9 Όμορφα σχέδια κοσμημάτων Armlet

Το armlet είναι ένα είδος κοσμήματος που φοριέται στα χέρια των γυναικών. Αυτό το είδος κοσμήματος φοριόταν από γυναίκες από την αρχαιότητα. Είναι επίσης γνωστό ως Vanki στη Νότια Ινδία. Τα άλλα ονόματα για αυτόν τον τύπο κοσμήματος είναι όπλα όπλισης και μπαγιουμπάντ. Οι άνθρωποι αγοράζουν βραχιόλι στην Ινδία για γάμο ή για εορταστική περίοδο.

βραχιόλια

Σχέδια Armlet:

Ένα από τα δημοφιλή κοσμήματα από μπρασελέ είναι το βραχιόλι του άνω βραχίονα. Είναι εκθαμβωτικό και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι. Είναι δύσκολο να επιλέξετε το αγαπημένο βραχιόλι ανάμεσα στα διάφορα σχέδια βραχιόλι που υπάρχουν στα κοσμηματοπωλεία.

1. Παραδοσιακό μπράτσο:

armlet-σχέδια-παραδοσιακά-armlet

Το παραδοσιακό βραχιόλι αξίζει να ανήκει σε γυναίκες. Ένα στολίδι από βαρύ πέτρα στο παραδοσιακό βραχιόλι μπορεί να αυξήσει την ομορφιά του βραχιολιού. Αυτά τα σχέδια από βραχιολάκια αξίζει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά.

2. Nakshi Armlet:

armlet-designs-nakshi-armlet

Τα Nakshi Armlets είναι φτιαγμένα από πολύ πολιτιστικά και βασιλικά κοσμήματα ναού. Έχουν πάνω τους υπέροχα γλυπτά από χρυσό. Αυτό το κόσμημα από μπρασελέ μπορεί να κάνει τους γάμους των γυναικών αξέχαστους. Μια φιγούρα θεάς λακσμί προσθέτει περισσότερη ομορφιά στα βραχιόλια Nakshi.

3. Diamond/Precious Stones Goddess Lakshmi Armlet:

armlet-σχέδια-διαμάντια-πολύτιμοι λίθοι-θεά-lakshmi-armlet

Το βραχιόλι με πολύτιμους λίθους είναι ήδη μοναδικό στην ομορφιά του. Η προσθήκη της φιγούρας της θεάς λακσμί και μιας σταγόνας πέτρας σε αυτό το κόσμημα από μπρασελέ είναι σαν κερασάκι στην τούρτα. Αυτά τα σχέδια από μπρασελέ προσθέτουν ιερότητα στο βλέμμα σας με τα σκαλίσματα της θεάς λακσμί.

4. Συμπλέκτης Armlet/Arm Patti:

συμπλέκτης-armletarm-patti

Ένα απλό μπράτσο συμπλέκτη/πατί για μπράτσο για να ταιριάζει με το χρώμα ενός γυναικείου σάρι είναι μια καλή επιλογή για να φορεθεί για γυναίκες σε εκδηλώσεις πριν από το γάμο. Τα βραχιόλια συμπλέκτη έρχονται επίσης σε κοσμήματα τύπου ναού με σκαλιστά πάνω. Το να έχετε σκαλιστά σε μπρασελέ συμπλέκτη είναι ένας αρχαίος τρόπος για να σχεδιάσετε το βραχιολάκι σας. Μπορείτε να προσθέσετε μεγαλοπρέπεια στα κοσμήματα βραχιόλι συμπλέκτη σας με πέτρινες σταγόνες για να ταιριάζει με το χρώμα του σαριέ σας.

5. Αγκαλιά νήματος:

armlet-designs-thread-armlet

Αυτοί οι τύποι βραχιόλια έρχονται με νήματα, έτσι ώστε οι γυναίκες να μπορούν να τα δέσουν στα χέρια τους. Αυτή είναι μια παλιά τάση κοσμημάτων που έχει ξαναγίνει. Αυτά τα βραχιόλια όπως και άλλα βραχιόλια προσθέτουν ομορφιά στο βλέμμα σας.

6. Μπρελόκ στυλ αλυσίδας/Bajuband:

armlet-σχέδια-στυλ αλυσίδας-armlet-bajuband

Αυτός ο τύπος βραχιόλι αντικαθιστά το βραχιόλι νήματος καθώς χρησιμοποιείται χρυσή αλυσίδα αντί για νήματα. Τα σχέδια από χρυσό βραχιόλι είναι πολύ μεγαλοπρεπή και όμορφα. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα σχέδια από χρυσό βραχιόλι. Μπορείτε επίσης να φορέσετε ασημένια βραχιόλια που έχουν ασημένιες αλυσίδες αντί για χρυσές αλυσίδες.

7. Σχέδια Armon Armlet:

armlet-σχέδια-παγώνι-armlet-σχέδια

Αυτός ο τύπος βραχιόλι έχει σχέδια παρόμοια με το σχήμα ενός παγώνι. Αυτός ο τύπος βραχίονα βραχίονα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα βραχιόλια λόγω της μοναδικότητας και της ομορφιάς του.

8. Pearl Armlet:

armlet-designs-pearl-armlet

Αυτό το βραχιόλι προσθέτει μεγαλοπρέπεια στα κοσμήματα μιας νύφης. Εάν τα κοσμήματά σας περιέχουν μαργαριτάρια, τότε το βραχιόλι σας πρέπει επίσης να είναι φτιαγμένο από πολλά μαργαριτάρια.

9. Σχέδια μπρασελέ με στυλ Bangle:

βραχιόλι-σχέδια-βραχιόλι-στυλ-βραχιόλι-σχέδια

Αυτά τα βραχιόλια θα προσθέσουν κομψότητα στην γυναικεία ομορφιά. Όπως μπορούμε να δούμε στην εικόνα, υπάρχουν διαφορετικά σχέδια σε διαφορετικά βραχιόλια σε στυλ βραχιόλι. Το πρώτο βραχιόλι με στυλ βραχιόλι έχει σχέδιο φύλλου, ενώ το δεύτερο βραχιόλι με στυλ βραχιόλι με σχέδιο παγώνι. Το τρίτο βραχιόλι με βραχιόλι έχει επίσης ένα όμορφο και μοναδικό σχέδιο. Το τέταρτο βραχιόλι βραχιόλι στη δεδομένη εικόνα έχει και πάλι σχέδιο φύλλου. Αυτά τα εκθαμβωτικά και πανέμορφα σχέδια με βραχιόλια είναι ότι πρέπει για κάθε γυναίκα.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε, υπάρχουν διάφοροι τύποι σχεδίων βραχιόλι που κυμαίνονται από βραχιολάκια Nakshi, βραχιόλια από θεά διαμάντια lakshmi έως βραχιόλια μαργαριτάρια. Αυτά τα βραχιόλια μπορούν εύκολα να κλέψουν την καρδιά της γυναίκας καθώς προσθέτουν στην ομορφιά της γυναίκας. Τα βραχιόλια προσθέτουν λαμπρότητα στα ντυμένα χέρια μιας νύφης. Μπορείτε να επιλέξετε ένα βραχιόλι με βάση τις απαιτήσεις σας, όπως εάν μια γυναίκα θέλει νήμα σε ένα βραχιολάκι, μπορεί να πάει για κορδόνια. Και αν μια γυναίκα θέλει τη θεά να συνδέεται με το βραχιόλι της, μπορεί να επιλέξει διαμάντι πολύτιμους λίθους θεά lakshmi armlet.

Πηγή εικόνων: Μ, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.