10 εικόνες του Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ

Ο Amitabh Harivansh Bachchan μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια πατρική φιγούρα στην ινδική κινηματογραφική βιομηχανία. Είναι διάσημος σε όλο τον κόσμο και είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές ερμηνείες του σε μερικές από τις πιο υψηλού προϋπολογισμού ταινίες που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Είναι ευρέως γνωστός ως Big B και έχει αγωνιστεί και εργαστεί πολύ σκληρά για να κερδίσει τη θέση του ανάμεσα στους ισχυρούς ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη. Όταν πρόκειται για το Amitabh bachcahn, το μακιγιάζ πραγματικά δεν έχει σημασία. Μπορεί απλά να κουνήσει τη σκηνή και την οθόνη φορώντας τα χειρότερα ρούχα που διαθέτει ή επιδεικνύοντας το πιο καθυστερημένο του πρόσωπο. Αυτό το άρθρο θα σας προσφέρει μερικές από τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ αυτής της εκπληκτικής προσωπικότητας, όπου δεν απαιτούσε μακιγιάζ για να φαίνεται όμορφη.

1. Η απλή και ταπεινή προσωπικότητα:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ

Το Amitabh είναι απλό και του αρέσει να ζει μια απλή ζωή. Probablyσως είναι ένας από τους καλύτερους άνδρες της ηλικίας του και εξακολουθεί να είναι αρκετά σε φόρμα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε ως κατοικία της Shraddha Kapoor, όπου ο Amitabh ήρθε φορώντας την πιο απλή ινδική στολή που ήταν ποτέ δυνατή.

2. Στα σύνολα:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ2

Αυτή η εικόνα του Amitabh δείχνει ξεκάθαρα πόσο όμορφος είναι αυτός ο άνθρωπος στην πραγματικότητα. Πιθανότατα δεν απαιτεί καμία βοήθεια από την ομάδα μακιγιάζ πριν βγει στην οθόνη. Είναι ένας από τους πιο όμορφους άντρες ποτέ και αυτή η εικόνα δείχνει ότι μπορεί να κουνήσει τις οθόνες χωρίς καν να φορέσει τίποτα απολύτως στο πρόσωπό του.

3. Ένα παλιό στιγμιότυπο:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ3

Αυτή η εικόνα δείχνει την εποχή, όταν η Αμίταμπ γερνούσε αργά. Ποτέ δεν προσπάθησε με τίποτα για να κρύψει τα σημάδια της γήρανσης. Μάλλον, ήθελε να το κρατήσει φυσικό όσο το δυνατόν περισσότερο.

4. Πίσω από τις σκηνές:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ4

Οι στιγμές πίσω από τα παρασκήνια φέρνουν πάντα την αλήθεια για τα διάσημα πρόσωπα και τη λεγόμενη ομορφιά στην πραγματικότητα. Αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι ο παγκόσμιος σεβαστός ηθοποιός μοιάζει ο ίδιος εντός και εκτός οθόνης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν φοράει καθόλου μακιγιάζ.

5. Το χαμόγελο της καρδιάς που κερδίζει:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ5

Ο Αμίταμπ είναι απόλυτα φυσικός από κάθε γωνία του προσώπου του. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εικόνες που δείχνει το όμορφο χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αυτός ο άντρας μπορεί κυριολεκτικά να φορέσει οτιδήποτε και να φαίνεται εκπληκτικό σε αυτό.

6. Διασκεδάζοντας:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ6

Η εικόνα μιλάει πολύ. Ακόμη και ο υπερ-απασχολημένος ηθοποιός αφιερώνει χρόνο για να περάσει με την οικογένειά του. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και η φυσική του ομορφιά αντικατοπτρίζεται λόγω της μεγάλης προσωπικότητάς του.

7. Με την ψυχή του:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ7

Αυτή η εικόνα της Amitabh και της Jaya σίγουρα τους κάνει το τέλειο ζευγάρι. Η εικόνα είναι μία από τις καλύτερες Amitabh Bachchan χωρίς φωτογραφίες μακιγιάζ όλων των εποχών.

8. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ8

Ο Amitabh Bachchan εθεάθη να αθλείται στο πρόσωπο του χωρίς μακιγιάζ στο φεστιβάλ των Καννών με τον αγαπημένο των ανθρώπων Leonardo Dicaprio. Αυτή η εικόνα είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο άξιες φωτογραφίες Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ όλων των εποχών.

9. Σε μια εκδήλωση:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ9

Ο μεγάλος Amitabh Bachchan φωτογραφήθηκε σε μια εκδήλωση, όπου προσκλήθηκε ως ειδικός καλεσμένος. Φαινόταν τόσο όμορφος χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό του. Αυτός ο άντρας δεν χρειάζεται να κρύβει την ηλικία του κάτω από τα προϊόντα ομορφιάς.

10. Μια παλιά εικόνα:

Amitabh Bachchan χωρίς μακιγιάζ10

Αν ενδιαφέρεστε για το Amitabh Bachchan χωρίς εικόνες μακιγιάζ, τότε αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Έχει ένα τραχύ πρόσωπο και δεν είναι πραγματικά γοητευτικό. Αλλά δείχνει την φυσική του ομορφιά γνωρίζοντας το γεγονός ότι οι άνθρωποι μπορεί να μην τον βρίσκουν ελκυστικό λόγω της εμφάνισής του αλλά για τη δουλειά του.

Οι παραπάνω φωτογραφίες του Abitabh Bachchan αποδεικνύουν πόσο καταπληκτικός είναι αυτός ο ηθοποιός και φαίνεται αρκετά καταπληκτικός χωρίς να έχει καθόλου μακιγιάζ. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχει λάβει αυτή η βιομηχανία. Άνδρες όπως η Amitabh δεν χρειάζεται να εξαρτώνται από το μακιγιάζ.