9 καλύτερες παραλίες στο Μαχαράστρα με εικόνες

Οι όμορφες παραλίες της Μαχαράστρα είναι ίσως τα πιο πανέμορφα αξιοθέατα που θα δείτε ποτέ τα μάτια σας. Ο καιρός εδώ είναι καλός και δροσερός και η υπέροχη γαλάζια Αραβική Θάλασσα που πλένει αυτή τη λαμπρή γη είναι κάτι για το οποίο αξίζει να ταξιδέψετε. Οι παραλίες εδώ είναι εξωτικές, όμορφες και πολύ δημοφιλείς. Εδώ έχουμε απαριθμήσει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες που βρίσκονται στη Μαχαράστρα, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πού να πάτε στις επόμενες διακοπές σας.

1. Παραλία Alibag:

παραλίες στη Μαχαράστρα

Η παραλία Alibag βρίσκεται στην περιοχή Konkan της Μαχαράστρα. Είναι η κύρια παραλία της πόλης Alibag. Αυτή η παραλία είναι καθαρή, όμορφη και πολύ ήρεμη. Το ηλιοβασίλεμα εδώ φαίνεται γραφικό και η ομορφιά αυτού του τόπου είναι εκπληκτική.

2. Παραλία Βαρσόλι:

Η παραλία Varsoli είναι μια ήσυχη και ήσυχη που βρίσκεται στο Alibag. Το νερό εδώ είναι αστραφτερό λευκό και το θαλασσινό νερό είναι καθαρό. Αυτή η παραλία είναι πυκνή με βλάστηση καρύδας και καζουρίνας. Αν ψάχνετε για μια καλή στιγμή με την οικογένεια, θα πρέπει να πάτε εντελώς για αυτό.

3. Diveagar Παραλία:

Η παραλία Diveagar βρίσκεται στα νότια της Βομβάης. Έχει υπέροχες καρυδιές και μπετέλ. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικά δελφίνια εδώ. Οι παραλίες είναι τόσο ελκυστικές. κάνουν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μαχαράστρα. Επισκεφθείτε αυτό το μέρος μία φορά και σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε.

4. Παραλία Ganpatipule:

Οι παραλίες Ganpatipule είναι πραγματικά κάτι που πρέπει να περιμένετε. Τα λαχταριστά μπλε κύματα που σκάνε πάνω στα κύματα σαγηνεύουν τα μάτια. Ο καιρός είναι όμορφος εδώ. Τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν μέτρια τιμή. Αν ψάχνετε για σύντομες ρομαντικές διακοπές, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Αυτή είναι η διάσημη παραλία στη Μαχαράστρα.

5. Παραλία Κέλβα:

Η παραλία Kelva είναι το ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν απόδραση το Σαββατοκύριακο. Βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια της Βομβάης. Ο ναός Shitla Devi εδώ είναι πολύ δημοφιλής και τον επισκέπτονται πολλοί προσκυνητές. Υπάρχουν τρία οχυρά κοντά στην παραλία που έχουν αυξήσει την ομορφιά και τη δημοτικότητα της παραλίας.

6. Παραλία Shiroda:

Οι παραλίες Shiroda είναι γνωστές για τη φυσική τους ομορφιά, το λαμπερό γαλάζιο νερό και το δροσερό αεράκι που υφαίνει τη δική της μαγεία. Η αμμώδης άμμος είναι ελκυστική στα μάτια των επισκεπτών και είναι γεμάτη φυτείες και αλατοθήκες στην παραλία. Οι υπέροχοι ναοί κοντά, όπως ο ναός Redi Ganesh, αυξάνουν την αισθητική του ομορφιά. Το φρούριο Terekhol είναι επίσης ένα άλλο λαμπρό κομμάτι αρχιτεκτονικής.

7. Παραλία Harihareshwar:

Το Harihareshwar είναι επίσης γνωστό ως ο οίκος των Θεών για τη θρυλική θρησκευτική του ιστορία, η παραλία εδώ είναι ένα θαύμα και είναι γεμάτη με άνετα θέρετρα και εστιατόρια. Είναι μια καλά οργανωμένη και ανεπτυγμένη παραλία και είναι η καλύτερη για αποδράσεις το Σαββατοκύριακο.

8. Ταρκαρλί Παραλία:

Η παραλία Tarkarli απέχει περίπου 546 χιλιόμετρα από τη Βομβάη. Τα κυριότερα αξιοθέατά του είναι το καθαρό και κρυστάλλινο νερό και η μεγάλη έκταση της πανέμορφης άμμου. Υπάρχουν όμορφα θαλάσσια οχυρά εδώ, ώστε οι τουρίστες να μπορούν να τα επισκεφτούν. Το πιο διάσημο είναι το φρούριο Padmagarh που χτίστηκε τον 17ο αιώνα. Τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία εδώ είναι υπέροχα και η κουζίνα είναι αρκετά αξιόλογη. Κάτι μοναδικό και ασυνήθιστο σε αυτό το μέρος είναι οι καλύβες Konkani. Είναι όμορφα και χαριτωμένα για να τα δεις. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

9. Παραλία Shrivardhan:

Οι δροσεροί άνεμοι, τα ήρεμα νερά και η καφέ άμμος των παραλιών Shrivardhan είναι ευχάριστοι και φιλόξενοι. Τα θαλασσινά εδώ είναι αξιέπαινα. Υπάρχουν πολλά μέρη για περιπέτειες και σκοπούς εξερεύνησης. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τους θρησκευτικούς και ελκυστικούς ναούς σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτό το μέρος.

Οι παραλίες στη Μαχαράστρα φαίνονται καθαρές, γραφικές και πολύ ήρεμες.