Αρχική θεραπεία για μαύρα στίγματα στο πρόσωπό σας

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα μαύρα στίγματα, γνωστά και ως μαύρα στίγματα στο πρόσωπο. Αυτό κάνει το δέρμα θαμπό και μη ελκυστικό για τους γύρω ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που φοβούνται οι άνθρωποι. Εμποδίζει τους στόχους της επίτευξης αψεγάδιαστης επιδερμίδας.

Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω της επιπλέον παραγωγής μελανίνης που οδηγεί σε επιθέματα. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι με μερικές απλές και εύκολες θεραπείες μπορεί κανείς εύκολα να βοηθήσει στον φωτισμό αυτών των μαύρων κηλίδων και σταδιακά να τα αντιμετωπίσει εντελώς από το δέρμα. Η ορμονική ανισορροπία, το άγχος και η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να είναι μερικοί από τους λόγους για τις μαύρες κηλίδες.

Αρχική θεραπεία για μαύρες κηλίδες στο πρόσωπό σας

Μαζί με την αμηχανία μειώνει την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου και πρέπει να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας αυτές τις κορυφαίες θεραπείες στο σπίτι παρακάτω. Σίγουρα θα σας δώσει ορατά αποτελέσματα.

Απλές θεραπείες στο σπίτι για μαύρες κηλίδες στο πρόσωπό σας:

1. Χρησιμοποιήστε χυμό λεμονιού:

Η δίαιτα λεμονάδας

Οι φυσικές λευκαντικές ιδιότητες του χυμού λεμονιού είναι μια τέλεια επιλογή για να αφαιρέσετε αργά τις μαύρες κηλίδες στο πρόσωπο. Λίγο από αυτό το υγρό μπορεί να ληφθεί σε ένα βαμβάκι και να εφαρμοστεί απευθείας στις μαύρες κηλίδες. Αυτό πρέπει να αφεθεί να στεγνώσει πριν το ξεπλύνετε. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά για τα καλύτερα αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες.

2. Αμύγδαλα:

μουσκεμένα-αμύγδαλα

Μουλιάστε μερικά αμύγδαλα στο γάλα και στη συνέχεια νωρίς το πρωί φτιάξτε μια πάστα από αυτό μαζί με λίγο μέλι και σανταλόξυλο. Αυτό πρέπει να εφαρμοστεί καλά στο πρόσωπο για τα επόμενα 30 λεπτά. Ξεπλύνετε με νερό για τα αποτελέσματα. Ακολουθήστε αυτό καθημερινά για τη θεραπεία των μαύρων κηλίδων.

3. σκόνη σανταλόξυλου:

σκόνη σανταλόξυλου

Μαζί με καταπραϋντικές ιδιότητες, η σκόνη σανταλόξυλου έχει επίσης επιλογές φωτισμού του δέρματος και μαύρων κηλίδων. Φτιάξτε μια πάστα χρησιμοποιώντας ροδόνερο και γλυκερίνη με σκόνη σανταλόξυλου. Αυτό πρέπει να εφαρμοστεί για τα επόμενα λεπτά στο πρόσωπο και στη συνέχεια να πλυθεί με χλιαρό νερό για μέγιστα αποτελέσματα.

4. Χρήση παπάγια:

Παπάγια - σπιτικές συμβουλές

Υπάρχουν πολλά ένζυμα στην παπάγια ειδικά η βρωμελίνη που κάνει θαύματα στις μαύρες κηλίδες στο πρόσωπο. Μαζί με την κατανάλωση ενός μπολ παπάγιας κάθε μέρα, πολτοποιήστε μερικές από αυτές και εφαρμόστε την καλά στην πληγείσα περιοχή. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε μασάζ απαλά στο δέρμα. Ακολουθήστε αυτό καθημερινά για να απαλλαγείτε από τα άσχημα σημάδια.

5. Χυμός Αλόης Βέρα Χρήση:

χυμός αλόης βέρα

Η Aloe Vera είναι ένα σημείο διόρθωσης για το πρόσωπο μαζί με την καταπραϋντική επιδερμίδα. Ο χυμός της Αλόης Βέρα μπορεί να εφαρμοστεί καλά στις μαύρες κηλίδες και να κάνει απαλό μασάζ για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτό πρέπει να γίνεται δύο φορές την ημέρα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί για να σκουπίσετε το χυμό ή το τζελ.

6. Πλεονέκτημα κουρκουμά:

Συμβουλές φυσικής ομορφιάς - tumeric

Ο λευκαντικός παράγοντας του κουρκουμά για το δέρμα είναι ιδανικός για τη θεραπεία μαύρων κηλίδων. Αφαιρεί επίσης τα ηλιακά σημεία και τα σημάδια γήρανσης από το πρόσωπο μαζί με τα μαύρα στίγματα. Ο κουρκουμάς πρέπει να γίνει πάστα με γάλα και χυμό λεμονιού. Μετά από λίγα λεπτά, ξεπλύνετε με χλιαρό νερό για να έχετε τα αποτελέσματα στις μαύρες κηλίδες.

7. Πατάτα:

potatto - σπιτικές συμβουλές (2)

Πάρτε μια φρεσκοκομμένη πατάτα και κάντε μασάζ στις μαύρες κηλίδες. Αυτό πρέπει να μείνει για λίγα λεπτά πριν το ξεπλύνετε με νερό. Η μάσκα πατάτας και μελιού μπορεί επίσης να παρασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί για τον ίδιο σκοπό.

8. Χυμός κρεμμυδιού:

Κρεμμύδι

Πιείτε ένα καθαρό βαμβάκι σε φρεσκοαποχυμμένο χυμό κρεμμυδιού και εφαρμόστε το καλά στις μαύρες κηλίδες στο πρόσωπο. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά σε τακτική βάση για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα και την άψογη ομορφιά.

9. βουτυρόγαλα:

Βουτυρόγαλα

Εφαρμόστε λίγο βουτυρόγαλα στις μαύρες κηλίδες χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι κάθε μέρα ή αλλιώς ανακατέψτε το με λίγο χυμό ντομάτας για να στερεώσετε τα αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να γίνεται καθημερινά για 4-5 εβδομάδες για να αρχίσετε να έχετε τα αποτελέσματα.

10. Καστορέλαιο:

Αρχική θεραπεία για μαύρα στίγματα - καστορέλαιο

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καστορέλαιο το καθιστούν ένα εξαιρετικό αφαίρεση μαύρων κηλίδων. Εφαρμόζεται στο δέρμα και στο πρόσωπο με βαμβάκι δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Η επανάληψη αυτής της διαδικασίας καθημερινά για κανονικό χρόνο θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα τελικά.

11. Ξηρή σκόνη φλούδας πορτοκαλιού:

Αρχικά διορθωτικά μέτρα για μαύρα στίγματα - Σκόνη ξηρής φλούδας πορτοκαλιού

Ένα από τα καλύτερα ελαφρυντικά του δέρματος, η ξηρή σκόνη φλούδας πορτοκαλιού είναι καρποφόρα στην αφαίρεση των σκοτεινών κηλίδων. Στεγνώστε τις φλούδες και ετοιμάστε μια σκόνη, αποθηκεύοντάς την σε ένα δοχείο για μεταγενέστερη χρήση. Ένα μείγμα σκόνης και λίγη ποσότητα χυμού λεμονιού και τυρόπηγματος θα εφαρμοστεί στις μαύρες κηλίδες στο πρόσωπο και το δέρμα. Αναζωογονεί το δέρμα και φωτίζει τα ανεπιθύμητα σημεία.

12. Λάδι καρύδας:

Αρχική θεραπεία για μαύρα στίγματα - λάδι καρύδας

Η αφθονία ισχυρών αντιοξειδωτικών το καθιστά ένα εξαιρετικά ισχυρό αφαίρεση σκοτεινών κηλίδων. Το λάδι καρύδας πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας πάνω στην κατεστραμμένη περιοχή και η τακτική εφαρμογή απαλλάσσει από τα σκοτεινά σημεία και εμποδίζει επίσης την επιστροφή τους.

13. Λευκό Ξίδι:

Αρχική θεραπεία για μαύρα στίγματα - Λευκό ξίδι

Αποτρέπει την ακμή και είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την υπερχρωστική. Ανακατέψτε μια κουταλιά τσαγιού λευκό ξύδι με μία κουταλιά νερό και εφαρμόστε το στις περιοχές των σκοτεινών κηλίδων χρησιμοποιώντας βαμβάκι.

14. Πάστα γάλακτος και μελιού:

Αρχική θεραπεία για μαύρα στίγματα - πάστα γάλακτος και μελιού

Πρέπει να παρασκευαστεί ένα μείγμα γάλακτος και μελιού. Το διάλυμα εφαρμόζεται απευθείας στις μαύρες κηλίδες στο πρόσωπο και το δέρμα και αφήνεται ως έχει για 5-10 λεπτά. Ο ελαφρύς τόνος του γάλακτος και η ενυδατική δράση του μελιού καθιστούν αυτόν τον θανατηφόρο συνδυασμό για την καταπολέμηση των σκοτεινών κηλίδων. Αυτό το μείγμα παρέχει μια άμεση λάμψη στο δέρμα και η τακτική χρήση τους φωτίζει εντελώς τα σκοτεινά σημεία.

15. Κύβοι ζάχαρης:

Αρχικά διορθωτικά μέτρα για μαύρα στίγματα - κύβους ζάχαρης

Αυτός είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα. Απλώς το τρίψιμο αυτών των κύβων στην πληγείσα περιοχή κάνει θαύματα και φωτίζει τα σκοτεινά σημεία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, απολεπίζει το δέρμα, αφαιρώντας κηλίδες στη διαδικασία. Η παρουσία γλυκολικού οξέος στους κύβους ζάχαρης είναι ο λόγος πίσω από αυτό το θαύμα.

Τα μαύρα στίγματα μπορούν πραγματικά να μειώσουν την εντύπωση σας μπροστά σε κάποιον. Οπότε βιαστείτε και χρησιμοποιήστε αυτές τις θεραπείες για να αποκτήσετε αυτό το λαμπερό, νεανικό δέρμα, που πάντα επιθυμούσατε.