13 καλύτερες φωτογραφίες της Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ

Η Lindsay Lohan ήταν μια πολύ διάσημη ηθοποιός που θεωρήθηκε ότι ήταν ένας από τους πιο όμορφους ανθρώπους στην ακμή της και ακόμη και σήμερα μετά το πέρας των καλύτερων χρόνων της, η Lindsay φαίνεται απολύτως λαμπρή χωρίς τη βοήθεια μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Lindsay παρέμεινε τόσο όμορφη κυρία τόσο καιρό λόγω της σταθερής πίστης της στην όμορφη εμφάνισή της και όχι στην αυξανόμενη ανάγκη για καλλυντικά τα οποία οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υιοθετούν όλο και περισσότερο σήμερα. Η Lindsay είναι πολύ ανοιχτή για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ για να φαίνεται όμορφη και αυτό το γεγονός είναι πραγματικά πολύ αισθητό στις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Δώστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες της Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ:

Οι καλύτερες φωτογραφίες της Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ:

1. The Beach Babe:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 1

Η Lindsay φαίνεται έτοιμη να χτυπήσει τα κύματα με αυτό το λουκ στην παραλία. Το πρόσωπό της είναι απαλλαγμένο από μακιγιάζ κάθε είδους. Μοιάζει με γοργόνα με μαγιό σε αυτή την εικόνα. Μας αρέσει ο τρόπος που αξεσουάρ έκανε με τα δαχτυλίδια αυτιών και μια αλυσίδα νήματος. Το δέρμα της φαίνεται να συμπληρώνει πολύ καλά την άμμο της παραλίας.

2. Διατηρήστε την ηρεμία και το χαμόγελο:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 2

Αυτή η ειλικρινής εικόνα της ηθοποιού της παιδικής ηλικίας σε κάνει να την ερωτευτείς. Φαίνεται αρκετά ήρεμη και χαλαρή σε αυτό το πλάνο. Τα χέρια της στριμωγμένα στο πουλόβερ με μανίκια με καμπάνα κάνουν μια χαριτωμένη πόζα. Το υπέροχο χαμόγελό της είναι το καλύτερο μακιγιάζ που φορούσε σε αυτό το πλάνο.

3. The Cover Page Girl:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 3

Αυτή η εικόνα έχει την Lindsay να ποζάρει για το εξώφυλλο ενός ισπανικού περιοδικού. Αποκαλύπτει πώς μπορεί κανείς να δείχνει όμορφος χωρίς τη χρήση αστραφτερού μακιγιάζ. Με τις φακίδες της καλυμμένες λίγο, φόρεσε ένα ρούχο εμπνευσμένο από τους Τσιγγάνους σε αυτό το πλάνο. Αγαπάμε την εμπιστοσύνη της!

4. Sun Kissed Selfie:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 4

Χρειάζονται πολλά κότσια για να γίνεις φίλος με τον σκληρό ήλιο. Εντοπίστηκε εδώ η Lindsay να ποζάρει με τη νέα της καλύτερη φίλη, τη σκιά της! Διατήρησε το μακιγιάζ της στο ελάχιστο σε αυτή τη selfie. Αγαπάμε τα τονισμένα κόκκαλα στα μάγουλά της κάτω από τις φωτεινές ακτίνες του ήλιου. Και Ω! Για να μην ξεχάσω αυτό το χαμόγελο!

5. The Freckled Beauty:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 5

Η Lindsay απεικονίζει αρκετά καλά σε αυτήν την εικόνα ότι είναι απολύτως μινιμαλιστής όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το μακιγιάζ και απογειώνει τη φυσική της εμφάνιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καμαρώνει τις φυσικές φακίδες της και αυτή η εικόνα αποκαλύπτει πόσο όμορφη μπορεί να είναι παρά όλα τα ελαττώματά της.

6. Όλα τα μάτια πάνω σου:

Lindsay-Lohan-χωρίς μακιγιάζ 6

Η Lindsay μπορεί να έχει αποσυρθεί από την οθόνη, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα πολύ ενεργό μέρος των τελετών απονομής, μια από τις οποίες περιλαμβάνει τη φωτογραφία που τραβήχτηκε εδώ, όπου οι άνθρωποι νάνονται από την ομορφιά που έχει να δώσει η Lindsay Lohan στον κόσμο..

7. Ενθουσιασμένος στη συζήτηση:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 7

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από τους παπαράτσι της Lindsay Lohan σε μια από τις καλύτερες στιγμές της εκτός οθόνης. Φαίνεται να είναι πραγματικά ενθουσιασμένη σε μια συζήτηση και τα μάτια δείχνουν πόσο σοβαρά σημειώνει τα σημεία. Αυτός ο προσεκτικός ακροατής φορά μόνο μια υπόδειξη από kohl και μάσκαρα στα μάτια της.

8. Girl Next Door:

Εικόνες της Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 8

Η Lindsay παίζει το ρόλο ενός τέλειου κοριτσιού δίπλα σε αυτήν την υπέροχη εικόνα. Φοράει ένα απλό μακαρόνι με τα μαλλιά της χαλαρά. Το πρόσωπό της μιλά για αθωότητα και το βλέμμα της καρφωμένο στο ενδιαφέρον της. Φοράει λίγο eyeliner για να τονίσει τα μάτια της, αλλά το πρόσωπό της στερείται μακιγιάζ.

9. Kohl Eyed Beauty:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 9

Η Lindsay λατρεύει το πάρτι και αυτή η εικόνα είναι η τέλεια αναπαράσταση της Lindsay που απολαμβάνει μια βραδινή έξοδο με φίλους, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται πολύ καλύτερη από τους περισσότερους γύρω της και αν κοιτάξετε προσεκτικά το μακιγιάζ δεν είναι παράγοντας στο πρόσωπό της.

10. Red Haired Beauty:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 10

Αυτή η υπέροχη εικόνα της Lindsay με φόντο τον Τίμιο σταυρό δείχνει την αγάπη της για τον Θεό. Διατήρησε την εμφάνισή της πραγματικά απλή με ένα απλό μαύρο τοπ και τα φυσικά κόκκινα μαλλιά της. Το πρόσωπό της δεν δείχνει σημάδια μακιγιάζ. Φαίνεται αγγελική σε αυτή την εικόνα και μας κάνει να λέμε «Ω Θεέ μου! Φαίνεται τόσο όμορφη! »

11. Μαργαριταρένια δάκρυα:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 11

Πώς μπορεί κανείς να φαίνεται τόσο καλός παρά το ότι έχει ρίξει δάκρυα; Αυτή η εικόνα είναι από μια ταινία όπου απεικονίζει βαθιά συναισθήματα. Τα μάτια της μιλούν για στενοχώρια και φαίνεται να έχει απορροφηθεί εντελώς στο να παίξει αυτόν τον ρόλο. Εκτός από κάποιο eyeliner, δεν υπάρχει μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

12. Άγγελος στα λευκά:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 12

Είναι απολύτως προφανές ότι η Lindsay Lohan δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φαίνεται όμορφη, επειδή είναι μια πολύ όμορφη κυρία φυσικά. Η Lindsay είναι μια βετεράνος ηθοποιός που έχει περάσει κάποιες δύσκολες στιγμές στο παρελθόν της, αλλά ένας αληθινός άνθρωπος είναι από τα λάθη που κάνουν και μαθαίνουν από τα οποία είναι το καλύτερο πράγμα για τη Lindsay Lohan.

13. Χαμογελώντας για έναν πυροβολισμό:

Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ 13

Αν ακόμα δεν πιστεύετε το γεγονός ότι η Lindsay Lohan δεν χρησιμοποιεί μακιγιάζ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που σημειώνονται σε εφημερίδες και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τους παπαράτσι και δείχνουν τη Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ στο μέγιστο βαθμό..

Η Lindsay Lohan βλέπει συχνά να συμμετέχει σε μια σειρά εκδηλώσεων μόδας, σε τρόπαια και πολλά άλλα. Είναι ακόμη και πολύ ενεργό μέρος πολλών κοινωνικών οργανώσεων σε καθημερινή βάση και παρόλο που ο χρόνος της στην οθόνη έχει τελειώσει δεν έχει χάσει τον θαυμαστή της όλα αυτά τα χρόνια. Η Lindsay είναι μία από τις διασημότητες που υποστηρίζουν μια φυσική εμφάνιση χωρίς μακιγιάζ. Λατρεύει να επιδεικνύει το φυσικό φακιδωτό δέρμα της και έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους σαν αυτήν να αναδείξουν την ομορφιά των ελαττωμάτων τους. Ελπίζουμε να σας άρεσαν αυτές οι καταπληκτικές φωτογραφίες της Lindsay Lohan χωρίς μακιγιάζ.