Κορυφαία 9 Amala Paul χωρίς μακιγιάζ

Η Αμάλα Πολ είναι μια διάσημη ηθοποιός του νότου που είχε το δίκαιο μερίδιο επιτυχιών και πτώσεων. Αυτή η ομορφιά μετά την είσοδό της στο κολέγιο της άρχισε να αναβαθμίζει το χαρτοφυλάκιο μοντέλου της, μέσω της οποίας απέκτησε κάποιες ταινίες με χαμηλή φήμη. Σύντομα άρχισε να κάνει πλευρές σε ταινίες Μαλαγιαλάμ και τελικά ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας που απεικονίστηκε από αυτήν σε μία από τις ταινίες της έκοψε ένα δρόμο μέσα από το δάσος για να φτάσει στην κορυφή. Παρόλο που η ταινία δεν έγινε ποτέ μεγάλη, το έκανε.

Τώρα που θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες της Νότιας Ινδίας, η Amala Paul σε αυτό το άρθρο θα περάσει από μια σειρά χωρίς μετασχηματισμούς μακιγιάζ που θα μπορούσαν να την κάνουν να φαίνεται λίγο διαφορετική. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα είμαστε οι κριτές για το αν είναι πραγματικά ένα όμορφο άτομο από έξω.

1. Fresh Faced Beauty:

amala paul χωρίς μακιγιάζ

Αθλητική μια μοντέρνα μπλούζα σε σατέν λευκό χρώμα, η Amala σε αυτή την εικόνα είχε τα μαλλιά της ανοιχτά και φυσικά, χωρισμένα στο πλάι καθώς φαινόταν υπέροχη στο μινιμαλιστικό της look. Καθώς ο ήλιος της φιλούσε το ψημένο δέρμα έλαμπε, το μόνο που ένιωθε στο πρόσωπό της δεν ήταν παρά χάρη.

2. Φυσικά σε βολές:

Αμάλα Πολ χωρίς μακιγιάζ 2

Σε μια από τις παλαιότερες φωτογράφιές της, η ηθοποιός Αμάλα φαινόταν καλά, καθώς αγκάλιαζε τις ατέλειές της και εξακολουθούσε να ποζάρει με τόλμη για τη φωτογραφία. Δείχνοντας στον κόσμο ότι πιστεύει ακράδαντα στα ελαττώματα, εδώ είναι η Amala με κόκκινο ψηλό λαιμό και φακίδες που χαμογελούν γλυκά στην κάμερα.

3. Το μινιμαλιστικό βλέμμα:

Αμάλα Πολ χωρίς μακιγιάζ 6

Ένα μάλλον λείο δέρμα με κούκλα πορσελάνης επιδείχθηκε από την Amala εδώ, όπου επέλεξε να πάει για μινιμαλιστική εμφάνιση. Ένα παραδοσιακό μπίντι κοσμούσε το μέτωπό της καθώς τα μάτια της είχαν ένα απαλό άγγιγμα επένδυσης που αναδείκνυε τα χαρακτηριστικά της με ίσως ένα απαλό ροζ γυαλιστερό που προστέθηκε στα χείλη.

4. Μια διαφορετική ματιά:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 4

Αυτή τη φορά η Αμάλα δοκίμασε μια μάλλον διαφορετική εμφάνιση, μια όμορφη, όπου φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά και φόρεσε ένα όμορφο χρυσό σκουλαρίκι με καρφιά. Φαινόταν αρκετά χαριτωμένη με το νέο της αξεσουάρ καθώς το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ έτρεχε σε ένα χαμόγελο.

5. Πίσω από το σετ:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 5

Σε μία από τις άλλες εικόνες, εθεάθη να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας στον σκηνοθέτη καθώς και οι δύο επιδόθηκαν στις κινήσεις της κάμερας για τη λήψη. Μεταξύ των λήψεων και των ρετουσάρισμα μακιγιάζ, η Amala Paul τραβήχτηκε απολύτως θεϊκή με το ελάχιστο άγγιγμα μακιγιάζ να ενισχύει την εμφάνισή της.

6. Pose Ahoy:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 6

Καθώς η Αμάλα πόζαρε με το σατέν λευκό φόρεμά της με δαντελένιο περίγραμμα, κρατούσε το κομψό καπέλο της πίσω από το κεφάλι. Δεν είχε ίχνη μακιγιάζ σε αυτήν την εικόνα και όμως φαινόταν αρκετά ταπεινή και όμορφη, το χρυσό μαυρισμένο δέρμα της εδώ έδινε μια ζεστή ατμόσφαιρα.

7. Αδίστακτη Selfie:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 7

Ένα μέσο παιχνίδι selfie ταίριαζε με την Amala στην εμφάνιση της, όπου φαινόταν εξίσου λαμπρή και εκτός κάμερας. Αυτή η selfie την είδε να επιδεικνύει το άψογο δέρμα της καθώς κοίταζε με προσοχή την κάμερα. Λένε ότι μια μικρή επένδυση είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού, επομένως μια αχνή μαύρη γραμμή ανέδειξε τους όμορφους συνομηλίκους της.

8. Ακόμα μια Selfie:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 8

Για άλλη μια φορά η Amala έβγαλε μια selfie και αυτή τη φορά δεν είχε καθόλου υπολείμματα μακιγιάζ στο πρόσωπό της. Τα μαλλιά της χωρισμένα και διακοσμημένα από τη μέση έδωσαν μια φυσική αίσθηση και καμαρώθηκε με ακτινοβολία στην κάμερα.

9. Σετ για τη δουλειά της:

Amala Paul χωρίς μακιγιάζ 9

Καθώς η Αμάλα ασχολιόταν με τους σκηνοθέτες που γνώριζαν τον ρόλο της και τη δουλειά της για εκείνη την ημέρα, μια ειλικρινής άνω των ώμων την είδε ντυμένη στα casual της με τα μαλλιά της δεμένα σε πόνι χωρίς κανένα μακιγιάζ στο πρόσωπό της συζητώντας τη σκηνή με τον άλλα μέλη.