9 Εύκολα σχέδια τέχνης νυχιών των ευχαριστιών με εικόνες

Η Ημέρα των Ευχαριστιών θεωρείται ως μία από τις πιο δημοφιλείς διακοπές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, η Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτάζει το πνεύμα της κοινής χρήσης, της αδελφοσύνης και της συντροφικότητας. Ως εκ τούτου, οι οικογένειες, μικρές και μεγάλες, συγκεντρώνονται για ένα υπέροχο γλέντι αυτήν την ημέρα, ενώ όλες απαριθμούν τα πράγματα για τα οποία είναι περισσότερο ευγνώμονες. Αυτές οι περίφημες διακοπές στις ΗΠΑ έχουν επίσης εμπνεύσει την τέχνη των νυχιών.

Η τέχνη νυχιών ως μορφή έκφρασης έχει πάρει δυναμική τα τελευταία χρόνια καθώς παρέχει στις νέες γυναίκες και τα κορίτσια την ευκαιρία να «ντύσουν» τα νύχια τους για να προσθέσουν περισσότερη προσωπικότητα και αίσθηση. Επομένως, όταν προσθέτετε την Ημέρα των Ευχαριστιών και την τέχνη των νυχιών μαζί, θα εκπλαγείτε από τα ιδιόμορφα σχέδια νυχιών που είναι διαθέσιμα. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη ότι οι διακοπές πραγματοποιούνται κατά την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου, η φθινοπωρινή περίοδος έχει επίσης σημαντική επιρροή στο σχεδιασμό της τέχνης των ευχαριστιών, γεμάτη με φύλλα φθινοπώρου.

Σχέδια τέχνης των ευχαριστιών:

1. Φθινοπωρινά φύλλα νυχιών:

ευχαριστήρια τέχνη νυχιών

Ο σχεδιασμός της τέχνης των φύλλων του φθινοπώρου αποδίδει ένα κατάλληλο φόρο τιμής στην εποχή κατά την οποία πραγματοποιούνται οι γιορτές των Ευχαριστιών. Οι φθινοπωρινές αποχρώσεις εμφανίζονται πλήρως σε αυτό το σχέδιο νυχιών, με φθινοπωρινά φύλλα ζωγραφισμένα στο νύχι από κάτω προς τα πάνω σε γήινους τόνους καφέ, ώχρας και πορτοκαλί. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να είστε ιδιόρρυθμοι χωρίς να είστε πολύ δυνατοί. Η επίστρωση λάμψης που βρίσκεται πάνω από το σχέδιο των φύλλων προσθέτει λάμψη στο νύχι.

2. Σχεδιασμός νυχιών εμπνευσμένος από την πτώση:

Φθινόπωρο εμπνευσμένο Nail Art

Ο σχεδιασμός νυχιών με βάση το φθινόπωρο αναφέρεται στο πώς η φύση και η γη γίνονται ένα κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου. Οι ραβδώσεις του μαύρου προστίθενται για διακοσμητικούς σκοπούς και οι λευκές κουκίδες συμπληρώνουν το συνολικό σχέδιο χωρίς να το κάνουν να μοιάζει γκρινιάρα. Η επίστρωση λάμψης έχει προστεθεί για να προσθέσει λάμψη και πίτσα. Το γαλλικό στυλ μανικιούρ της τέχνης των νυχιών προσθέτει χαρακτήρα και αφήνει το νύχι γυμνό χωρίς να το κάνει να αισθάνεται άδειο.

3. Nil Art εμπνευσμένο από προσκυνητές:

Nil Art εμπνευσμένη από προσκυνητές

Οι προσκυνητές που ήταν οι επίσημοι φορείς των καλών ειδήσεων χρησιμεύουν επίσης ως έμπνευση για το σχέδιο τέχνης νυχιών. Τα πρόσωπα του Ινδού, της Νοσοκόμας και του Αρχηγού είναι ζωγραφισμένα σε κάθε καρφί. Αυτό το ιδιόμορφο στυλ είναι τόσο χαριτωμένο όσο και funky και είναι μια επιτυχία μεταξύ των νεαρών κοριτσιών κατά την περίοδο των διακοπών. Χρησιμοποιώντας αυτούς τους χαρακτήρες, μια γυναίκα θα ενσαρκώσει το πραγματικό πνεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών.

4. Nail Art εμπνευσμένο από την Τουρκία:

Η Τουρκία ενέπνευσε το Nail Art

Καμία γιορτή των Ευχαριστιών δεν ολοκληρώνεται ποτέ χωρίς την παρουσία μιας χυμώδους Τουρκίας. Όλα τα σπίτια, εκτός από τις άλλες λιχουδιές που έχουν τοποθετηθεί στο τραπέζι, είναι βέβαιο ότι θα έχουν μια μεγάλη γαλοπούλα στο κέντρο του τραπεζιού. Επομένως, είναι σωστό ότι ένα σχέδιο γαλοπούλας θα πρέπει να βρει τον δρόμο του στο καρφί μιας γυναίκας. Τα χαριτωμένα μοτίβα γαλοπούλας ζωγραφισμένα στο καρφί έρχονται σε γήινες αποχρώσεις κόκκινο, κίτρινο, πορτοκαλί και καφέ.

5. Fall Inspired Nail Art:

Φθινόπωρο εμπνευσμένο σχέδιο νυχιών

Η εποχή του Φθινοπώρου καλωσορίζεται από όλους σε όλο τον κόσμο καθώς φέρνει μαζί της τη ζεστασιά της περιόδου των γιορτών. Αυτά τα μοτίβα λουλουδιών ζωγραφισμένα σε γήινο φόντο θα συμπληρώσουν καλύτερα την εποχή. Πλούσιο σε υφή και χρώμα, αυτός ο σχεδιασμός νυχιών έρχεται επίσης με πρόσθετη πολυπλοκότητα.

6. Τουρκία Feather Nail Art:

Τουρκία Feather Nail Art

Το φτερό της Τουρκίας σχηματίζει ένα θόλο στο καρφί σε πλούσια χρώματα κίτρινο, πορτοκαλί, πράσινο λάιμ, μόκα και μαύρο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να δείχνετε μοντέρνοι.

7. Σχέδιο νυχιών μοτίβου φύλλων:

Leaf Motif Nail Design

Το μοτίβο των φύλλων του φθινοπώρου αναφέρεται σε αυτό το σχέδιο νυχιών όπου μέρος του φύλλου είναι ζωγραφισμένο εκατέρωθεν του νυχιού και συμπληρώνεται με μια υπόδειξη λάμψης

8. Falling Leaves Nail Art:

Πτώση φύλλων Nail Art

Τα φύλλα που πέφτουν το φθινόπωρο χρησιμεύουν ως έμπνευση για αυτό το σχέδιο, που αναπαρίσταται εδώ με λάμψη.

9. Μαγειρεμένο σχέδιο νυχιών γαλοπούλας:

Μαγειρεμένο σχέδιο νυχιών Τουρκίας

Τώρα οι νέες γυναίκες και τα κορίτσια μπορούν να απολαύσουν μια μαγειρεμένη γαλοπούλα εν κινήσει (στα νύχια τους). Είναι διασκεδαστικό και νόστιμο!