Κορυφαία 9 κομψά σχέδια για καρέκλες κουρέων

Κατά την επίσκεψη σε ένα κουρείο για το χτένισμα των μαλλιών σας ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, οι καρέκλες παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Μια καρέκλα κουρέα πρέπει να είναι τέλεια και πρέπει να είναι η σωστή, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το κούρεμά σας ή οποιαδήποτε υπηρεσία ομορφιάς χωρίς διακοπές και ο στυλίστας ή κουρέας να ολοκληρώσει την εργασία επίσης.

Καλύτερες και μοντέρνες καρέκλες κουρέων:

Ας κάνουμε ένα ταξίδι στα κορυφαία 9 διαφορετικά είδη καλύτερων καρεκλών κουρέων που μπορούν να παρέχουν διαφορετικές υπηρεσίες.

1. Άνετη ηλεκτρική καρέκλα κουρέα:

καρέκλες κουρέων

Οι κομψές και πιο πρόσφατες εμφανίσεις είναι αυτές οι ηλεκτρικές καρέκλες κουρέων. Η νέα καρέκλα κουρέα διαθέτει ρυθμιζόμενο υποπόδιο από ατσάλι και το υποβραχιόνιο είναι σχεδιασμένο από γυαλί από ίνες. Η καρέκλα διαθέτει ηλεκτρικό χειριστήριο και μπορείτε ακόμη και να χαλαρώσετε το μοσχάρι σας με ηλεκτρικό μασάζ. Αυτός ο τύπος καρέκλας βελτιώνει τις υπηρεσίες και μπορείτε να χαλαρώσετε ενώ λαμβάνετε και άλλες υπηρεσίες.

2. Ακαταμάχητες σύγχρονες καρέκλες κουρέων:

Ακαταμάχητες σύγχρονες καρέκλες κουρέων

Φοβερή εμφάνιση είναι αυτή η συγκλονιστική καρέκλα κουρέα σχεδιασμένη σε λευκό χρώμα. Το εξαιρετικό σχήμα της καρέκλας σε τριγωνικό μοτίβο την κάνει να φαίνεται πανέμορφη και έχει μια άνετη πλάτη στην πλάτη επίσης με υδραυλικές αντλίες. Αυτοί οι τύποι παλιών καρεκλών κουρείων φαίνονται αριστοκρατικοί και εντυπωσιακοί στο κουρείο και είναι ευχάριστο να λαμβάνετε υπηρεσίες σε αυτό.

3. Απλές καρέκλες κουρέων:

Απλές καρέκλες κουρέων

Είναι οι απλές λευκές καρέκλες με ατσάλινο υποβραχιόνιο και βαριές υδραυλικές αντλίες έτσι ώστε το ύψος της καρέκλας να μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα. Αυτός ο τύπος καρέκλας είναι πολύ δημοφιλής στην καρέκλα είναι ευρύτερη από την κανονική και είναι ιδανική για κάθε τύπο styling ή για πλύσιμο μαλλιών. Αυτός ο τύπος καρέκλας είναι απαραίτητος σε κάθε κουρείο.

4. Καρέκλα τύπου σκαμπό Barber:

Κρεμαστή καρέκλα τύπου σκαμπό

Αυτές είναι οι εύκολες και έξυπνες καρέκλες τύπου σκαμπό κουρέματος. Οι καρέκλες έρχονται με πλάτη και χωρίς αυτό επίσης και έχει ρολό στο κάτω μέρος για εύκολη μετακίνηση. Αυτός ο τύπος καρέκλας σκαμπό είναι καλός για το χτένισμα των μαλλιών καθώς τα κομψά χέρια μπορούν να κινούνται τέλεια.

5. Τελευταίες καρέκλες μασάζ κουρέων:

Τελευταίες καρέκλες μασάζ κουρέων

Αυτές είναι οι τελευταίες καρέκλες που μπορούν να κάνουν μασάζ στο λαιμό, τους ώμους, τις γάμπες, την πλάτη, τους αστραγάλους και τα πόδια ενώ απολαμβάνετε τις υπηρεσίες ομορφιάς σας. Ενώ αναζωογονείτε το δέρμα και τα μαλλιά σας, μπορείτε ταυτόχρονα να χαλαρώσετε και να ξεπεράσετε την κούραση. Μια καρέκλα που μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας και να χαλαρώσει ολόκληρο το σώμα σας στα χέρια σας.

6. Classic Recliner Barber Chair:

Classic Recliner Barber Chair

Εδώ έρχονται οι αναδρομικές ξαπλώστρες κουρέες σε μαύρο χρώμα. Το ανακλινόμενο στη πλάτη περιστρέφεται σε 360 μοίρες και τόσο η πλάτη όσο και το προσκέφαλο μπορούν να ρυθμιστούν ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η πλάτη έχει μαξιλάρια σχεδιασμένα με αφρό που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαροί ενώ κάθεστε και απολαμβάνετε τις υπηρεσίες.

7. Δερμάτινη καρέκλα κουρέα με ισχυρό υδραυλικό:

Δερμάτινη καρέκλα Barber με ισχυρό υδραυλικό

Εδώ έρχεται μια όμορφη και πολυχρηστική καρέκλα κουρείου για κάθε κομμωτήριο. Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί από συνθετικό δέρμα και έχει έξυπνο, στιβαρό ξύλινο φινίρισμα στο στήριγμα του βραχίονα και ανατρέπει ακόμη και το υποπόδιο. Για απόλυτη άνεση, το κάθισμα μπορεί να ξαπλώνει έως και 60 μοίρες και είναι ευχάριστο να απολαμβάνετε μια κομμένη ή οποιεσδήποτε υπηρεσίες σπα ομορφιάς ή μακιγιάζ που γίνονται σε αυτήν την καρέκλα.

8. Mickey Mouse Shaped Kids Barber Chair:

Mickey Mouse Shaped Kids Barber Chair

Εδώ έρχεται μια χαριτωμένη καρέκλα κουρείου για παιδιά. Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί σε σχήμα Mickey Mouse και έχει ελκυστική εμφάνιση. Η καρέκλα έχει ζώνη δίπλα στο στήριγμα χεριών για να διατηρεί τα παιδιά άθικτα και ένα μικρό χαριτωμένο στήριγμα ποδιών για μικρά πόδια. Οι καρέκλες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές μορφές κινουμένων σχεδίων επίσης και τα παιδιά θα απολάμβαναν ευχαρίστηση και θα ενθουσιαστούν ενώ θα χτενίζονταν τα μαλλιά τους σε αυτήν την καρέκλα.

9. Μοντέρνα καρεκλάκι κουρέματος με επένδυση μαλλιών:

Μοντέρνα καρέκλα κουρέματος με επένδυση μαλλιών

Η καρέκλα έχει μοντέρνες κόκκινες καρέκλες κουρέων, ιδανικές για το ντύσιμο των μαλλιών. Διαθέτει υδραυλική αντλία για να ρυθμίσετε το ύψος της καρέκλας καθώς μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος σας. Αυτοί οι τύποι καρεκλών διατίθενται σε πολλά χρώματα και εμφανίζονται πολύ κομψά στο κουρείο.

Οι καρέκλες κουρείων διατίθενται σε πολλά χρώματα, σχέδια και με τεράστια χαρακτηριστικά. Τα κομψά μπορούν να επιλέξουν αυτά ανάλογα με τη χρήση τους και να παρέχουν απαραίτητες υπηρεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε την καρέκλα ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και τις χρήσεις της επίσης.