9 εικόνες του Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ

Η Kavya Madhavan έκανε το ντεμπούτο της το 1991 ως παιδί καλλιτέχνης σε ταινίες Μαλαγιαλάμ σε τρυφερή ηλικία 7 ετών! Αργότερα, ακόμα ως φοιτήτρια στο 9ο πρότυπο, παρουσιάστηκε ως ηρωίδα στο Chandranudikkunna Dikhil (1999). Η ταινία συνέχισε με επιτυχία στις μάζες και η ανάπαυση όπως λένε είναι ιστορία. Σε ηλικία 29 ετών, έχει ήδη κερδίσει δύο κρατικά βραβεία Κεράλα για την καλύτερη ηθοποιό για τις αστρικές ερμηνείες της.

Μία από τις πιο πολυσύχναστες γυναίκες πρωταγωνίστριες σε ταινίες Μαλαγιαλάμ, είναι επίσης εξίσου εξειδικευμένη χορεύτρια. Κυρίως μέρος των ρομαντικών κωμωδιών, οι καλύτερες ταινίες της είναι με τον συμπρωταγωνιστή Dileep με τον οποίο έχει συνολικά 18 ταινίες.

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ

Ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια και ποιήτρια, η Kavya Madhavan είναι μια δύναμη δημιουργικού ταλέντου. Αλλά αξίζει περισσότερη ουσία από ό, τι φαίνεται στο μάτι. Πάντα επισημασμένη σε φυσική εμφάνιση, το μόνο κυρίαρχο μακιγιάζ της είναι το σκούρο καζάλ/κόλ της. Εδώ είναι μια ματιά στις αγαπημένες μας εμφανίσεις αυτής της σταρ στη φυσική της φοβερότητα.

Wondrous Kavya Madhavan With And Without Makeup Photos:

Κάτω από όλες είναι οι φωτογραφίες εντός και εκτός οθόνης του Kavya Madhavan χωρίς μακιγιάζ που λέει πόσο όμορφη είναι.

1. Η παραδοσιακή εμφάνιση:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 2

Αυτή η ηθοποιός από τη Μαλαιάλη είναι γνωστή για την απλή και παραδοσιακή εμφάνισή της τόσο στην πραγματική της ζωή όσο και στη ζωή των τροχών. Για κάποιον που μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της αψίδας αγαπά να υποτιμά τον παράγοντα γυαλάδας στο ντύσιμο της. Με τα βαριά σύνορα του Kajal για την εταιρεία, αυτή η εικόνα αναδεικνύει πώς ένα απλό saree και παραδοσιακά κοσμήματα μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε εντυπωσιακοί. Αυτή η φωτογραφία δείχνει πώς είναι υπέροχη ακόμη και με λίγο μακιγιάζ επίσης.

2. Ο ηθοποιός χαρακτήρας:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 3

Παίζοντας μια μουσουλμανική κοπέλα στο χωριό Κεράλα στην οθόνη, η Κάβια μεταφέρει αβίαστα την παραδοσιακή στολή του Κατσιμουντού Τάταμ στην τελειότητα. Γεννημένη σε ινδουιστική οικογένεια, η Κάβια είναι ηθοποιός που πιστεύει ότι παίζει διαφορετικούς χαρακτήρες στις ταινίες της, κάτι που προσελκύει τις μάζες. Καθορίζει το ταλέντο πέρα ​​από το ντύσιμο του βαρύ μακιγιάζ

3. Fresh As A Daisy:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 4

Όπως ένα ανθισμένο λουλούδι την άνοιξη, αυτό είναι ένα αναζωογονητικό στιγμιότυπο της πολυμορφικής ηθοποιού. Η καθαρή χροιά της λάμπει στην έντονη αντίθεση της μπλε στολής της. Η γοητεία του σταρ του κινηματογράφου άθικτη με τις μελισσούλες, τραβάει μια υπέροχη selfie με το πρόσωπο της χωρίς μακιγιάζ.

4. Ο χορευτής:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 4

Γ. Δεν πιάνει ποτέ να προσελκύσει με τα εντυπωσιακά μάτια της με μακιγιάζ..

5. Απλή Southie Belle:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 5

Η πεμπτουσία της νότιας Ινδικής ομορφιάς φαίνεται δροσιά φρέσκια καθημερινά. Πιστεύει ότι λιγότερο είναι περισσότερο όσον αφορά το μακιγιάζ και τις πρακτικές που κάνει στην προσωπική της ζωή καθώς και κατά τη διάρκεια των κινηματογραφικών εμφανίσεων. Η φυσική της εμφάνιση είναι αυτό που προσελκύει τους συνεχώς αυξανόμενους θαυμαστές της.

6. Bright As Winter Sunshine:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 6

Όπως οι χαλαρωτικές ακτίνες του ήλιου το χειμώνα, αυτή η εικόνα θα σας μαγέψει αυτόματα με την απλότητά της. Είναι μια ηθοποιός που αφήνει την τέχνη της να ξεχωρίζει παρά το μακιγιάζ ή τη φιγούρα της. Αυτό που προσθέτει έλξη είναι το όμορφο λαμπερό χαμόγελό της.

7. Προσωποποίηση κομψότητας:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 7

Η κομψότητα είναι το μεσαίο όνομα αυτής της νότιας ομορφιάς, καθώς τραβάει αβίαστα μια λαμπερή εμφάνιση χωρίς σχεδόν κανένα μακιγιάζ. Το καλύτερο ατού της είναι τα εκφραστικά μάτια και η όμορφη χαίτη της. Και οι δύο τόνισαν στην τελειότητα χαρακτηριστικά στη φυσική γοητεία της.

8. Αβίαστο Glam:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 8

Η Κάβια δεν είναι γνωστό ότι προτιμά τη γοητεία καθώς της αρέσει να εκφράζει τα συναισθήματά της μέσα από τα μάτια των χαρακτήρων που υποδύεται. Αλλά σε αυτό ακόμα μπορεί κανείς να δει ότι δεν χρειάζεται πραγματικά να δοκιμάσει πολύ σκληρό μακιγιάζ. Η φυσική της ομορφιά προσθέτει καραμέλες και στον πιο απλό ρόλο ενός κοριτσιού της διπλανής πόρτας.

9. Slimmer Kavya:

Kavya Madhavan με και χωρίς μακιγιάζ 9

Τον τελευταίο καιρό έχει χάσει βάρους για τη ζήτηση των νέων ρόλων της και του αυξανόμενου ανταγωνισμού. Αναρρώνει από ένα μάλλον ακατάστατο διαζύγιο, δεν είναι μια λεπτή αγαπημένη, αλλά μια ισχυρή γυναίκα ουσίας που υπερηφανεύεται για την ατομικότητά της.