9 Καλύτερα ινδικά σχέδια νυχιών

Οι ινδικοί γάμοι είναι οι πιο πολυτελείς και ακριβές υποθέσεις. Είναι λαμπερά, γεμάτα με κόσμο και σχεδόν μοιάζουν με πανηγύρι κάθε φορά που γιορτάζονται. Ο χαρούμενος χορός, η πολύχρωμη διακόσμηση, η δυνατή μουσική Χίντι, τα διαφορετικά τελετουργικά και τα έθιμα κάνουν αυτή την περίσταση μοναδική, ευοίωνη και γοητευτική.

Είναι μερικοί από τους πιο υπέροχους γάμους που έχουν δει σε όλο τον κόσμο και έχουν γίνει επίσης ένα δημοφιλές αξιοθέατο για τους ανθρώπους που ζουν στην άκρα δύση. Μιλώντας για ινδικούς γάμους, πρέπει να θυμάστε ότι όλα εδώ είναι διακοσμημένα με το παραδοσιακό και εθνικό ινδικό στυλ. συμπεριλαμβανομένης της στολής της νύφης και του γαμπρού. Η νύφη φροντίζεται ιδιαίτερα και είναι φτιαγμένη για να δείχνει το καλύτερο την ημέρα του γάμου της. Τα νύχια της είναι επίσης καλά περιποιημένα, κομμένα και διαμορφωμένα. Οι περισσότερες νύφες προτιμούν επίσης να φορούν υπέροχα σχέδια τέχνης νυχιών. Εδώ λοιπόν, έχουμε καταγράψει μερικές ιδέες για εκείνες τις νύφες που αναζητούν μερικές υπέροχες προτάσεις.

1. Shining Wedding Nail Art:

ινδική τέχνη νυχιών

Η ημέρα του γάμου σας είναι ίσως η πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας και είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα πάντα για να φαίνεστε υπέροχοι. Θέλεις τα τέλεια μαλλιά, το τέλειο ντύσιμο, το τέλειο μακιγιάζ και φυσικά το τέλειο nail art. Η λαμπερή γαμήλια τέχνη νυχιών με ωραία ασημένια κεντήματα φαίνεται εξαιρετική, όμορφη και πολύ μοντέρνα. Είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να δείχνετε ιδιαίτερα ξεχωριστοί εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

2. Πορτοκαλί και χρυσή γαμήλια τέχνη νυχιών:

Ένας συνδυασμός από χοντρό πορτοκαλί και χρυσό κάνουν την τέλεια τέχνη νυχιών γάμου. Ορισμένα λουλούδια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν μια πιο λαμπερή και υπέροχη εμφάνιση. Θα πρέπει επίσης να προστεθούν περίπλοκα μοτίβα.

3. Light Pink Wedding Indian Nail Art:

Ένα ωραίο ροζ αστραφτερό χρώμα νυχιών με μερικά συμπαγή μαύρα σχέδια από πάνω του κάνουν υπέροχα σχέδια για ινδικούς γάμους. Κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται όμορφα, ειδικά όταν δείχνετε το δαχτυλίδι σας στους φίλους σας.

4. Κόκκινη και μπλε γαμήλια τέχνη νυχιών:

Λαμπερή, γυαλιστερή και λαμπερή τέχνη νυχιών είναι αυτό που θέλουν οι Ινδές γυναίκες στους γάμους τους. Ένας συνδυασμός μπλε και κόκκινου μοιάζει σχεδόν τέλειος σε αυτές τις νεαρές ινδικές νύφες. Μπορεί να προστεθεί ωραίο χρυσό κέντημα για να αυξηθεί η γοητεία.

5. Κίτρινο και πορτοκαλί νυφικό τέχνης:

Οι νεαρές νύφες της Ινδίας που αναζητούν μια τυπική ινδική εμφάνιση μπορούν να επιλέξουν την κίτρινη και πορτοκαλί γαμήλια τέχνη. Ο πλούσιος και δυνατός συνδυασμός πορτοκαλί και κίτρινου αντανακλά τη διάθεση των ινδικών γάμων και φαίνεται σχεδόν ευοίωνος.

6. Παραδοσιακή ινδική νυφική ​​τέχνη νυχιών:

Μπορείτε πάντα να αποκτήσετε ένα ωραίο κίτρινο χρώμα νυχιών με μερικά πλούσια και πολύχρωμα ινδικά σχέδια. Φτιάχνουν υπέροχα ινδικά σχέδια τέχνης νυχιών και φαίνονται επίσης δημιουργικά και καλά γυαλισμένα.

7. Σημαντική τέχνη νυχιών γάμου:

Ορισμένες Ινδικές γυναίκες τείνουν να είναι συντηρητικές και τους αρέσει η τέχνη των νυχιών τους να έχουν νόημα. Για αυτούς, η συγκεκριμένη τέχνη νυχιών φαίνεται τέλεια. Μπορείτε να βάψετε το βασιλικό μοβ χρώμα στα νύχια σας και να προσθέσετε ένα ισχυρό υλικό κεντήματος που θα λειτουργήσει ως ένα ισχυρό σύμβολο των ινδικών γάμων.

8. Elegant Wedding Nail Art:

Ένας συνδυασμός χρυσού και ροζ με μια λεπτή μαύρη γραμμή που τρέχει στη μέση φαίνονται κομψά, ήρεμα και πολύ διακριτικά. Είναι καλά περιποιημένα, αν και δεν φέρουν καμία βαριά λεπτομέρεια. Είναι πολύ απλά για να τα δεις και να φτιάξεις εξαιρετικά σχέδια για τις ινδιάνικες νύφες που γνωρίζουν τη μόδα.

9. Matte Red and Gold Accents Wedding Nail Art:

Η καλύτερη ιδέα για ινδική τέχνη νυχιών γάμου είναι το ματ κόκκινο με χρυσές πινελιές. Η υφή είναι απλά όμορφη και το κέντημα είναι εξαιρετικό. Φαίνονται πλούσια, δυνατά και πολύ μοντέρνα.