Πώς να εφαρμόσετε αυτό το τέλειο eyeliner; Συμβουλές και κόλπα

Είστε νέοι στο μακιγιάζ των ματιών; Θέλετε να μάθετε μερικά βασικά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι μάτια χωρίς να κατακτήσετε την τέχνη; Απλώς εστιάστε στο πώς να ευθυγραμμίσετε τα μάτια σας όμορφα και θα είστε έτοιμοι να μαγέψετε τους άλλους με το βλέμμα σας. Τα μάτια είναι ένα από τα πιο ελκυστικά μέρη του προσώπου μας και πρέπει να τα ενισχύσουμε φορώντας liner ματιών ενώ κάνουμε μακιγιάζ. Τώρα, για πολλούς από τους αρχάριους, το μεγαλύτερο ερώτημα είναι πώς να βάλετε σωστά ένα eyeliner. Λοιπόν, η περιγραφή των ματιών σας πάρα πολύ μπορεί να χαλάσει ολόκληρη την εμφάνισή σας. Ενημερώστε μας, λοιπόν, τη διαδικασία βήμα προς βήμα για τη χρήση γραμμών ματιών από αυτήν την ανάρτηση.

Πριν ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε τι είναι το eyeliner.

Τι είναι το eyeliner?

Το eyeliner είναι ένα καλλυντικό μακιγιάζ που χρησιμοποιείται για να αναδείξει τα πάνω βλέφαρα των ματιών. Βοηθούν τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο λαμπερά. Συνήθως μαύρα, eyeliners έρχονται επίσης σε μια ποικιλία χρωμάτων, όπως μπλε, πράσινο, καφέ, ακόμη και λαμπερό μεταλλικό.

Πώς να εφαρμόσετε αυτό το τέλειο eyeliner

Προϊόντα και αξεσουάρ που θα χρειαστείτε:

1. Μολύβι ματιών (επιλέξτε το αγαπημένο σας από μια ποικιλία αποχρώσεων)

2. Foundation (μία απόχρωση πιο ανοιχτή από τον πραγματικό τόνο του δέρματός σας)

3. Διαφανής σκόνη (πρέπει να είναι λεπτή και ομαλή στην αφή)

4. Εφαρμοστή βουρτσίσματος ή σφουγγαριού

5. Βαμβάκι και ντεμακιγιάζ ματιών χωρίς αλκοόλ

Πώς να εφαρμόσετε το eyeliner βήμα προς βήμα:

Ελέγξτε αυτά τα βήματα για να μάθετε πώς να εφαρμόζετε μόνοι σας το eyeliner.

Το πρώτο βήμα:

Το πρώτο βήμα για την περιγραφή των ματιών είναι η επιλογή του σωστού μολυβιού. Δύο πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή ενός μολυβιού είναι ο τόνος του δέρματος καθώς και το χρώμα των μαλλιών. Αν θέλετε να πάρετε μια φυσική εμφάνιση, επιλέξτε ένα μαλακό μολύβι που δημιουργεί μια γραμμή σχεδόν παρόμοιου χρώματος με τις βλεφαρίδες σας. Για όσους έχουν μαύρα ή σκούρα καφέ φρύδια ή βλεφαρίδες, ένα μαύρο μολύβι είναι πάντα η καλύτερη επιλογή. Όσοι δεν είναι ευλογημένοι με παχιές και εμφανείς βλεφαρίδες, πρέπει να κολλήσουν σε πιο σκούρες αποχρώσεις, ενώ το γκρι κάρβουνο ή το βαθύ καφέ μπορεί να είναι τα χρώματα για τις λευκές γυναίκες.

Δεύτερο βήμα:

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που πιστεύουν ότι ο καθαρισμός του προσώπου δεν ωφελεί όταν πρόκειται να φορέσουμε μια επένδυση ματιών. Θα μπορούσε να αποδειχθεί το μεγαλύτερο λάθος σας καθώς θα φαίνεστε εντελώς αφύσικοι με αυτόν τον τρόπο. Ξεκινήστε πάντα με τον καθαρισμό του προσώπου σας, συμπεριλαμβανομένης της ευαίσθητης περιοχής των ματιών σας. Ρίξτε 2-3 σταγόνες ντεμακιγιάζ ματιών στο βαμβάκι και σκουπίστε απαλά το πρόσωπό σας. Θα εξαφανίσει τη βρωμιά, το λάδι, τα ίχνη μακιγιάζ ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει στα ή γύρω από τα βλέφαρά σας και θα σας δώσει μια σαφή βάση για την επένδυση των ματιών σας.

Τρίτο βήμα:

It’sρθε η ώρα να προετοιμάσετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας για το μακιγιάζ σας. Η εφαρμογή ενός πολύ λεπτού στρώματος θεμελίωσης είναι απαραίτητη για το σκοπό αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδυάσει καθώς και φτερά τις άκρες του στρώματος βάσης σωστά στην περιοχή των ματιών σας. Επίσης, εφαρμόστε ημιδιαφανή πούδρα πάνω από τα βλέφαρά σας για να βάλετε τη γραμμή των ματιών σας και να την διατηρείτε φρέσκια καθώς και άθικτη όλη την ημέρα.

Τέταρτο βήμα:

Τώρα, πάρτε το μολύβι σας και βάλτε μικρές κουκίδες στα πάνω βλέφαρα αντί να δημιουργήσετε μεγάλες συνεχόμενες γραμμές. Είναι πολύ χρήσιμο για όσους δεν έχουν αρκετή εμπειρία στο μακιγιάζ των ματιών. Απλώς κρατήστε το μολύβι επένδυσης σφιχτά, τοποθετήστε το πολύ κοντά στη βάση των βλεφαρίδων σας και πιέστε το άκρο του στα βλέφαρα. Δημιουργήστε όσο το δυνατόν περισσότερες τελείες από τη μία γωνία στην άλλη γωνία των ματιών στα πάνω βλέφαρα.

Πέμπτο βήμα:

Μετά από αυτό, ανακατέψτε καλά τις κουκκίδες με τη βοήθεια του σφουγγαράκι ή απλώς με το πινέλο της γραμμής ματιών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σκουπίσετε την άκρη της βούρτσας ή το απλικατέρ μία ή δύο φορές πάνω από τις κουκίδες. Ωστόσο, δεν πρέπει να αφαιρείτε το εργαλείο από τα βλέφαρά σας κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Διαφορετικά, δεν θα έχετε μια ομαλή γραμμή. Τέλος, επαναλάβετε τη διαδικασία για τα κάτω βλέφαρά σας και ολοκληρώστε το μακιγιάζ των ματιών σας με κατάλληλες αποχρώσεις σκιάς και μάσκαρα.

Συμβουλές για τον τρόπο εφαρμογής του eyeliner για αρχάριους:

Αναρωτιέστε πώς να βάλετε τέλειο eyeliner; Εάν είστε αρχάριος στον κόσμο του μακιγιάζ και αγωνίζεστε με τα eyeliners σας, αυτές οι συμβουλές και κόλπα μπορούν να σας βοηθήσουν.

  • Τα μολύβια eyeliners είναι τα καλύτερα για αρχάριους, καθώς προσφέρουν καλύτερο κράτημα και ευκολία στη χρήση.
  • Φτιάξτε κουκκίδες πριν σχεδιάσετε ένα eyeliner. Η ένωση κουκκίδων μπορεί να κάνει τη δουλειά σας απλή και ομαλή.
  • Αν παρατηρήσετε μουτζούρες, καλύψτε το με κάποιο foundation ή concealer.
  • Για μια καπνιστή εμφάνιση, τραβήξτε μια παχιά γραμμή και λερώστε την με ένα βαμβακερό μπουμπούκι.

Ελπίζουμε ότι έχετε πλέον κατακτήσει την τέχνη της εφαρμογής ενός τέλειου eyeliner. Θυμηθείτε ότι καμία τέχνη δεν έρχεται στην πρώτη προσπάθεια. Η τακτική εξάσκηση και ο πειραματισμός με διαφορετικά στυλ μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μόνιμο eyeliner που σίγουρα θα τραβήξει μερικά μάτια. Αφήστε τα μάτια σας να μιλήσουν για το στυλ σας!