10 καλύτερα φάρμακα για την πιτυρίδα στην Ινδία

Υπάρχουν διάφοροι τύποι προϊόντων κατά της πιτυρίδας που είναι διαθέσιμα στην ινδική αγορά αυτές τις μέρες. Για εκείνους τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν οι χημικές ουσίες μπορούν να δοκιμάσουν να χρησιμοποιήσουν κάποια μορφή φυσικής θεραπείας ή ένα μπουκάλι φυσικό εκχύλισμα που περιέχει καθαριστικό μπορεί επίσης να είναι ένα καλό και πολύ εύχρηστο πράγμα. Αυτά πρέπει να εφαρμόζονται και να χρησιμοποιούνται τακτικά για να έχετε τα κατάλληλα οφέλη.

φάρμακα για την πιτυρίδα

Αυτά δεν είναι επίσης εξαιρετικά δαπανηρά και είναι συνήθως αρκετά προσιτά από τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτά είναι συχνά τόσο φθηνά όσο 150 έως 240 ρουπίες για ένα καλό ποσό να διαρκέσει για περίπου ένα μήνα χρήσης. Εάν ένα άτομο θέλει κάτι που είναι εξαιρετικά υψηλό, τότε αυτά μπορεί να είναι αρκετά δαπανηρά. Ωστόσο, για τακτική χρήση, υπάρχουν αρκετά φημισμένα εμπορικά σήματα και επίσης πωλητές που πωλούν καλά προϊόντα τα οποία μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του προβλήματος.

Φάρμακα για τον έλεγχο της πιτυρίδας:

Παρακάτω είναι τα 10 καλύτερα φυσικά φάρμακα που μπορούν να ελέγξουν την πιτυρίδα είναι τα εξής.

1. Biotique Bio Bhringraj Fresh Growth Therapeutic Oil:

Biotique Bio Bhringraj Φρέσκο ​​Θεραπευτικό Έλαιο Ανάπτυξης

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές φάρμακο για την πιτυρίδα. Αυτό είναι το προϊόν τους που περιέχει την καλοσύνη του Bhringraj. Όπως όλοι γνωρίζουμε αυτό είναι ένα μικρό φυτό που περιέχει τις ιδιότητες που μπορούν επίσης να ενισχύσουν την υγεία των κλώνων. Αυτό το λάδι είναι αρκετά προσιτό σε περίπου 150 ρουπίες και μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε τακτική βάση. Για να αποκομίσετε περισσότερα οφέλη, μπορείτε να κάνετε μασάζ αφού το θερμάνετε σε έμμεση θερμότητα. Αυτό ενισχύει επίσης την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά τις ρίζες να απορροφήσουν τα θρεπτικά συστατικά. Εάν η αιτία του προβλήματος οφείλεται στο άγχος, αυτό μπορεί επίσης να το ανακουφίσει για να καταπρανει το κεφάλι.

2. Σαμπουάν Nizoral:

Σαμπουάν Nizoral

Αυτό είναι ένα πολύ γνωστό και καλύτερο φάρμακο για την πιτυρίδα και έρχεται επίσης σε μέτρια τιμή. Περιέχει κετοκοναζόλη που ανήκει στην οικογένεια των αντιμυκητιασικών φαρμάκων. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί τακτικά σε δόση 5ml έως 10ml στο υγρό τριχωτό της κεφαλής. Εφαρμόστε δύο φορές την εβδομάδα για 2 έως 4 εβδομάδες για καλύτερο αποτέλεσμα.

3. The Body Shop Rain Forest Volume Shampoo:

Σαμπουάν όγκου The Body Shop Rain Forest

Αυτό είναι ένα δημοφιλές προϊόν υψηλής ποιότητας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν ένα άτομο θέλει να χρησιμοποιήσει κάτι που είναι ελαφρώς δαπανηρό. Ωστόσο, αυτό είναι επίσης πολύ εύκολα διαθέσιμο αυτές τις μέρες λόγω του αριθμού των καταστημάτων που έχει δημιουργήσει αυτή η μάρκα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα αυτές τις μέρες.

4. Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo:

Schwarzkopf Professional BC Volume Boost Shampoo

Αυτό είναι ένα άλλο ελαφρώς δαπανηρό αλλά πολύ αποτελεσματικό σαμπουάν που περιέχει εκχύλισμα ρίζας Nymphaea Alba και πανθενόλη. Αυτό είναι επίσης αρκετά προσιτό, αν και ελαφρώς δαπανηρό.

5. Nioxin Booster:

Nioxin Booster - Φάρμακα για την πιτυρίδα

Αυτό είναι ένα δημοφιλές προϊόν πιτυρίδας αυτές τις μέρες. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τα άλλα κιτ τους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινό πρήξιμο ώστε οι περιοχές να φαίνονται πληρέστερες και επίσης να απαλλαγούμε από μυκητιασικές λοιμώξεις.

6. Σαμπουάν Tvam Henna:

Tvam Henna Σαμπουάν - Φάρμακα για την πιτυρίδα

Αυτό είναι πολύ δημοφιλές στη βοτανοθεραπεία κατά της πιτυρίδας. Αυτό αγοράζεται συχνά από άτομα που υποφέρουν από φαγούρα. Αυτό μπορεί επίσης να καταπρανει με τα φυσικά εκχυλίσματα χέννας και έχει επίσης μέτρια τιμή σε περίπου 200 ρουπίες.

7. Σαφές θρεπτικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας:

Καθαρό θρεπτικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας - Φάρμακα για την πιτυρίδα

Περιέχει θρεπτικό συστατικό 10 που είναι το ενεργό συστατικό και αυτό βοηθά στην καταπραϋνση των ξηρών και ερεθισμένων συνθηκών και επίσης κάνει τα τμήματα πιο λαμπερά. Αυτό έχει επίσης μέτρια τιμή στα 240 ρουπίες για περίπου 400 ml μπουκάλια.

8. Aveda Damage Repair Cream:

Aveda Damage Repair Cream - Φάρμακα για την πιτυρίδα

Αυτό είναι ένα απαλό σαμπουάν με πρωτεΐνη κινόα που βοηθά όχι μόνο να καταπρανει το φλεγμονώδες κεφάλι λόγω φαγούρας και να επιδιορθώσει τα χαλασμένα μαλλιά. Αυτό είναι αρκετά δαπανηρό αλλά αποτελεσματικό προϊόν.

[Δείτε περισσότερα: Σπιτικές συμβουλές για την αφαίρεση της πιτυρίδας.]

9. Το σαμπουάν αυγών περιποίησης σώματος:

Σαμπουάν Αυγού Περιποίησης Σώματος - Φάρμακα για Πιτυρίδα

Αυτό έχει εκχυλίσματα πρωτεΐνης αυγού που είναι αρκετά χρήσιμη και επίσης είναι δωρεάν φορμαλδεhyδη και αλλεργικά αρώματα. Αυτό είναι προσιτό και σε μέτρια τιμή περίπου 150 INR επίσης.

10. L’Oreal Elvive:

L’Oreal Elvive - Φάρμακα για την πιτυρίδα

Αυτό είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που βοηθά ένα άτομο να απαλλαγεί από οποιαδήποτε φαγούρα και επίσης βράζει. Βοηθά στην απομάκρυνση τυχόν ξηρών νιφάδων. Αυτό έχει μέτρια τιμή περίπου 240 INR και επίσης αρκετά προσιτό.

Σταματήστε να εκνευρίζεστε με πιτυρίδα χρησιμοποιώντας αλλοπαθητικά ή φυτικά φάρμακα. Κάθε φάρμακο που αναφέρεται σε αυτό το άρθρο θα βοηθούσε πλήρως στην απομάκρυνση της πιτυρίδας σε φυσικό και φαρμακευτικό επίπεδο. Δοκιμάστε λοιπόν τουλάχιστον ένα φάρμακο για να απομακρυνθείτε από την πιτυρίδα και απαλλαγείτε από φαγούρα και ερεθισμούς.