίκες απομίμησης χάντρες μαργαριταριών

Αυτό το μοναδικό σετ κοσμήματος ναού από μαργαριτάρι και επιχρυσωμένες χάντρες με διάστικτα το κάνει να φαίνεται ελκυστικό όταν συνδυάζεται με ένα έθνικ saree. Το κέντρο της αλυσίδας έχει την εικόνα του λόρδου Lakshmi που απεικονίζεται με σταγόνες μαργαριταριών που κρέμονται στο μενταγιόν.

9. Κολιέ κοσμημάτων με χρυσό με δύο σειρές από επιχρυσωμένο χάντρα:

Κολιέ με κόσμημα από χάντρες με δύο σειρές από επιχρυσωμένο κόσμημα

Δύο σειρές από την επιχρυσωμένη αλυσίδα είναι φτιαγμένες από επιχρυσωμένες χάντρες με κεντρικό μενταγιόν κοσμημάτων ναού. Το μέγεθος του κρεμαστού είναι αρκετά μεγάλο σε σύγκριση με την αλυσίδα, γεγονός που το κάνει πιο ελκυστικό.

10. Σετ Bharatanatyam κοσμημάτων με επιχρυσωμένο ναό:

Σετ Bharatanatyam κοσμημάτων με επιχρυσωμένο ναό

Αυτό το σχέδιο κοσμημάτων από πέτρα Kemp που έρχεται σετ με κολιέ πουκάμισου, μακρύ μαργαριταρένιο κολιέ με σκουλαρίκια και κομμάτι κόσμημα κεφαλής. Αυτό το σετ φοριέται από χορευτές Bharatanatyam, μετά από τους οποίους η έννοια του κοσμήματος του ναού έγινε πραγματικά διάσημη.

11. Σετ τσόκερ Kundan -Gold Plated Designer:

Σετ τσόκερ Kundan -Gold Plated Designer

Ο συνδυασμός επιχρυσωμένων νομισμάτων με πέτρες Kundan είναι απλά ένας μαγευτικός συνδυασμός. Το τσόκερ έχει το κρεμαστό μενταγιόν στο κέντρο, το οποίο έχει εικόνα του Λόρδου που απεικονίζεται στο κέντρο του κρεμαστού στρογγυλού σχήματος. Το σετ τσόκερ έρχεται μαζί με ένα σκουλαρίκι και ένα Tikka.

12. Temple Jewelry επιχρυσωμένο Kada:

Κοσμήματα ναού επίχρυσο Kada

Το Kada είναι ένα παχύ κομμάτι του κοσμήματος που μπορεί να γίνει από χρυσό, διαμάντια ή οποιοδήποτε πολύτιμο πολύτιμο λίθο. Λόγω του πάχους του kada, δεν είναι δυνατό να αγοράσετε ένα αμέσως. Σε τέτοιου είδους μίμηση καταστάσεων, τα κοσμήματα είναι χρήσιμα. Ένα τέτοιο σχέδιο είναι το βραχιόλι kada που ανήκει στην κατηγορία κοσμημάτων ναού. Το kada έχει κεντρικό πρόσωπο Lord με μαργαριτάρι και πολύχρωμο πέτρινο σχέδιο γύρω του.

Το να φοράτε κοσμήματα ναού θεωρείται ευοίωνο, ειδικά σε ειδικές περιπτώσεις όπως τα φεστιβάλ και οι γάμοι. Ωστόσο, ένα χρυσό σετ ναού μπορεί να κοστίσει μια περιουσία και μπορεί να μην είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να το φορέσετε μόνο μία φορά. Αυτά τα πανέμορφα σετ κοσμημάτων ναού είναι τόσο καλά φτιαγμένα που ούτε τα πιο έντονα μάτια δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά, εκτός εάν τηρούνται προσεκτικά. Αυτά τα σετ έρχονται σε διαφορετικές τιμές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Όσο υψηλότερο είναι το κόστος, τόσο καλύτερη ποιότητα θα έχετε, όσον αφορά το υλικό, την επίστρωση χρυσού και το σχέδιο.