9 καλύτερα σχέδια τέχνης Shellac Nail Art

Όταν πρόκειται για υπέροχα προϊόντα νυχιών και υπέροχα σχέδια νυχιών, ο ανταγωνισμός στην αγορά είναι τεράστιος. Κάθε κομμωτήριο θα σας δώσει τις δικές του απόψεις σχετικά με το ποιο είναι το καλύτερο σχέδιο τέχνης νυχιών, ποιο θα σας δώσει τα καλύτερα αποτελέσματα και ποιο δεν θα σας κάνει να μετανιώσετε αργότερα. Αυτό ήταν το σκηνικό μέχρι που ήρθε η Shellac. Μετά από επεξεργασία για πέντε χρόνια, έφτασε επιτέλους. Με το Shellac, το πρόβλημα της φθοράς και του σκίσματος και του ξεθωριάσματος των νυχιών εξαλείφεται. Είναι φανταστικά, σας δίνουν υπέροχα αποτελέσματα και οι πελάτες είναι πάντα ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν. Σας εγγυάται ένα μανικιούρ δεκατεσσάρων ημερών που είναι απολύτως εκπληκτικό. Εδώ έχουμε καταγράψει μερικά εκπληκτικά σχέδια νυχιών shellac μόνο για να εμπνευστείτε αρκετά για να το αποκτήσετε.

1. Hello Kitty Shellac Nail Design:

Hello Kitty Shellac Nail Design

Το Shellac κάνει την ποιότητα των νυχιών σας απολύτως εκπληκτική. Είναι τόσο καλά γυαλισμένα, καθαρά και προσεγμένα. Κόκκινο με λευκές πουά φαίνεται τέλειο και ελκυστικό. Η εικόνα της hello kitty με ένα όμορφο τόξο στο κεφάλι της είναι ένα πολύ χαριτωμένο σχέδιο νυχιών.

2. Leopard Print Shellac Nail Design:

Leopard Print Shellac Nail Design

Ο σχεδιασμός νυχιών από σέλακ με λεοπάρ εκτύπωση φαίνεται τόσο κομψός και νέος. Τα νύχια σας φαίνονται καταπληκτικά με την υπέροχη τεχνική που εισήγαγε αυτό το προϊόν. Η παρουσίαση και η ποιότητα είναι σχεδόν αξιοζήλευτες.

3. Σχέδιο νυχιών με διάστικτα Shellac:

Διακοσμητικό σχέδιο νυχιών Shellac

Αποκτήστε τον νέο σχεδιασμό νυχιών με κουκκίδες και δείτε το πλήθος να αγριεύει! Το συγκεκριμένο σχέδιο φαίνεται τόσο μοντέρνο και μοντέρνο. Θαμπώνουν όταν διατηρούνται κάτω από τα φώτα και η εμφάνιση είναι τόσο γυαλιστερή και προσεγμένη. Όταν σχεδιάζετε να συνεχίσετε με τους φίλους σας, αυτό είναι σίγουρα το σχέδιο που πρέπει να επιλέξετε.

4. Butterfly Shellac Nail Art:

Butterfly Shellac Nail Art

Η τέχνη των νυχιών Shellac ήταν πολύ οργή αυτές τις μέρες. Ομορφαίνουν την ποιότητα των νυχιών σας και τα ανεβάζουν σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Φαίνονται λαμπερά και λαμπερά και καλά γυαλισμένα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. ειδικά η τέχνη των πεταλούδων shellac νύχια. Τα χρώματα και το σχήμα των φτερών της πεταλούδας είναι ελκυστικά και μοναδικά.

5. Αριστοκρατικό και δροσερό σχέδιο νυχιών Shellac:

Αριστοκρατικό και δροσερό σχέδιο νυχιών Shellac

Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό των αγαπημένων σας χρωμάτων μαζί με προϊόντα shellac και αποκτήστε κάτι δροσερό, αριστοκρατικό και διασκεδαστικό σαν αυτό. Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά σχέδια τέχνης νυχιών που έχουν δει μέχρι τώρα. Ενώ δύο καρφιά έχουν ένα σχέδιο, τα άλλα δύο καρφιά έχουν διαφορετικό σχέδιο. Φαίνονται υπέροχα, ελαφριά και πολύ εξεζητημένα.

6. Σχέδιο νυχιών Shellac της σημαίας της Μεγάλης Βρετανίας:

Το σχέδιο νυχιών Shellac της σημαίας της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται απολύτως εκπληκτικό. Αυτό θα φαινόταν υπέροχο αν επευφημούσατε την Αγγλία σε έναν αγώνα ή ίσως απλώς εκφράζατε την αγάπη σας για τη χώρα. Ο σχεδιασμός είναι τόσο καλά γυαλισμένος, μοναδικός και κάθε φορά που το κοιτάς, είναι μαγευτικό.

7. Περίπλοκος σχεδιασμός νυχιών Shellac:

Περίπλοκο σχέδιο νυχιών Shellac

Τα περίπλοκα σχέδια νυχιών Shellac μπορούν να γίνουν μόνο από επαγγελματίες. Είναι καλλιτεχνικά, όμορφα και σου φαίνονται πολύ φυσικά. Χρησιμοποιήστε ένα ωραίο χρώμα όπως το ροζ και προσθέστε μερικά δροσερά και μοντέρνα σχήματα για να υπερβάλλετε και να αναδείξετε τη λαμπρή ποιότητα των νυχιών σας που μόνο το Shellac μπορεί να προσφέρει. Αυτή είναι μια από τις υπέροχες ιδέες τέχνης Shellac για νύχια

8. Καταπληκτικό σχέδιο νυχιών Shellac:

Καταπληκτικό σχέδιο νυχιών Shellac

Το υπέροχο με τα σχέδια νυχιών shellac είναι ότι βελτιώνουν την υφή των νυχιών σας. Έχουν μεγαλύτερη αντοχή από άλλα προϊόντα και διαθέτουν άδεια, εξειδικευμένη και καλά κατασκευασμένη περιποίηση νυχιών. Εξαιτίας αυτού, τα σχέδιά τους, όπως αυτό, βγαίνουν επίσης υπέροχα. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο τέχνης νυχιών Shellac.

9. Απλός σχεδιασμός νυχιών Shellac:

Απλό σχέδιο νυχιών Shellac

Για το απλό σχέδιο νυχιών shellac, επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα νυχιών shellac και περάστε το στα νύχια σας. Σίγουρα θα παρατηρήσετε τη διαφορά μεταξύ άλλων προϊόντων νυχιών και shellac μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.