9 Ενδιαφέρουσες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Chennai για παιδιά το 2021

Το καλοκαιρι ηρθε! Και χάρη στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, τα παιδιά μας ασχολούνται με τις διακοπές! Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Chennai πραγματοποιούνται μεταξύ Απριλίου και Μαΐου. Αυτές οι κατασκηνώσεις προσφέρουν μια επιπλέον ματιά σε πράγματα εκτός από τους ακαδημαϊκούς, καθώς κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών τα παιδιά κουράζονται μόνο με σχολικές και φροντιστηριακές δραστηριότητες. Ως Γονέας, θα ήταν δύσκολο για εσάς να στείλετε το παιδί σας μακριά καθώς το καλοκαίρι είναι η μόνη περίοδος για να περάσετε με τα παιδιά σας. Αλλά η καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά στο Τσενάι ενισχύει ακόμη και την ικανότητα του παιδιού να κάνει κάτι και το κάνει να μάθει νέους τρόπους να κάνουν τα πράγματα ανεξάρτητα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εξερευνούν τον εαυτό τους κάνοντας διαφορετικό είδος δραστηριοτήτων σε καλοκαιρινή κατασκήνωση, συμπεριλαμβανομένης της φροντίδας της Μητέρας Φύσης, του χορού, της κολύμβησης, της τέχνης, της επιστήμης, της ζωγραφικής, των συναισθηματικών και σωματικών ικανοτήτων, της γλωσσικής ομιλίας, της ρομποτικής κλπ. Αυτό το άρθρο παραθέτει εννέα καλοκαιρινές κατασκηνώσεις που μπορείτε πηγαίνετε σε αυτή τη σεζόν με το παιδί σας

9 καλύτερες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Τσενάι με λεπτομέρειες:

1. Χάνσελ & Gretel Kids Play Center:

Με ένα συναρπαστικό όνομα που προέρχεται από τα λαμπρά παραμύθια που αποτελούν μέρος του ρεπερτορίου κάθε παιδιού. Χάνσελ & Παιδιά Γκρέτελ (Χ & Ζ) ξεχωρίζει ως παιδότοπος/κέντρο δραστηριοτήτων για παιδιά που στοχεύει να ανταποκριθεί στο όνειρο κάθε παιδιού και στην καρδιά κάθε γονέα. Φορτωμένο με πολλές ποικιλίες διασκέδασης, είναι ένα συναρπαστικό παιδότοπο από κάθε άποψη, χωρίς την επικίνδυνη μάγισσα!

καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Τσενάι

Η & Το G διαθέτει ένα ευχάριστα απλό σύνθημα: «όπου τα παιδιά είναι παιδιά…» Ο στόχος αυτού του κέντρου παιχνιδιών δεν είναι να είναι «παιδικός σταθμός», σχολή ή παιδικός σταθμός. Τοποθετείται ως ένα ονειρεμένο σπίτι γεμάτο διασκέδαση όπου τα παιδιά απελευθερώνουν τη φαντασία τους και ανακαλύπτουν τον εαυτό τους με τον δικό τους ρυθμό. Τελικά, ο Χ&Το G έχει να κάνει με τη δημιουργία των τριών C στα παιδιά: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ και ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗ. Φέρτε τα παιδιά σας στο Χάνσελ & Παιδιά Γκρέτελ – “ο χώρος παιχνιδιών”. Θα χαίρεστε που μάλλον το κάνατε.

 • Δραστηριότητες: – Έχουν πολλές δραστηριότητες για παιδιά όπως χειροτεχνία, αφήγηση παραμυθιών, άβακα, χορό, φωνητική, χρόνος ιστορίας, γιόγκα, χειρόγραφο, θέατρο.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Τα ελάχιστα κριτήρια ηλικίας είναι τρία έτη και άνω για να επιλέξουν τα παιδιά οποιαδήποτε δραστηριότητα.
 • Διεύθυνση: – www.hanselandgretel.in, Jagadambal St, Thiyagaraya Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 098 40 431549
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Οι χρόνοι ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή της δραστηριότητας και τη διάρκειά της. Ακόμη και ο τόπος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη δραστηριότητα που επιλέγεται, όπως η θεατρική δραστηριότητα μπορεί να διεξαχθεί έξω από την πανεπιστημιούπολη.

2. Καλοκαιρινό στρατόπεδο Kriyativekidz:

Στο Kriyative Kidz, τείνουν να συνεργάζονται με οικογένειες, παιδαγωγούς και άτομα που ενδιαφέρονται για τα παιδιά να συνδημιουργήσουν έναν κόσμο όπου κι αν τείνουμε να απελευθερωθούμε ως ο πραγματικός και καλύτερος εαυτός μας ανάμεσα σε ζωντανό, ειρηνικό, καλλιτεχνικό & κοινότητες φροντίδας. Οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις και οι κατηγορίες τους χρησιμοποιούν τη μαγεία και τη δύναμη της καλλιτεχνικής μάθησης για να βοηθήσουν τα παιδιά να εκδηλώσουν αυτόν τον κόσμο. Η αποστολή τους: Να εφαρμόσουν το όραμά τους με ευθύτητα και εκπλήρωση, εκτός από προσιτές τιμές για όλες τις κατηγορίες ατόμων.

καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Τσενάι

 • Δραστηριότητες: – Προσφέρουν καλές δραστηριότητες όπως χειρόγραφο, διασκέδαση και φυσική κατάσταση, μάγος και μαγεία, γυμναστική, γιόγκα.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Παιδιά 2 έως 14 ετών μπορούν να έρθουν εδώ για να απολαύσουν καλές δραστηριότητες.
 • Διεύθυνση: – www.kriyativekidz.com, 6/22, διασταύρωση II, κοκκινωπή αποικία Ragava, Ashok Nagar, Chennai, Tamil Nadu, 044 2474 4623
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Οι χρόνοι και ο τόπος και η χρέωση ενδέχεται να διαφέρουν καθώς επιλέγετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ή την επιλογή.

3. Kodayil Thamizh Kondattam:

Αυτός ο οργανισμός είναι γνωστός για την επαγγελματική εκμάθηση του πολιτισμού, της γλώσσας και της ανάπτυξης των Ταμίλ. Αυτή η καλοκαιρινή κατασκήνωση για παιδιά στο Chennai χρησιμοποιεί την πρακτική, οπτική και θεωρητική μέθοδο για τη διδασκαλία. Εάν ενδιαφέρεστε να διδάξετε στο παιδί σας ταμίλ, τότε αυτό το μέρος είναι ιδανικό για αυτό καθώς διδάσκουν πολύ υπομονετικά στους αρχάριους ή ακόμα και τους ξένους.

Kodayil Thamizh Kondattam

 • Δραστηριότητες: – Αυτό το camo περιλαμβάνει διασκέδαση εκμάθησης Ταμίλ, παραδόσεις, παίζοντας αρχαία παιχνίδια. απολαύστε χορωδιακή μουσική σε διάφορα κέντρα στο Mandaveli, R A Puram, Velachery, OMR, Vadapalani, Saligramam, Valasaravakkam, Perambur, Kolapakkam.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Δεδομένου ότι είναι μια υπαίθρια κατασκήνωση από την πόλη, συνιστάται για παιδιά ηλικίας 10 έως 18 ετών
 • Διεύθυνση: – Thamizhmozhikoodam, Επικοινωνία 92821 3333, 90928 90459, 044-42109486, Email: [email protected]
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Οι χρόνοι και ο τόπος και η χρέωση ενδέχεται να διαφέρουν καθώς επιλέγετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ή την επιλογή.

4. Sporty Bean Camp:

Αυτή η καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Τσενάι είναι ένα Πολυ-Αθλητικό Πρόγραμμα για παιδιά. Εισάγουν τα παιδιά σε δημοφιλή παιχνίδια με μπάλα. Προωθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και φυσική κατάσταση για όλη τη ζωή. Δημιούργησαν αυτοπεποίθηση, συγκέντρωση, αθλητικές αξίες και κοινωνική αλληλεπίδραση στα παιδιά με το υπέροχο περιβάλλον. Διαφέρουν όχι στον τρόπο «τι κάνουν» αλλά «πώς κάνουν».

 • Δραστηριότητες: – Εισαγωγή στα παιδιά του ποδοσφαίρου, του κρίκετ, του τένις, του βόλεϊ, του ράγκμπι, του χόκεϊ, του μπέιζμπολ, του μπάσκετ, του γκολφ σε μέρη όπως το Adyar, OMR, Anna Nagar, ECR, Velachery, Mylapore
 • Ηλικιακή ομάδα: – Πιστεύουν ότι διδάσκουν τα παιδιά σε πολύ πρώιμο στάδιο της ζωής τους, περίπου 1,5 έως 8 ετών. Η ηλικία θεμελίωσης των παιδιών.
 • Διεύθυνση: – Sporty Beans, Επικοινωνία [email protected], 044-66044763, Email: [email protected]
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Η αθλητική κατασκήνωση φασολιών είναι διαθέσιμη σε εξωτερικούς χώρους, όπως λέει και το ίδιο το όνομα. Οι χρόνοι και ο τόπος και η χρέωση ενδέχεται να διαφέρουν καθώς επιλέγετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ή την επιλογή.

5. Robotics Summer Camp @ Tech Knowledge Education Chennai:

Το μέλλον της επιστήμης ανήκει στην AI. Τα πάντα στον κόσμο ρομποτίζονται. Τα ρομπότ βρήκαν τη μέθοδό τους στην παραγωγή αυτοκινήτων για τη συσκευασία τουρσιών. Οι συνηθισμένες χειροκίνητες εργασίες εκτελούνται από ρομπότ με ένα πολύ κλείσιμο του ματιού. Οι εταιρείες υιοθετούν το Man Minimum και το Machine για τις περισσότερες μεθόδους. Η Tech Knowledge Education πρωτοπορεί στην μετάδοση STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά) που βασίζεται ως επί το πλείστον στην προπόνηση AI για φοιτητές.

Εκπαίδευση τεχνολογικής γνώσης Chennai

Τα βασικά συστήματα εκμάθησης τεχνητής νοημοσύνης που βασίζονται στο STEM δημιουργούν τη μαθησιακή επιστήμη συναρπαστική και διασκεδαστική γεμάτη. Το σύστημα μάθησης που βασίζεται κυρίως στην κατασκευή βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν τις επιστημονικές ιδέες καθώς κατασκευάζουν μοντέλα αυτόματων. Τα προγράμματα που παραδίδονται ως μη προγραμματισμένο πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης σε σχολές με τεχνογνωσία και όπως όταν το κολλέγιο Δραστηριότητα στα κέντρα δραστηριότητας φοιτητών της Tech Knowledge Education σε Μπαράτ και Εξωτερικό.

 • Δραστηριότητες: – Ρομποτικός μηχανισμός, προηγμένη ρομποτική, ρομποτική ηλεκτρονική και ρομποτική αποστολή.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Η ηλικιακή ομάδα 5 ετών και άνω μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την κατασκήνωση.
 • Διεύθυνση: – www.techknowledge.in, 3/7, II Main Road, Indira Nagar, Adyar, 2nd Main Rd, Indira Nagar, Adyar, Chennai, Tamil Nadu, 044 3221 3000
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Οι χρόνοι και ο τόπος και η χρέωση ενδέχεται να διαφέρουν καθώς επιλέγετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ή την επιλογή.

6. Robot Summer Camp στο Chennai- Arobot- A Division of BABA Research:

Η απόκτηση πληροφοριών, δεξιοτήτων και ικανοτήτων ως αποτέλεσμα της διδασκαλίας αποκτάται μέσω της καθοδήγησης. Το Coaching έχει συγκεκριμένους στόχους για την αύξηση της ικανότητας, της ικανότητας και της απόδοσης. Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούσε να είναι ένα πραγματικό μείγμα όλων των κλάδων της μηχανικής. Εδώ το coaching εξασφαλίζει στους μαθητές να κατανοήσουν τους νόμους/αρχές και βασικές ιδέες της επιστήμης με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο, μέσω της τυποποιημένης μεθοδολογίας καθοδήγησης.

Θερινό στρατόπεδο ρομπότ στο Τσενάι

Τα άτομα παρατηρούν την απόλαυση της εκμάθησης ακόμη και των εξελιγμένων ιδεών της τεχνητής νοημοσύνης & επιστήμη με άφθονο ενθουσιασμό & διασκέδαση. Τα μαθήματά μας σχεδιάζονται κατά τρόπο που υποστηρίζει το τιμόνι & ανάλυση του ανθρώπου της επιστήμης. Όλα τα μαθήματα έχουν δημιουργηθεί για να ταιριάζουν σε κάθε άτομο που θα ήθελε. Αυτή η εξατομίκευση των πληροφοριών διαφοροποιείται από τις άλλες. Σε, δεν έχουν δοθεί οδηγίες για συναρμολογημένα ή έτοιμα μέρη (κιτ Lego). ΜΑΘΗΜΑΤΑ – Επιστημονικές Δεξιότητες, Τεχνολογικές Δεξιότητες, Μηχανικές Δεξιότητες, Επιστημονικές Δεξιότητες.

 • Δραστηριότητες: – Ρομποτικός μηχανισμός, προηγμένη ρομποτική, ρομποτική ηλεκτρονική και ρομποτική αποστολή.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Η ηλικιακή ομάδα 5 ετών και άνω μπορεί να συμμετάσχει σε αυτήν την κατασκήνωση.
 • Διεύθυνση:- www.arobot.in, οδός Vellalar, Adambakkam, Near St. Σιδηροδρομικός σταθμός Thomas Mount, Above Union Bank of India, Chennai, Tamil Nadu, 044 4359 5695
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Οι χρόνοι και ο τόπος και η χρέωση ενδέχεται να διαφέρουν καθώς επιλέγετε διαφορετικές δραστηριότητες ανάλογα με την ηλικία ή την επιλογή.

7. Kangaroo Kids Club & Προσχολικός:

Η Kangaroo Kids Education Limited (KKEL) είναι μια εταιρεία δεσμευμένη να πρωτοπορεί στην αλλαγή παραδείγματος στην ινδική εκπαίδευση. Junction rectifier από τη Lina Ashar, την ειδική οραματιστή, το KKEL ενσταλάζει στους μαθητές του μια αγάπη από τη μήτρα μέχρι τον τάφο για τη μάθηση. Απορρίπτει την ιδέα ότι η ίδια τεχνογνωσία είναι αρκετά γλυκιά για όλα τα παιδιά. Αντίθετα, στο ΚΚΕΛ η κύρια εστίαση είναι στην προσαρμογή της μάθησης, έχοντας κατά νου ότι κάθε παιδί είναι αποκλειστικό και μαθαίνει διαφορετικά. Παρέχει μια ολιστική εκπαίδευση που υποστηρίζεται από ένα μοντέλο που σπάει δρόμους.

Kangaroo Kids Club & amp; Προσχολικός

 • Δραστηριότητες: – Παρέχουν γνωστική ανάπτυξη, ανάπτυξη γλώσσας και γραμματισμού, ακαθάριστη κινητική ανάπτυξη, φυσική ανάπτυξη, ενσωμάτωση τεχνολογίας για ενίσχυση της μάθησης, δημιουργική και αισθητική ανάπτυξη.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Προσφέρουν γνώσεις σε παιδιά 1,5 έως 5,5 ετών.
 • Διεύθυνση: – kkel.com, Kalki Nagar Main Rd, AGS Colony, Velachery, Chennai, Tamil Nadu, 098 41 311117
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Ο χρόνος για τα παιδιά είναι σχεδόν 2 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα. Τα τέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε για την τάξη.

8. Tasmin’s Summer Camp for Kids:

Οι δραστηριότητες του καλοκαιριού κατασκηνώσεων στο Τσενάι παρέχουν στα παιδιά μια βραχυπρόθεσμη απόλαυση 20 ημερών με διασκεδαστικές δραστηριότητες. Θα συναντήσει πολλούς τύπους διαφορετικών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και θα δημιουργήσει αυτοπεποίθηση.

 • Δραστηριότητες: – Παρέχουν στα παιδιά πολλές δραστηριότητες όπως Ζωγραφική / Σχέδιο / Χρωματισμός, Χειροτεχνία, Κατασκευή Κοσμημάτων, Δραστηριότητες Εξωτερικής Πόρτας, Διακόσμηση κατσαρόλας, Διακόσμηση μάσκας, Καταστολή, Ραφές, Παρασκευή σαλάτας.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Επιτρέπουν στα παιδιά 5 έως 10 ετών να απολαμβάνουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες καθώς τα μικρότερα ή τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να μην απολαμβάνουν πολύ.
 • Διεύθυνση: – Velachheri, 96000 34842, 044-4303 3862
 • Πού, χρόνος και τέλη: – Ο χρόνος για τα παιδιά είναι σχεδόν 2 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα. Τα τέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε για την τάξη.

9. Summer Special Leadership Survival Camps:

Η γενική ανάπτυξη είναι πολύ απαραίτητη για μεμονωμένα παιδιά τώρα κάθε μέρα. το παιδί που είναι μόνο ακαδημαϊκά υγιές δεν επιβιώνει πλέον από το έδαφος στον πραγματικό κόσμο. Αυτή η καλοκαιρινή κατασκήνωση στο Chennai διδάσκει κάτι τέτοιο μόνο στα παιδιά για να επιβιώσουν από τον κόσμο.

 • Δραστηριότητες: – Psychυχολογία επιβίωσης, κοιτάξτε το άγχος, τις φυσικές αντιδράσεις και προετοιμαστείτε.
 • Ηλικιακή ομάδα: – Αυτή η κατασκήνωση είναι για ενήλικες καθώς πραγματοποιείται μόνο για παιδιά που πρόκειται να πατήσουν στον πραγματικό κόσμο.
 • Διεύθυνση: 98231 29439
 • Όπου χρόνος και τέλη: – Ο χρόνος για τα παιδιά είναι σχεδόν 2 ώρες και 5 ημέρες την εβδομάδα. Τα τέλη ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την επιλογή που επιλέγετε για την τάξη.

Ελάτε να διασκεδάσετε σε αυτές τις κατασκηνώσεις αυτό το καλοκαίρι! Εσείς και το παιδί σας σίγουρα θα ανακουφιστείτε από το άγχος και θα αποκτήσετε κάποια γνώση σε αυτή τη σύντομη διάρκεια. Το παιδί σας θα είναι πιο ενθουσιώδες για τη δραστηριότητα και δεν θα είναι σαν άλλα παιδιά που κάθονται στο σπίτι και παίζουν βιντεοπαιχνίδια ή συνεχίζουν να τρώνε όλα τα καλοκαίρια. Για να διατηρήσετε το σώμα σας σε φόρμα, πρέπει να είστε δραστήριοι και αυτή η φύση σας θα είναι σίγουρα προσβάσιμη στο παιδί σας. Εγγραφείτε παιδιά για κάποιες καλοκαιρινές κατασκηνώσεις στο Τσενάι για διασκέδαση και μάθηση.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

1. Ποια είναι η διάρκεια της καλοκαιρινής κατασκήνωσης?

Απάντηση: Εξαρτάται από τη δραστηριότητα που θα επιλέξετε για το παιδί σας. Η διάρκεια μπορεί να ποικίλλει από μέρα σε μέρα δραστηριότητα ή και δραστηριότητα για πέντε ημέρες. Εάν επιλέγετε υπαίθρια καλοκαιρινή κατασκήνωση, δηλ. εκτός της πόλης, τότε η περίοδος μπορεί να διαφέρει ως 10 έως 20 ημέρες.

2. Παρέχετε κιτ πρώτων βοηθειών?

Απάντηση: Ναι, παρέχουμε στο παιδί πρώτων βοηθειών τις βασικές ανάγκες, αλλά δεν έχουμε κάποιο συγκεκριμένο φάρμακο εάν το παιδί είναι αλλεργικό σε οτιδήποτε. Αλλά όταν πηγαίνουμε ένα υπαίθριο ταξίδι στην πόλη, έχουμε όλα τα είδη φαρμάκων που μπορεί να χρειαστεί ένα παιδί για τακτικό τραυματισμό και γιατρό ή νοσοκόμα μαζί μας.

3. Θα είναι σε θέση το παιδί να συνδυαστεί με την ταχύτητα των εκπαιδευτικών?

Απάντηση: Ναι, έχουμε εκπαιδεύσει δασκάλους και όλοι θα φροντίσουν να κάνουν κάθε παιδί να κάνει τη δραστηριότητα με τον δικό του ρυθμό, καθώς κάθε παιδί είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό διαμέτρημα. Η κύρια ιδέα είναι να διδάξουν τα παιδιά και όχι τους δασκάλους, ώστε οι δάσκαλοι να τα διδάξουν με τον δικό τους ρυθμό.