Κορυφαίες 12 θεραπείες σπα στην Ινδία

Οι θεραπείες σπα είναι οι πιο χαλαρωτικές αποδράσεις για εσάς στον κόσμο σήμερα, λόγω της συνεχούς πίεσης στο μυαλό και το φυσικό σώμα, οι άνθρωποι αναζητούν συνεχώς έναν τρόπο να ξεκουραστούν ή ακόμα καλύτερα να αποκτήσουν την ηρεμία που αναζητούσαν. Ακόμα και στα όρια των σπιτιών σας στις μέρες μας δεν θα έχετε την ηρεμία που επιθυμείτε αυτό με τη συνεχή συντήρηση και οικογενειακά ζητήματα που πρέπει να επιλύσετε. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από μια θεραπεία σπα που θα σας βοηθήσει να ξανασταθείτε αναζωογονημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο με ό, τι έχει να προσφέρει.

θεραπείες σπα στην Ινδία

Οι καλύτερες θεραπείες σπα στην Ινδία:

Στην ίδια την Ινδία υπάρχουν αρκετές χιλιάδες θεραπείες spa διαθέσιμες τώρα, το μόνο πρόβλημα είναι πώς να θεωρήσετε το καλό από το καλύτερο, γιατί στο τέλος της ημέρας 6 θέλετε τα χρήματά σας, ώστε να καταλάβετε ξεκάθαρα ποιες θεραπείες spa είναι οι καλύτερες. Παρακάτω παρατίθενται 12 περιποιήσεις σπα στην Ινδία τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες-

1. Wildflower Hall Spa, Shimla:

Αυτό το σπα στο shimla είναι ένα από τα πιο γνωστά ιαματικά λουτρά στην Ινδία. Για αιώνες, τα πανίσχυρα Ιμαλάια έχουν εμπνεύσει δέος και έχουν ξυπνήσει στις ψυχές όλων όσοι συνάντησαν το μεγαλείο τους. Αυτό το παραμυθένιο θέρετρο προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο σε αυτά τα πανίσχυρα βουνά. Το Oberoi Spa στο θέρετρο προσφέρει ολιστικές θεραπείες βασισμένες στην Αγιουρβέδα, απολαύστε το τζακούζι ή χαλαρές βόλτες στην τεράστια ποικιλία των πάρκων που διατίθενται σε αυτό το υπέροχο θέρετρο. Δεν έχει τέλος η ειρήνη και η ηρεμία που θα λάβετε από αυτό το καταπληκτικό μέρος. Είναι πραγματικά το καλύτερο σπα στην Ινδία.

Spa trements 2

2. Ananda In The Himalayas, Hrishikesh:

Τα βουνά Hrishikesh φιλοξενούν πολλές διαφορετικές και υπέροχες ποικιλίες φύσης και ομορφιάς, μία από αυτές τις μεγάλες περιοχές του hrishikesh φιλοξενεί το γνωστό σπα ananda. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο θαύμα της Ινδίας και πολλοί άνθρωποι όχι μόνο στην Ινδία αλλά από όλο τον κόσμο επισκέπτονται τα Ιμαλάια για να κάνουν μπάνιο στις υπηρεσίες που παρέχει η ananda. Όπως το σπα με αγριολούλουδα, ακόμη και το ananda ασχολείται κυρίως με αγιουρβεδικές θεραπείες που σας φέρνουν σε επαφή με την ψυχή σας. Έτσι, αν ψάχνετε για διαφώτιση και ίσως θέλετε να γίνετε ένα με την ψυχή σας, τότε το ananda είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε.

3. Kaya Kalp, The Royal Spa. Άγρα:

Το Agra είναι πολύ γνωστό για το taj mahal και λόγω του taj mahal η πόλη έχει υιοθετήσει μια πιο βασιλική προοπτική και για να ταιριάξει με αυτήν την προοπτική έχει δημιουργηθεί το βασιλικό σπα kaya kalp. Αυτό το σπα όχι μόνο σας δίνει μια εικόνα για την κληρονομιά της Ινδίας, αλλά παρέχει υποδειγματικές θεραπείες ιαματικών λουτρών που θεραπεύουν πλήρως κάθε άγχος και αποκλίσεις που μπορεί να έχετε. Αυτό το βασιλικό σπα είναι περήφανα μέρος των ξενοδοχείων itc και είναι μέρος του υποκαταστήματος itc στην Άγρα.

Spa trements 3

4. Maya Spa Kumarakom, Κεράλα:

Το σπα Maya είναι το πιο διάσημο σπα στην Κεράλα και διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά χρήσιμες υπηρεσίες που σας κρατούν υγιείς και σας βοηθούν να απομακρύνετε κάθε κοσμικό άγχος. Η ποικιλία των υπηρεσιών που περιλαμβάνει το maya spa είναι η Αγιουρβέδα, η αρωματοθεραπεία, η υδροθεραπεία και άλλες τέτοιες θεραπείες που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν ένας νέος και βελτιωμένος άνθρωπος όταν φεύγετε από το σπα. Το σπα maya είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στην Ινδία όπου πρόκειται για θεραπείες και σας δίνουν την καλύτερη δυνατή θεραπεία που επιθυμείτε. Το προσωπικό είναι έμπειρο και το περιβάλλον είναι κατάλληλο για ανακούφιση από το άγχος. Μαζί με όλες αυτές τις υπηρεσίες, το maya spa διαθέτει μια εξωφρενική συλλογή από κήπους και εξοχικές κατοικίες όπου μπορείτε να μείνετε και να επωφεληθείτε από τις πολυτελείς υπηρεσίες που έχει να προσφέρει ο τόπος.

5. Jiva Spa, Udaipur:

Το συγκεκριμένο σπα ανήκει στην ομάδα ξενοδοχείων taj και αυτό δείχνει απλά την ποιότητα των υπηρεσιών που έχει να προσφέρει αυτό το σπα. Το Jiva spa διαθέτει μια ομάδα επαγγελματιών υπαλλήλων που είναι εκεί για να καλύψουν τις ανάγκες σας και να σας παρέχουν τις καλύτερες θεραπείες σπα στην Ινδία, οι οποίες περιλαμβάνουν υδροθεραπεία και αρωματική θεραπεία. Οι συνεδρίες διαλογισμού πραγματοποιούνται καθημερινά για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ευθυγραμμιστούν με την ψυχή τους.

Spa trements 5

6. Sereno Spa, Γκόα:

Πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται τη Γκόα για να ξεφύγουν από την ακαμψία της ζωής. Να αφήσεις να χάσεις για να αφεθείς και απλά να απολαύσεις ένα καλό διάλειμμα. Αλλά για μερικούς ανθρώπους που απαιτούν ένα πιο ήσυχο αισθητικό περιβάλλον όπου μπορούν απλά να ξεδιαλύνουν και να αφήσουν να φύγει τότε το sereno spa in goa είναι το καλύτερο. Με μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών, οι ειδικοί του sereno spa σε θεραπείες όπως η αρωματική θεραπεία και έχουν μια πολύ χαλαρή ρουτίνα για όλους τους πελάτες τους. Μπορείτε να μείνετε και να απολαύσετε τις συνεδρίες διαλογισμού την αυγή ή απλώς να κλείσετε μια καλή συνεδρία αγιουρβεδικής. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο το προσωπικό του sereno δεν έχει εκπαιδευτεί.

7. Jiva Spa, Cochin:

Ένας άλλος από τον όμιλο ξενοδοχείων taj, αυτός είναι ένας άλλος κλάδος των πολλών τζαβά σπα και παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με όλα τα άλλα σπα τζάβα στην Ινδία.

Spa trements 6

8. Amattra Spa, Νέο Δελχί:

Το amattra spa ειδικεύεται κυρίως στις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας. Αυτό περιλαμβάνει αγιουρβεδικές συνεδρίες, διαλογισμό και άλλες θεραπείες. Το amattra spa σας δίνει την αίσθηση ότι είστε αποκομμένοι από τον κόσμο και συνδέεστε με τη φύση.

9. Quan Spa, Βομβάη:

Το quan spa είναι ένας τέλειος κατακλυσμός για την πολυσύχναστη πόλη της Βομβάης. Είναι ένα αρκετά διάσημο σπα στην Ινδία και έχει μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά καλά καθορισμένες θεραπείες που θα σας βοηθήσουν να περιποιηθείτε το σώμα και την ψυχή του μυαλού σας. Το σπα quan μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανότητά του να επιφέρει ειρήνη στη ζωή σας. Σε απομακρύνει από την πολυάσχολη ζωή σου και σε εισάγει σε έναν πιο ήρεμο κόσμο, έναν κόσμο που νωρίτερα δεν ένιωθες.

Spa trements 4

10. Amarvilas spa, Agra:

Το Agra φιλοξενεί ένα ακόμη spa με διάσημη χώρα. Ο Αμαρβίλας διαθέτει μια μεγάλη έκταση γης γεμάτη με πάρκα, κήπους ήσυχα εξοχικά σπίτια και το πιο σημαντικό από το σπα. το σπα είναι το πιο αγιασμένο μέρος των αμαρβίλας και δεν έχει το ίδιο με τις μεγάλες υπηρεσίες αγιουρβέδας που παρέχουν.

11. The Oberoi, Gurgaon: Golden Glow Facial:

Αυτό το σπα ασχολείται και με την καλλυντική πλευρά της θεραπείας. Πρόσωπο, μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ και πολλά άλλα. Η λίστα συνεχίζεται όταν πρόκειται για τις υπηρεσίες που έχει να προσφέρει αυτό το σπα.

Spa trements 1

12. Myrah Spa, Mumbai: Jasmine And Caviar Body Spa:

Το σπα σώματος γιασεμιού και χαβιαριού δεν είναι μόνο διάσημο σε χώρα, είναι παγκοσμίως γνωστό. ασχολούνται με δύο ειδικές θεραπείες ειδικά και αυτό περιλαμβάνει τη θεραπεία σώματος γιασεμιού και τη θεραπεία σώματος χαβιαριού. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις άλλες υπηρεσίες τους που περιλαμβάνουν υδροθεραπεία, αρωματοθεραπεία, περιποίηση προσώπου, μασάζ ποδιών και ούτω καθεξής. Καμία από αυτές τις θεραπείες δεν διαφέρει σε ποιότητα και είστε σίγουροι ότι θα λάβετε περισσότερα από όσα έχετε πληρώσει.

Πηγή εικόνας: Απόθεμα κλείστρου