10 εικόνες του Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ

Ο Zain Javadd Malik είναι ένα από τα κορυφαία μέλη είναι ένα από τα κορυφαία μέλη του Infamous boy band που δημιουργήθηκε το 2010, One Direction. Η συμμετοχή του σε τμήματα χορωδίας όλων των τραγουδιών τον έκανε αρκετά δημοφιλές και μέσα από αυτό το κακό μπόρεσε να κάνει μια τεράστια έκκληση στη φοβερή φωνή του. Τώρα αυτός ο όμορφος Άγγλος τραγουδιστής είναι σόλο καλλιτέχνης και έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα δίσκο που έχει φτάσει στην κορυφή όλων των μουσικών charts. Σε αυτό το άρθρο, θα περάσουμε μερικές από τις φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ αυτού του τραγουδιστή

1. Το αθώο πρόσωπο:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ1

Αυτή είναι μια από τις πρώτες φωτογραφίες αυτού του Άγγλου τραγουδιστή με το συγκρότημα. Της φαίνεται πολύ καλός και δείχνει με σιγουριά στην κάμερα το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτή η εικόνα μπορεί να ειπωθεί ότι είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ όλων των εποχών.

2. The Blonde Highlights:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ2

Ο Zayn δοκίμασε μια σειρά εμφανίσεων όλα αυτά τα χρόνια και όλα φάνηκαν να λειτουργούν αρκετά καλά για αυτόν. Έχει μελετήσει την τάση και ντύνεται σαν show-stopper και έτσι είναι τόσο ελκυστικός. Αυτή η εικόνα αποκαλύπτει επίσης το αδιάβροχο πρόσωπο του Zayn.

3. Μωβ μαλλιά:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ3

Όπως συζητήθηκε στο προηγούμενο σημείο, ο Zayn μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εμφάνιση να δουλέψει πάνω του καθώς έχει αυτό το είδος φυσικής γοητείας που του ταιριάζει. Ξέρει πώς να χρησιμοποιεί την όμορφη εμφάνισή του προς όφελός του και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μία από τις πιο ωραίες εμφανίσεις του Zayn Malik χωρίς φωτογραφίες μακιγιάζ..

4. Αυτά τα τατουάζ αν και:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ4

Ο Zayn αγαπά τους θαυμαστές του και δεν τους αρνείται ποτέ, όταν ζητούν μια γρήγορη φωτογραφία ή μια φωτογραφία. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ αυτής της τραγουδίστριας, καθώς αποκαλύπτει το τραχύ, αλλά σαγηνευτικό πρόσωπο του ταλέντου της Αγγλίας.

5. The Old Snap:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ5

Αυτή είναι μία από αυτές τις φωτογραφίες, που τραβήχτηκαν, ενώ ο Zayn μόλις μπήκε στην ομάδα. Φαίνεται πραγματικά φοβερό σε αυτήν την εικόνα με το εντελώς φυσικό του πρόσωπο. Η πραγματική ομορφιά του Zayn είναι ασύγκριτη.

6. The Photo Shopped One:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ6

Αυτή είναι μια φωτογραφία του Αγγλου τραγουδιστή. Δεν είναι το πραγματικό χρώμα των ματιών του. Αλλά ένα πράγμα δεν έχει επεξεργαστεί, αυτή είναι η φυσική του λάμψη στο τμήμα του προσώπου. Φαίνεται αρκετά όμορφος σε αυτήν την εικόνα και για αυτόν τον λόγο αυτή η εικόνα είναι ένα καλό παράδειγμα του Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ.

7. Η εικόνα του ξενοδοχείου:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ7

Η φωτογραφία του Ζέιν χωρίς μακιγιάζ έκανε κλικ, ενώ έφτασε σε ένα ξενοδοχείο. Απλώς δεν βλέπετε αυτό το είδος έλξης προσώπου καθημερινά και αυτό επίσης από ένα αγόρι 19 ετών. Ο Zayn μοιάζει με ξυρισμένο κιτ και αρκετά ζεστό επίσης.

8. Το χαριτωμένο πρόσωπο:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ8

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Zayn έχει ένα πραγματικά αξιολάτρευτο πρόσωπο. Τώρα έχει μεγαλώσει και μοιάζει περισσότερο με ενήλικες, αλλά τότε ήταν πολύ γοητευτικός και συνήθιζε να εντυπωσιάζει τους ανθρώπους με την όμορφη ταλαντούχα ομορφιά του προσώπου του..

9. Παιχνίδι γενειάδας:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ9

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να βλέπουν τον Zayn με μπύρα και όχι ξυρισμένο. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν φαίνεται κακός. Σίγουρα δεν είναι πια παιδί, αλλά με κάποιο τρόπο εξακολουθεί να απεικονίζει αυτό το αθώο βλέμμα.

10. Ripped Kid:

Zayn Malik χωρίς μακιγιάζ10

Αυτό είναι στιγμιότυπο από ένα από τα βιντεάκια lifestyle του One Direction, το οποίο έδειξε πώς πέρασε ο Zayn τη μέρα του. Για όλους τους σωστούς σκοπούς, ο Zayn αρέσει να αθλείται πολύ το φυσικά σαγηνευτικό του πρόσωπο.

Αυτό το άρθρο σας φέρνει μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του Zayn Malik, όπου αθλητίζει το εντελώς πραγματικό του πρόσωπο χωρίς καμία εφαρμογή προϊόντος ομορφιάς προσώπου. Για όλους τους λάτρεις του Zayn Malik, αυτό το άρθρο θα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.