Κορυφαία 14 Kate Upton χωρίς μακιγιάζ

Η Κέιτ Άπτον είναι μια πολύ γνωστή διασημότητα που έχει δείξει στον κόσμο ότι υπάρχει πάντα ένας τρόπος να δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ. Το γεγονός είναι ότι η Kate Upton είναι μια κυρία που ήταν πάντα κατά του μακιγιάζ είτε στο γύρισμα είτε εκτός γυρισμάτων και θα δείτε ότι αυτό συμβαίνει ακόμη και με τον στυλίστα της που προτιμά να χρησιμοποιεί τη φυσική της εμφάνιση για να φωτίσει την κάμερα παρά έχουν μακιγιάζ καταλάβει το πρόσωπό της. Η Kate είναι ένα πολύ γνωστό πρότυπο, καθώς και σε εκατομμύρια κυρίες σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει οδηγήσει την υποθετική πορεία χωρίς μακιγιάζ στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της και έχει δείξει στους ανθρώπους παντού ότι το μακιγιάζ δεν σε κάνει διάσημο, αλλά μια θετική στάση σε συνδυασμό με το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην κορυφή.

Το διαδίκτυο είναι το καλύτερο μέρος για να βρείτε απεριόριστο αριθμό περιπτώσεων από αυτή την άποψη, επειδή με το διαδίκτυο να ανατινάζεται με την εμφάνιση της Kate Upton χωρίς μακιγιάζ, θα έχετε απεριόριστο αριθμό επιλογών για να κάνετε τις επιλογές σας. Η Κέιτ είναι ένα άτομο που θα προτιμούσε να απολαμβάνει έναν υγιεινό τρόπο ζωής με υγιεινά τρόφιμα, άσκηση και άφθονο νερό για να διατηρείται σε άριστη κατάσταση ανά πάσα στιγμή. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Όχι μόνο σε κρατά ενεργό αλλά κάνεις καλά να σταματήσεις να χρησιμοποιείς μακιγιάζ για να δείχνεις όμορφη γιατί τώρα φαίνεσαι όσο πιο φυσική μπορεί με υπέροχο σώμα και εμφάνιση που ταιριάζει. Η Κέιτ είναι ένα είδωλο στον κόσμο για την επιτυχημένη καριέρα της και την αυτοπεποίθησή της, κάνοντάς την μια από τις κορυφαίες ντίβες στον κόσμο που δεν βγήκε ποτέ στην οθόνη.

Παρακάτω δίνονται μερικές περιπτώσεις χωρίς μακιγιάζ της Kate Upton, ώστε να καταλάβετε και εσείς την πραγματική ομορφιά αυτής της φυσικής ντίβας:

1. Λαμπρό Χαμόγελο:

Kate Upton χωρίς μακιγιάζ 1

Η Kate είναι πολύ γνωστό ότι έχει ένα από τα καλύτερα χαμόγελα στη βιομηχανία με το χαμόγελό της να ακτινοβολεί το πρόσωπό της περισσότερο από ό, τι θα μπορούσε να κάνει ποτέ οποιοδήποτε μακιγιάζ. Το χαμόγελό της είναι σαν ένα όπλο που ραγίζει τις καρδιές εκατομμυρίων.

2. Ο μινιμαλιστικός:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 2

Αν και η Κέιτ είναι ένα άτομο που απεχθάνεται απολύτως το μακιγιάζ όπως κάθε άλλο άτομο, η ίδια φροντίζει για τα βασικά της, τα οποία δεν προχωρά μπροστά. Τα βασικά της περιλαμβάνουν μάσκαρα ή eyeliner ακολουθούμενο από ένα κραγιόν ή λίγο ρουζ για να την κρατήσουμε έτοιμη για κάθε κατάσταση.

3. Νυχτερινή έξοδος:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 3

Η Kate Upton φαίνεται απολύτως εκπληκτική απολαμβάνοντας μια βραδινή έξοδο με τους φίλους της, όπου μπορείτε να δείτε ότι παρόλο που φαίνεται απολύτως εκπληκτική, μπορείτε ακόμα να δείτε ότι το πρόσωπό της στερείται περίτεχνου μακιγιάζ και αποτελείται μόνο από τα απαραίτητα που αναφέρθηκαν παραπάνω.

4. Casuals:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 4

Αυτό το casual look που τραβάει τόσο καλά η Kate Upton είναι στην πραγματικότητα το αγαπημένο της look γιατί την κάνει να νιώθει πολύ άνετα και ελεύθερα. Το πρόσωπό της στερείται κάθε μακιγιάζ που αποδεικνύει πόσο αυτή η υπέροχη κυρία αγαπά τον εαυτό της.

5. Στο Κόκκινο Χαλί:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 5

Η Κέιτ είναι μια πολύ γνωστή διασημότητα και έχει επισκεφτεί σχεδόν κάθε τελετή απονομής βραβείων και εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον κλάδο και τα έχει συγκλονίσει με ένα βλέμμα που είναι πολύ διαφορετικό από την προηγούμενη φορά, αλλά εξακολουθεί να κρατά τα όμορφα χαρακτηριστικά αυτής της κυρίας στο προσκήνιο.

6. Premier Picture:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 6

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Kate σε μία από τις πρεμιέρες της, όπου φαίνεται απόλυτα εκθαμβωτική με ένα look χωρίς μακιγιάζ που στρίβει πραγματικά τα κεφάλια των ανθρώπων που κάθονται γύρω της.

7. Ακόμα στην οθόνη:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 7

Αυτή είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Kate όταν γύριζε μια από τις καλές της ταινίες και δείχνει το γεγονός που αναφέρθηκε παραπάνω όπου η Kate Upton προτιμά να ακτινοβολεί την οθόνη με τη φυσική της εμφάνιση παρά να χρησιμοποιεί περίτεχνο μακιγιάζ για να το κάνει..

8. Υποψήφιοι:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 8

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την Kate όταν το περίμενε λιγότερο, αλλά αποδείχθηκε ότι ήταν μια πολύ ιογενής ειλικρινής αυτής της υπέροχης διασημότητας, η οποία ακόμη και σε αυτό το σημείο φαίνεται να ακτινοβολεί χωρίς μακιγιάζ, όπως μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό της.

9. Χωρίς Selfie μακιγιάζ:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 9

Αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Kate Upton ήταν αυτοπροσωπογραφία ή selfie όπως είναι γνωστή στο δρόμο και είναι μία από τις καλύτερες φωτογραφίες αυτής της υπέροχης κυρίας καθώς απεικονίζει την αθωότητα αλλά και την καύση της αξίας αυτής της φυσικής ομορφιάς.

10. Απενεργοποίηση εικόνας κάμερας:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 10

Αυτή είναι μια άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε στα γυρίσματα μιας από τις ταινίες της Kate που την δείχνει έτοιμη για την επόμενη λήψη χωρίς την περίτεχνη απαίτηση μακιγιάζ, καθώς όπως βλέπετε ο στυλίστας της θα προτιμούσε να χρησιμοποιεί την καλή της εμφάνιση για την οθόνη.

11. Μόνο βασικά:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 11

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω η Kate Upton είναι μια μινιμαλιστής που κουβαλάει μόνο ό, τι χρειάζεται, αλλά υπάρχουν και άλλες ποικιλίες που περιλαμβάνουν γυαλιστερό χείλος και άλλα απαραίτητα που προσθέτουν χρώμα και δεν είναι πραγματικά περίτεχνο μακιγιάζ.

12. Μια άλλη εικόνα στην οθόνη:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 12

Αυτή είναι μια άλλη φωτογραφία που τραβήχτηκε από την Kat ενώ έκανε έναν ρόλο στην οθόνη που δείχνει πόσο όμορφη και φυσικά όμορφη είναι αυτή η υπέροχη κυρία.

13. Φωτογραφία:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 13

Όπως κάθε άλλη διασημότητα, η Kate έχει λάβει μέρος σε πολλές λήψεις φωτογραφιών, όπου ήταν η απόλαυση της φωτογραφικής μηχανής με τη φυσική της εμφάνιση και τα μάτια που καύκανε.

14. Έξοδος με φίλους:

Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ 14

Η Kate λατρεύει να κάνει παρέα με φίλους και αυτή η εικόνα είναι η τέλεια αναπαράσταση αυτού του γεγονότος και δίνει ακόμη μια τεράστια έμφαση στην Kate upton χωρίς μακιγιάζ γιατί με τους φίλους της είναι όσο το δυνατόν πιο casual και της αρέσει να είναι φυσική.

Η Κέιτ Άπτον χωρίς μακιγιάζ είναι η συζήτηση της πόλης και έδωσε στις κυρίες από όλο τον κόσμο έναν λόγο να τις αγαπήσουν και να τους δώσουν πολύ περισσότερα εύσημα από ό, τι συνήθως. Η Κέιτ είναι μια επιτυχημένη κυρία που δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της, γεγονός που την έχει κρατήσει σταθερή.