10 εικόνες του Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ

Ο Βαρουν Ντάουαν, ο γόνος του διάσημου σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ντάουαν, ο γόνος του Μπολίγουντ είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς αυτού του αιώνα. Έχει παίξει μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του που σταματούν ομαλά. Με νεανικό ταλέντο, αυτό το όμορφο κορίτσι έχει πολλούς προορισμούς για να ταξιδέψει ακόμα.

1. Τα περιστασιακά ρούχα:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ1

Ο Βαρουν Ντάουαν, ο γόνος του διάσημου σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ντάουαν, είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς αυτού του αιώνα. Έχει παίξει μερικές από τις καλύτερες ερμηνείες του σε μερικές από τις καλύτερες ταινίες του που σταματούν ομαλά. Με νεανικό ταλέντο, αυτό το όμορφο κορίτσι έχει πολλούς προορισμούς για να ταξιδέψει ακόμα.

2. Young Talent:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ2

Είναι μόλις 29 ετών και έχει πετύχει πολλά μέχρι τώρα. Όπως προαναφέρθηκε, πρέπει να είναι ακόμα πιο επιτυχημένος. Η συγκεκριμένη φωτογραφία Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ έγινε κλικ στο Λονδίνο σε ένα πάρτι.

3. Στην προωθητική εκδήλωση:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 3

Ο Varun Dhawan εντοπίστηκε με τη συμπρωταγωνίστριά του Alia Bhatt στην προώθηση της πρώτης τους ταινίας. Φαινόταν απόλυτα φυσικός σε αυτήν την εικόνα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η όμορφη εικόνα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες του Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ όλων των εποχών.

4. Ακόμα από ταινία:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 4

Αυτό είναι ένα στιγμιότυπο από μια ταινία, που δείχνει τον Varun χωρίς μακιγιάζ σε μια ρομαντική σκηνή με τη συμπρωταγωνίστριά του Yami Gautam. Ο Varun μοιάζει το ίδιο με και χωρίς μακιγιάζ και αφού κοιτάξετε τη φωτογραφία ένα πράγμα μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι αυτή η εικόνα είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες του Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ ποτέ.

5. Σκηνές πάρτι στο Λονδίνο:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 5

Ο Varun Dhawn τραβήχτηκε σε ένα πάρτι στο Λονδίνο, όπου διασκέδαζε πολύ με τους φίλους του. Αυτός ο ηθοποιός έδειχνε το εντελώς φυσικό του πρόσωπο και φαινόταν πολύ δελεαστικός εκείνη τη μέρα. Αυτή η συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ ποτέ.

6. Young Varun:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 6

Αυτός είναι ο Βαρούν στα εφηβικά του χρόνια. Alwaysταν πάντα τόσο όμορφος. Wasταν μαθητής τη στιγμή που τραβήχτηκε η φωτογραφία και προφανώς δεν φρόντιζε σωστά το δέρμα του. Αλλά υπήρχε ακόμα μια έλξη προσώπου που σχετίζεται με το πρόσωπό του και εκείνη την εποχή.

7. Σε ένα καφενείο:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 7

Ο Varun Dhawan εντοπίστηκε σε ένα καφενείο με το απόλυτα φυσικό του look. Του αρέσει να το κρατάει απλό, όταν δεν πυροβολεί. Είναι ίσως ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της εποχής του.

8. Με τους θαυμαστές του:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 9

Ο Varun εντυπωσιάστηκε αρκετά με έναν από τους θαυμαστές του να έχει το ίδιο χτένισμα και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να φωτογραφηθεί μαζί του. Φαινόταν αρκετά όμορφος σε αυτήν την εικόνα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ.

9. The No Makeup Photo Shoot:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ 9

Αν ψάχνετε για μερικές φωτογραφίες Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ, τότε αυτό είναι καλό. Αυτή η εικόνα δείχνει τη φυσική γοητεία αυτής της όμορφης κοπριάς χωρίς να βάζεις κανένα μακιγιάζ.

10. The Rough Stud Look:

Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ10

Αυτή είναι η τελευταία, αλλά ακόμα μια από τις καλύτερες φωτογραφίες του Varun Dhawan χωρίς μακιγιάζ. Η συγκεκριμένη εικόνα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Varun χωρίς το μακιγιάζ του. Χωρίς καμία εφαρμογή προϊόντων ομορφιάς η Varun φαινόταν όμορφη όπως πάντα.