Κορυφαία 9 σχέδια βαφής νυχιών πουά

Μοτίβο πουά, ένα σχέδιο που έγινε μοντέρνο αργά. Χρησιμοποιείται σε ρούχα, αξεσουάρ και χρησιμοποιείται για διάφορους σκοπούς σχεδιασμού. Η πουά είναι ένα μοτίβο που αποτελείται από μια σειρά κύκλων που έχουν το ίδιο μέγεθος και τοποθετούνται με ίσο διάστημα μεταξύ των κύκλων. Αλλά με την έλευση των μοντέρνων σχεδίων νυχιών αυτοί οι περιορισμοί έσπασαν. Τώρα ποικιλίες πειραματισμών γίνονται με βάση το μέγεθος των κύκλων, των διαστημάτων και της τοποθέτησης και σίγουρα με τα χρώματα. Με την έλευση της τέχνης των νυχιών που είναι δραστηριότητα μόδας καθώς και μια μορφή τέχνης που πραγματοποιείται στα νύχια, η πουά δεν περιοριζόταν μόνο σε υφάσματα και ρούχα. κέρδισε την είσοδο και στην τέχνη των νυχιών. Όχι μόνο οι καλλιτέχνες νυχιών το εκτίμησαν και το χρησιμοποίησαν δυναμικά, αλλά βρήκαν διάφορα υπέροχα πουά χρώματα νυχιών.

Όμορφα και κομψά Polka Dot Nail Art σχέδια με εικόνες:

Εδώ είναι μια προσπάθεια να αναδείξετε τα κορυφαία εννέα σχέδια βαφής νυχιών πουά.

1. The Bubblegum Pink:

πουά τέχνη νυχιών

Αυτό το χρώμα νυχιών με ροζ φόντο και λευκές πουά με μαύρο περίγραμμα είναι άκρως θηλυκό και ιδανικό για εκδηλώσεις όπως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή μπορεί να είναι απλώς ένα απλό ραντεβού.

2. Ασπρόμαυρες κουκίδες:

καρφί πουά 2

Τέλειο παράδειγμα εκσυγχρονισμένης εκδοχής πουά, αυτή η τέχνη νυχιών θα ταιριάζει με μια πληθώρα στολών από γοτθικά έως μοντέρνα φορέματα. Αυτό είναι ένα πραγματικό μάτι που τραβάει.

3. Διακοπές στη χώρα των θαυμάτων:

καρφί πουά 3

Είτε πρόκειται για γιορτινή διάθεση είτε για περίοδο διακοπών. Μια απλή έξοδος ή ένα μικρό πάρτι στον κήπο. Αυτή η τέχνη νυχιών ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν, καταπραϋντικές φωτεινές αποχρώσεις, ένα γυαλί ηλίου και αυτό το όμορφο φωτεινό αλλά καταπραϋντικό χρώμα νυχιών προσθέτει μια χαλαρωτική διάθεση διακοπών.

4. Love In The Air:

καρφί πουά 4

Αυτό είναι ιδανικό για κορίτσια που έχουν μάτι σε εργένη. Αυτό το πουά βαφής νυχιών είναι τολμηρό και όμορφο. Το τριαντάφυλλο στο καρφί του δακτυλικού δακτύλου είναι ένα σημάδι αγάπης, είτε κάνεις πρόταση γάμου είτε αρραβωνιάζεσαι. Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη που υπάρχει στον αέρα.

5. Λουλούδια και κουκκίδες:

καρφί πουά 5

Αυτό πάλι απεικονίζει μια ρομαντική διάθεση. Αυτός είναι ένας τέλειος συνδυασμός φωτεινών σχεδίων που σίγουρα φαίνονται καλά για σχεδόν κάθε εκδήλωση, καθιστώντας το έτσι ένα πολύ ωραίο σχέδιο για εσάς. Ο σχεδιασμός μπορεί να γίνει με μια ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων, ώστε να έχετε την επιλογή επιλογής κατά την κατασκευή αυτού του σχεδίου.

6. Γρήγορο και έξυπνο:

νύχι πουά 6

Λείπει ο προϋπολογισμός; Δεν απομένει πολύς χρόνος για το πάρτι; Τότε αυτό είναι το τέλειο σχέδιο τέχνης νυχιών για τέτοιες καταστάσεις. Απλό, funky, έξυπνο αλλά όμορφο. Κατάλληλο για νέους.

7. Timeρα Χριστουγέννων:

καρφί πουά 7

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε ένα από τα νύχια προσθέτει ένα είδος εορταστικής διάθεσης σε ολόκληρη την τέχνη. Αυτό συμπληρώνεται και πάλι από τα γιορτινά μπλε του ουρανού και τα πράσινα και κόκκινα πουά. Τα χρώματα που ταιριάζουν τόσο στο θέμα της τέχνης των νυχιών.

8. Gold And Girly:

καρφί πουά 8

Τόσο θηλυκό το χρώμα των νυχιών, ειδικά τα νύχια στη μέση με το πουά σχέδιο. Τα χρυσά χρώματα στα άλλα νύχια τα συμπληρώνουν με έναν περίεργο τρόπο. Συνολικά, η θηλυκή γοητεία του χρώματος είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα ηλικιών από εφήβους έως είκοσι.

9. Polka And Pearls:

καρφί πουά 9

Κομψά, εξωφρενικά, αισθησιακά όλα τα εύσημα υπολείπονται για αυτό το όμορφο κομμάτι τέχνης νυχιών. Ο συνδυασμός jet μαύρου φόντου και μαργαριταριών προσθέτει αυτή τη βασιλική και αριστοκρατική αίσθηση σε αυτή την τέχνη νυχιών. Ιδανικό για φορέματα και άλλα πανέμορφα φορέματα, αυτό είναι σίγουρα μια πρώτη κομψή και πανέμορφη γυναικεία επιλογή.