10 αόρατες εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ

Στην οθόνη μας γοήτευσε με το αψεγάδιαστο δέρμα της, τα καπνισμένα μάτια της, τα σμιλευμένα χαρακτηριστικά, τα υπέροχα πανέμορφα βλέμματα και τις παραστάσεις γεμάτες αστέρια. Εκτός οθόνης μας έχει αγκαλιάσει με το στιλ και τη χάρη της. Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κρύβεται πίσω από εκείνο το πεντακάθαρο πρόσωπο του Μπανουρέκα Γκανέσαν, πιο γνωστό ως Ρέχα; Είναι το Rekha τόσο εξαιρετικό, άψογο και αψεγάδιαστο στην πραγματική ζωή; Είναι δύσκολο να την εντοπίσουμε χωρίς το eyeliner και το κόκκινο κραγιόν kajal και σήμα κατατεθέν της, αλλά έχουμε αξιοποιήσει στο έπακρο μια συλλογή από εικόνες όπου φαίνεται να φοράει σχεδόν καθόλου μακιγιάζ. Ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά σε εκείνες τις σπάνιες στιγμές που ο Rekha έχει πιαστεί χωρίς μακιγιάζ.

Θαυμάσιες φωτογραφίες Rekha χωρίς μακιγιάζ:

Η συλλογή της όμορφης βετεράνης ηθοποιού του Μπόλιγουντ Rekha χωρίς εικόνες μακιγιάζ που ως επί το πλείστον σας αναρωτιούνται.

1. Moment Of Truth:

Μια σπάνια φωτογραφία του Rekha τραβήχτηκε σε ένα σπίτι φυλακών χωρίς μακιγιάζ. Παρόλο που η εικόνα είναι ασπρόμαυρη, μπορεί κανείς να παρατηρήσει σαφώς την απουσία μακιγιάζ. Ντυμένη με ένα απλό σαλβάρι με το ντούπα της τυλιγμένο γύρω της και τα μαλλιά της στριμωγμένα σε ένα κουλούρι, διατηρεί ακόμα την ηρεμία της.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 1

2. Blast From The Past:

Μια ανεκτίμητη εικόνα του Rekha και του Sridevi σε μια ζεστή αγκαλιά. Αυτή η εικόνα είναι απόδειξη ότι η ομορφιά του Rekha εκτείνεται πέρα ​​από τη λάμψη και τη γοητεία μιας ζωγραφισμένης πρόσοψης. Η απόλυτη ομορφιά της νεότητας αποτυπώνεται σε αυτήν την εικόνα της, ενώ το χάρισμα και η γοητεία της αποτυπώνονται στο χαμόγελό της ακόμη και χωρίς μακιγιάζ..

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 2

3. Δελεαστικός Rekha:

Η Rekha σε ένα στιγμιότυπο από την ταινία Namak Haraam κοιτάζει τον συνηθισμένο όμορφο εαυτό της χωρίς τη μαγική πινελιά του μακιγιάζ. Το πορτοκαλί λερωμένο της πρόσωπο μαζί με το πορτοκαλί σάρι που φορά φέρνει μια ορισμένη ζωντάνια στην χλωμή αλλά κομψή εμφάνισή της. Το λευκό τσόκερ, τα αντίστοιχα σκουλαρίκια και το περίεργο δαχτυλίδι μύτης ολοκληρώνουν την εμφάνιση. Σε αυτό το παλιό snap φοράει μόνο λίγο μακιγιάζ.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 3

Διαβάστε επίσης: Shilpa Shetty χωρίς μακιγιάζ

4. Άψογη ηθοποιός:

Ενώ εκτός οθόνης και στη σημερινή εποχή η Rekha δεν μπορεί να δει χωρίς το κόκκινο κραγιόν της και το εντυπωσιακό μακιγιάζ των ματιών της, στις μέρες της, ήταν ορατή με ελάχιστο μακιγιάζ στις ταινίες της. Αυτό επιδίωκε μόνο να αυξήσει την κλασική καλή εμφάνισή της αφήνοντας τους πάντες στο δέος της.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 4

5. Θησαυρές μνήμες:

Ένα θλιβερό τέλος σε αυτό που φαινόταν σαν μια ευτυχισμένη ένωση, αν αυτή η εικόνα είναι κάτι που πρέπει να περάσει. Η Rekha φαίνεται πιο ευτυχισμένη σε αυτήν την απλή και απλή αντανάκλαση της ομορφιάς της χωρίς μακιγιάζ μαζί με τον σύζυγό της Mukesh Agarwal.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 5

6. Khoon Bhari Maang:

Μπορεί κάποιος να ξεχάσει την ερμηνεία του Rekha στην ταινία Khoon Bhari Maang; Χημένη με δύο παιδιά, την κοροϊδεύει ο πάντα γοητευτικός Kabir Bedi που την αφήνει να πεθάνει στα στόματα των αλιγάτορων. Το αρχικό μέρος της ταινίας είδε τον Rekha να απεικονίζει έναν απλό, ντυμένο με sarees και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Το μόνο μακιγιάζ στο πρόσωπό της ήταν να δώσει στο δέρμα της μια ακρωτηριασμένη εμφάνιση μετά την επίθεση αλιγάτορα, αλλά ο Rekha που ήταν Rekha έφερε το βλέμμα άψογα ενώ έπαιζε το ρόλο της στην τελειότητα.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 6

Διαβάστε επίσης: Sridevi No Makeup Pictures

7. Εντοπίστηκε χωρίς μακιγιάζ:

Αυτή η εικόνα είναι μια από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις όπου η Rekha, που εντοπίστηκε με την ηθοποιό Vidya Balan για να παρακολουθήσει την ταινία της Kahaani, ήταν χωρίς μακιγιάζ εκτός από το κραγιόν της και το αντίστοιχο χρωματιστό μπίντι. Ενώ θα μπορούσε να κάνει με κάποια επένδυση ματιών και kajal, εξακολουθεί να είναι ο γοητευτικός εαυτός της με πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 7

8. Πολιτικός Ρέχα:

Βλέποντας εδώ να βγαίνει από το αυτοκίνητό της για μια συζήτηση στο Κοινοβούλιο, η Rekha ντυμένη με ένα χρυσό και άσπρο σάρι με σχεδόν καθόλου μακιγιάζ εκτός από το κόκκινο κραγιόν που συνήθως αθλείται, μοιάζει με μια διαχρονική καλλονή που έχει γεράσει χαριτωμένα με την ηλικία.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 8

9. Rekha Exposed:

Η Rekha στην εποχή της κοσμούσε τα εξώφυλλα διαφόρων περιοδικών. Ωστόσο, πήγε με τον τρόπο που έχουν περάσει πολλές ηθοποιοί, εμφανιζόμενη γυμνή στο εξώφυλλο του Film Mirror. Ενώ η τολμηρή κίνηση δημιούργησε θόρυβο, το λεπτό μακιγιάζ την έκανε να φαίνεται συγκλονιστική.

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 9

10. Sizzling Delight:

Η Rekha στα 18 της έμοιαζε με την κοπέλα της πόλης με τσαγιέρ που συνέχισε να γίνεται. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της, η εγγενής ομορφιά της αποκαλύπτεται, η οποία ήταν μόνο η αρχή μιας αίσθησης που θα σάρωνε το ινδικό κοινό από τα πόδια με την κομψή εμφάνιση, το στιλ και την κομψότητά της..

Εικόνες του Rekha χωρίς μακιγιάζ 10