8 καλύτερα καθαριστικά Neutrogena

Η πολύωρη μέρα εργασίας έχει αφήσει πραγματικά εντύπωση στο δέρμα σας. Η ημερήσια ποσότητα σωματιδίων βρωμιάς και υγρασίας είναι κολλημένη στο λιπαρό τώρα δέρμα σας ή η υπερβολική εφαρμογή κρέμας για να ελέγχετε το ξηρό δέρμα σας έχει οδηγήσει για άλλη μια φορά σε θαμπάδα και σκοτάδι. Ωστόσο, η πρόσκληση πάρτι στο γραφείο μετά τις ώρες είναι ακόμα απαραίτητη για να παρευρεθείτε και εδώ μπορείτε να κάνετε τώρα για να ανατρέψετε το δέρμα σας στις πρώτες πρωινές συνεδρίες γιόγκα.

Όταν το δέρμα δεν είναι μόνο ζωντανό και λαμπερό, αλλά και καθαρό. Η λύση σε αυτό είναι καθαριστικά, μερικοί από τους καλύτερους τύπους που διατίθενται από την εταιρεία πολλών εκατομμυρίων Neutrogena που εστιάζει και φροντίζει το δέρμα σας και σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά την περιποίηση και την προστασία του δέρματος..

Δημοφιλή καθαριστικά Neutrogena στην Ινδία:

Ας πρέπει να δούμε τα 8 κορυφαία καθαριστικά Neutrogena.

1. Καθαριστικό αφρού Neutrogena Deep Clean:

καθαριστικό neutrogena

Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του καθαριστικού προσώπου Neutrogena είναι να αφαιρέσει το δέρμα σας από την περίσσεια σωματιδίων λιπαρότητας και βρωμιάς που συλλέγουμε καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το βασικό συστατικό σε αυτό το προϊόν είναι η γλυκερίνη, ένα από τα πλούσια αντιοξειδωτικά που όχι μόνο κλειδώνει την ενυδάτωση αποτρέποντας το δέρμα σας από το στέγνωμα και την τραχύτητα, αλλά επίσης παρέχει άφθονη ενέργεια στο πρόσωπό σας καθιστώντας το λαμπερό και λαμπερό.

2. Neutrogena Extra Gentle Cleanser:

καθαριστικά neutrogena 2

Αυτό το καθαριστικό είναι ένα μεγάλο χτύπημα για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα, όπου οι επιπλέον απαλές φόρμουλες σε αυτό το καθαριστικό παρέχουν τη βέλτιστη ενυδάτωση του δέρματος ενώ καθαρίζουν το δέρμα σας δουλεύοντας στα βαθύτερα επίπεδα του δερματικού σας στρώματος. Μη ερεθιστικό και καταπραϋντικό για το δέρμα, αυτό το καθαριστικό θα κρατήσει την υγρασία στο δέρμα σας κλειδωμένη κάνοντας το δέρμα σας απαλό και ελαστικό.

3. Καθαριστικό καθαρισμού Neutrogena Pore:

καθαριστικά neutrogena 3

Στο τέλος της ημέρας, οι πόροι στο δέρμα σας διευρύνονται επιτρέποντας περισσότερη σκόνη και σωματίδια ρύπανσης να εισχωρήσουν με αποτέλεσμα την ξηρότητα και την ακμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το καθαριστικό καθαρισμού πόρων της Neutrogena εξαφανίζει τις ακαθαρσίες από τους διευρυμένους πόρους ενώ συρρικνώνει το μέγεθος των πόρων σε ορατά αποτελέσματα μέσα σε εβδομάδες. Οι τύποι υδροξυλίου και άλφα βήτα που υπάρχουν σε αυτό παρέχει την απαιτούμενη υγρασία.

4. Neutrogena Oil Free Acne Wash Γκρέιπφρουτ Καθαριστικό Προσώπου:

καθαριστικά neutrogena 4

Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ σε συνδυασμό με βιταμίνη C λειτουργεί ως λαμπρά αντιοξειδωτικά για το δέρμα σας, τα οποία όχι μόνο θα καθαρίσουν και θα καθαρίσουν τις ακαθαρσίες από το δέρμα σας, αλλά θα λάβουν μέρος και θα φωτίσουν και θα ενεργοποιήσουν το πρόσωπό σας, έτσι ώστε να έχετε ένα λαμπερό καθαρό δέρμα χωρίς το σκληρό καθαριστικό. στέγνωσε το πρόσωπό σου.

5. Καθαριστικό/μάσκα καθαρού Neutrogena Pore:

καθαριστικά neutrogena 5

Αυτή είναι μια μάσκα με δύο σε ένα καθαριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τακτικά για να διατηρήσει το δέρμα σας υγιές και χωρίς κόκκινη ακμή. Αυτό είναι εμπλουτισμένο με υπεροξείδιο του βενζοϋλίου που λειτουργεί ως εξαιρετικός μαχητής βακτηρίων ακμής, αυτό το καθαριστικό προσώπου θα σας προσφέρει μια αίσθηση δροσιάς που θα αφήσει το πρόσωπό σας ενυδατωμένο και αναζωογονημένο. Το αποτέλεσμα ελέγχου λαδιού θα απαλύνει και θα απαλύνει το δέρμα σας χωρίς να το κάνει λιπαρό.

6. Neutrogena Ultra Gentle Daily Cleanser:

Καθαριστικά Neutrogena 6

Το εξαιρετικά απαλό καθημερινό καθαριστικό της Neutrogena παρέχει λαμπρή απόδραση από το δέρμα που είναι εμποτισμένο με ακαθαρσίες και έρχεται σπίτι καθημερινά. Ένα καθαρό στυλεό θα ανασηκώσει την ορατή βρωμιά χωρίς να αφαιρέσει το δέρμα σας από τα απαραίτητα αιθέρια έλαια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος, αυτό το καθαριστικό ανοίγει τους πόρους και αφήνει το πρόσωπό σας να αναπνέει επιτέλους καθαρό αέρα.

7. Neutrogena Black Head Eliminating Triple Action Cleanser:

καθαριστικά neutrogena 7

Τα μικροσκοπικά σφαιρίδια σε αυτό το τριπλό καθαριστικό δράσης όχι μόνο εξαλείφουν τη βρωμιά και τα σωματίδια ρύπανσης αλλά επίσης φροντίζουν το δέρμα σας χωρίς να το ξηραίνουν και να το ερεθίζουν ενώ χαλαρώνουν τα επίμονα μαύρα στίγματα που απολεπίζουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας.

8. Neutrogena Deep Clean Ενυδατικό λάδι καθαρισμού:

καθαριστικά neutrogena 8

Αυτό το λάδι καθαρισμού είναι ειδικά σχεδιασμένο για ξηρό δέρμα, παρόλο που οι φυσιολογικοί τύποι δέρματος θα ήταν κατάλληλοι εδώ. Τα εκχυλίσματα αγγουριού που αποτελούν τα βασικά συστατικά αυτού του προϊόντος δροσίζουν και καταπρανουν την επιδερμίδα ενώ καθαρίζουν την επιδερμίδα σας μέχρι τον πυρήνα, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό ενυδατωμένο και ενυδατωμένο. Λειτουργεί επίσης ως σαφές ντεμακιγιάζ για την περιποίηση ομορφιάς μετά το γραφείο.