Πώς να κάνετε φυσικό μακιγιάζ γάμου;

Προσπαθείτε να αποκτήσετε φυσικό μακιγιάζ για το γάμο σας; Καλώς! Είναι καλύτερο να φαίνεστε εντυπωσιακά την ξεχωριστή σας μέρα αργότερα από το να αποκτήσετε την ομορφιά με αυτό το φυσικό μακιγιάζ! Οι νύφες αναζητούν ανά πάσα στιγμή τις καλύτερες ιδέες γάμου που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βεβαιωθούν ότι η συγκεκριμένη μέρα τους θα είναι μια πραγματική λάμψη.

Ωστόσο, ένα από τα πράγματα που δεν πρέπει να περάσουν καθόλου κατά τη διάρκεια του γάμου σας είναι το μακιγιάζ του γάμου σας. Ενώ είναι εξαιρετικά απλό να αποφασίσετε ένα περίεργο στυλ γάμου για τη σημαντική ημέρα σας, η φυσική εμφάνιση του μακιγιάζ είναι εκπληκτική για κάθε νύφη, καθώς αυτό θα αναδείξει καλύτερα την έμφυτη ομορφιά τους, χωρίς να φαίνεται απλή και συνηθισμένη..

Πώς να κάνετε φυσικό μακιγιάζ γάμου

Οδηγίες για φυσικό μακιγιάζ γάμου:

1. Ξεκινήστε τελειοποιώντας το δέρμα σας:

Κατά συνέπεια, το μακιγιάζ αναμιγνύεται εύκολα με το προηγούμενο πλύσιμο με καθαριστικό και ένα πανί για απαλή απολέπιση του προσώπου σας. Η καλύτερη, πιο φυσική μέθοδος για να το εκτελέσετε είναι με έγχρωμη λοσιόν. Δεδομένου ότι είναι καθαρό, δεν πρέπει να το πάτε πολύ κοντά στο δέρμα σας, αφού πρέπει να το κάνετε με βάση. Μπορείτε ακόμα να προχωρήσετε κάπως βαθύτερα για να χαλαρώσετε την επιδερμίδα σας.

2. Χωρίς επισκίαση:

Θυμηθείτε ότι οι σκιές ματιών παράγονται για να τονίσουν τα μάτια σας, όχι να τα καταπνίξουν. Σε περίπτωση που ο γάμος σας είναι έτοιμος για χειμώνα αλλιώς φθινόπωρο, αποφασίστε ουδέτερους τόνους για το μακιγιάζ του γάμου σας. Σε κατάσταση, είναι τους μήνες του καλοκαιριού αλλιώς άνοιξη, τα παστέλ σίγουρα θα λειτουργήσουν σωστά. Από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητο να μην υπερβείτε τη σκιά των ματιών σας. Η ελαφριά εφαρμογή σκιάς ματιών μπορεί να αποκαλύψει την ομορφιά των ματιών σας και να την κάνει να φαίνεται στη ζωή.

3. Σκιά βλεφάρων:

Μια απαλή, καφετί απόχρωση ενισχύει το φυσικό περίγραμμα των ματιών σας χωρίς να εμφανίζεται ως σκιά. “Επιλέξτε μια σκιά αρκετά πιο σκούρα από το δέρμα σας. Βουρτσίστε το στις πτυχές και κατεβάστε τις κάτω βλεφαρίδες. βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σταθερές άκρες. “

4. Κάντε μια λεπτή γραμμή:

Όταν εφαρμόζετε γραμμές ματιών και χρησιμοποιείτε σωστά, αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των ματιών σας, δημιουργώντας τα πιο ανοιχτά. Mayσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αδιάβροχο, καθώς και υγρό eyeliner σε σκούρο καφέ, διαφορετικά μαύρο χρώμα. Απλώς προσέξτε ότι θα κάνετε μια λεπτή συν φυσική γραμμή στο πάνω και στο κάτω βλέφαρό σας. Οι παχύτερες γραμμές μπορούν να δώσουν στα μάτια σας ένα κουρασμένο βλέμμα, εκπληκτικό που σίγουρα δεν θα θέλατε να έχετε στη μεγάλη σας μέρα.

5. Coating On The Blush:

Για να φαίνεστε ροζ μαζί με το φρέσκο ​​πρόσωπο, χρησιμοποιήστε ένα κρέμα μάγουλου. Σκόνη ένα ρουζ σε σκόνη από πάνω θα συνθέσει το χρώμα. Δώστε έμφαση στα ζυγωματικά σας εφαρμόζοντας ελαφρύ ρουζ σε σκόνη. Παρατηρήστε το ότι το χρώμα που επιλέγετε θα οργανώσει με την ανάπαυλα των χρωμάτων μακιγιάζ του γάμου σας. Απλώς μην υπερβαίνετε τα πράγματα.

6. Subtly Amp Up Lips:

Αποκτήστε μια όμορφη απόχρωση (που διαρκεί επίσης), επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στα χείλη σας και σπρώξτε το χρώμα στα χείλη σας με την άκρη του δακτύλου σας αντί να το εφαρμόσετε ανοιχτά από το σωλήνα. Εστιάστε το στο κέντρο και ανακατέψτε..

7. Γεμάτο με μεγάλη διάρκεια:

Η μάσκαρα είναι μια ακόμα ζωτική πτυχή του μακιγιάζ του γάμου σας και μπορεί να ισορροπήσει και να χτίσει τα μάτια σας να φαίνονται πιο δραματικά. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από την παχιά χρήση μάσκαρα καθώς αυτό θα δημιουργήσει τις βλεφαρίδες σας να αναδύονται εξαιρετικά αφύσικα. Τα μάτια σας θα φαίνονται καλύτερα, ενώ επιλέγετε σκούρα καφέ κατά τα άλλα μαύρη αδιάβροχη μάσκαρα.

8. Έντονο χρώμα χειλιών:

Για να κάνετε τα χείλη σας ελκυστικά, χρησιμοποιήστε ένα συντονιστικό κραγιόν και μια επένδυση για τα χείλη, από τα οποία είναι σε φυσικές αποχρώσεις. Θα είναι μεγάλο αν χρησιμοποιείτε όλη την ημέρα μαζί με μακράς διάρκειας χρώμα στα χείλη για να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τα ταξίδια στο δωμάτιο πούδρας πολύ σύντομα, επομένως μπορείτε να εφαρμόσετε ξανά το χρώμα των χειλιών σας.