Πώς να προγραμματίσετε μια ομαδική έξοδο το 2021

Δεν υπάρχει καμία επιστήμη πυραύλων πίσω από την απόφαση για το πώς να προγραμματίσετε μια ομαδική έξοδο, αλλά απλώς ένας μικρός προγραμματισμός που μπαίνει σε αυτήν. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε είναι να επιλέξετε τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες που είναι ομαδικές και είναι ελκυστικές για μια ομάδα παρά ενδιαφέρουσες μόνο για ένα άτομο. Θα πρέπει να υπάρχει πλήρες σχέδιο στον κατάλογο των γεγονότων μαζί με τα μέρη για να μείνετε, τι θα φάει η ομάδα και πότε θα φάει η ομάδα και πού θα φάει η ομάδα. Μόλις αυτές οι λεπτομέρειες είναι ακριβείς και προγραμματισμένες, ολόκληρο το πρόγραμμα εξόδου απλοποιείται και καθίσταται εύκολο να παρακολουθείτε ολόκληρη την έξοδο. Ο προγραμματισμός διασφαλίζει επίσης ότι η έξοδος γίνεται προβλέψιμη και η ομάδα επικεντρώνεται στη δημιουργία δεσμών και όχι στον προγραμματισμό της εκδρομής το ρολόι. Αυτές οι ομαδικές εξόδους διασφαλίζουν ότι οι δεσμοί μεταξύ των μελών της ομάδας ενισχύονται εκτός του κυβικού.

Οι ομαδικές εξόδους είναι ο τρόπος μιας εταιρείας να ευχαριστήσει τους αφοσιωμένους υπαλλήλους τους για όλη τη σκληρή δουλειά τους. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για διάφορες εταιρικές ομάδες να συνδεθούν με κάθε μία εκτός γραφείου. Μια ανάσα φρέσκου αέρα από την καθημερινή ρουτίνα της εργασίας αναρωτιέται καθώς μερικοί εργαζόμενοι επιστρέφουν στη δουλειά με ανανεωμένο σθένος. Όσο διασκεδαστικό και αν είναι, η οργάνωση μιας ομαδικής εξόδου δεν είναι εύκολο πράγμα. Περιλαμβάνει προσεκτικό σχεδιασμό για να εξασφαλίσει την επιτυχία του. Παρατίθενται λοιπόν παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές, αν έχετε αναλάβει να φροντίσετε την αφοσιωμένη ομάδα σας σε μια μέρα γεμάτη διασκέδαση μακριά από τη δουλειά.

Ιδέες για καλύτερες ομαδικές δραστηριότητες

1. Προγραμματίστε εκ των προτέρων:

ομαδική έξοδος

Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε την έξοδο. Τα βιαστικά πράγματα την τελευταία στιγμή θα σας αφήσουν σε ένα ακατάστατο χάος. Ο προγραμματισμός εκ των προτέρων θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε τυχόν ειδικά αιτήματα ή προτάσεις που μπορεί να έχουν τα μέλη της ομάδας σας. Θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε μια οργανωμένη έξοδο φροντίζοντας ρυθμίσεις όπως μεταφορά, κλπ. Είναι απαραίτητο να δώσετε στην ομάδα σας εκ των προτέρων πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την έξοδο, ώστε να μην μείνει κανείς στο σκοτάδι. Αυτές οι εικόνες εκδρομών της ομάδας διασφαλίζουν επίσης ότι Οι προσπάθειες της ομάδας συνδέονται μεταξύ τους αντί να χειρίζονται το χάος της τελευταίας στιγμής.

2. Επιλέξτε την ημερομηνία σας:

ομαδική έξοδος

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια μέρα όπου ο καιρός δεν θα παίζει spoilsport και μια κατάλληλη ημερομηνία που δεν θα ματαιώσει τα σχέδια που μπορεί να έχουν οι υπάλληλοί σας, όπως οι διακοπές, αλλά κυρίως διασφαλίστε ότι η ημερομηνία δεν θα επηρεάσει το πρόγραμμα του ανώτερου αφεντικού σας. μια ημερομηνία πριν διασφαλίζει επίσης ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν προγραμματίσει εκ των προτέρων το πρόγραμμά τους και κανείς δεν παραλείπει την έξοδο λόγω τυχόν προβλημάτων της τελευταίας στιγμής.

3. Ο Χώρος:

ομαδική έξοδος

Όταν σχεδιάζετε μια ομαδική έξοδο στο χώρο είναι υψίστης σημασίας. Όσο περισσότερο χρόνο επιτρέπετε για αυτό, τόσο καλύτερη θα είναι η πιθανότητά σας να εξασφαλίσετε την τέλεια τοποθεσία. Ο χώρος διαμορφώνει επίσης τη διάθεση για την εκδήλωση, οπότε βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με όλα τα μέλη της ομάδας και περιλαμβάνει τα προαπαιτούμενα που θα σας ενδιέφεραν. Έτσι, ο χώρος είναι εξίσου σημαντικός με τις ίδιες τις ιδέες της ομάδας, από τη δημιουργία της διάθεσης ή την απόφαση για τις δραστηριότητες της ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο.

4. Ασφαλής άδεια:

ομαδική έξοδος

Εάν έχετε αποφασίσει για τον τόπο, μην καθυστερείτε να εξασφαλίσετε την απαραίτητη άδεια που απαιτείται για τον τόπο τη δεδομένη ημέρα, καθώς θα μπορούσατε να κερδίσετε την απώλεια από άλλους ενδιαφερόμενους, κάτι που είναι συχνό φαινόμενο. Θα διασφαλίσει επίσης ότι η έξοδος της ομάδας σας είναι πλήρως αποδεδειγμένο και τίποτα δεν θα πάει στραβά την τελευταία στιγμή.

5. Ο προϋπολογισμός:

Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η εκδρομή εμπίπτει στον προϋπολογισμό σας, καθώς οι ομαδικές εκδρομές είναι γενικά κατ ‘οίκον. Η ιδέα δεν είναι να υπερβείτε ούτε πολύ χαμηλά, αλλά να προσδιορίσετε τι θέλετε ή χρειάζεστε για την εκδήλωση και, ως εκ τούτου, να βρείτε έναν λογικό τρόπο να το κάνετε. Είναι επίσης επιτακτική ανάγκη να αποφασίσετε για τη λίστα επισκεπτών κατά τον καθορισμό του προϋπολογισμού και, κατά συνέπεια, να αποφασίσετε αν θέλετε να τη διατηρήσετε μόνο στα μέλη της ομάδας ή να την επεκτείνετε στις οικογένειές τους. Ο υπολογισμός του κεφαλιού πολύ νωρίτερα θα προωθήσει τον σκοπό σας. Η απόφαση του προϋπολογισμού πριν από την ομαδική έξοδο θα διασφαλίσει ότι όλες οι ομάδες συμμετέχουν ως μία χωρίς κανένα δισταγμό.

6. Τρόφιμα και ποτά:

Καθορίστε το μενού λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες των καλεσμένων σας, είτε είναι χορτοφάγοι είτε όχι, κ.λπ. ποτά με βάση τη λίστα επισκεπτών. Κατά συνέπεια, το μενού πρέπει να περιλαμβάνει αντικείμενα που μπορούν να απολαύσουν όλοι, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει ότι αυτά τα είδη είναι καλά στον προϋπολογισμό σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εκ των προτέρων τις τροφικές αλλεργίες των συμπαικτών σας, έτσι ώστε η έξοδος να είναι γεμάτη απόλαυση.

7. Κρατήστε το Abuzz με Δραστηριότητες:

Μια ομάδα που συγκεντρώνεται χωρίς δραστηριότητες γεμάτες διασκέδαση είναι «βαρετή». Κρατήστε το ζωντανό με δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη. Μπορείτε ακόμη και να του δώσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αντιπαραθέτοντας ομάδες μεταξύ τους σε φιλικά παιχνίδια διελκυστίνδας, κυνήγι θησαυρού και διάφορα αθλητικά γεγονότα. Εάν η έξοδος επεκταθεί σε οικογένειες, βεβαιωθείτε ότι η τοποθεσία έχει παιδική χαρά για παιδιά και οργανώστε διάφορες δραστηριότητες για να τους διασκεδάσετε. Οι διασκεδαστικές δραστηριότητες θα έχουν ως αποτέλεσμα καλό χρόνο για όλους και ισχυρό δέσιμο μεταξύ των συμπαικτών. Η προσθήκη του θα κάνει επίσης την έξοδό σας πιο αξέχαστη.

8. Προσλάβετε έναν ειδικό:

Το να οργανώνεις τα πάντα μόνος σου είναι μια δύσκολη δουλειά. Γιατί να χάσετε όλη τη διασκέδαση όταν μπορείτε να προσλάβετε μια εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων ή προγραμματισμού πικνίκ που θα φροντίσει για τις πιο μικρές λεπτομέρειες, αφήνοντάς σας ελεύθερους να απολαύσετε τον εαυτό σας. Έτσι, θα μείνετε πίσω απολαμβάνοντας τον χρόνο σας μαζί με την ομάδα σας και όχι παρακολουθώντας και οργανώνοντας την απόλαυση για τους άλλους.

9. Κάντε το Blast:

Εάν η έξοδος είναι για μια ολόκληρη ημέρα, τότε καλό θα ήταν να επιλέξετε μια τοποθεσία με υπέροχο ανοιχτό χώρο, πισίνα και ίσως ακόμη και μια αυτοσχέδια ντισκοτέκ για να ανεβάσει η αδρεναλίνη και να αφήσει τους καλεσμένους σας να ξετρελαθούν από μια ευχάριστη εμπειρία. Αυτός ο προγραμματισμός θα διασφαλίστε ότι υπάρχουν πολλαπλές δραστηριότητες για να απασχολήσετε όλους και να μην πεθάνει κανείς από ανία ή να μην τελειώσει ο καλός χρόνος.

Λοιπόν, τι πιστεύετε για μια ιδέα να σχεδιάσετε μια ομαδική έξοδο; Πείτε μας ποια πλεονεκτήματα πιστεύετε ότι μπορεί να έχει μια ομαδική έξοδος προσωπικά και επαγγελματικά. Επίσης, ενημερώστε μας αν υπάρχει κάτι άλλο που έχετε στο μυαλό σας για ομαδικές εξόδους και τι είδους δραστηριότητες πιστεύετε ότι ταιριάζουν καλύτερα για ομαδικές εξόδους. Μοιραστείτε το αν πιστεύετε επίσης ότι αυτοί οι δείκτες είναι απαραίτητοι και θα σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε την καλύτερη ομαδική έξοδο για την ομάδα σας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Ε: Γιατί είναι σημαντικές οι επίσημες ή επίσημες εξόδους της ομάδας?

ΕΝΑ: Οι ομαδικές εξόδους είναι πολύ σημαντικές καθώς βοηθούν στη δημιουργία δεσμών έξω από το θάλαμο και βεβαιώνονται ότι το αποτέλεσμα αντανακλάται ακόμη και στην εργασία στο εσωτερικό του θαλάμου. Βοηθά τα μέλη της ομάδας να γνωρίζονται καλύτερα, κάτι που τους επιτρέπει να συνεργάζονται ως ομάδα και διασφαλίζει ότι η συμβατότητά τους μεταξύ τους ενισχύεται.

Ε: Γιατί είναι απαραίτητο να προγραμματίσετε μια ομαδική έξοδο?

ΕΝΑ: Ο προγραμματισμός διασφαλίζει ότι η ομαδική έξοδος είναι γνωστή σε όλα τα μέλη της ομάδας. Όταν το σχέδιο γίνεται προβλέψιμο, τότε ο καθένας μπορεί εύκολα να προγραμματίσει το χρόνο του ανάλογα και να είναι μέρος του, διασφαλίζει επίσης ότι το σχέδιο εξόδου της ομάδας γίνεται πλήρης απόδειξη και λιγότερες αλλαγές συμβαίνουν την τελευταία στιγμή.

ΕΡ .: Τι είδους ομαδικές δραστηριότητες πρέπει να περιλαμβάνονται στις ομαδικές εξόδους?

ΕΝΑ: Οι δραστηριότητες που πρόκειται να συμπεριληφθούν στην ομαδική έξοδο πρέπει να επιλέγονται με τρόπο που να είναι ελκυστική για όλους. Η επιλογή των δραστηριοτήτων που απαιτούν τις προσπάθειες της ομάδας στο σύνολό της και την απόλαυση στο σύνολό της θα πρέπει να επιλεγεί από τις δραστηριότητες της ομάδας. Βεβαιωθείτε ότι οι δραστηριότητες δεν είναι ατομικές και δεν εμπίπτουν στον τομέα ενδιαφέροντος μερικών, αλλά απολαμβάνουν μαζί ως ομάδα.