10 καλύτερα Jyothika χωρίς εικόνες μακιγιάζ!

Η Jyothika Sadanah είναι μια νότια ηθοποιός που έχει κάνει κυρίως ταινίες Ταμίλ. Εκτός από ταμίλ, έχει παίξει σε μερικές ταινίες Μαλαγιαλάμ, Τελέγκου, Κανάντα και Χίντι. Είχε κερδίσει δύο Filmfares και τρία Tamilnadu State Film Awards. Wasταν αρραβωνιασμένη με τον συμπρωταγωνιστή Suriya για πολλά χρόνια μετά τα οποία έδεσαν. Η Jyothika είχε σταματήσει να κάνει ταινίες μετά από αυτό και φρόντιζε την οικογένειά της. Το πρόσωπο της Jyothika έχει χαρακτηριστικά όπως μια σωστή κυρία της Νότιας Ινδίας και έχει έναν ανοιχτό τόνο δέρματος.

Jyothika Εικόνες χωρίς μακιγιάζ:

1. Jyothika Κάντε κλικ σε μια εκδήλωση:

Ο φωτογράφος απαθανατίζει την ηθοποιό να δίνει ένα σοβαρό βλέμμα με αυτά τα μαύρα εκφραστικά μάτια. Φοράει ένα χρυσό χρώμα «Kurti» το οποίο είναι διακοσμημένο με τρόπο που να παραμένει αρχικά στριμωγμένο. Τα χοντρά μαλλιά της παραμένουν ανοιχτά και χωρίζονται από τη μέση.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ

2. Ποζάροντας με ένα μαλακό παιχνίδι:

Η παρακάτω εικόνα είναι μια περιστασιακή εικόνα της Jyothika. Φορά ένα κομψό μαύρο τοπ που είναι συνθετικό και διαφανές στα χέρια. Τα μαλλιά της είναι τακτοποιημένα χτενισμένα και δεμένα στο πίσω μέρος ως πόνι. Κρατά ένα χαριτωμένο μαλακό παιχνίδι με τα χέρια της και χαμογελά στην κάμερα.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 2

3. Σε ένα όμορφο ‘Kurti’:

Η ηθοποιός χαρίζει ένα γλυκό χαμόγελο στην κάμερα. Μπορούμε να δούμε ότι φοράει ένα λευκό «Kurti» το οποίο έχει εκτυπώσεις σε πράσινο και μοβ πράσινο. Τα μαλλιά της είναι μαύρα από τις ρίζες έως τη μέση και στη συνέχεια τονίζονται με ραβδώσεις μέχρι την άκρη. Διατηρείται ανοιχτό και χωρίζεται από τη μέση. Κουβαλά μια ιώδη τσάντα με σφεντόνα στους ώμους της.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 3

4. Στιγμιότυπο από ταινία:

Αυτή η εικόνα φαίνεται να είναι μια φωτογραφία που έχει πατηθεί από μια ταινία, όπου η Jyothika μιλάει στο τηλέφωνο. Η ηθοποιός φαίνεται πολύ παιδική λόγω του χτενίσματος της. Τα μαλλιά της χωρίζονται από τη μέση και χωρίζονται σε δύο κοτσίδες. Φοράει ένα αμάνικο λευκό τοπ και λεπτά μαύρα πλαισιωμένα ορθογώνια γυαλιά.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 4

5. In the South Indian Look With Beautiful Jewellery:

Αυτή η εικόνα έγινε κλικ σε μια εκδήλωση, η ηθοποιός είναι χωρίς μακιγιάζ, αλλά το όμορφο χρυσό κολιέ με διαμάντια και τα αντίστοιχα σκουλαρίκια την κάνουν να φαίνεται πολύ όμορφη. Φοράει κόκκινο «Kanchipuram saree» το οποίο συνορεύει με χρυσό και ο ανοιχτός τόνος του δέρματός της αντικατοπτρίζεται στην εικόνα που δείχνει τη φυσική της ομορφιά.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 5

6. Άλλο ένα Στιγμιότυπο από ταινία:

Αυτή η εικόνα είναι μια άλλη ακόμα γυρισμένη από μια ταινία όπου η ηθοποιός κρυφοκοιτάζει έναν τοίχο. Εμφανίζεται σε ένα μωβ «salwar» που έχει λευκές βελονιές. Τα μαλλιά της είναι χωρισμένα από τη μέση. Δίνει μια έκφραση περιέργειας και φαίνεται πραγματικά χαριτωμένη.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 6

7. Στις εκδηλώσεις:

Αυτή η εικόνα είναι ένα άλλο κλικ από άλλο συμβάν. Η ηθοποιός φαίνεται χωρίς μακιγιάζ. Φοράει ένα λευκό ‘Kurti’ με ρίγες στην κρεμ απόχρωση και τα μαλλιά της είναι ανοιχτά και χωρισμένα από τη μέση. Χαμογελάει γλυκά στους ανθρώπους που είναι παρόντες εκεί.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 7

8. Crying Out of Joy:

Αυτή η εικόνα φαίνεται να είναι κλικ σε μια κατάσταση όπου η ηθοποιός κλαίει από χαρά και τα μάγουλα και η μύτη της φαίνονται κόκκινα. Φορά ένα λευκό «salwar» με ανοιχτό πράσινο περίγραμμα. Το ‘dupatta’ της είναι εντελώς πράσινο. το βάζει πάνω από το “salwar” της.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 8

9. Με τον σύζυγό της Suriya:

Η Jyothika είναι με τον σύζυγό της Suriya σε αυτήν την παρακάτω εικόνα, έχουν πατηθεί σε μια εκδήλωση και η ηθοποιός φοράει ένα όμορφο ροζ «saree» με ασημένια σχέδια στο περιθώριο και επίσης ασημένιες κουκκίδες είναι ομοιόμορφα σε όλο το «saree». Τα μαλλιά της κόβονται κοντά και μένουν ανοιχτά. Έχει ένα μικρό ασημένιο μενταγιόν που φοριέται στο λαιμό της.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 9

10. Jyothika με σύζυγο και γιο:

Αυτή η εικόνα αποτυπώνει την ευτυχισμένη οικογένεια της Jyothika με τον σύζυγό της και τον γιο της. Αυτό είναι κλικ στο εσωτερικό και φοράει ένα σκούρο μπλε μπουφάν και τα μαλλιά της δεμένα ως πόνι.

Jyothika χωρίς μακιγιάζ 10