Κορυφαία 8 Anjali χωρίς μακιγιάζ

Ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο με τις μέρες της στο μόντελινγκ που έμειναν πίσω, καθώς άρχισε να δουλεύει πάνω στις ταινίες χαμηλού προφίλ Τελούγκου και Ταμίλ. Η πρώτη της ταινία ήταν μια ξαφνική προσφορά που της έκανε ένας από τους σκηνοθέτες της ταινίας κατά τη διάρκεια ενός από τα ακροβατικά της στο μόντελινγκ και έτσι αργά και σταδιακά η Αντζαλί έκανε ένα βάθρο για τον εαυτό της στο είδος της ταινίας Kollywood..

Το θέμα με τις εκκινήσεις είναι ότι είναι πάντα τόσο όμορφα και προετοιμασμένα κατά τη διάρκεια της προβολής τους στην κάμερα, ώστε όταν τα βλέπουμε στην πραγματική ζωή, συχνά τείνουν να δείχνουν πολύ διαφορετικά. Εναπόκειται πλέον στα αστέρια να διατηρήσουν τον εαυτό τους στο σημείο να δείχνουν καλά με ή χωρίς μακιγιάζ. Παρόλο που αυτός είναι ένας αρκετά έντονος τρόπος ζωής, ας δούμε αν ο Anjali ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας ή όχι.

1. A Pose By The Car:

anjali χωρίς μακιγιάζ A Pose By The Car

Φορώντας μια πανέμορφη μπλε κορυφή, η Anjali φαίνεται απολύτως υπέροχη όταν στέκεστε δίπλα σε ένα αυτοκίνητο. Αυτή η εικόνα είναι καθαρή απόδειξη του γεγονότος ότι η Anjali είναι μια σταγόνα νεκρή ομορφιά ακόμη και χωρίς σημάδια μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Η Αντζαλί είναι πολύ όμορφη όταν βγάζει κανένα μακιγιάζ.

2. Εμφάνιση ήχου έκδοσης:

anjali Audio Release Look

Αθλητικά ένα πολύ τζαζ μπλουζάκι με μισό πόλο με μανίκι και αυτή η νότια ηθοποιός ξέρει πώς να φαίνεται εκθαμβωτική χωρίς να χρειάζεται καθόλου περίτεχνο μακιγιάζ. Το χαμόγελό της είναι πάντα τόσο δελεαστικό όταν βγάζει αποτελεσματικά ένα look χωρίς μακιγιάζ. Είναι πραγματικά μια καλλονή χωρίς μακιγιάζ και αυτή η εικόνα είναι και πάλι μια απόδειξη αυτού του γεγονότος.

3. Minimalist Award Look:

Anjali Without Makeup Minimalist Award Look

Όταν πηγαίνετε για οποιαδήποτε επίσημη εκδήλωση, είναι απαραίτητο να κάνετε λίγο μακιγιάζ για να δείτε την κορυφή του παιχνιδιού σας ακόμη και για άτομα που δεν είναι άνετα με το μακιγιάζ. Η Αντζαλί που προτιμά να μην έχει μακιγιάζ πρέπει μερικές φορές να επιλέγει τις μινιμαλιστικές εμφανίσεις που περιλαμβάνουν μόνο ένα άγγιγμα ρουζ, eyeliner και κραγιόν. Αυτή η εικόνα δείχνει ότι αυτή η ηθοποιός δεν χρειάζεται υπερβολικό μακιγιάζ για να τραβήξει ένα λαμπρό look στην ράμπα για οποιοδήποτε γεγονός.

4. Αγκαλιάζοντας τις εθνικές της ρίζες:

Anjali χωρίς μακιγιάζ αγκαλιάζοντας τις εθνικές της ρίζες

Σε αυτή την εικόνα αυτή η νότια ηθοποιός αγκαλιάζει τις εθνικές της ρίζες με μεγάλο αποτέλεσμα. Η εθνική ένδυση αποτελείται ήδη από πολλά διαφορετικά και ζωντανά χρώματα και ως εκ τούτου η Anjali χρησιμοποιεί αυτά τα χρώματα σε εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς την ανάγκη ή τη χρήση μακιγιάζ. Το μακιγιάζ θα θαμπώσει την ομορφιά της μόνο όταν πρόκειται να τραβήξει μια τόσο υπέροχη εμφάνιση.

5. Ακίνητη ταινία:

Anjali ταινία χωρίς μακιγιάζ ακόμα

Μέρος μιας ταινίας, αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε ενώ ο Anjali ήταν στα γυρίσματα. Αυτό εξακολουθεί να δείχνει ότι ο μακιγιέρ χρησιμοποιούσε πολύ ελάχιστο μακιγιάζ για να κάνει αυτή την ηθοποιό σε πλήρη ντίβα για την κάμερα. Το μακιγιάζ που χρησιμοποιήθηκε δεν πρόσθεσε καμία τεχνητή ομορφιά αλλά αντίθετα ενίσχυσε την ομορφιά που είχε ήδη η Anjali.

6. Φωτογραφική λήψη του Simpleton:

Αντζαλί χωρίς μακιγιάζ Φωτογραφία του Simpleton

Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της Anjali είναι η ικανότητά της να δείχνει υπέροχη στην κάμερα είτε κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης είτε στα γυρίσματα για μια ταινία. Αυτή η φωτογράφιση έγινε για να δείξει πώς ακριβώς η Anjali δεν απαιτεί καθόλου μακιγιάζ για να δείχνει υπέροχη στην κάμερα. Η κάμερα ενίσχυσε την ομορφιά της και το χαμόγελό της κόβει την ανάσα. Είναι πραγματικά μια έμπνευση για όλες τις κυρίες.

7. Όλο φυσικό:

Ταμίλ Ηθοποιός Anjali στο Hyderabad DCP Office Photos

Ακόμη και κατά τη διάρκεια αγχωτικών καταστάσεων, η Anjali καταφέρνει ακόμα να δείχνει καλύτερα και αυτή η εικόνα είναι απόδειξη αυτού του γεγονότος. Κατά την έξοδο από το αστυνομικό τμήμα, η Anjali φαινόταν ήρεμη και συγκρατημένη και επειδή δεν υπήρχε χρόνος για μακιγιάζ, αυτή η εικόνα είναι μια πραγματική απόδειξη της ομορφιάς της χωρίς μακιγιάζ.

8. Ξαφνικός Υποψήφιος:

Anjali Χωρίς Μακιγιάζ Ξαφνικό Υποψήφιο

Οι ξαφνικές καραμέλες είναι κάτι που οι άνθρωποι μερικές φορές δεν γνωρίζουν ή εκπλήσσονται να είναι θύματα και το να είναι ο σταρ του κινηματογράφου Anjali υπόκειται σε πολλά ξαφνικά Candid’s. Αυτή η εικόνα είναι μια ξαφνική ειλικρινής σύλληψη της Αντζαλί ξαφνική, αλλά ακόμα μια ομορφιά χωρίς μακιγιάζ.