9 Καλύτερα σχέδια τέχνης Mosaic Nail Art με εικόνες

Ο σχεδιασμός του Mosaic nail art φαίνεται φανταστικός στα νύχια. Απαιτεί λίγο από την προσπάθειά σας στις περισσότερες περιπτώσεις, επειδή απαιτούνται πολλά χρώματα και αρκετός χρόνος από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας για να δημιουργήσετε αυτά τα τέλεια μωσαϊκά νύχια. Χρειάζεστε πολλά χρώματα για μωσαϊκά νύχια. Δεν είναι πάντα δύσκολο να δημιουργηθούν αυτά γιατί τελικά τα σχήματα δεν έχουν μεγάλη σημασία.

Όπως θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε τα όρια για το σχέδιο του μωσαϊκού, εκτός εάν συμφωνείτε με κάτι άλλο, όπως να γεμίσετε ένα ειδικό σχέδιο όπως μια καρδιά σε μωσαϊκό. Στη συνέχεια, πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το περίγραμμα και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βγείτε έξω από το περίγραμμα με το περίγραμμά σας.

Mosaic Nail Arts:

Ακολουθούν οι 9 καλύτερες επιλογές μας για όμορφα ψηφιδωτά σχέδια για τέχνες νυχιών. Ρίξτε μια ματιά και δοκιμάστε μερικά.

1. Σχέδιο μωσαϊκού καρδιάς:

Σχέδιο μωσαϊκού καρδιάς

Αυτό φαίνεται πανέμορφο, αλλά λίγο δύσκολο είδος τέχνης για νύχια, επειδή πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να ακολουθείτε το σχήμα της καρδιάς και να μην περνάτε στο βασικό χρώμα με το χρώμα σας. Δοκιμάστε αυτό το βράδυ ραντεβού σας ή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

2. Sequin Mosaic Design:

Sequin ψηφιδωτό σχέδιο

Εάν μπορείτε να πιάσετε πούλιες τέχνης νυχιών, τότε δεν θα χρειαστεί να πάτε δωρεάν μωσαϊκό ζωγραφικής. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ψηφιδωτά νύχια, βάζοντας πούλιες σε διαφανές βερνίκι πάνω από το ίδιο ή διαφορετικό χρώμα βαφής βάσης.

3. Καρό Μωσαϊκό Μοτίβο:

Καρό Μωσαϊκό μοτίβο

Αν μπορείτε να βάλετε σκληρή δουλειά και χρόνο, δοκιμάστε αυτό. Θα πρέπει να πάτε ελεύθερα για αυτό και να είστε προσεκτικοί για να δημιουργήσετε κουτιά για αυτά τα καρό σχέδια. Κρατήστε στο χέρι διαφορετικά χρώματα και μερικά λαμπερά βερνίκια νυχιών. Σφραγίστε το σχέδιο όταν στεγνώσει με ένα διαφανές βερνίκι.

4. Σχέδιο ψηφιδωτού πολλαπλών χρωματισμών:

.Ηφιδωτό σχέδιο πολλαπλών χρωματισμών

Κάθεστε αδρανείς την Κυριακή ή ξαπλώνετε τεμπέλης το απόγευμα; Δοκιμάστε μια τέχνη νυχιών όπως αυτή, επειδή θα χρειαστεί πολύς χρόνος για τη δημιουργία της. Κάντε μικρούς χώρους για τα διαφορετικά χρώματα και στη συνέχεια συμπληρώστε τα κενά με χρώματα χρησιμοποιώντας το αμβλύ άκρο μιας οδοντογλυφίδας. Τώρα ορίστε ξανά το περίγραμμα με ένα μαύρο απογυμνωτή. Χρησιμοποιήστε ένα διαφανές βερνίκι για να σφραγίσετε το σχέδιο.

5. Ένα δωρεάν σχέδιο Glitter και Shimmer:

Δωρεάν λάμψη και λάμψη στο χέρι

Αν σας αρέσουν τα λαμπερά και λαμπερά σχέδια, δοκιμάστε αυτή τη μωσαϊκή τέχνη νυχιών. Χρησιμοποιήστε shimmery ή glitter της επιλογής σας σε ασημί βάση.

6. A Sunny Day Mosaic Nails art Design:

A Sunny Day Mosaic Nails art design

Αν προτιμάτε πιο ανοιχτά χρώματα από σκούρες αποχρώσεις, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μοτίβο μωσαϊκού όπως αυτό. Είναι ένα από τα πιο κρίσιμα σχέδια από μωσαϊκή τέχνη νυχιών.

7. Μη παραδοσιακό μοτίβο ψηφιδωτού:

Μη παραδοσιακό μοτίβο ψηφιδωτού

Δοκιμάστε ένα μοτίβο μωσαϊκού όπως αυτό που είναι αρκετά διαφορετικό όσον αφορά τον συνδυασμό χρωμάτων καφέ, κόκκινου και χρώματος δέρματος ή σάρκας σε λευκή βάση. Επιπλέον, μόνο δύο νύχια έχουν αυτό το μοτίβο και τα υπόλοιπα 3 έχουν μείνει με κόκκινο βερνίκι νυχιών.

8. A Maze Nails Art Design:

A Maze Nails Art Design

Το λαβύρινθο μοτίβο νυχιών φαίνεται ωραίο και μοντέρνο. Δοκιμάστε ένα προσεκτικά τραβηγμένο λαβύρινθο καρό μοτίβο τέχνης νυχιών σε μωσαϊκό όπως το παραπάνω.

9. Splatter Nails Art in Mosaic:

Splatter nails art in mosaic

Δοκιμάστε ένα splatter nail art με μια μη παραδοσιακή προσέγγιση. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα κάθε φορά και έχοντας κατά νου το ακριβές σχέδιο, δώστε μικρές κουκίδες με την άκρη του πινέλου ή του απογυμνωτή νυχιών με καθένα από τα χρώματα. Αυτό μπορεί να είναι μια μορφή μωσαϊκών πιτσιλιών καρφιών, όπου αντί για χτυπήματα χρωμάτων, δίνουμε προσεκτικά κουκίδες από τα επιλεγμένα χρώματα στα νύχια για να διατηρήσουμε το σχέδιο που θέλουμε.

Ποια τέχνη νυχιών θα δοκιμάσεις; Πείτε μας τη γνώμη σας!