10 όμορφες διασημότητες του Χόλιγουντ με ακμή

Η ακμή είναι το χειρότερο από όλα τα δερματικά προβλήματα. Μπορεί να είναι η ομορφιά της λείας επιδερμίδας σας χωρίς ατέλειες και επιπλέον, αφήνουν πίσω τους σημάδια ακόμη και όταν έχει λήξει ο χρόνος τους! Πιστεύετε όμως ότι είστε μόνοι για να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα; – Όχι πραγματικά. Η ακμή είναι ένα κοινό μέρος της καθημερινής ζωής. Κάθε άτομο σε αυτόν τον πλανήτη έχει περάσει τη δική του φάση ακμής κάποια στιγμή ή την άλλη, ακόμη και οι διάσημοι! Αυτά τα τόσο τέλεια πρόσωπα της τηλεόρασης είναι τελικά και άνθρωποι. Δοκιμάστε να τα εντοπίσετε κάποια μέρα χωρίς τις μάσκες τους και θα δείτε ότι δεν έχουν πραγματικά τα τέλεια δέρματα ελεφαντόδοντου που προσποιούνται.

10 Όμορφες ηθοποιούς του Χόλιγουντ με ουλές ακμής:

Ακολουθεί μια λίστα με μερικές φωτογραφίες διασημοτήτων με πρόσωπα ακμής.

1. Alicia Keys:

διασημότητες-με-ακμή

Η Alicia Keys, μουσικός και ηθοποιός παγκόσμιας κλάσης, είναι πλέον μητέρα ενός παιδιού και αυτό συνεπάγεται πιο αγχωτική δουλειά για τον χειρισμό της προσωπικής και επαγγελματικής της ζωής. Το άγχος είναι μια από τις κύριες αιτίες προβλημάτων που μοιάζουν με ακμή.

2. Rihanna:

Η Rihanna με όλα τα out of the world χτενίσματα και μερικές από τις καλύτερες μουσικές έχουν δει και με ακμή! Αυτές οι διασημότητες είναι πολύ έξυπνες με το μακιγιάζ και τις περισσότερες φορές, τις βλέπεις τόσο μακριά που η ακμή φαίνεται να εξαφανίζεται εντελώς.

3. Katie Price:

Η Katie τιμή στα 34 της έχει ήδη αποκτήσει τρία πολύ γλυκά παιδιά. Αλλά οι απόγονοί της έχουν σίγουρα μειώσει τον χρόνο που μπορεί να δώσει στην επαγγελματική της ζωή. Αγγλική προσωπικότητα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συγγραφέας, πρώην μοντέλο γοητείας, περιστασιακή τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, μπορεί επίσης να τη δει χωρίς μακιγιάζ και με ακμή κατά καιρούς.

4. Βικτόρια Μπέκαμ:

Η γυναίκα που ζηλεύει πολλές γυναίκες και κορίτσια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών καθώς και μανιώδης σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας. Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της επαγγελματικής και της προσωπικής της ζωής μπορεί να είναι αγχωτική. Ειδικά όταν έχετε τέσσερα παιδιά να προσθέσετε σε αυτό! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ακμή έχει δείξει το άσχημο κεφάλι της κάποια στιγμή ή την άλλη.

5. Μέγκαν Φοξ:

Η Μέγκαν Φοξ έχει επίσης σπυράκια. Μπορείτε να τα δείτε να βάζουν εύκολα τα μάγουλά της και να κρύβονται κάτω από τον αφρό του μακιγιάζ. Εκτός από παγκοσμίως γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, είναι πλέον και μητέρα.

6. Britney Spears:

Οι μεγάλες Britney Spears, ο θρύλος της μουσικής, τώρα μητέρα δύο παιδιών σε ηλικία τριάντα ενός δεν είναι τόσο ατέλειες όσο θα μας έκαναν να πιστέψουμε τις αφίσες και την εικόνα της! Η ακμή είναι μια συχνή παρενέργεια της εγκυμοσύνης και δύο παιδιά είναι απόδειξη ότι κάποια στιγμή η Britney πρέπει να αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα που πάσχει από τις κοινές γυναίκες.

7. Κάμερον Ντίαζ:

Ο ηθοποιός παγκόσμιας κλάσης Κάμερον αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα ακμής. Έχουν κάνει το πρόσωπό της εντελώς κόκκινο. Ωστόσο, αυτή η 40χρονη ηθοποιός είναι έμπειρη στο να μην αφήνει την ακμή να εμποδίσει την επαγγελματική της καριέρα. Μόλις τελειώσει το μακιγιάζ, είναι σχεδόν αδύνατο να πούμε ότι έχει ένα από τα χειρότερα δυνατά δέρματα.

8. Miley Cyrus:

Οι έφηβοι αντιμετωπίζουν το χειρότερο από όλα τα προβλήματα ακμής. Αυτός ο 20χρονος ροκ σταρ ήταν επίσης επιρρεπής σε πρόβλημα ακμής!

9. Kate Moss:

Η Kate Moss έχει επίσης ένα παιδί τώρα και όπως αναφέρθηκε παραπάνω η εγκυμοσύνη συχνά συνεπάγεται ακμή. Περιστασιακά, μπορείτε να εντοπίσετε αυτό το μοντέλο με ακμή, όχι τόσο καλά κρυμμένη, στο δέρμα της. Στην ηλικία των τριάντα οκτώ τέτοιου είδους προβλήματα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής.

10. Τζέσικα Άλμπα:

Η Jessica Alba είναι η διάσημη ηθοποιός από τα φανταστικά τέσσερα. Έχει τώρα δύο παιδιά για να κάνει ζονγκ μαζί με την πολυάσχολη ζωή της ως μοντέλο και ηθοποιός. Με τέτοιες δυσκολίες, η ακμή φαίνεται σαν ένα αρκετά εύκολο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί.