9 Καλύτερα Σχέδια Τέχνης Βιτρώ

Μια πολύ δημοφιλής μορφή τέχνης νυχιών είναι η ζωγραφική στα νύχια. Αυτό είναι εύκολο να γίνει και να αναδημιουργηθεί. Δεν χρειάζεστε πραγματικά ικανότητες σχεδίασης για αυτό, αλλά πρέπει να έχετε σταθερά χέρια. Για τις περισσότερες τέχνες νυχιών από βιτρό θα χρειαστείτε ένα μαύρο striper ως must. Θα χρειαστείτε επίσης να έχετε πολλά χρώματα βερνικιών νυχιών για να συνδυάσετε τις ζωγραφιές σας με βιτρό. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά βερνίκια νυχιών. Μερικές φορές μπορείτε να συνδυάσετε βερνίκια νυχιών με βερνίκια λάμψης ή να κρατήσετε χώρους για να τα γεμίσετε με διαφανές βερνίκι και χαλαρές λάμψεις διαφορετικών χρωμάτων.

Βιτρό Nail Arts:

Αυτή η μορφή τέχνης νυχιών φαίνεται πραγματικά ωραία και γλυκιά. Μια τέχνη νυχιών με βιτρό μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα ρούχων λόγω των τεράστιων επιλογών χρωμάτων που μπορείτε να ενσωματώσετε σε αυτούς τους τύπους σχεδίων τέχνης νυχιών.

Σήμερα σας προτείνουμε 9 από τις κορυφαίες επιλεγμένες βιτρό νυχιές, που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. Glitterred Stained Glass Nail Art με Metal Sequins:

Glitterred Stained Glass Nail Art με Metal Sequins

Μια όμορφη τέχνη νυχιών όπως η παραπάνω μπορεί να δημιουργηθεί με glitter striper και μερικά βερνίκια νυχιών της επιλογής σας. Προσθέστε μερικές μπλούζες ή μεταλλικές πούλιες στο ένα σας καρφί για μια επιπλέον τζαζ εμφάνιση. Για δύο άλλα νύχια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαλαρά κόκκινα glitters αναμεμειγμένα με χρυσές λάμψεις σε ένα διαφανές παλτό βάσης ή ένα γυαλιστερό βερνίκι όπως το OPI.

2. Free Hand Easy to do Stained Glass Nail Art:

Δωρεάν χειροτεχνία νυχιών με βιτρό

Για τον παραπάνω σχεδιασμό, πρέπει να ξεκινήσετε με ένα δωρεάν σχέδιο οριοθέτησης χεριών με ένα striper ή ένα πινέλο τέχνης νυχιών. Δημιουργήστε χώρους που θα γεμίσετε με χρώματα. Τώρα συμπληρώστε τα κενά με το πίσω μέρος μιας οδοντογλυφίδας με τα χρώματα. Στη συνέχεια επαναπροσδιορίστε τις οριοθετήσεις, αυτή τη φορά το κάνετε πολύ προσεκτικά και τακτοποιημένα. Χρησιμοποιήστε ένα διαφανές παλτό για να διατηρήσετε το σχέδιο που δημιουργήθηκε έτσι. Ολοκληρώστε με ένα διαφανές παλτό. Δοκίμασέ το!

3. Σχέδια νυχιών βιτρό εκκλησίας:

Βιτρό Εκκλησία Σχέδια νυχιών παραθύρου

Χρησιμοποιήστε τις δωρεάν δεξιότητές σας στο σχέδιο για να δημιουργήσετε το παραπάνω σχέδιο. Σχεδιάστε μερικά σταυρωτά μοτίβα και χρησιμοποιήστε ένα ασημένιο βερνίκι υψηλής λάμψης για μερικά νύχια. Χρησιμοποιήστε αυτό το ασημί με άλλα χρώματα και μαύρο striper για το αποτέλεσμα του βιτρό. Δοκίμασε αυτό.

4. Abstract Stained Glass Nail Art:

Αφηρημένη τέχνη νυχιών από βιτρό

Αυτό μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα ακόμα κι αν δεν έχετε καλά χέρια στη ζωγραφική. Δοκιμάστε αυτήν την τέχνη νυχιών με στριπτερ σε μαύρο χρώμα και μερικά επιλεγμένα χρώματα όπως παραπάνω. Ελπίζω ότι μπορείτε να το πραγματοποιήσετε με ευκολία. Αυτό μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε από τα παραδοσιακά ή δυτικά ρούχα σας και φαίνεται πολύ καλό επίσης.

5. Glitter Polish and Stained Glass Effect:

Γυαλιστερό γυαλιστικό και εφέ βιτρό

Εάν έχετε μια ωραία συλλογή από γυαλιστερά γυαλιστερά που περιείχαν μικροσκοπικές πούλιες, μερικά που περιέχουν μικροσκοπικά νήματα λάμψης, τότε μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αυτό το σχέδιο. Οριοθετήστε τους χώρους που θέλετε να χρωματίσετε με μερικά κομμάτια σκωτσέτας και στη συνέχεια συμπληρώστε τους χώρους με την επιλογή των λαμπερών χρωμάτων. Μπορείτε να το κάνετε με διαφορετικές χρωματικές απλές λάμψεις ή χαλαρές λάμψεις επίσης.

6. Επίδραση χρωματισμένου γυαλιού με χαλκομανία:

Επίδραση χρωματισμένου γυαλιού με χαλκομανία

Αγαπάμε αυτό. Το λατρεύεις κι εσύ; Έχει υπέροχη εμφάνιση και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το κάνετε. Αλλά το δύσκολο μέρος εδώ είναι να πιάσετε ένα λουλούδι χρωματιστό χαλκομανία όπως αυτό. Δυστυχώς, μπορεί να μην βρείτε αυτούς τους τύπους χαλκομανιών στην Ινδία, αλλά αν μπορείτε να το προμηθευτείτε, τότε δεν σας αρέσει!

7. Vintage Glass Stained Nail Art:

Vintage Glass Stained Nail Art

Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το σχέδιο τέχνης νυχιών, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν συμπληρώνετε τα χρώματα, έτσι ώστε να μην αναμειγνύεται το ένα με το άλλο. Φροντίστε σωστά και κάντε το με σταθερά χέρια. Το Re ορίζει τις οριοθετήσεις με ένα δείκτη.

8. Σφραγισμένο βιτρό Nail Art:

Σφραγισμένη ζωγραφική από βιτρό

Η σφράγιση είναι μια τεχνική με την οποία μπορείτε να σβήσετε σχέδια από καλούπια που ονομάζονται πλάκες εικόνας. Εάν μπορείτε να πιάσετε μια πλάκα εικόνας σφράγισης που έχει σχέδιο βιτρό, μπορείτε να κάνετε αυτήν την τέχνη νυχιών πολύ εύκολα. Για τη βάση μπορείτε να κάνετε τεχνική σφουγγαρίσματος και στη συνέχεια να αποτυπώσετε την εντύπωση του γυαλιού στα νύχια. Δοκίμασέ το!

9. Βερνίκι από φύλλο νυχιών:

Υφή από καρφί βιτρό με φύλλα

Πάρτε τα χέρια σας με μερικά φύλλα νυχιών και δοκιμάστε αυτό το σχέδιο. Καλύψτε τα νύχια με αλουμινόχαρτα και σχεδιάστε στη συνέχεια τις οριοθετήσεις με μια μαύρη ταινία. Από εσάς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μικρά κομμάτια φύλλων και να τα χρησιμοποιήσετε σε μαύρη βάση. Και τα δύο θα λειτουργήσουν! Φαίνεται υπέροχο, έτσι δεν είναι?

Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Πείτε μας τη γνώμη σας!