9 Όμορφα και κομψά σχέδια θεατρικών κουρτινών για το σπίτι

Η κουρτίνα του θεάτρου είναι ένα μεγάλο κρεμαστό ύφασμα που χρησιμοποιείται ως διαχωριστικό μεταξύ κοινού και σκηνής. Ανυψώνεται στην αρχή της πράξης και κλείνει στη μέση της πράξης και στο τέλος. Μπορεί να ειπωθεί ότι περιορίζει το κοινό να βλέπει τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται πριν ξεκινήσει η δράση. Η κουρτίνα του θεάτρου πρέπει να είναι αρκετά παχιά και είναι ως επί το πλείστον σκέτη. Οι κουρτίνες του θεάτρου δεν είναι φανταχτερού τύπου. Θα πρέπει να είναι λιτό και νηφάλιο στην εμφάνιση.

Θαυμάσιος & Σύγχρονα σχέδια θεατρικών κουρτινών για το σπίτι:

Αποκτήστε αυτές τις υπέροχες 9 κουρτίνες θεάτρου με εικόνες που σίγουρα σας αρέσουν.

1. Κουρτίνα κουκλοθέατρου:

Είναι μια πολύ αξιόλογη κουρτίνα θεάτρου που κρεμάται ενώ περνάτε μια παράσταση κουκλοθέατρου. Το πάνω μέρος και το κάτω μέρος έχουν πολύχρωμες ρίγες και το μεσαίο είναι απλή ροζ κουρτίνα. Κορδόνι με κόκκινες χάντρες τοποθετείται στην κουρτίνα που φαίνεται όμορφη. Αυτό είναι το καλύτερο και για παιδικό δωμάτιο.

2. Τυπική κουρτίνα θεάτρου:

Είναι κουρτίνα οικιακού κινηματογράφου που χρησιμοποιείται όταν έχετε δημιουργήσει σύστημα θεάτρου στο ίδιο το σπίτι σας. Είναι μια μεγάλη κουρτίνα για μεγάλη οθόνη. Η κόκκινη κουρτίνα είναι διακοσμημένη με ασημί περίγραμμα απόχρωσης, προσαρτημένη πάνω της. Στην επάνω κουρτίνα υπάρχουν στρώματα με γείσο.

3. Κουρτίνα Crimson Theatre:

Αυτή η κουρτίνα κόκκινου θεάτρου είναι για μίνι θέατρο. Φαίνεται ότι είναι από βελούδινο υλικό. Κάτω από την κουρτίνα υπάρχει χρυσαφένιο περίγραμμα φαρδύ και λεπτό μοτίβο. Στην κορυφή υπάρχουν κόκκινα κουρτινόνερα τοποθετημένα το ένα μετά το άλλο.

4. Φόντο κουρτίνα θεάτρου:

Αυτή η σκηνή του θεάτρου χρησιμοποιείται κυρίως κατά τη διάρκεια της παράστασης όπερας. Αυτό το μεγάλο θέατρο έχει σχεδιασμό vintage στιλ. Αυτή είναι μια τυπωμένη κουρτίνα κατάλληλη για απόδοση. Αυτή η κουρτίνα χρησιμοποιείται ως φόντο όταν οι καλλιτέχνες εκτελούν τις πράξεις τους.

5. Προσαρμοσμένη κουρτίνα θεάτρου:

Είναι κουρτίνες αίθουσας θεάτρου κρεμασμένες δίπλα στην οθόνη του θεάτρου. Σε αυτό το δωμάτιο τοποθετούνται επίσης άνετα καθίσματα για να απολαύσετε μεγαλύτερη οπτική διαμόρφωση. Το χρώμα της κουρτίνας ταιριάζει με το χρώμα του δαπέδου και της οροφής. Είναι μια μεγάλη κουρτίνα για μεγάλο δωμάτιο.

6. Κουρτίνα Drape Theatre:

Είναι μια φαρδιά κόκκινη κουρτίνα θεάτρου με στυλ valance. Το κόκκινο βαλάνι είναι σκληρό με χρυσή κλωστή και περίγραμμα. Η εσωτερική κόκκινη απλή κουρτίνα είναι επίσης διακοσμημένη με χρυσό έργο στο κάτω μέρος. Όλο το θέμα αυτού του θεάτρου βασίζεται στο κόκκινο χρώμα.

7. Κουρτίνα κινηματογραφικής οθόνης:

Αυτή η κόκκινη βελούδινη κουρτίνα θεάτρου είναι τυλιγμένη σε αίθουσες κινηματογράφου και κινηματογράφους. Η κουρτίνα έχει στυλ βελονιάς. Φαίνεται ότι σύννεφα πέφτουν από τον ουρανό. Αυτή η βελούδινη κουρτίνα είναι χοντρό ύφασμα που δημιουργεί σκοτάδι μέσα στο θέατρο.

8. Μπλε κουρτίνα θεάτρου:

Αυτό το νέο κουρτινό θέατρο έχει μπλε χρώμα. Όλη η κουρτίνα είναι παχιά και απλή. Η εξωτερική κουρτίνα είναι κρεμασμένη με πάνελ και είναι δεμένη με ζώνη και στις δύο πλευρές. Η μπλε κουρτίνα δίνει φωτεινότητα στο θέατρο και δημιουργεί λαμπερή ατμόσφαιρα.

9. Χειροκίνητη κουρτίνα θεάτρου:

Είναι βελούδινη κλειστή κουρτίνα θεάτρου. Αυτές οι κουρτίνες λειτουργούν χειροκίνητα. Αυτή η κουρτίνα έχει πολύ πάχος. Ένα άτομο θα μετακινήσει αυτήν την κουρτίνα για να την ανοίξει και να την κλείσει. Υπάρχουν δύο κίτρινα περιγράμματα σε αυτή την κόκκινη κουρτίνα. Στο επάνω μέρος είναι προσαρτημένο κίτρινο ύφασμα.

Η χρήση κουρτίνας θεάτρου είναι για να αποκρύψει το κοινό από το θέατρο. Μπορεί να λειτουργήσει με τηλεχειριστήριο ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χειροκίνητα. Προηγουμένως χρειαζόταν εργατικό δυναμικό για τη διαχείριση της λειτουργίας της κουρτίνας. Τώρα όμως γίνεται με τη χρήση της τεχνολογίας. Απλά πρέπει να περάσετε μια εντολή. Οι κουρτίνες του θεάτρου είναι κατασκευασμένες από μεγάλα και φαρδιά υφάσματα.