15 εικόνες της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ

Η Miranda Kerr είναι Αυστραλή μοντέλο και είναι στην πραγματικότητα η πρώτη Αυστραλή γυναίκα που συμμετείχε σε αυτήν την καμπάνια των Victoria Secrets. Είναι ίσως μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στην καμπάνια και η ομορφιά της είναι αρκετά μοναδική. Έρχεται με ένα εξαιρετικά λαμπερό πρόσωπο και η φυσική της ομορφιά φαίνεται από κάθε γωνιά του προσώπου της, παρόλο που καλύπτεται με άφθονο μακιγιάζ τις περισσότερες φορές. Γεννήθηκε το 1983 και η ηλικία της είναι σήμερα 34. Αλλά αυτή τη φορά, έχει πετύχει πολλά, αλλά τα καλύτερα έρχονται.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι, όπως και άλλα μοντέλα μόδας, η Μιράντα φαίνεται τόσο όμορφη μόνο και μόνο επειδή κρύβεται κάτω από τη μάσκαρα της. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Έχει μια πλευρά της φυσικής της ομορφιάς και οι παραπάνω εικόνες το αποδεικνύουν.

Τελευταίες και αόρατες φωτογραφίες της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ:

Ας πρέπει να δούμε τη Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ με εικόνες.

1. Η λαμπερή γυναίκα:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ 1

Το πρόσωπο της Μιράντα έχει μια φυσική λάμψη που την κάνει να δείχνει τόσο ζωντανή όλη την ώρα. Αυτή η εικόνα έγινε κλικ σε μια ισορροπία, όπου η Μιράντα έγινε ασήμαντη περιστασιακά χωρίς να βάζει μακιγιάζ. Είτε, δεν ανησυχούσε πολύ για την εμφάνισή της εκείνη την ημέρα ή απλώς ήθελε να επιδείξει τη φυσική της ομορφιά. Σε κάθε περίπτωση, φαινόταν φανταστική. Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ.

2. Η εκπληκτική ομορφιά:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ2

Η Μιράντα έχει ένα όμορφο πρόσωπο και το χαμόγελό της είναι απολύτως θεϊκό. Το χαμόγελό της και τα χείλη της ταιριάζουν και συμπληρώνουν τη δομή του προσώπου της. Τα μάτια της είναι επίσης αρκετά ελκυστικά και το εκθαμβωτικό χαμόγελό της δεν μπορεί να συγκριθεί. Αυτή η εικόνα αποδεικνύει επίσης πόσο όμορφη μπορεί να είναι η Miranda Kerr χωρίς να βάζει κανένα είδος μακιγιάζ.

3. Παραλία Παραλίας:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ3

Αυτή η εικόνα χρονολογείται από την εποχή, όταν η Miranda Kerr αποφάσισε να πάει στην παραλία, όχι για γυρίσματα. Πήγε εκεί χωρίς να φορέσει μάσκαρα και εμφανίστηκε αρκετά άνετα, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να τη φωτογραφίζουν, παρόλο που δεν φορούσε μακιγιάζ.

4. Με και χωρίς εικόνα μακιγιάζ:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ4

Υπάρχει μια μεγάλη σύγκριση μεταξύ διασημοτήτων με και χωρίς μακιγιάζ, καθώς μερικοί φαίνονται εντελώς διαφορετικοί όταν ξεπλένουν τη μάσκαρα. Ορισμένα δεν μπορούν να αναγνωριστούν. Όχι αυτή η γυναίκα. Στα αριστερά, είναι μια εικόνα της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ, η οποία δείχνει το φυσικά όμορφο πρόσωπό της και πόσο ελκυστική φαίνεται χωρίς μακιγιάζ. Ο καθένας μπορεί να συσχετιστεί εύκολα μαζί της, αφού δει πρώτα την εικόνα στα δεξιά.

5. Εκδρομή:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ5

Η Μιράντα Κερ κόπηκε χωρίς να φοράει μακιγιάζ, όταν πήγε για ψώνια μια μέρα μόνη της. Δεν φορούσε μακιγιάζ εκείνη την ημέρα, αλλά φαινόταν να αισθάνεται αρκετά άνετα με τη φυσική της εμφάνιση, συμπεριλαμβανομένης της στολής της.

6. Η χαλαρωτική ομορφιά:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ6

Εδώ, έχουμε μια φοβερή εικόνα της Miranda, η οποία δείχνει ότι μια γυναίκα μπορεί να φαίνεται αρκετά εκπληκτική, ακόμη και όταν δεν φοράει μακιγιάζ. Αυτή η εικόνα είναι αρκετά όμορφη και δείχνει πόσο όμορφη είναι στην πραγματικότητα η Miranda. Αφού δει αυτή τη φωτογραφία, ο καθένας πιθανότατα θα ερωτευτεί τη φυσική ομορφιά της και οι ίδιοι θα θέλουν να αναδείξουν το φυσικό τους πρόσωπο (χωρίς μακιγιάζ) με κίνητρο αυτό το μοντέλο.

7. Κορίτσι με Casuals:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ7

Όταν τα κορίτσια όπως η Μιράντα λικνίζουν τα casual ρούχα τους, φαίνονται πολύ αξιολάτρευτα. Εδώ, η Miranda εμφανίζει την casual πλευρά της μαζί με το εξαιρετικά όμορφο πρόσωπό της. Δεν φοράει μακιγιάζ και εξακολουθεί να καταφέρνει να τραβά την προσοχή αρκετών ανθρώπων.

8. Rocking The Streets in Style:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ8

Είστε πρόθυμοι για μερικές φωτογραφίες της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ; Εδώ είναι ένα. Αυτή η γυναίκα δεν απαιτεί καθόλου μακιγιάζ για να φαίνεται ευχάριστη. Εδώ, μπορούμε να δούμε ότι η Miranda έχει φορέσει ένα ελκυστικό σετ ρούχων για να δείχνει όμορφη αλλά χωρίς μακιγιάζ, όμως.

9. Με το παιδί της:

Μιράντα-Κερ-χωρίς μακιγιάζ9

Αυτή είναι μια τόσο αξιολάτρευτη εικόνα της Miranda Kerr χωρίς να φοράει κανένα μακιγιάζ. Εδώ, μπορούμε να δούμε τη Μιράντα με το μωρό της να μπαίνει στο αυτοκίνητο και ταυτόχρονα να αθλείται με τη φυσική της ομορφιά. Η Miranda είναι σαφώς ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα εκεί έξω και αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες επίσης, οι οποίες εξακολουθούν να σκέφτονται εκατό φορές πριν βγουν χωρίς να φορέσουν μακιγιάζ.

10. Στο αεροδρόμιο:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ10

Η Μιράντα εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο να αθλείται με το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ. Σε αυτή την εικόνα, αθλείται το εντελώς φυσικό της πρόσωπο, καθώς δεν έχει μακιγιάζ. Φαίνεται απολύτως εκπληκτικό και αξιολάτρευτο σαν το παιδί της.

11. Απολαμβάνοντας τον εαυτό του:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ11

Αυτή είναι μια τόσο όμορφη εικόνα της Miranda. Φαίνεται ότι αφιερώνει χρόνο για να απολαύσει τον εαυτό της. Δεν παίρνει καθόλου χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά της που συνίσταται στην υπογραφή συμβολαίων για νέες καμπάνιες μόδας και επιδείξεις μόδας σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εικόνα της παραλίας της Miranda εμφανίζει το φυσικά όμορφο πρόσωπό της μαζί με το αξιολάτρευτο χαμόγελό της.

12. The Australian Cheat Meal:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ12

Αυτή η εικόνα δείχνει ότι ακόμη και τα σούπερ μοντέλα έχουν εξαπατημένα γεύματα. Εδώ, μπορούμε να δούμε τη Μιράντα να τρώει ένα μπιφτέκι με στιλ, που είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος. Ταυτόχρονα, μπορούμε να δούμε το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ, το οποίο καμαρώνει περήφανα χωρίς κανένα δισταγμό.

13. Φωτογραφία της παλιάς οικογένειας:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ13

Αυτή είναι μια παλιά οικογενειακή φωτογραφία της Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ. Wasταν αρκετά μικρή τότε και εξακολουθεί να δείχνει πολύ όμορφη. Το λευκό της ταιριάζει και το χαμόγελό της καθιστά μια από τις καλύτερες Miranda Kerr χωρίς εικόνες make up που θα βρείτε ποτέ. Αυτή η εικόνα απεικονίζει ότι μια γυναίκα δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να φαίνεται δελεαστική.

14. Out of The Family Album:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ14

Αυτές είναι όλες οι εικόνες της Μιράντα Κερ προτού κάνει τα πρωτοσέλιδα κάθε περιοδικού μόδας και άρθρου. Εδώ, μπορούμε να δούμε το πραγματικό και το πρόσωπο χωρίς μακιγιάζ της Miranda που δείχνουν πόσο όμορφη μπορεί να φαίνεται αυτή η γυναίκα, χωρίς καν να λάβει τη βοήθεια προϊόντων ομορφιάς.

15. Ζώντας στη στιγμή:

Miranda Kerr χωρίς μακιγιάζ15

Η Μιράντα φαίνεται τόσο όμορφη σε αυτή την εικόνα καθώς εξασκείται ένα σύντομο γέλιο στον πάγκο με τα τρόφιμα.

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Μιράντα Κερ, όπου δεν έχει κανένα προϊόν ομορφιάς. Εδώ το γυμνό πρόσωπο είναι επίσης αρκετά ελκυστικό και οι άνθρωποι θα πέσουν εύκολα σε αυτό. Σύμφωνα με τους θαυμαστές της, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα εκεί έξω που μπορείτε να αναζητήσετε.