9 Υπέροχες βελούδινες κουρτίνες με εικόνες

Το βελούδο είναι πολύ παχύ και προσφέρει άνεση σε ύφασμα. Έτσι, όταν οι κουρτίνες είναι δομημένες από βελούδινο υλικό φαίνεται να είναι πολύ απαλή και λεία κουρτίνα. Η βελούδινη κουρτίνα σχηματίζεται εύκολα και προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε σχήμα. Η βελούδινη κουρτίνα δεν περιέχει πολύ δουλειά και εκτύπωση. Είναι πολύ απλά και αριστοκρατικά. Έχει σχεδιαστεί για να είναι εκλεπτυσμένο σε ύφασμα.

Οι καλύτερες βελούδινες κουρτίνες σε διαφορετικά στυλ:

Αν το βελούδο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, τότε αποκτήστε αυτές τις 9 βελούδινες κουρτίνες για να κάνετε το σπίτι σας κομψό και πανέμορφο.

1. Μολύβι βελούδινη κουρτίνα:

Είναι ελεφαντόδοντο θρυμματισμένη βελούδινη κουρτίνα με ξεθωριασμένη εκτύπωση. Έχει σχεδιαστεί ως θαμπό και έχει σκιασμένο σχεδιασμό σε γκρι χρώμα. Αυτή η εντυπωσιακή κουρτίνα είναι βελούδινη σε ύφασμα που θα είναι πολύ παχύ. Η κουρτίνα είναι κρεμασμένη σε χρυσή ράβδο και δαχτυλίδι από χάλυβα.

2. Allure Velvet Curtain:

Αυτή η γκρι βελούδινη κουρτίνα είναι τόσο δελεαστική. Κάποιος θα νιώσει τη θερμότητα να αγγίζει το πάχος του. Είναι κρεμασμένο πάνω από το παράθυρο για προστασία από το άμεσο ηλιακό φως. Ολόκληρη η κουρτίνα είναι στολισμένη και ακόμη και η ράβδος είναι απλή από ατσάλι. Η κουρτίνα έχει ευχάριστη ποιότητα.

3. Βελούδινη κουρτίνα με χάντρες:

Αυτή η κόκκινη βελούδινη κουρτίνα είναι διακοσμημένη με στρώμα από χάντρες. Το εσωτερικό άκρο της κουρτίνας έχει στερεωμένες χάντρες και η κουρτίνα είναι δεμένη από τη μεσαία περιοχή. Φαίνεται ότι η κουρτίνα έχει ανοιχτές κόκκινες ρίγες σκιάς.

4. Heavy Thick Velvet κουρτίνα:

Είναι μαύρη βελούδινη κουρτίνα με μεγεθυντικό σχέδιο. Η μαύρη κουρτίνα έχει μαύρο λουλουδάτο σχέδιο που φαίνεται απλά εκπληκτικό. Το μαξιλάρι έχει επίσης το ίδιο υφασμάτινο κάλυμμα. Το κουρτινόξυλο έχει αντίθεση σε χρυσό χρώμα. Εάν η επιλογή σας είναι σκούρου χρώματος, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή πάντα σε βελούδινα μοτίβα χρώματος.

5. Θερμική βελούδινη κουρτίνα:

Αυτή η απλή βελούδινη κουρτίνα είναι φοβερή σε πορτοκαλί χρώμα. Το ισοζύγιο κουρτίνας είναι σε πτυσσόμενο μολύβι και έχει αέρινη βελονιά κουτιού. Αυτή η χοντρή πορτοκαλί κουρτίνα φαίνεται πολυτελής. Το θερμικό βελούδινο υλικό του θα μετατρέψει τη δροσερή ατμόσφαιρα σε ήπια.

6. Λαμπερή βελούδινη κουρτίνα:

Αυτή η μπλε βελούδινη κουρτίνα λάμπει σαν μεταξωτή κουρτίνα. Η κουρτίνα είναι σε μοτίβο κορυφαίας καρτέλας. Είναι διακοσμημένο με ασημί σχεδιασμένο περίγραμμα στην κορυφή της κουρτίνας. Αυτή η λαμπερή κουρτίνα θα ρίξει φως σε όσους την βλέπουν και φαίνεται ελκυστική.

7. Βελούδινη κουρτίνα Double Pinch:

Είναι λευκή βελούδινη κουρτίνα με διπλή πρέζα. Αυτή η βελούδινη κουρτίνα είναι επίσης εκθαμβωτική και φαίνεται ότι η κουρτίνα είναι κατασκευασμένη από ύφασμα από ασημένιο φύλλο. Ακόμα και ολόκληρο το δωμάτιο περιέχει αντικείμενα σε λευκό χρώμα δημιουργώντας φωτεινή ατμόσφαιρα.

8. Πλεκτή βελούδινη κουρτίνα:

Αυτή η χρυσή βελούδινη κουρτίνα έχει εξαιρετική ποιότητα που φέρνει καρδιές. Το πάνω μέρος της κουρτίνας περιέχει υπέροχο χρυσό έργο με πλεκτό. Το έργο είναι μοναδικό. Η υπόλοιπη κουρτίνα είναι σκέτη. Αυτή η τυπική κουρτίνα φαίνεται λαμπρή.

9. Κομψή βελούδινη κουρτίνα:

Είναι κομψή μοβ βελούδινη κουρτίνα. Η εξωτερική κουρτίνα είναι από μωβ βελούδινο ύφασμα με περίγραμμα νήματος που είναι τοποθετημένο σε διάφορα χρώματα. Η εσωτερική κουρτίνα είναι τυπωμένη, η οποία φαίνεται επίσης υπέροχη. Είναι πρώτης τάξεως σχεδιασμός κουρτινών. Αυτό φαίνεται βαρύ είδος κουρτίνας, αλλά θα έχετε καθημερινά ελκυστική εμφάνιση για τα παράθυρά σας.

Η βελούδινη κουρτίνα δεν σκίζεται εύκολα. Έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και χωρίς σκόνη. Θα βαρεθείτε να βλέπετε την ίδια κουρτίνα για πολύ καιρό. Οι βελούδινες κουρτίνες είναι παχιές σε ύφασμα, το οποίο αποτελεί και πάλι πλεονέκτημα για την ασφάλεια. Τακτικά θα αποκτήσετε φρέσκια εμφάνιση των κουρτινών σας γιατί το βελούδινο χρώμα είναι το σύμβολο της ομαλότητας, οπότε δοκιμάστε αυτό το χρώμα κουρτίνες για να κάνετε το σπίτι σας κομψό.