9 πιο όμορφες εκκλησίες στη Μπανγκαλόρ που αξίζει να επισκεφθείτε

Υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικής εθνοτικής και θρησκευτικής ταυτότητας στην πόλη της Μπανγκαλόρ. Βρίσκουμε πολλούς Χριστιανούς στα διάφορα μέρη της πόλης. Alsoταν επίσης ένα από τα περίφημα καλοκαιρινά καταφύγια της εποχής της αποικιοκρατίας. Ως αποτέλεσμα, μερικές από τις δημοφιλείς εκκλησίες της Μπανγκαλόρ είναι επίσης οι παλιές. Πολλά χτίστηκαν κατά την αυτοκρατορική εποχή και καθώς η πόλη μεγάλωνε, υπήρχαν πολλές εξελίξεις. Αυτές οι εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ, λόγω της απίστευτης αρχιτεκτονικής τους και της ιστορίας και της κληρονομιάς που συνδέονται με αυτές, επισκέπτονται όχι μόνο Χριστιανοί αλλά και άνθρωποι όλων των θρησκειών. Επισκεφθείτε αυτές τις εκκλησίες για μια όμορφη εμπειρία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις. Βρείτε εδώ τη λίστα με τις καλύτερες εκκλησίες για επίσκεψη στο Μπανγκαλόρ μαζί με τις πλήρεις λεπτομέρειες τους.

Ξαναζήστε εκείνους τους αρχαίους χρόνους καθώς επισκέπτεστε αυτούς τους υπέροχους καταλόγους εκκλησιών στη Μπανγκαλόρ.

1. Καθεδρικός ναός του Αγίου Μάρκου, M.G. Δρόμος:

Εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ

Πρόκειται για μια διάσημη εκκλησία στο Μπανγκαλόρ και ιδρύθηκε το 1808 και αφιερώθηκε από τον επίσκοπο της Καλκούτας το 1816. Με πάνω από 200 χρόνια ιστορίας, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Μάρκου είναι ένας από τους παλαιότερους ναούς της Μπανγκαλόρ, μεταξύ των προτεσταντικών εκκλησιών στο Μπανγκαλόρ. Ένα ενδιαφέρον θέμα για αυτόν τον καθεδρικό ναό είναι ότι ξεκίνησε κάτω από την εταιρεία East India Company ως εκκλησία φρουράς για τους αξιωματικούς του στρατού Madras. Τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τα περίτεχνα σκαλίσματα καθορίζουν την είσοδο σε αυτό το κτίριο. Αυτή θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις ημέρες της εβδομάδας
 • Μαζικοί χρόνοι: 7.00 π.μ., 8.30 π.μ., 10.30 π.μ., 6.15 μ.μ. – Κυριακές
 • Τοποθεσία: 1, Mahatma Gandhi Road, Bengaluru, Karnataka 560001
 • Πώς να προσεγγίσετε: Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, είναι εύκολο να φτάσετε στον καθεδρικό ναό με οποιαδήποτε τοπική συγκοινωνία
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, διοργανώνουν το ετήσιο φεστιβάλ ειρήνης για να ενώσουν ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και θρησκειών
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Τα Vidhana Soudha, Cubbon Park, MG Road, Visvesvaraya Industrial και Technology Museum βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Εκκλησία.

2. Καθεδρικός ναός του Αγίου Φραγκίσκου Ξαβιέ, Κλίβελαντ:

Καθεδρικός ναός του Αγίου Φραγκίσκου Ξαβιέ, Κλίβελαντ

Η εκκλησία χτίστηκε σαν σταυρός στην πόλη του Κλίβελαντ και είναι κατασκευασμένη από γρανίτη, με έναν τεράστιο τρούλο με θέα στο ιερό. Δύο καμπαναριά με μπλε και λευκό τρούλο του δίνουν μια ευρωπαϊκή εμφάνιση, επομένως ονομάζεται ως η καλύτερη εκκλησία στο Μπανγκαλόρ. Αρχικά χτίστηκε το 1851 και ξαναχτίστηκε το 1911. Όταν ο σταυρός έπεσε από τον παλιό πύργο της εκκλησίας το 1905, ερμηνεύτηκε ως σημάδι για την κατασκευή μιας νέας κατασκευής. Π. Ο Servanton πραγματοποίησε συναυλίες, δράματα και έκανε προσωπικές εκκλήσεις για το έργο για να συγκεντρώσει χρήματα. Μετά από παρατεταμένη διακοπή λόγω του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η εκκλησία ολοκληρώθηκε.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις μέρες
 • Τοποθεσία: St. Johns Church Road, Father Servanton Circle, Cleveland Town, Bengaluru, Karnataka 560005
 • Μαζικοί χρόνοι: Οι ώρες εκκλησιών στο Μπανγκαλόρ είναι Δευτέρα έως Σάββατο -6.15 π.μ., 6.45 π.μ., 6 μ.μ. Κυρ – 6 π.μ., 7.15 π.μ., 8.30 π.μ., 9.45 π.μ., 5 μ.μ., 6 μ.μ.
 • Πώς να προσεγγίσετε: Για να φτάσετε σε αυτόν τον καθεδρικό ναό, υπάρχουν πολλά δημόσια και ιδιωτικά οχήματα διαθέσιμα.
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων, αυτή η εκκλησία βλέπει ένα τεράστιο πλήθος.
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Εκκλησία του St. Johns, ναός Sri Bala Ganesh, Bombay Arts.

3. Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, Halasuru:

Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, Halasuru

Επόμενη στις κορυφαίες εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ είναι η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Χτίστηκε το 1851 για το Βρετανικό Σύνταγμα με έδρα το Μπανγκαλόρ. Κατασκευασμένη στο αγγλικό στυλ της Αναγέννησης, η εκκλησία μπορεί να φιλοξενήσει 700 άτομα και θεωρείται η σημαντικότερη στρατιωτική εκκλησία της Νότιας Ινδίας. Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, η εκκλησία είναι στολισμένη και βλέπει ένα τεράστιο πλήθος πιστών και τουριστών να έρχονται εδώ κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε για να απολαύσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις ημέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Καθημερινές- 6.30 π.μ., Κυριακή- 7 π.μ., 8.15 π.μ., 9.45 π.μ.
 • Τοποθεσία: Trinity Circle-8, MG Road, Near Vijaya Bank, Halasuru, Bengaluru, Karnataka 560008
 • Πώς να προσεγγίσετε: Συχνές εγκαταστάσεις λεωφορείων για να φτάσετε εδώ
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, η εκκλησία είναι στολισμένη και βλέπει ένα τεράστιο πλήθος πιστών και τουριστών να έρχονται εδώ κατά τη διάρκεια των εορτασμών. Είναι ένα μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε για να απολαύσετε τις γιορτές των Χριστουγέννων.
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Vidhana Soudha, Cubbon Park, High Court, Visvesvaraya Museum κ.λπ., είναι πολύ κοντά στην εκκλησία και το M.G. Ο δρόμος, όπου βρίσκεται η Εκκλησία, είναι από μόνος του τουριστικό αξιοθέατο της Μπανγκαλόρ.

4. Εκκλησία της Αγίας Μαρίας, Μπανγκαλόρ:

Εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ

Η εκκλησία του Αγίου Μαρία Μπανγκαλόρ είναι μία από τις παλαιότερες εκκλησίες της Μπανγκαλόρ. ο θεμέλιος λίθος τέθηκε το 1813 και καθαγιάστηκε η εκκλησία το 1882. Μετά τη βουβωνική πανούκλα του 1898, η Παναγία λατρεύτηκε ως η Παναγία της Καλής Υγείας. Είναι χτισμένο με βιτρό παράθυρα, πολλαπλές στήλες και μοτίβα σε γοτθική αρχιτεκτονική και επίσης μεταξύ των μεγαλύτερων εκκλησιών στη Μπανγκαλόρ. Είναι η μητέρα όλων των ενοριών στο Μπανγκαλόρ.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις μέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Καθημερινές – 6 π.μ., 6.45 π.μ., 6.30 μ.μ. Σάββατο -6 π.μ., 9 π.μ., 5.45 μ.μ. Κυριακές- 6 π.μ., 7 π.μ., 9.15 π.μ., 6 μ.μ.
 • Τοποθεσία: Msgr. F. Noronha Road, Shivaji Nagar, Bengaluru, Karnataka 560051
 • Πώς να προσεγγίσετε: Αυτή η εκκλησία βρίσκεται στο Shivaji Nagar και απέχει περίπου 5χλμ. Από το σταθμό λεωφορείων Bangalore, τον σιδηροδρομικό σταθμό City και περίπου 34χλμ. Από το διεθνές αεροδρόμιο της Bangalore.
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Το A Novena λαμβάνει χώρα από τις 29 Αυγούστου έως τις 7 Σεπτεμβρίου τις πρώτες εννέα ημέρες. Η ημέρα της γέννησης της Μητέρας Μαρίας, 8 Σεπτεμβρίου, γιορτάζεται ως Ιερή Γιορτή
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην Εκκλησία: Θέατρο Siddalingeshwara, Commercial Street, M Chinnaswamy Stadium, Visvesvaraya Industrial and Technology Museum.

5. All Peoples Church (APC), Μπανγκαλόρ:

All Peoples Church (APC), Μπανγκαλόρ

Η APC έχει πέντε θέσεις γύρω από την Μπανγκαλόρ όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται τις Κυριακές για να προσκυνήσουν. Το Τραπέζι του Κυρίου (Θεία Κοινωνία) γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα σε όλες τις τοποθεσίες της APC στη Μπανγκαλόρ και σε ειδικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών της Μεγάλης Παρασκευής, του Πάσχα, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Οι αποστολές και το έργο της APC επικεντρώνονται στην επίτευξη της Μεγάλης Επιτροπής με την ενίσχυση των τοπικών εκκλησιών και τη φύτευση τοπικών εκκλησιών όπου είναι απαραίτητο. Η APC ακολουθεί μια συστηματική προσέγγιση στις αποστολές της και εργάζεται για την προσέγγιση. Αυτή είναι μια από τις ομορφότερες εκκλησίες της Μπανγκαλόρ.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις ημέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Κυριακή – 8.30 π.μ., 10.30 π.μ.
 • Τοποθεσία: Museum Rd, Shanthala Nagar, Ashok Nagar, Bengaluru, Karnataka 560025
 • Πώς να φτάσετε: Διατίθενται εγκαταστάσεις δημόσιων συγκοινωνιών για να φτάσετε σε αυτήν την τοποθεσία
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Στο All Peoples Church Bangalore, τα Χριστούγεννα γιορτάζονται με μεγάλο ενθουσιασμό
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Dodda Alada Mara, Jinke Park.

6. Εκκλησία του Αγίου Θωμά, Μπανγκαλόρ:

Εκκλησία του Αγίου Θωμά, Μπανγκαλόρ

Επόμενη στην καλύτερη εκκλησία για επίσκεψη στο Μπανγκαλόρ είναι η εκκλησία του Αγίου Θωμά. Γνωστή και ως εκκλησία του Αγίου Θωμά Φοράν. Η κοινότητα Dharmaram προίκισε την ενορία με 21/4 στρέμματα γης κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Dharma Ram College. Η εκκλησία άνοιξε επίσημα στο κολλέγιο Dharmaram στις 19 Μαρτίου 1983. Ο πρώτος ιερέας της ενορίας του ναού ήταν ο π. Jose Frank CMI. Τα τελευταία χρόνια, η εκκλησία του St Thomas Bangalore έχει αναπτυχθεί πολύ. Έχει καταχωρήσει στην ενορία περισσότερες από 1.500 οικογένειες.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις ημέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Κυριακή- 5.45 π.μ., 7 π.μ., 9 π.μ., 5.30 μ.μ., 11 π.μ. Καθημερινές- 6 π.μ., 6.10 π.μ., 5.30 μ.μ.
 • Τοποθεσία: Christ School Road, Dharmaram College Post, S.G. Palya, Near Dairy Circle Bangalore: 560029
 • Πώς να προσεγγίσετε: Υπάρχουν συχνά λεωφορεία για να φτάσετε εδώ
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: 3 Ιανουαρίου είναι η γιορτή του Αγίου Τσαβάρα
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Tavarekere Park, BTM Lake, Lalbagh Botanical Garden.

7. Infant Jesus Church, Bangalore:

Infant Jesus Church, Bangalore:

Ανοιχτή στις 9 Ιουνίου 2005, αυτή η βρεφική εκκλησία του Ιησού Μπανγκαλόρ είναι μια Ρωμαιοκαθολική εκκλησία αφιερωμένη στο παιδί Ιησού. Οι πιστοί αισθάνονται μια ασφαλή σύνδεση με αυτήν την Εκκλησία και πιστεύουν στα πολλά θαύματα που σχετίζονται με αυτήν. Εδώ έρχονται άνθρωποι όλων των θρησκειών, όχι μόνο οι Χριστιανοί. Η λειτουργία τους την Πέμπτη είναι πολύ γνωστή και πραγματοποιείται σε επτά γλώσσες.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις μέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Καθημερινές- 6.30 π.μ., 6.45 π.μ., 11.15 π.μ., 6 μ.μ. ? Πέμπτη ειδική μάζα Novena – 5.45 π.μ., 9 π.μ., 10 π.μ., 7.30 μ.μ.
 • Τοποθεσία: 4712, Bazaar St, Rose Garden, Vannarpet Layout, Vivek Nagar, Bengaluru, Karnataka 560047
 • Πώς να προσεγγίσετε: Σε απόσταση 8χλμ. Από το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μπανγκαλόρ, οι επιλογές μεταφοράς περιλαμβάνουν καμπίνα / αυτοκίνητο / λεωφορείο.
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Κάθε χρόνο στις 14 Ιανουαρίου, την ετήσια γιορτή της Εκκλησίας, που γιορτάζεται από το 1971, χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται την εκκλησία.
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Ναός Suryanarayana, M. G. Road, Forum Koramangala Mall.

8. Εκκλησία του Αγίου Λουκά, Chamrajpet:

Εκκλησία του Αγίου Λουκά, Chamrajpet

Οι ρίζες του βρίσκονται στο παρεκκλήσι του Drummers / Fort Church που θεωρείται η παλαιότερη εκκλησία του Bengaluru. Ο θεμέλιος λίθος της εκκλησίας τέθηκε το 1932 και αγιοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου 1935. Βρίσκεται στο Chamarajpet, η δομή έχει μια πρόσοψη από γρανίτη και έναν κεντρικό πύργο 80 ποδιών, βιτρό, ορθογώνια παράθυρα και καμάρες, και είναι ένα μείγμα δυτικών και ινδικών αρχιτεκτονικών στυλ. Είναι μια από τις προτεσταντικές εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ και έγινε μέρος του CSI μετά το 1947. Αυτή είναι από τις παλαιότερες εκκλησίες στη Μπανγκαλόρ.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις μέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Κυριακές – 6.30 π.μ., 7.30 π.μ., 8.30 π.μ. Πέμπτη – 7.30 π.μ.
 • Τοποθεσία: # 1, Pampa Mahakavi Road, Chamrajpet, Bengaluru, Karnataka 560018
 • Πώς να προσεγγίσετε: Υπάρχουν συχνά λεωφορεία από το σιδηροδρομικό σταθμό της Μπανγκαλόρ για να φτάσετε εδώ.
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Οι ειδικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τη γιορτή της συγκομιδής και την ημέρα του Αγίου Λουκά.
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Θερινό Παλάτι Tipu Sultan, Φρούριο Μπανγκαλόρ.

9. Εκκλησία του Αγίου Πατρικίου, Ashok Nagar:

Εκκλησία του Αγίου Πατρικίου, Ashok Nagar

Είναι η δεύτερη παλαιότερη και πιο διάσημη εκκλησία στο Μπανγκαλόρ. Ολοκληρώθηκε το 1844. Αρχικά χτίστηκε από στρατιωτικό ιερέα Gail-Hot για Ιρλανδούς στρατιώτες, πήρε το όνομά του από τον προστάτη Άγιο της Ιρλανδίας. Το 1845, ο επίσκοπος του Mysore τον έκανε καθεδρικό ναό. Η αρχιτεκτονική, αναμφισβήτητα η καλύτερη εκκλησία στο Μπανγκαλόρ, είναι καθαρή κομψότητα με καμαροειδή είσοδο που συνορεύει με δύο εντυπωσιακά καμπαναριά ύψους. Οι δώδεκα πυλώνες της εκκλησίας συμβολίζουν τους αποστόλους του Ιησού Χριστού.

Καλύτερες στιγμές:

 • Ημέρες της Εκκλησίας: Ανοιχτό όλες τις μέρες
 • Μαζικοί χρόνοι: Καθημερινές – 6:00 π.μ., 6:30 π.μ., 7:00 π.μ., 1:15 μ.μ., 5:30 μ.μ. Σάββατο- 6:00 μ.μ. Κυριακές – 6:00 π.μ., 7:15 π.μ., 8:30 π.μ., 9:45 π.μ., 11:00 π.μ., 6:00 μ.μ..
 • Τοποθεσία: 15K, Brigade Rd, Shanthala Nagar, Ashok Nagar, Bengaluru, Karnataka 560025
 • Πώς να προσεγγίσετε: Η εκκλησία βρίσκεται στην οδό Brigade και απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα από το σταθμό λεωφορείων της Μπανγκαλόρ, τον σιδηροδρομικό σταθμό City και περίπου 36 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Μπανγκαλόρ..
 • Εορταστικές εκδηλώσεις: Η ετήσια γιορτή του Αγίου Αντωνίου γιορτάζεται στις 13 Ιουνίου
 • Άλλα αξιοθέατα κοντά στην εκκλησία: Vidhana Soudha, Cubbon Park, MG Road, Brigade Road, Visvesvaraya Industrial, and Technology Museum.

Αυτές οι εκκλησίες στο Μπανγκαλόρ είναι απολύτως πανέμορφες και υπέροχες. Η αρχιτεκτονική και η ιστορία είναι αρκετά μαγευτικά να ακούς περισσότερα! Έχετε ερωτήσεις για να επισκεφθείτε κάποια από αυτές τις όμορφες εκκλησίες; Έχουμε αφήσει κανένα στη λίστα, κάποιο από τα αγαπημένα σας; Ενημερώστε μας για αυτό στα σχόλια!

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις:

Q1. Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Μπανγκαλόρ?

Απάντηση: Το Bangalore απολαμβάνει ένα ήπιο κλίμα όλο το χρόνο και αυτή η υπέροχη πόλη μπορεί να επισκεφθεί με τη μέγιστη ευκολία οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Οι μήνες μεταξύ Σεπτεμβρίου και Φεβρουαρίου, ωστόσο, βλέπουν την υψηλότερη εισροή τουριστών στην πόλη επειδή ο καιρός κατά τη χειμερινή περίοδο γίνεται ακόμη πιο ευχάριστος.

Q2. Όταν ταξιδεύετε στην Μπανγκαλόρ, τι πράγματα πρέπει να φέρουμε?

Απάντηση: Τα απαραίτητα για το σακίδιο πρέπει να περιλαμβάνουν κατάλληλα ρούχα ανάλογα με τον καιρό, ομπρέλες, άνετα παπούτσια, προϊόντα περιποίησης και ιατρικά είδη, καθώς και τα απαραίτητα αντικείμενα της ημέρας ή οτιδήποτε θεωρείτε σημαντικό.

Ε3: Πώς να φτάσετε στην Μπανγκαλόρ αεροπορικώς, σιδηροδρομικώς ή οδικώς?

Απάντηση: Οι τρεις επιλογές για να φτάσετε στην Μπανγκαλόρ είναι:

 • Αέρας: Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπανγκαλόρ, το οποίο απέχει 40χλμ. Από την πόλη, μπορείτε να φτάσετε αεροπορικώς στην Μπανγκαλόρ. Μπορείτε να πάρετε προπληρωμένες υπηρεσίες ταξί και λεωφορείων για να φτάσετε στην πόλη από εδώ. Πολλές εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις προσγειώνονται στο αεροδρόμιο της Μπανγκαλόρ καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση στην πόλη.
 • ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ: Ο σιδηροδρομικός σταθμός της Μπανγκαλόρ βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Πολλά τρένα έρχονται στη Μπανγκαλόρ από όλη την Ινδία, συμπεριλαμβανομένων των Chennai Mysore Express, Delhi Karnataka Express και Mumbai Udyan Express, που καλύπτει πολλές μεγάλες πόλεις ενδιάμεσα.
 • Δρόμος: Η πόλη της Μπανγκαλόρ συνδέεται μέσω μεγάλων εθνικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέονται με αυτήν αρκετές άλλες πόλεις. Τα γειτονικά κρατικά λεωφορεία εκτελούν τακτικά δρομολόγια προς τη Μπανγκαλόρ και τη στάση λεωφορείων της Μπανγκαλόρ καθώς και για μεγάλες πόλεις της Νότιας Ινδίας.