Κορυφαίοι τρόποι για να αποκτήσετε γρήγορο μεταβολισμό

Γνωρίζετε τι είναι ο γρήγορος μεταβολισμός; Ποιο μεταβολισμό έχετε, γρήγορο ή αργό; Ένας γρήγορος μεταβολισμός μπορεί να οδηγήσει σε πολυπλοκότητα στη διατήρηση του βάρους σας. Ο μεταβολισμός αναφέρεται στην κοινή χημική διαδικασία που μετατρέπει τα τρόφιμα σε ενέργεια. Παρόμοια με το αέριο για το αυτοκίνητό σας, το φαγητό είναι η δύναμη του σώματός σας. Εάν περιέχετε γρήγορο μεταβολισμό, το σώμα σας χρειάζεται αποτελεσματικότητα καυσίμου. Συγκρίνετε από κάποιον με έναν φυσιολογικό κατά τα άλλα αργό μεταβολισμό, το σώμα σας δεν είναι τόσο ικανό να μετατρέπει τα τρόφιμα σε ενεργή μεταβολική ενέργεια.

γρήγορος μεταβολισμός

Σημάδια γρήγορου μεταβολισμού:

Σε μια προσπάθεια να αδυνατίσετε, μπορεί να οδηγήσει σε υπερκατανάλωση γεμιστών τροφίμων που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλα προβλήματα. Πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να πάρουν βάρος θα κλίνουν για να φάνε όλα τα είδη τροφίμων που δεν είναι καλύτερα για αυτούς.

Εάν έχετε πολυπλοκότητα να αυξάνετε το βάρος, διαφορετικά μυς είναι προφανώς το πρώτο σύμβολο με γρήγορο μεταβολισμό. Αυτό μπορεί να ακούγεται καλύτερα σε μερικούς, ακόμα για άτομα που είναι αδύνατα. Αυτό θα οδηγήσει σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αιτίες γρήγορου μεταβολισμού:

  • Εάν είστε σε άγχος, αυτό θα επηρεάσει επίσης τον μεταβολισμό σας και θα τον αξιολογήσετε περαιτέρω. Το συνεχές κάπνισμα και η πίεση φυσικά θα είναι ένα μοναδικό κίνητρο που μπορείτε να εξαλείψετε όλα μέσω μιας αλλαγής τρόπου ζωής.
  • Τα Ectomorphs περιλαμβάνουν μια διαχωρισμένη δομή που τους δημιουργεί τους πιο πιθανούς υποψήφιους για να εμπλέξουν έναν γρήγορο μεταβολισμό. Είναι συχνά αδύνατοι από μικρούς ώμους, τρομερά μικρή μυϊκή μάζα και ένα ελαφρύ πλαίσιο.
  • Η κληρονομικότητα σίγουρα ενεργεί ως στοιχείο στο μεταβολισμό του σώματός σας, δεν του αρέσει διαφορετικά. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι σώματος – μεσόμορφα (άτομα με αθλητικό κτίσμα), εκτόμορφα (εκείνα με πολύ λεπτό κτίσμα), ενδόμορφα (εκείνα με μεγαλύτερο σώμα).
  • Ένας ακόμη λόγος που κάποιος θα μπορούσε να έχει γρήγορο μεταβολισμό είναι στην περίπτωση που καίγεται. Αυτό είναι πολύ σύντομα ένα ακόμη κίνητρο για να μην αυξήσετε αυτή τη συνήθεια ακόμα στη ζωή σας. Εκτός από όλες τις άλλες ασθένειες που μπορεί να προκαλέσει, η καταστροφή του μεταβολισμού σας είναι ένα ακόμη ζήτημα που πρέπει να συμπεριληφθεί στην αυξανόμενη λίστα.
  • Μακριά από το DNA, υπάρχει επιπλέον αιτία για γρήγορο μεταβολισμό. Ένας υπερδραστήριος θυρεοειδής αδένας, που αναγνωρίζεται ως υπερθυρεοειδισμός, είναι η μόνη αιτία. Άγχος, κόπωση, γρήγορος καρδιακός ρυθμός και απώλεια βάρους είναι συνηθισμένα σύμβολα του υπερθυρεοειδισμού. Ο θυρεοειδής είναι μια άλλη αιτία του γρήγορου μεταβολισμού σας.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποκτήσετε γρήγορο μεταβολισμό:

1. Έχετε τις βιταμίνες σας:

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ιδιαίτερα η νιασίνη, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση των πραγμάτων αυξάνοντας τη δημιουργία ενέργειας από τα μιτοχόνδρια, τους κινητήριους μοχλούς των κυττάρων μας. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα αυγά είναι όλα πλούσια βάση βιταμινών Β. Προσπαθήστε να κάνετε κινόα, έναν κόκκο πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, διαφορετικά προσθέτετε μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένες πιπεριές, επιπλέον, ένα τυρί χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, στον αυγό του πρωινού σας..

Γρήγορος μεταβολισμός 1

2. Μελετήστε την καύση θερμίδων σας:

Για να αποκτήσετε ένα επιπλέον ακριβές σχήμα, ζητήστε πώς να είστε δυναμικοί χρησιμοποιώντας αυτήν την αριθμομηχανή. Η απάντησή σας είναι ο αριθμός των θερμίδων ανά ημέρα που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το τρέχον βάρος σας. Κόψτε 500 επιπλέον θερμίδες την ημέρα καταναλώνοντας λιγότερη, γυμναστική περισσότερο ή αλλιώς, κατά προτίμηση, κάνοντας ένα συνδυασμό. Θα πέσετε 1 με 2 κιλά για κάθε εβδομάδα.

3. Καθόλου Yo-Yo Diet:

Αυτό σημαίνει ότι θα εμποδίσετε τον μεταβολισμό σας. Μόλις ρίξετε βάρος, ρίχνετε μυ και λίπος, ωστόσο όταν το αυξάνετε, είναι συνήθως το λίπος, που καίει λιγότερες θερμίδες.

Μειονεκτήματα ενός γρήγορου μεταβολισμού:

Ένα ακόμη μειονέκτημα ενός γρήγορου μεταβολισμού είναι ότι η δημιουργία μυών θα είναι πολύ πιο δύσκολη. Δεδομένου ότι το σώμα σας καίει τόσο γρήγορα το φαγητό σας, δεν υπάρχει τίποτα που να τροφοδοτεί την ανάπτυξη των μυών.

Οι άνθρωποι που είναι υπερβολικά αδύνατοι τείνουν να θεωρούνται κατηγορούμενοι για το ότι δεν τρώνε αρκετά, διαφορετικά προσπαθούν να πεινάσουν οι ίδιοι για να φαίνονται έτσι όπως αποδίδουν. Οι γυναίκες με γρήγορους μεταβολισμούς μπορεί επίσης να αντιμετωπίσουν δυσκολία στην έμμηνο ρύση καθώς οι κύκλοι τους μπορεί να μετατραπούν σε ακανόνιστους.