Πώς να κάνετε μακιγιάζ Green Eye

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φορέσετε ένα πράσινο μακιγιάζ ματιών. Αυτά είναι αρκετά εύκολο να δημιουργηθούν. Αν έχετε καστανά μάτια τότε αυτό είναι ένα βλέμμα που μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο μοντέρνα. Οι πράσινες σκιές ή οι πράσινες επενδύσεις είναι πολύ λαμπερές. Μπορείτε να τα φορέσετε με το μεγαλύτερο μέρος του πάρτι σας να φοράει αυτά που είναι πράσινα. Αν θέλετε να φορέσετε ένα lehenga ή ένα βαρύ κοστούμι που έχει πράσινο και κόκκινο κέντημα τότε αυτό το είδος εμφάνισης μπορεί να είναι αρκετά λαμπερό. Επομένως θα πρέπει να το δοκιμάσετε. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον μερικές αποχρώσεις του πράσινου και μια μαύρη απόχρωση στο χέρι εάν θέλετε ένα εφέ Smokey. Θα χρειαστείτε επίσης βαριά μάσκαρα και μια επένδυση τζελ που είναι αρκετά δημοφιλής και μοντέρνα αυτές τις μέρες από τις επενδύσεις νερού. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε λάμψεις και άλλες λαμπερές επενδύσεις.

Πώς να κάνετε μακιγιάζ Green Eye

Παρακάτω είναι τα βήματα για να αποκτήσετε το σωστό πράσινο μακιγιάζ ματιών:

1. Για να ξεκινήσετε το βασικό μακιγιάζ, πρέπει να καθαρίσετε την επιφάνεια του δέρματος. Εάν υπάρχει εναπόθεση λαδιού και βρωμιάς, το μακιγιάζ σας δεν θα κάτσει σωστά. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα βαθύ καθαριστικό προσώπου και στη συνέχεια να στεγνώσετε την επιφάνεια. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο καθαριστικό χωρίς λάδι για αυτό. Ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας μπορείτε να επιλέξετε ένα καθαριστικό για τον καθαρισμό των πόρων.

2. Τώρα μπορείτε να βάλετε αστάρι. Αυτό είναι σημαντικό για να μην τσαλακωθεί η σκιά ή η επένδυση. Εάν θέλετε αυτό ως πειραματικό βλέμμα, τότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε αστάρι. Ωστόσο, εάν πρόκειται για ένα πάρτι όπου θέλετε να το φορέσετε για πολλές ώρες, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο primer στα βλέφαρα και γύρω από τα μάτια. Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε σε ξεχωριστό αστάρι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο αστάρι προσώπου.

3. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποια μορφή ενυδατικής κρέμας εάν έχετε τη συνήθεια το δέρμα να σπάει. Μπορείτε να το αποφύγετε εάν έχετε λιπαρή επιφάνεια.

4. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο concealer. Τρίψτε το κονσίλερ στις απαιτούμενες περιοχές όπου έχετε κηλίδες ή οποιοδήποτε τύπο κηλίδων ή οποιαδήποτε άλλη κηλίδα. Για αρχάριους μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια μορφή κονσίλερ ραβδιών επίσης. Αν θέλετε πιο επαγγελματική εμφάνιση τότε μπορείτε να φορέσετε ένα κρέμα concealer. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάποιο μεταλλικό concealer.

5. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θεμέλιο για να ολοκληρώσετε τα βασικά βήματα. Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να το χρησιμοποιήσετε. Αυτό πρέπει να αναμειχθεί σωστά. Μπορείτε να εφαρμόσετε συμπαγή και να κάνετε το μακιγιάζ του προσώπου σας με ένα απαιτούμενο κραγιόν και επένδυση χειλιών.

6. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ασημί απόχρωση σε ολόκληρο το καπάκι. Χρησιμοποιήστε το από το κόκαλο του φρυδιού και γύρω από το μάτι.

7. Πάρτε ένα πράσινο μολύβι. Σχεδιάστε τη γραμμή για να κάνετε το σχήμα της ουράς σύμφωνα με το σχήμα των ματιών σας. Τώρα μπορείτε να συμπληρώσετε το εξωτερικό τμήμα του καπακιού με το ίδιο πράσινο μολύβι. Τώρα χρησιμοποιήστε ένα πινέλο εφαρμογής για να λερώσετε το χρώμα. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε κάποια πιο σκούρα πράσινη απόχρωση στο μεσαίο τμήμα.

8. Χρησιμοποιήστε λίγο κίτρινο στο εσωτερικό τμήμα και συνδυάστε τα χρώματα. Πάρτε την πιο ανοιχτή απόχρωση σε ένα απλικατέρ και χρησιμοποιήστε το στο κάτω χείλος για επιπλέον αποτέλεσμα.

9. Χρησιμοποιήστε μια λεπτή μαύρη επένδυση πολύ κοντά στη γραμμή των βλεφαρίδων τόσο για το άνω όσο και για το κάτω χείλος. Χρησιμοποιήστε βαριά μάσκαρα και μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε χαλαρές λάμψεις για πιο πάρτι αποτέλεσμα.

10. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αστραφτερές επενδύσεις σε πράσινο χρώμα για περισσότερο στυλ πάρτι και δράμα.