50 πιο πρόσφατα νυφικά για τις νύφες να είναι μοντέρνα στον προϋπολογισμό τους

Το νυφικό φόρεμα είναι ένα σημαντικό μέρος των γυναικών και των νεαρών κοριτσιών που ονειρεύονται τον γάμο. Ο ονειρεμένος γάμος θα μπορούσε σίγουρα να παρακινήσει τις γυναίκες να φορέσουν ένα νυφικό που είναι σε τάση και δημιουργεί τεράστιο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια του γάμου μεταξύ των ανθρώπων. Για κυρίες που θέλουν να ταιριάζουν σε ένα καλό και συμπληρωματικό φόρεμα σώματος, τότε εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να το γνωρίζετε. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζονται τα 50 καλύτερα νυφικά φορέματα. Αφιερώστε λίγα λεπτά κυρίες και πάρτε έμπνευση και κίνητρο για να επιλέξετε τα καλύτερα ταιριαστά νυφικά για το 2018, ακολουθώντας τις όμορφες εικόνες νυφικών.

Σέξι νυφικά για νύφες με εικόνες:

Ας βρούμε εδώ με τα 50 κορυφαία νυφικά για νύφες.

1. Κόκκινα νυφικά πλήρους μήκους:

Κόκκινο νυφικό πλήρους μήκους

Η νύφη θέλει και ονειρεύεται την πιο συναρπαστική και αναμενόμενη ημέρα της ζωής της να ξεκινήσει με ένα όμορφο χρωματιστό φόρεμα που δημιουργεί τεράστιο αντίκτυπο κατά τη διάρκεια του γάμου της και δημιουργεί μια εκπληκτική ανάμνηση για το υπόλοιπο της ζωής της. Για να αγκαλιάσετε τις αναμνήσεις, η επιλογή του σωστού νυφικού χρώματος είναι πολύ σημαντική. Για να συμβεί αυτό, οι γυναίκες ή το κορίτσι θα πρέπει να αναλύσουν το καλύτερο χρώμα που της ταιριάζει. Για τα κορίτσια που έχουν λαμπερή χροιά, γι ‘αυτούς, αυτό το κόκκινο ολόσωμο νυφικό θα μπορούσε να είναι το καλύτερο καθώς και μια προφανής επιλογή που είναι ανοιχτή σε αυτήν. Η φωτεινότητα του κόκκινου χρώματος μπορεί να ποικίλει από θαμπό κόκκινο έως έντονο κόκκινο, σύμφωνα με την προτίμηση μιας φοράς η φωτεινότητα του χρώματος μπορεί να αποφασιστεί.

2. A-line Νυφικά παραλίας:

Νυφικό σε παραλία με γραμμή Α

Αυτά είναι όμορφα νυφικά φορέματα και φορούν ρούχα που πρέπει να ταιριάζουν τέλεια στη νύφη και να επαινούν τις ομορφιές της, κάτι που επιτυγχάνεται με τη χρήση του σωστού τύπου σχεδίασης και του κατάλληλου τύπου υφασμάτινου υλικού στο σχεδιασμό του νυφικού. Αυτά τα νυφικά της σειράς A ταιριάζουν τέλεια για κορίτσια που έχουν μακριά πόδια και θέλουν να τα συγχαρούν. Ο γάμος στην παραλία θεωρείται το πιο ωραίο είδος πάρτι. Για να ενθαρρύνουν απλά πάρτι στην παραλία, οι σχεδιαστές έχουν βρει πολλούς τύπους νυφικών ντυσίματος σχεδιαστής παραλίας. Το νυφικό σε γραμμή Α είναι φτιαγμένο από δαντέλα, σιφόν ή συνθετικό υλικό που έχει μπροστινή σχισμή με μια μικρή τσέπη στο πλάι που προσδίδει κομψή αλλά και μοντέρνα θέα.

3. Νυφικά Plus Size:

Νυφικό Plus Size

Κυρίες ή κορίτσια που είναι αρκετά υγιή και πιστεύουν ότι το νυφικό φόρεμα μπορεί να μην τους ταιριάζει είναι ένας καθαρός μύθος. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός στυλ ντυσίματος που μπορεί να κάνει τις γυναίκες ή τα κορίτσια μεγάλου μεγέθους να φαίνονται απίστευτα ελκυστικές. Για να φαίνονται ελκυστικά και ελκυστικά, οι σχεδιαστές έχουν φροντίσει να υπάρχουν πολλές διαθέσιμες συλλογές σε σχέση με νυφικά φορέματα. Αυτό το φόρεμα έρχεται σε διαφορετικό υλικό το οποίο μπορεί να δοκιμαστεί και στη συνέχεια να επιλεγεί. Το πιο συχνά φοριέται είναι το λευκό φόρεμα από δίχτυ ή δαντέλα που είναι ένα νυφικό μόδας.

4. Vintage Νυφικά:

Vintage νυφικό

Νυφικά σχεδιαστών Vintage στυλ για νύφη εμπνευσμένα από τις αρχές της δεκαετίας του 1950 έχει δημιουργήσει τώρα τεράστιο αντίκτυπο σε νεαρά κορίτσια και γυναίκες. Αυτό το είδος ένδυσης σχεδιαστή αρέσει σε πολλούς μεσήλικες καθώς και στη σημερινή γενιά. Το υλικό που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτού του είδους φόρεμα είναι συνήθως άκαμπτο υλικό το οποίο μπορεί να μην έχει καμία προοπτική. Το πάνω μέρος του φορέματος αγκαλιάζει το σώμα και το κάτω μέρος του φοριέται. Το κάτω μέρος του φορέματος έχει έξαλλη προοπτική που κάνει το φόρεμα πιο ελκυστικό και αυθεντικό. Τα μανίκια είναι κατασκευασμένα μόνο με καθαρό υλικό που καλύπτει μόνο τους ώμους. Αυτό το είδος φόρεμα φοριέται συνήθως από παραδοσιακές μεσήλικες γυναίκες καθώς και κορίτσια που τους αρέσει να αναδεικνύουν την παραδοσιακή προοπτική κατά τη διάρκεια του γάμου.

5. Νυφικό από δαντέλα:

Νυφικό από δαντέλα

Κορίτσια που τους αρέσουν τα σέξι νυφικά που κυκλοφορούν ελεύθερα και κάνουν το φόρεμα πιο ελκυστικό και όμορφο. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν υλικό δαντέλας για κάθε είδους φόρεμα, τότε αυτό το νυφικό με δαντέλα είναι η κατάλληλη συλλογή. Το υλικό της δαντέλας που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό αυτού του φορέματος είναι συνήθως περισσότερο σχεδιασμένο. Τα μανίκια είναι σχεδιασμένα χωρίς φόδρα και το μήκος των μανικιών εξαρτάται από τη νυφική ​​επιλογή. Τα κορίτσια που είναι ψηλά με μακρόστενο χέρι, γι ‘αυτούς συνιστάται το μακρύ δαντελένιο μανίκι. Η περιοχή της μέσης του φορέματος συνοδεύεται από μια ζώνη μέσης που μπορεί να έχει αντίθεση με το φόρεμα. Συνήθως, τα κορίτσια προτιμούν να φορούν λευκό δαντελένιο φόρεμα με κρέμα ή ανοιχτό ροζ χρώμα στη μέση.

6. Κοντά νυφικά:

Κοντό νυφικό

Το χαριτωμένο νυφικό είναι πάντα διαθέσιμο στην αγορά, το ερώτημα είναι τι είδους φόρεμα ταιριάζει στη νύφη είναι το πιο σημαντικό γεγονός που πρέπει να σημειωθεί. Για τις κυρίες που τους αρέσει να φορούν το μικρό κοντό φόρεμα ως νυφικό τους, είναι απολύτως μια ενδιαφέρουσα ιδέα. Τα κορίτσια που είναι μεσαίου ύψους και θέλουν να φορούν ελκυστικό φόρεμα που αποκαλύπτει το δέρμα τη μεγάλη μέρα επιτυγχάνεται καλύτερα φορώντας ένα κοντό συνθετικό και δαντελένιο φόρεμα που πέφτει μέχρι την περιοχή του μέσου μηρού. Το μανίκι είναι συνήθως μίνι ή στην πραγματικότητα χωρίς μανίκι φαίνεται πιο ελκυστικό και ευχάριστο. Το φόρεμα είναι ραμμένο σύμφωνα με την επιθυμία της νύφης και η ζώνη γύρω από τη μέση το κάνει πιο φιγούρα που συμπληρώνει τη νυφική ​​ένδυση.

7. Νυφικό με le μανίκια:

Νυφικό με ¾ μανίκια

Το φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα διατίθεται άφθονο και το φόρεμα έχει σχεδιαστεί σε διάφορα σχέδια και υλικά. Ο πιο ελκυστικός τύπος θα μπορούσε να είναι το 3/4 μανίκι που είναι προσαρτημένο μαζί με το σχέδιο λαιμού. Αυτός ο τύπος νυφικού κάνει πιο δωρεάν για τη νύφη χωρίς να χρειάζεται να φοράει βραχιόλια ή βραχιόλια, καθώς τα μανίκια έχουν σχεδιαστεί είτε με κεντητική εργασία είτε με μανίκια με συνονθύλευμα. Το μανίκι συνονθύλευμα είναι αρκετά ενδιαφέρον σχέδιο για να το δείτε, καθώς η νύφη μπορεί να σχεδιάσει τον εαυτό της σύμφωνα με την επιθυμία και το γούστο.

8. Νυφικό φόρεμα με μανίκια από δαντέλα:

Νυφικό φόρεμα με μανίκια από δαντέλα

Τα κορίτσια που τους αρέσει το υλικό της δαντέλας αλλά δεν θέλουν το πλήρες φόρεμά της να σχεδιάζεται με δαντέλα, γι ‘αυτούς αυτός ο τύπος νυφικού φόρεμα με μανίκι θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή. Το μέρος του σώματος του νυφικού είναι κατασκευασμένο από συνθετικό, δίχτυ ή σιφόν ή οποιοδήποτε είδος ελκυστικού υλικού. Το μανίκι είναι σχεδιασμένο για αγκάλιασμα σώματος που κάνει τη νύφη να φαίνεται πιο αδύνατη και αδύνατη. Το μήκος του μανικιού είναι συνήθως πλήρες μανίκι που καλύπτει την περιοχή της μέσης παλάμης. Είναι σχεδιασμένα, τα οποία συνοδεύονται από ένα δακτύλιο και ένα μανίκι. Το δαχτυλίδι είναι προσαρτημένο γύρω από οποιαδήποτε φιγούρα εκτός από το σχήμα δαχτυλιδιού, γεγονός που κάνει το μανίκι να κολλάει φθαρμένο το δέρμα πιο σφιχτά και δίνει μια μη λιπαρή προοπτική.

9. Νυφικό με μακρύ δίχτυ με μανίκια:

Νυφικό με μακρύ μανίκι

Τα κορίτσια που τους αρέσει να φορούν απλές νυφικές φορέματα είναι επίσης διαθέσιμα σε πολλά στο κατάστημα μπουτίκ ή η νύφη μπορεί επίσης να σχεδιάσει αυτόματα το φόρεμά της που ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα και το ύψος του σώματός της. Για να είναι απλό και ευχάριστο γι ‘αυτούς, αυτό το φαρδύ συνθετικό απλό φόρεμα είναι μια ιδανική επιλογή. Το φόρεμα έχει σχεδιαστεί για να σχηματίζει ένα απλό συνθετικό λευκό χρώμα. Ο σχεδιασμός του λαιμού συμπληρώνεται με ένα μικρό συνονθύλευμα από δαντέλα. Το μανίκι σχεδιαστή σε αυτό το φόρεμα είναι το πιο έντονο μέρος αυτού του νυφικού. Το μανίκι είναι χαλαρό σε συνδυασμό από συνθετικό και καθαρό υλικό. Το μανίκι στερείται υλικού επένδυσης. Το μήκος του μανικιού είναι συνήθως μέχρι τον καρπό.

10. Νυφικό με μαύρο δίχτυ:

Νυφικό με μαύρο δίχτυ

Το μαύρο είναι ένα καθολικό χρώμα και όλοι γνωρίζουν ότι στις γυναίκες αρέσει να φορούν μαύρα ρούχα ως καθολικό χρώμα επιλογής. Το μαύρο χρώμα είναι ένα χρώμα που συμπληρώνει τον εαυτό του, το οποίο αρέσει σε όλους να το έχουν είτε στην ανδρική είτε στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Αυτό το μαύρο χρειαζόταν φόρεμα, όχι ένα καθολικό χρώμα φόρεμα αλλά και φιγούρα που επαινούσε το χρώμα. Το μαύρο κάνει το κορίτσι να φαίνεται πιο τονισμένο και να είναι ελκυστικό. Το μήκος του φορέματος είναι σχεδόν μήκος κατσαρώματος στο πάτωμα. Το μαύρο καθαρό υλικό μπορεί είτε να συνδυαστεί με ένα μαύρο υλικό από σατέν επένδυση είτε με υλικό με αντίθεση που το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό.

11. Μαύρο και άσπρο στράπλες νυφικό:

Μαύρο και άσπρο στράπλες νυφικό

Είναι αποδεκτό γεγονός ότι οι γυναίκες λατρεύουν να φορούν λευκό καθώς και μαύρο, οπότε ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων που εντυπωσιάζει είναι ένας φανταστικός συνδυασμός. Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ένα από τα καλύτερα νυφικά Γυναίκες που τους αρέσει να συνδυάζουν χρώμα και να τα φορούν, και στη συνέχεια αυτά τα ασπρόμαυρα νυφικά φορέματα είναι η φοβερή επιλογή. Το μήκος του φορέματος είναι συνήθως μέχρι το μήκος του δαπέδου. Αυτό το φόρεμα στερείται λουριού που το κάνει πιο ελκυστικό και ελκυστικό για το πλήθος. Το πάνω μέρος του φορέματος αγκαλιάζει το σώμα και το κάτω μέρος του φορέματος είναι κομπλιμέντο σώματος. Η πίσω πλευρά του φορέματος φουσκώνει και το τέλος που μοιάζει με ένα παραμυθένιο φόρεμα.

12. Νυφικό με δίχτυ με κόκκινο χρωματιστό κρασί:

Νυφικό με κόκκινο χρωματιστό δίχτυ με κόκκινο κρασί

Κορίτσια που είναι κατάλληλα προσανατολισμένα προς το χρώμα για αυτά, αυτό το φόρεμα με κόκκινο κρασί είναι μια φανταστική επιλογή. Το φόρεμα είναι κατασκευασμένο εντελώς από δίχτυ από κόκκινο κρασί. Το μήκος του φορέματος είναι μέχρι την περιοχή του αστραγάλου. Το πάνω μέρος του φορέματος αγκαλιάζει το σώμα και το φόρεμα ταιριάζει στο σώμα με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Αυτό το φόρεμα στερείται του λουριού που είναι σίγουρα ένα κέφι στο δέρμα και το σώμα συμπληρώνει το φόρεμα. Το μπροστινό μέρος του φορέματος έχει ένα μικρό σχέδιο V-cut που κάνει το φόρεμα πιο ελκυστικό και προσανατολισμένο στο νυφικό ντύσιμο. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι φτιαγμένο εντελώς από καθαρό υλικό το οποίο έχει σχεδιασμό βημάτων που δίνει μια αφράτη προοπτική.

13. Νυφικό με μακρύ μπροστινό σπαστό:

Νυφικό με μακρύ σπαστό μπροστινό μέρος

Τα κορίτσια που έχουν μακριά πόδια και λαχταρά για αυτά αυτά τα μακρυμάνικα νυφικά σίγουρα πρέπει να φορέσουν τα μοναδικά νυφικά. Ο σχεδιασμός αυτών των φορεμάτων για γάμο μοιάζει με φόρεμα σχεδιαστή dhoti. Το πάνω μέρος του φορέματος έχει μια προοπτική αγκαλιάς του σώματος αφού το υλικό που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό του άνω μέρους του φορέματος είναι ένα απλό υλικό με δίχτυ το οποίο οδήγησε στο σχεδιασμένο έργο κεντήματος. Το συνονθύλευμα καλύπτει το σώμα και το κάνει να φαίνεται πιο συσπαστικό με το χρώμα του δέρματος. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι κατασκευασμένο από σατέν ή συνθετικό υλικό που πέφτει μέχρι το επίπεδο του δαπέδου μόνο στην πίσω πλευρά του φορέματος. Το ενδιαφέρον μέρος αυτού του φορέματος είναι η μπροστινή σχισμή που κάνει τη νύφη να φαίνεται πιο ελκυστική. Το κάτω μέρος του φορέματος έχει σχεδιαστεί με τρόπο ντότι που κάνει δέκα φορέματα εξαιρετικά.

14. Sky-Blue Strapless Μακρύ Νυφικό:

Sky-Blue Strapless Μακρύ Νυφικό

Το μπλε χρώμα μας κάνει όλους να σκεφτόμαστε μια ρομαντική και ειρηνική διάθεση που κάνει το μάτι μας να νιώθει περισσότερη ζεστασιά και χαλάρωση. Αυτές οι ιδέες για νυφικά είναι για να κάνουν το περιβάλλον πιο ρομαντικό και το χαλαρωτικό είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας όταν η νύφη και ο γαμπρός αποφασίζουν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για το γάμο τους. Από την πλευρά των γυναικών, ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα τόσο ευχάριστο περιβάλλον με τα ινδικά νυφικά θα μπορούσε να είναι η επιλογή του καλύτερου νυφικού χρώματος, επιλέγοντας σε αυτή την περίπτωση γαλάζιο νυφικό που είναι το πιο κατάλληλο χρώμα για κάθε περίσταση. Αυτό το μπλε ουρανό στράπλες φόρεμα ταιριάζει σε υπόλευκο καφέ έως καφέ χρώμα δέρματος. Για πιο φωτεινό δέρμα, το να φοράς ανοιχτό χρώμα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Για τις γυναίκες που τους αρέσει το μέσο ύψος και το χρώμα του δέρματος για αυτές, αυτό το φόρεμα θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή.

15. Μακρύ νυφικό με μανίκια:

Μακρύ νυφικό με μανίκια

Η συλλογή γάμου είναι μια ατελείωτη στολή σχεδιαστών, η οποία είναι πράγματι ένα εκπληκτικό πράγμα για εκείνες τις νέες κυρίες που αναζητούν νυφικό ή για εκείνες τις επίδοξες κοπέλες που ενδιαφέρονται να παντρευτούν. Για να γίνει πιο προσανατολισμένη στη συλλογή, οι σχεδιαστές έχουν φτιάξει έναν άπειρο αριθμό νυφικών σχεδιαστών, ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι το μανίκι που πέφτει. Αυτό το μανίκι που πέφτει ή πέφτει είναι ο καθολικός σχεδιασμός νυφικού που ταιριάζει σε κάθε τύπο σχήματος σώματος και ύψους. Το μήκος του μανικιού που πέφτει είναι συνήθως μίνι μανίκι που αγκαλιάζει το σώμα. Το υλικό του μανικιού και το πάνω μέρος του φορέματος είναι παρόμοιο ή το μανίκι μπορεί να γίνει από απλό δίχτυ ή υλικό δαντέλας που σίγουρα αποτελεί επιλογή που αφήνει η νύφη.

16. Σατέν μακρύ νυφικό:

Σατέν μακρύ νυφικό

Το στράπλες νυφικό ή το νυφικό φόρεμα συλλογής είναι σίγουρα μια ακμάζουσα συλλογή σχεδιαστών νυφικών, που αρέσει σε όλες τις νύφες να φορούν την πιο πολυαναμενόμενη μέρα τους. Αλλά η επιλογή του σωστού τύπου στράπλες νυφικού είναι σίγουρα ένα καθήκον που πρέπει να αποφασίσει η νύφη κουράζοντας διαφορετική στράπλες νυφική ​​συλλογή. Μια τέτοια συλλογή νυφικών με στράπλες θα ήταν το μακρύ φόρεμα με σατέν με φιόγκο. Ολόκληρο το μήκος των φορεμάτων που κατασκευάζονται από μονό υλικό που μπορεί να είναι είτε δίχτυ, δαντέλα, σιφόν ή οποιοδήποτε φανταχτερό ύφασμα, στο οποίο ένα τεράστιο υφασμάτινο τριαντάφυλλο είναι προσαρτημένο στην περιοχή της μέσης. Αυτό το τεράστιο λουλούδι από σατέν παρέχει ατομικότητα στο φόρεμα.

17. Ελαστικό συνημμένο νυφικό:

Ελαστικό Προσαρτημένο Νυφικό

Γυναίκες ή κορίτσια που τους αρέσει να φορούν ένα νυφικό μόδας για το γάμο που δεν έχει καμία δουλειά ή προσάρτηση, για αυτούς αυτό το νυφικό θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Το υλικό που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό αυτού του φορέματος είναι είτε κατασκευασμένο από θρυμματισμένο σατέν υλικό είτε από απλό λευκό ή μπεζ χρώμα σιφόν. Για να αναδείξει αυτό το απλό φόρεμα, τα φορέματα έγιναν στράπλες και το υλικό αγκαλιάζεται στο σώμα μέσω ενός ελαστικού σχοινιού που τρέχει στο πάνω πάνω μέρος του φορέματος που καμουφλάρεται με το φόρεμα. Αυτό το φόρεμα μπορεί να γλιστρήσει πολύ εύκολα χωρίς καμία προσπάθεια. Για να κάνει την περιοχή του λαιμού πιο ελκυστική, η νύφη μπορεί να φορέσει ένα απλό μαργαριταρένιο κολιέ με ένα ακουστικό που πέφτει.

18. Νυφικό High-Low:

Νυφικό υψηλού χαμηλού

Ο σχεδιασμός υψηλού χαμηλού επιπέδου έχει επιτύχει το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σχέδιο στον σημερινό 20ό αιώνα. Οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν αυτό το μοτίβο High-low στο σχεδιασμό μερικών ελκυστικών γυναικείων νυφικών. Το υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αυτού του σχεδίου που αλλάζει το επίπεδο των ματιών είναι μια τεράστια πρόκληση για τους σχεδιαστές, καθώς ο παραδοσιακός τρόπος σχεδιασμού ενός νυφικού μήκους ή μικρού μήκους έχει γίνει στερεότυπο και οι γυναίκες μπορεί να μην προτιμούν αυτήν την αλλαγή. Αλλά σίγουρα, οι σχεδιαστές έχουν κάνει ένα λαμπρό σχέδιο και έχουν κάνει προσπάθειες για να ευχαριστήσουν τα μάτια της νύφης. Το χρώμα που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό αυτού του φορέματος μπορεί να είναι λίγο φωτεινό ή μαύρο, καθώς το λευκό χρώμα μπορεί να μην αποκαλύπτει την ακριβή ομορφιά πίσω από το μοτίβο κοπής σε χαμηλό επίπεδο..

19. Μαύρο και κόκκινο βελούδινο νυφικό φόρεμα:

Μαύρο και κόκκινο βελούδινο νυφικό φόρεμα

Το μαύρο και το κόκκινο είναι το πιο τέλειο, αφού τόσο το χρώμα ως ήδη αυτόχρηστο χρώμα, προσθέτοντας σε αυτό το συνδυασμό και του χρώματος, είναι πράγματι η καλύτερη συλλογή γάμου που μπορεί να επιλέξει μια νύφη. Αυτό το φόρεμα μπορεί να σχεδιαστεί είτε ως στράπλες είτε με λουράκι που είναι πράγματι η επιλογή της νύφης. Το επάνω μέρος του φορέματος έχει λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς που δίνει μια ωραία καμπύλη προοπτική. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι κατασκευασμένο από γούνινο υλικό που δίνει μια πιο βασιλική εμφάνιση στο φόρεμα. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι προσαρτημένο στο τμήμα του φορέματος μέσω μιας λεπτής ραφής. Αυτό είναι ένα εκπληκτικό νυφικό φόρεμα.

20. Κοντό νυφικό φόρεμα λαιμού σκάφους:

Κοντό νυφικό φόρεμα λαιμού σκάφους

Ένα νυφικό φόρεμα μέχρι το γόνατο και το 3/4 μανίκι είναι μια ιδανική συλλογή γάμου που μπορείτε να δείτε σε κάθε κατάστημα μπουτίκ. Το πιο ελκυστικό μέρος του φορέματος είναι ο σχεδιασμός του λαιμού που κάνει το φόρεμα πιο κομψό. Τα σχέδια λαιμού σε σχήμα βάρκας είναι αρκετά δημοφιλή λαιμόκοψη όταν πρόκειται για το σχεδιασμό γυναικείων ενδυμάτων, η ίδια ιδέα λαμβάνεται και για το σχεδιασμό συλλογής νυφικών. Η περιοχή της μέσης γίνεται πιο αγκαλιά με το σώμα συνδέοντας μια σατέν ζώνη που μπορεί να δεθεί στο πίσω μέρος που μοιάζει με ένα παντελόνι όπου ένα σατέν νήμα είναι προσαρτημένο κατά μήκος της μέσης και δεμένο κατά μήκος της πλάτης ή από πίσω προς τα εμπρός για να σχηματιστεί ένας κόμπος σε σχήμα τόξου.

21. Χειμερινά Νυφικά:

Νυφικό χειμώνα

Σχεδιάζοντας έναν γάμο σε μια χιονισμένη χειμερινή περίοδο, τότε δεν αποφασίζει μόνο το σωστό μέρος και τους καλεσμένους, αλλά και η νύφη αποφασίζει τον σωστό τύπο νυφικού που ταιριάζει στη χειμερινή περίοδο και το λευκό χιόνι. Ο γάμος κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι γενικά εσωτερικός χώρος, οπότε κάντε το περιβάλλον πιο ευχάριστο, η νύφη που φοράει ένα απλό και ελκυστικό χειμωνιάτικο νυφικό θα μπορούσε να είναι το πιο ελκυστικό πράγμα. Το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό το οποίο συνοδεύεται από μια χοντρή χειμωνιάτικη ρόμπα χειμερινής γούνας. Η ρόμπα καλύπτεται σαν μπουφάν και πέφτει μέχρι το πάτωμα σαν πέπλο.

22. Νυφικό με μπάλες:

Νυφικό με μπάλες

Αυτά τα τεράστια και εκπληκτικά δυτικά νυφικά που ονομάζονται φορέματα με μπάλες έχουν κερδίσει τη δημοτικότητά τους στις δυτικές χώρες, όπου η νύφη είναι ντυμένη με αυτό το υπερβολικό νυφικό. Το χρώμα του νυφικού είναι συνήθως λευκό ή κρεμ. Το φόρεμα είναι κατασκευασμένο από πλήρες υλικό δαντέλας το οποίο είναι επενδεδυμένο με ύφασμα επένδυσης. Το μανίκι έχει σχεδιαστεί ως πτώση από το μανίκι ώμου. Το μανίκι μοιάζει με ένα λεπτό λουρί που συγκρατείται στο δέρμα. Το κάτω μέρος του φορέματος φουσκώνει σαν ομπρέλα και κρατιέται σταθερά λόγω του μεταλλικού δακτυλίου που είναι προσαρτημένο στην εσωτερική πλευρά της φούστας.

23. Γοργόνα Νυφικά:

Γοργόνα Νυφικό

Τα φορέματα γοργόνας είναι όντως η πιο διάσημη στολή σχεδιαστών όταν πρόκειται για γυναικεία συλλογή ρούχων. Στις γυναίκες αρέσει να αναδεικνύουν την τονισμένη σιλουέτα τους φορώντας φορέματα που αρέσουν στο σώμα. ένα τέτοιο σχέδιο είναι το νυφικό με γοργόνα. Το κυρίαρχο μέρος του φορέματος είναι ο σχεδιασμός του φορέματος που έχει μια ιδιόμορφη προοπτική. Καθώς οι γοργόνες μοιάζουν με μισό άνθρωπο και μισό ψάρι, η ίδια ιδέα έχει χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό αυτής της φορεσιάς γοργόνας. Το επάνω μέρος του φορέματος αγκαλιάζει το σώμα με ένα φερμουάρ που φαίνεται στο πίσω μέρος του φορέματος. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι το πιο συναρπαστικό μέρος του φορέματος, όπου το κάτω μέρος φουσκώνει από την περιοχή του μέσου μηρού. Το κάτω μέρος του φορέματος σαρώνει το πάτωμα που είναι το αποκορύφωμα αυτού του φορέματος. Αυτός ο τύπος φόρεμα ταιριάζει καλά για το μέσο ύψος στα ψηλά κορίτσια.

24. Χρυσά Νυφικά:

Χρυσό νυφικό

Το χρυσό χρώμα είναι μια φωτεινή και εντυπωσιακή απόχρωση που αρέσει σε πολλές ανατολικές και ασιατικές χώρες. Το χρώμα Χρυσό έχει πλέον τροποποιηθεί εδώ και μέρες αναμειγνύοντας άλλα χρώματα όπως το τριαντάφυλλο και μια αίσθηση ασημιού που δίνει μια αντίθεση. Το να σχεδιάσετε ένα νυφικό χρησιμοποιώντας το χρυσό ως κύριο θέμα μπορεί να είναι δύσκολο, καθώς το απλό χρυσό χρώμα φαίνεται πολύ τζαζ, κάτι που δεν ταιριάζει καλά με ένα νυφικό. Για να το κάνουν πιο ελκυστικό και κομψό, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν ένα μείγμα χρυσού και τριαντάφυλλου που δίνει μια λαμπερή αλλά και αντίθεση εμφάνιση. Το φόρεμα έχει σχεδιαστεί ως ένα στράπλες φόρεμα με μια παχιά ζώνη στη μέση που δίνει μια διαφορετική προοπτική στο φόρεμα. Αυτός ο τύπος χρώματος ταιριάζει καλά για χροιά ψαριού γάλακτος σε ήπια μαυρισμένη επιδερμίδα.

25. Casual Νυφικά:

Casual Νυφικό

Το νυφικό μπορεί επίσης να σχεδιαστεί χρησιμοποιώντας μια ιδέα casual σχεδιασμού. Για τα κορίτσια που διοργανώνουν ένα μικρό πάρτι μεταξύ φίλων και θέλουν να έχουν πιο casual προοπτική και να συναναστραφούν με το πλήθος, τότε σίγουρα η επιλογή ενός απλού νυφικού σχεδιαστή θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή. Το υλικό που χρησιμοποιείται στο σχεδιασμό αυτού του φορέματος είναι ένα συνθετικό λευκό χρώμα με μανίκι με δαντέλα. Αλλά το αντίθετο μέρος είναι η προοπτική των καουμπόη φορώντας μια δερμάτινη μαύρη ζώνη και ένα καπέλο με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες που δίνει μια ολοκληρωμένη περιστασιακή προοπτική. Αυτός ο τύπος φόρεμα ταιριάζει καλά σε κάθε είδους χροιά.

26. Ροζ μακρύ νυφικό:

Ροζ μακρύ νυφικό

Το ροζ χρώμα είναι το χρώμα των γυναικών, πράγμα που σημαίνει ότι οι γυναίκες σίγουρα θα ήθελαν να φορέσουν ροζ χρώμα ως συλλογή γάμου. Αυτή η έννοια ροζ νυφικού είναι ένα πολύ διάσημο στυλ ντυσίματος που ταιριάζει καλά σε κάθε τύπο χροιάς και το ύψος παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του τύπου του φορέματος. Το ροζ χρώμα μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με την χροιά του κοριτσιού. Το πιο διάσημο είναι το απαλό τριαντάφυλλο με μια σατέν ζώνη στη μέση. Η καλύτερη έννοια αυτού του είδους φόρεμα είναι ότι είναι απλό να φορεθεί και να συνεχίσει.

27. Καλοκαιρινά νυφικά:

Καλοκαιρινό νυφικό

Το καλοκαιρινό νυφικό είναι το πιο απλό και ευχάριστο νυφικό. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή αυτού του φορέματος είναι συνήθως συνθετικό υλικό και επειδή είναι καλοκαιρινά νυφικά, είναι γενικά λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα είναι το πιο φωτεινό χρώμα που ταιριάζει τόσο στο ηλιόλουστο καλοκαιρινό νυφικό. Η λαιμόκοψη που σχεδιάζεται πιο συχνά είναι η λαιμόκοψη V. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι σχεδιασμένο σαν τυλιγμένο με σφιχτή ζώνη μέσης. Το κάτω μέρος του φορέματος έχει σαρωτικό σχέδιο δαπέδου.

28. Μοντέρνα νυφικά:

Μοντέρνο νυφικό

Αυτή η κομψή και εκσυγχρονισμένη συλλογή γαμήλιου σχεδιασμού είναι μια επερχόμενη και προτιμότερη από όλα τα κορίτσια της νεότερης γενιάς. Το υλικό που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό αυτής της εκπληκτικής νυφικής συλλογής είναι σιφόν ή υψηλής ποιότητας βαμβακερό υλικό με επένδυση. Το λινό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως νυφικό φόρεμα συλλογής το οποίο χρειάζεται καλή διαχείριση αφού το λινό υλικό συνθλίβεται εύκολα. Αυτό είναι ένα απλό απλό υλικό ραμμένο σε μοντέρνο νυφικό φόρεμα συλλογής. Μανίκια πλήρους μήκους με μπροστινή μακριά σχισμή μπορεί να είναι ένα από τα σχέδια στο σχεδιασμό του φορέματος. Αυτό το φόρεμα ταιριάζει πολύ με ένα ζευγάρι γόβα αντλίας.

29. Έγχρωμα νυφικά:

Έγχρωμο νυφικό

Αυτό το υπερβολικό νυφικό που είναι φτιαγμένο με χρήση πολύχρωμου συνθετικού υλικού είναι ένα ιδανικό νυφικό για πάρτι ή ως καλοκαιρινό νυφικό. Τα μίγματα χρωμάτων μπορούν είτε να είναι φτιαγμένα από θαμπά χρώματα όπως ροδάκινο, απαλό πράσινο και με θαμπό τριαντάφυλλο ή ένας φωτεινός συνδυασμός χρωμάτων όπως κόκκινο, μοβ με πράσινο θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός συνδυασμός χρωμάτων. Το φόρεμα ταιριάζει πολύ με ένα φόρεμα με επένδυση μπάλας με ρουφηξιές έξω από την περιοχή της μέσης και το πάνω μέρος του φορέματος έχει σχεδιαστεί ως σφιχτό σχέδιο.

30. Λευκά νυφικά από μετάξι και λαιμό που πέφτουν:

Νυφικό από μετάξι και λαιμό που πέφτει

Το λευκό είναι το χρώμα της κομψότητας που ταιριάζει σε κάθε είδους χροιά και ύψος. Για να γίνει πιο ελκυστικός ο σχεδιασμός του λαιμού που έμμεσα κάνει το νυφικό πιο όμορφο. Ο σχεδιασμός του λαιμού που πέφτει είναι μια απλή λαιμόκοψη που κάνει το υλικό, όχι ένα σχέδιο που ταιριάζει στο σώμα, αλλά χαλαρό σχέδιο. Η περιοχή της μέσης έχει σχεδιαστεί με ένα ασημένιο κόσμημα που δίνει μια αντίθεση στο απλό λευκό νυφικό. Το φόρεμα έχει σχεδιαστεί ως αμάνικο μοτίβο. Το μεταξωτό νυφικό έχει σχεδιαστεί ως μοτίβο σε ίσια γραμμή. Αυτά τα απλά νυφικά μπορούν να συνδυαστούν με ένα χτένισμα κουλούρι και ένα ζευγάρι γόβες.

31. Νυφικά χωρίς πλάτη:

Νυφικό χωρίς πλάτη

Τα κορίτσια πάντα ονειρεύονται να είναι το πιο εξαιρετικό άτομο κατά τη διάρκεια του γάμου της, το οποίο απεριόριστα εμπνεύστηκε από τους σταρ του κινηματογράφου που είναι γνωστοί για τα σύγχρονα trendsetters τους μέσα από τα φορέματα και το ντύσιμό τους. Εμπνευσμένο από τις ταινίες θα ήταν αυτό το νυφικό χωρίς πλάτη, το οποίο είναι πράγματι το πιο ελκυστικό και το σώμα που συμπληρώνει το φόρεμα. Τα κορίτσια που είναι σωστά στο σώμα και καλά διατηρημένα σε σχήμα σώματος θα δοκιμάσουν σίγουρα αυτό το φόρεμα και θα βιώσουν εκπληκτικές στιγμές Kodak φορώντας κάτι ελκυστικό αλλά και κομψό.

32. Επίσημο νυφικό:

Επίσημο νυφικό

Τα νυφικά θεωρούνται συνήθως επίσημα από συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων και υπάρχουν και άλλες ομάδες -στόχοι που πιστεύουν ότι τα νυφικά πρέπει να θεωρούνται και επίσημα. Για εκείνους που εμπίπτουν στα επίσημα φορέματα για κριτήρια γάμου, αυτός ο τύπος επίσημης συλλογής νυφικών θα ήταν μια ιδανική επιλογή. Αυτός ο τύπος φορεμάτων έρχεται κυρίως σε λευκό ή κρεμ χρώμα, το οποίο θεωρείται ως επίσημο χρώμα φθοράς. Το φόρεμα έχει ως επί το πλείστον μήκος γόνατος και φουσκώνει από την περιοχή της μέσης σαν ένα παντελόνι. Το φόρεμα έχει κυκλικό σχήμα στο κάτω μέρος που δίνει την πρόσθετη ομορφιά στο φόρεμα. Τα μανίκια είναι μικρά και αγκαλιάζουν το σώμα.

33. Νυφικό με πλισέ:

Νυφικό με πλισέ

Το πλισέ νυφικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια που είναι δημοφιλή μεταξύ της νεότερης γενιάς καθώς και της μεσαίας ηλικίας. Αυτός ο τύπος σχεδίου ταιριάζει καλά για λεπτό έως μεσαίο σχήμα σώματος με μέτριες έως ψηλές γυναίκες. Το πάνω μέρος του φορέματος είναι το αγκάλιασμα του σώματος που έχει επίσης το πλισέ σχέδιο που έχει σχέδιο αγκαλιάς για το σώμα, σε αντίθεση, το κάτω μέρος του φορέματος που ξεκινά από την περιοχή της μέσης μέχρι το επίπεδο του αστραγάλου. Η πιο εκπληκτική και εντυπωσιακή δουλειά που έκανε ο σχεδιαστής είναι αξιοσημείωτη, καθώς ο σχεδιασμός μιας τέτοιας πτυχωτής προοπτικής είναι χρονοβόρος και υπομονετικός

34. Νυφικό στυλ Boho:

Νυφικό στυλ Boho

Το μποέμικο στυλ είναι το πιο διαδεδομένο στυλ στον παρόντα σχεδιασμό τάσεων δίπλα σε πλισέ και γοργόνα με διακοσμητικό σχέδιο. Στο boho σχέδιο, το πάνω μέρος του φορέματος μοιάζει με μπλούζα που είναι κατασκευασμένη από δαντελένιο υλικό ή υλικό κεντήματος με φόδρα. Η μπλούζα μπορεί να γίνει με μανίκια ή χωρίς μανίκια. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι φούστα που φοριέται ακριβώς πάνω από την περιοχή της μέσης, που ονομάζεται μεσαίο επίπεδο ανύψωσης. Το μήκος της φούστας είναι συνήθως μέχρι την περιοχή του αστραγάλου και μπορεί επίσης να έχει όψη σαρωτικού δαπέδου. Αυτός ο τύπος σχεδίου ταιριάζει καλά σε ψηλά κορίτσια λόγω του μεγάλου μοτίβου με μήκος.

35. Πλωτό Νυφικό:

Πλωτό Νυφικό

Αυτός ο τύπος σχεδίου είναι ένα τυπικό ελληνικό σχέδιο, όπου φορούν μακρύ λευκό έως κρεμ χρώμα φόρεμα. Το μήκος του φορέματος είναι συνήθως μέχρι το επίπεδο του γόνατος. Αυτό το φόρεμα είναι ένα τυπικό φαρδύ ρούχο, το οποίο συνδυάζεται με ένα όμορφο χτένισμα με στεφάνι τοποθετημένο στο κεφάλι. Δεδομένου ότι το στεφάνι χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μιας πολύ ιδιαίτερης ημέρας, ο συνδυασμός στεφάνου ως στέμμα με ένα καλό ελληνικό στιλ σχεδιαστή φόρεμα θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή για τις Ελληνίδες που τους αρέσει να ακολουθούν το παραδοσιακό στυλ νυφικών. Το φόρεμα μπορεί να γλιστρήσει μέσα χωρίς καμία προσπάθεια που το καθιστά πολύ πιο εύκολο και άνετο. Το πάνω μέρος του φορέματος, γύρω από την περιοχή του λαιμού, τονίζεται μέσα από όμορφες τοποθετημένες πέτρες ή χειροποίητο σχέδιο κεντήματος με πολύχρωμες πέτρες.

36. Cascading Ruffle Designed Wedding Dress:

Cascading Ruffle Σχεδιασμένο Νυφικό

Οι σχεδιαστές έχουν πραγματικά κουραστεί να δίνουν νέα εμφάνιση στο σχεδιασμό νυφικών, σχεδιάζοντας ένα ιδιαίτερο και ελκυστικό σχέδιο, ένα τέτοιο ενδιαφέρον σχέδιο είναι το νυφικό φόρεμα με καταρράκτες, κατασκευασμένο από υλικό σήματος. Το πάνω μέρος του φορέματος είναι φτιαγμένο ως λουρί ή σχέδιο με λεπτό λουράκι με μοτίβο αγκάλιασης του σώματος, το κάτω μέρος του φορέματος χαλαρώνει ελαφρώς από την περιοχή της μέσης και κουρδίζει το σώμα με κομψή εμφάνιση. Το μεσαίο μέρος του φορέματος είναι το πιο ελκυστικό μέρος του φορέματος, όπου το υλικό είναι ραμμένο σε μοτίβο ροής νερού που πέφτει.

37. Νυφικό Illusion Neckline Ankle Length:

Νυφικό μήκους αστραγάλου Illusion Neckline

Τα μοτίβα νυφικών λαιμού Illusion είναι σίγουρα το πιο συνηθισμένο μοτίβο λαιμού τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο σχεδιασμός επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα απλό δίχτυ που είναι ραμμένο ή στερεωμένο με το σώμα του υλικού φόρεμα, σε ορισμένες περιπτώσεις τα μοτίβα ψευδαίσθησης του λαιμού γίνονται με τη μη χρήση επένδυσης στην περιοχή του λαιμού για να αποκτήσουν το σχέδιο αυχένα ψευδαίσθησης. Το καθαρό υλικό που χρησιμοποιείται μπορεί να έχει το ίδιο χρώμα ή αντίθεση με το νυφικό φόρεμα. Το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο σχήμα λαιμού είναι το σχήμα κυκλικού έως ημιβάρκου.

38. Νυφικό πίσω ανοιχτό:

Πίσω ανοιχτό Νυφικό

Υπάρχει σίγουρα μια διαφανής διαφορά μεταξύ ενός σχεδίου φορέματος με πλάτη και ενός σχεδίου με ανοιχτό φόρεμα. Κυρίες που θέλουν να κάνουν το πίσω μέρος του φορέματος πιο ελκυστικό χρησιμοποιώντας δαντέλα ή συνονθύλευμα στην πίσω πλευρά, τότε αυτός ο σχεδιασμός νυφικού με ανοιχτή πλάτη είναι μια ιδανική επιλογή. Το μήκος του φορέματος, σε αυτή την περίπτωση, είναι ένα πλήρες μήκος με σχήμα γοργόνας ή φόρεμα σε γραμμή Α. Το πίσω μέρος της φούστας συνδυάζεται με το σύστημα κλειδώματος κουμπιών και το μεσαίο μέρος του φορέματος εμφανίζεται ως ανοικτό και το υλικό της δαντέλας συνεχίζει στα πλάγια και ενώνεται ακριβώς πάνω από την περιοχή της μέσης. Αυτό το σέξι νυφικό εμφανίζει σίγουρα ένα γυναικείο σώμα σε σχήμα κλεψύδρας.

39. Νυφικό σε στυλ Κορσέ:

Νυφικό σε στυλ Κορσέ

Για τα κορίτσια που έχουν πολύ συνειδητοποιημένο και καλά τονισμένο σώμα που θα ήθελαν να φορέσουν ένα ωραίο φόρεμα που διαμορφώνει το σώμα για το γάμο, τότε σίγουρα επιλέξτε στυλ νυφικού με κορσέ που αγκαλιάζει το σώμα. Το πάνω μπροστινό μέρος του φορέματος είναι σχεδιασμένο σαν κορσές που κάνει το φόρεμα να φαίνεται πιο ελκυστικό. Το πίσω μέρος του φορέματος είναι εκεί που είναι προσαρτημένο το κουμπί του συστήματος κλεισίματος με φερμουάρ. Το κάτω μέρος του φορέματος μοιάζει με το σχέδιο γοργόνας, αλλά οι σχεδιαστές μπορούν επίσης να σχεδιάσουν το κάτω μέρος του σχεδίου σε ένα πλήρες σχέδιο ντυμένο με σώμα.

40. Νυφικό μπροστά με κόμπους:

Νυφικό μπροστά με κόμπους

Αυτή η μπροστινή κολεξιόν νυφικών ρούχων μπορεί να χαρακτηριστεί σίγουρα ως το πιο σεξιστικό σχέδιο. Το μπροστινό στυλ με κόμπους έχει γίνει το πιο δημοφιλές σχέδιο μεταξύ των νεότερων κοριτσιών που τους αρέσει να απεικονίζουν την πρόσφατη τάση. Τα κορίτσια που τους αρέσει να έχουν νυφικό σε στυλ μπροστινό κόμπο μπορούν να επιλέξουν να φορέσουν ένα απλό σκουλαρίκι και το φόρεμα. Αυτή η συλλογή νυφικών ρούχων λειτουργεί ως ένα πλήρες φόρεμα, συμπεριλαμβανομένων των κοσμημάτων, καθώς τα μανίκια είναι γεμάτα μανίκια και ο μπροστινός και ο πίσω λαιμός είναι μοτίβο υψηλής γραμμής.

41. Νυφικό με παλτό

Νυφικό που επισυνάπτεται σε παλτό

Ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο στερεότυπο στυλ νυφικού μακράς φόρεμα, εξετάζοντας άλλες πτυχές του σχεδιασμού του νυφικού με τον καινοτόμο σχεδιασμό, επιτεύχθηκε με την ανάδειξη της ιδέας του σχεδιασμού σχεδίου με παλτό με μπουφάν. Το παλτό μπορεί να είναι είτε προσαρτημένο στο φόρεμα είτε αποσπώμενο. Το μήκος του παλτού είναι γενικά η περιοχή αναμονής ή ακριβώς πάνω από τη μέση. Το υλικό που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό του παλτού αποκλίνει από τους σχεδιαστές. Αυτός ο τύπος σχεδίου παλτό μπορεί επίσης να εξατομικευτεί.

42. Halter Strap Λευκό Νυφικό:

Λευκό νυφικό με λουράκι Halter

Ο σχεδιασμός λαιμού Halter είναι απλός και είναι εύκολο να φορεθεί, ο οποίος είναι σίγουρα κομψός και υψηλής ζήτησης. Το μοτίβο του λαιμού είναι η κύρια πτυχή που τονίζει αυτό το φόρεμα. Το χρώμα που χρησιμοποιείται συνήθως στο σχεδιασμό αυτού του φορέματος μπορεί να είναι είτε απλό λευκό έως υπόλευκο είτε κρεμ. Αυτά τα χρώματα ταιριάζουν καλά με κάθε τύπο επιδερμίδας. Το μοτίβο λαιμόκοψης δίνει ένα μοτίβο αγκαλιάς λαιμού.

43. Νυφικό Queen Anne Neckline:

Νυφικό Queen Anne Neckline

Η λαιμόκοψη της Queen Anne εμφανίστηκε μετά το σχέδιο που φορούσε η Βασίλισσα Άννα της Βρετανίας, το στυλ της που φοράει αυτό το σχέδιο με ψηλό λαιμό και σχέδιο από καρδιά είναι το εξέχον χαρακτηριστικό αυτού του λαιμού. Πολλές από τις πριγκίπισσες μετά τη βασίλισσα Άννα, άρχισαν να φορούν αυτά τα νυφικά πριγκίπισσας με λαιμόκοψη, αργότερα αυτό έγινε δημοφιλές ως μια από τις πιο συχνά προτιμώμενες νυφικές συλλογές.

44. Ασύμμετρο Νυφικό:

Νυφικό ασύμμετρο

Δίπλα στον υψηλό και χαμηλό σχεδιασμό νυφικού, ένα ασύμμετρο νυφικό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα από τα πιο συχνά φορεμένα φόρεμα όταν πρόκειται για την επιλογή ενός όχι ασύμμετρου φορέματος όπως ένα ίσιο μακρύ φόρεμα. Σε αυτό το ασύμμετρο φόρεμα, το μήκος του φορέματος είναι μακρύ, αλλά η φούστα που τρέχει στο κάτω μέρος του φορέματος το κάνει να φαίνεται σαν ένα ασύμμετρο φόρεμα.

45. Νυφικό με μανίκια με μανίκια:

Νυφικό με μανίκια με μανίκια

Γιατί να σχεδιάζετε μόνο ένα μοτίβο φόρεμα με μπροστινή υποδοχή; Ποια ήταν η ερώτηση που έθεσαν πολλοί σχεδιαστές μόδας που ενθάρρυναν στο σχεδιασμό ενός νέου τύπου σχεδίου που επικεντρώνεται στο μανίκι. Ένα μακρύ ίσιο φόρεμα σε γραμμή Α μπορεί να αναδειχθεί με μοναδικό τρόπο δημιουργώντας μακριά μπροστινά μανίκια στο μανίκι που συνδέουν το πάνω και το κάτω άκρο του μανικιού. Αυτός ο τύπος φόρεμα ταιριάζει καλά σε ψηλές γυναίκες με μακριά χέρια.

46. ​​Νυφικό με αποσπώμενη φούστα:

Νυφικό με αποσπώμενη φούστα

Τα κορίτσια που τους αρέσει να χρησιμοποιούν το νυφικό τους για ένα πάρτι ή οποιοδήποτε άλλο επίσημο πάρτι φορώντας μόνο το πάνω μέρος ή τη φούστα και ταιριάζοντάς το με κάποιο άλλο φόρεμα, για εκείνους αυτός ο τύπος σχεδίου θα μπορούσε να είναι μια ιδανική επιλογή. Το επάνω μέρος είναι ένα σχέδιο που αγκαλιάζει το σώμα και η φούστα μπορεί να στερεωθεί σε ένα κουμπί. Η φούστα κάθεται καλά στην περιοχή της μέσης. Αυτοί οι τύποι νυφικών φορέματα αναφέρονται ως συλλογή νυφικών που πρέπει να έχουν οι γυναίκες ως νυφικό.

47. Κοντό νυφικό τετράγωνο λαιμόκοψη:

Κοντό νυφικό τετράγωνο λαιμόκοψη

Η εστίαση στο σωστό ντύσιμο περιλαμβάνει επίσης την επιλογή κατάλληλου λαιμού για το φόρεμα. Πολλά κορίτσια αποφεύγουν να φορούν βαθύ ή ψηλό λαιμόκομμα για εκείνα που ένα μεσαίου επιπέδου λαιμόκοψη θα μπορούσε να είναι η τετράγωνη λαιμόκοψη που ταιριάζει πολύ με κοντό φόρεμα που πέφτει πάνω από το επίπεδο του γόνατος. Αυτός ο τύπος φόρεμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα από τα νυφικά φορέματα.

48. Jewel Attached Νυφικό:

Γαμήλιο φόρεμα στολισμένο με κόσμημα

Αυτός ο τύπος φόρεμα ανήκει στην κατηγορία του νέου νυφικού. Γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν να φορέσουν ξεχωριστό κόσμημα μαζί με το φόρεμα, το οποίο είναι πράγματι πολύ βαρύ και χρειάζεται πολύ ενέργεια για να το φέρει όλο τον γάμο, γι ‘αυτούς είναι καλύτερο να φορέσουν ένα φόρεμα που έχει ήδη το κόσμημα στο πάνω μέρος πίσω μέρος του φορέματος ή στον μπροστινό λαιμό δίπλα στην περιοχή του μανικιού.

49. Νυφικό με κορυφαία και προσαρτημένη φούστα:

Νυφικό από πάνω και προσαρτημένη φούστα

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά και σεμνά φορέματα για να φορέσετε σε ένα γάμο, το κορίτσι οποιουδήποτε τύπου επιδερμίδας και βάρους μπορεί να το φέρει εκπληκτικά. μια κορυφή σε αυτή τη συνθετική λευκή φούστα είναι προσαρτημένη που αναδύεται σαν ολόσωμο φόρεμα. Αυτό το φόρεμα είναι ελαφρύ αλλά φαίνεται κομψό.

50. Αφρώδης φούστα σχεδιασμένο νυφικό:

Αφρώδη φούστα σχεδιασμένο νυφικό

Αυτό το φόρεμα είναι φτιαγμένο από γυαλιστερό υλικό με μικρό σχεδιαστικό έργο από αντανακλαστικό γυάλινο κομμάτι που δίνει τη λαμπερή εμφάνιση. Το πάνω μέρος του φορέματος είναι σφιχτό σε αντίθεση με το κάτω μέρος του φορέματος. Το κάτω μέρος του φορέματος είναι κατασκευασμένο από υλικό σε αντίθεση, όπως συνθετικό υλικό, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε βήμα βήμα που δίνει μια αφρώδη εμφάνιση. Αυτό το φόρεμα μπορεί επίσης να φορεθεί ως φορέματα γάμου.

Γνωρίζοντας τον σωστό τύπο σχεδίου που ταιριάζει καλά στον σωστό τόνο του δέρματος και το σχήμα του σώματος είναι το κρίσιμο μέρος για την απόφαση του νυφικού. Κορίτσια και γυναίκες που κουράζουν διαφορετικά νυφικά θα μπορούσαν επίσης να είναι πολύ χρήσιμα για την επιλογή του σωστού τύπου σχεδίου. Για τα κορίτσια που δεν μπορούν να φορέσουν βαρύ και σωστό φόρεμα, τότε συνιστάται να επιλέξετε το άνετο φόρεμα, καθώς το να φοράτε το σωστό φόρεμα είναι πολύ σημαντικό για να κάνετε τη μέρα σας πιο συναρπαστική και ευχάριστη.