Πώς να αποφύγετε τη ρύπανση του αέρα;

Μόλυνση του αέρα! Ερεθίζεστε από την ατμοσφαιρική ρύπανση; Κάντε κάτι για να αποφύγετε την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η αποφυγή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης είναι ένα ζωτικό βήμα για να γίνει πράσινο. Η ρύπανση πλέον σκοτεινιάζει τους ουρανούς σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, μαζί με τον αέρα που αναπνέουμε όλοι είναι όλο και περισσότερο μολυσμένος από σωματίδια μαζί με μονοξείδιο του άνθρακα. Ενώ οι μεταφορές είναι σχεδόν όλες οι σαφείς γεννήτριες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, το επιπλέον χαρακτηριστικό της ύπαρξής σας χειρίζεται επιπλέον τον αριθμό της απελευθέρωσης που δημιουργείτε ολόκληρο ως προς τα αγαθά που αγοράζετε.

Πώς να αποφύγετε τη ρύπανση του αέρα

Όλοι οι ρύποι είναι επικίνδυνοι για την υγεία του ανθρώπου καθώς και για το περιβάλλον. Επομένως, πώς μπορείτε να αποφύγετε μεμονωμένα την ατμοσφαιρική ρύπανση; Μπορεί να εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσο πολύ μπορεί να βοηθήσει η σκληρή σας δουλειά. Ως εκ τούτου, σε αυτήν τη συγγραφή έχω διερευνήσει ορισμένες ευεργετικές συμβουλές που είναι χρήσιμες για την αποφυγή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Συμβουλές για να αποφύγετε τη ρύπανση του αέρα:

1. Κινηθείτε στην Ανατολή:

Το όζον είναι συνήθως χαμηλό αυτή τη στιγμή, περίπου στις 6 το πρωί περιμένοντας τις 10 το πρωί, καθώς ανεβαίνει όλη την ημέρα καθώς το φως της ημέρας διασπά τους υδρογονάνθρακες της αυτόματης φθοράς, μετατρέποντάς το σε ομίχλη.

2. Φυτέψτε δέντρα:

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα δέντρα μειώνουν την ατμοσφαιρική ρύπανση. Επιπλέον, η φύτευση τους είναι μία από τις πιο πραγματικές, εκπληκτικές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε το πλεονέκτημα του αέρα στην περιοχή σας. Τα δέντρα παράγουν οξυγόνο καθώς απορροφούν διοξείδιο του άνθρακα που τυλίγονται στα τρόφιμα.

3. Αναδιοργανώστε τη ρουτίνα ψύξης Heating Plus:

Προσπαθήστε να επιτρέψετε στο σώμα σας να προσαρμοστεί στις μεταβαλλόμενες εποχές αντί του θερμαντήρα σας, επιπλέον του κλιματιστικού σας για να διατηρήσετε τη θερμοκρασία σταθερή όλο το χρόνο. Η έκρηξη της θερμότητας και του αέρα είναι η κύρια αποστράγγιση της ενέργειας, συνεπώς ξεφεύγοντας από τους ανεμιστήρες των χεριών σας καθώς και ζεστά πουλόβερ για να σας βοηθήσουν να αλλάξετε τις καιρικές αλλαγές νωρίτερα από το να βασίζεστε στον θερμοστάτη σας.

4. Χρησιμοποιήστε περιβαλλοντικά ασφαλή χρώματα:

Για να αποφύγετε την ατμοσφαιρική ρύπανση, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα καθαρισμού ανά πάσα στιγμή. Τέτοια χρώματα και προϊόντα καθαρισμού παράγουν λιγότερα σωματίδια αιθαλομίχλης στον αέρα και είναι καλύτερα για την αναπνευστική σας δύναμη επίσης.

5. Επαναχρησιμοποίηση, επανεπεξεργασία και κοπριά:

Η επιτυχής οργάνωση των οικιακών απορριμμάτων είναι ένας ανώτερος τρόπος για να μειώσετε την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η επαναχρησιμοποίηση, η ανακύκλωση καθώς και η κομποστοποίηση μπορούν να καλύψουν ένα τεράστιο αποτέλεσμα στην παραγωγή σκουπιδιών σας, πράγμα που σημαίνει λιγότερα σκουπίδια διαθέσιμα στους χώρους υγειονομικής ταφής – τεράστια πηγή ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

6. Αποφύγετε να κάνετε πολύ ζεστό ντους ή άλλα λουτρά:

Θυμηθείτε ότι η θέρμανση του νερού απαιτεί πολλή ενέργεια, επομένως το να προσέχετε πόσο ζεστό νερό χρησιμοποιείτε είναι μια σημαντική πρακτική. Μπορείτε να δημιουργήσετε κάνοντας μικρότερα ντους καθώς και παραλείποντας τα μπάνια. ενώ μαζί χρειάζονται άφθονο ζεστό νερό. Περιστρέψτε τον θερμοσίφωνα σας στους 120 ° F (49 ° C), συνεπώς το νερό σε καμία περίπτωση δεν θερμαίνεται μακριά από αυτήν τη θερμοκρασία.

7. Ανάλυση του σπιτιού σας:

Πρέπει να ελέγξετε για ραδόνιο-ένα επικίνδυνο, ραδιενεργό αέριο που είναι άοσμο και άγευστο. Σε κατάσταση, η δοκιμή δείχνει σημαντικά επίπεδα ραδονίου, η δυσκολία μπορεί να καθοριστεί με επιτυχία. Παρατεταμένες ξυλόσομπες συν τζάκια καλά συντηρημένα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να αντικαταστήσετε παλιές ξυλόσομπες με μοντέλα με πιστοποίηση EPA. Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.epa.gov/burnwise.

8. Καλοκαιρινή εργασία:

Σφραγίστε τη δεξαμενή αερίου καθ ‘όλη τη διάρκεια των πιο δροσερών βραδινών ωρών για να μειώσετε την εξάτμιση. Κρατήστε μακριά από τη διαρροή αερίου καθώς και μην “γεμίζετε” τη δεξαμενή. Επαναφέρετε έντονα το καπάκι της δεξαμενής αερίου.

9. Διδάξτε τον εαυτό σας για τη ρύπανση του αέρα:

Ανόμοιες περιοχές έχουν ποικίλα ζητήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Μπορεί να κλείσει ένα εργοστάσιο που μολύνει τον αέρα στην πόλη σας. αλλιώς ίσως ο τοπικός ΧΥΤΑ να είναι ο κύριος ένοχος στην περιοχή σας.

10. Προτιμήστε λιγότερες συσκευασίες:

Κατανοήστε ότι το πλαστικό, το αλουμινόχαρτο και το χαρτόνι που χρησιμοποιούνται στη συσκευασία είναι τεχνητά και χρησιμοποιούν πρακτικές που επηρεάζουν επιβλαβή την υπεροχή του αέρα. Έτσι, προμηθευτείτε τη δική σας υφασμάτινη τσάντα για ψώνια στο κατάστημα στη θέση που χρησιμοποιείτε χαρτί αλλιώς πλαστικό.