9 καλύτερα μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά

Το καλύτερο πλεονέκτημα για να έχετε ένα κεφάλι γεμάτο μαλλιά μέχρι τη μέση της πλάτης σας είναι γνωστό μόνο στο αντίστοιχο άτομο που αθλητίζει τα μαλλιά. Το θέμα με τα μακριά μαλλιά είναι ότι, μπορείτε εύκολα να αθληθείτε όποιο χτένισμα θέλετε. Το μήκος των μαλλιών αντισταθμίζει όλα τα άλλα σημεία κρίσης.

Τα καλύτερα μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά

Όταν μιλάμε για λεπτά μαλλιά, συνήθως εννοούμε ένα κεφάλι γεμάτο μαλακά και όμορφα μαλλιά που θα ήταν ωραία ασυνέπεια, όχι πολύ παχύ και όχι πολύ λεπτό. Με αυτό μπορείτε εύκολα να προσθέσετε όγκο στα μαλλιά σας και ταυτόχρονα να μειώσετε την ένταση όταν θέλετε.

1. The Slight Emo:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά1

Το χτένισμα Emo είδε μια κλασική εξέγερση δύο έως τρία χρόνια πριν και έγινε σαφές ότι αυτό το χτένισμα είναι εδώ για να μείνει. Το χτένισμα Emo ενσωματώνει χτενίσματα Goth με λίγο περισσότερο πλεονέκτημα. Αυτό το χτένισμα περιλαμβάνει αιχμηρά μπροστινά κτυπήματα με νευρικές άκρες μαζί με ελεύθερα ρέοντα μαλλιά στο πίσω μέρος. Παρόλο που αυτό δεν είναι ένα πλήρες emo look, έχει μια υπόδειξη.

2. Το Simple Pin up:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά2

Αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα που διαρκεί μόλις ένα λεπτό ή δύο. Για αυτό χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και, στη συνέχεια, πάρτε το μπροστινό κλείδωμα από τη δεξιά πλευρά, τώρα τραβήξτε το μέχρι πίσω και καρφώστε το στην αριστερή πίσω πλευρά. Τώρα πάρτε μια άλλη μπροστινή κλειδαριά από την άλλη πλευρά και στερεώστε τη στη δεξιά πλευρά.

3. Το καρφιτσωμένο πόνι:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά3

Ξεκινήστε με μερικά πειράγματα στα μαλλιά μπροστά. Κόψτε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και στη συνέχεια στερεώστε το κάτω στρώμα με μια γραβάτα. Πριν δέσετε τα μαλλιά σας, βεβαιωθείτε ότι οι δύο μπροστινές κλειδαριές είναι ελεύθερες. Με το επάνω στρώμα δημιουργήστε τώρα μια αλογοουρά με θηλιά περνώντας το πάνω στρώμα από το κάτω πόνι. Για το μπροστινό μέρος δύο κλειδαριές τυλίξτε τα και καρφώστε τα με το πόνι.

4. The Side Braid:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά4

Για λεπτά μαλλιά, η πλευρική πλεξούδα είναι μια καλή επιλογή, καθώς θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όγκο στα μαλλιά σας. Ξεκινήστε πλέκοντας το μπροστινό μέρος των μαλλιών και φέρτε το μέχρι το πλάι. Συγκεντρώστε τα υπόλοιπα μαλλιά στο πλάι και τώρα ενσωματώστε την μπροστινή πλεξούδα και ξεκινήστε με την κύρια πλεξούδα σας.

5. The Looped Look:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά5

Για μια γρήγορη επιδιόρθωση των μαλλιών, επιλέξτε πάντα αυτό το υπέροχο λουκ. Μπορείτε να το αφήσετε ως πόνυ ή απλά να το τυλίξετε περισσότερο για κουλούρι. Ιδανικό για γάμους, βραδιές ραντεβού ακόμα και για το καθημερινό σας σχολείο. Δέστε ένα χαμηλό πόνυ και στη συνέχεια κάντε ένα βρόχο στο μπροστινό μέρος. Τώρα περάστε το πόνι μέσα από το βρόχο. Δημιουργήστε ξανά έναν άλλο βρόχο για τον κότσο.

6. Πηγαίνετε για Ombre:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά6

Εάν έχετε ένα κεφάλι γεμάτο με μακριά μακριά μαλλιά χωρίς πολύ σημαντικές κλειδαριές, μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο χρώμα των μαλλιών για να αρωματίσετε το βλέμμα σας. Όπως αυτή η εικόνα, δοκιμάστε ombre αποχρώσεις που καθορίζει τη λεπτή μετάβαση χρώματος από το ένα στο άλλο.

7. Ο Καταρράκτης:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά7

Η πλεξούδα καταρράκτη θα φαινόταν καλή για λεπτά μαλλιά αφού τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά για την πλεξούδα είναι αυξημένα και ταυτόχρονα δημιουργείται μάλλον σικ αλλά χαριτωμένο χτένισμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλεξούδα καταρράκτη στο πίσω μέρος του κεφαλιού και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά για κάποιο άλλο στυλ.

8. Beach Waves:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά8

Για να προσθέσετε όγκο στα τέλεια λεπτά μαλλιά σας, επιλέξτε μαλακά κύματα παραλίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση μαλακών κυλίνδρων όπου τα μαλλιά δεν θα στρίβουν πραγματικά αλλά θα απεικονίζουν μαλακές κυματιστές κλειδαριές.

9. Μπροστινή πλεξούδα:

μακριά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά9

Αυτό είναι ένα από τα πιο απλά χτενίσματα όπου μόνο η μπροστινή κλειδαριά λαμβάνεται και δένει σε πλεξούδα. Κολλήστε την πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.