15 απλά και διαφορετικά ινδικά μακριά χτενίσματα για γυναίκες

Το να έχεις μακριά μαλλιά δεν αφορά πλέον το χάος ή είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Θα σας κάνει μάλλον κομψή και θα σας αφήσει να φαίνεστε αρκετά νευρικοί και αριστοκρατικοί. Εδώ είναι τα κορυφαία μοντέρνα χτενίσματα για μακριά μαλλιά Ινδίας. Τα μακριά μαλλιά της Ινδίας μπορούν να φαίνονται έθνικ, αριστοκρατικά και κομψά αν τα διατηρείτε καλά. Εδώ λοιπόν σας λέμε πώς να στεφανώσετε καλύτερα τη δόξα των μακριών μαλλιών σας Ινδών κοριτσιών μέσα από αυτά τα στυλ. Μάθετε πώς μπορείτε να φαίνεστε καλύτερα, φορώντας τα αποτελεσματικά ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, την υφή και τις εκδηλώσεις σας. Μάθετε περισσότερα για τα εύκολα ινδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά και μάθετε πώς να χτενίζετε καλύτερα τις μακριές σας και να τις καμαρώνετε με στυλ! Έλα τώρα κορίτσια, μαζέψτε τα αξεσουάρ σας και ας κάνουμε τα μαλλιά να χορεύουν με χαρά, τι λένε!

15 ινδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά με εικόνες:

Ακολουθούν τα κορυφαία 15 διαφορετικά ινδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά ως εξής.

1. Χαλαρό χτένισμα:

ινδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Αυτό το μακρύ ινδικό χτένισμα είναι αρκετά απλό και εύκολο να το κάνετε. Εδώ φαίνεται η ηθοποιός Nayanthara να καμαρώνει αυτό το απλό αλλά κομψό look. Αφήστε τα μαλλιά να πέσουν γύρω σας και βουρτσίστε τα καλά. Φουσκώστε το κοντά στο στέμμα και καρφώστε το καλά με άκρα. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα τα αγαπημένα σας αξεσουάρ μαλλιών για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμφάνιση. Είναι το καλύτερο ινδικό χτένισμα για μακριά μαλλιά.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικία μπορούν να δοκιμάσουν εντελώς αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Το οβάλ και το διαμαντένιο πρόσωπο μπορούν να ταιριάξουν για να δοκιμάσετε αυτό.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Αυτό το ευέλικτο στυλ μπορεί να δοκιμαστεί ανά πάσα στιγμή όλο το χρόνο.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε το με ωραία κομψά ινδικά φορέματα για γιορτές ή λειτουργίες οικογένειας και φίλων.

2. Exotic Soft Wave Indian Hair Look:

ινδικά μακριά μαλλιά χαλαρά

Πόσο κομψή φαίνεται αυτή η εικόνα του Keerthi Suresh; Αυτή η ηθοποιός εδώ φαίνεται να καμαρώνει τα ωραία απαλά κύματα μαλλιών της γύρω της. Αυτό το στυλ ταιριάζει καλύτερα αν έχετε όμορφα και υγιή μαλλιά. Καμαρώστε τα μαλλιά σας σε αυτό το μακρύ χτένισμα για ινδικά μαλλιά, όπως αυτό. Φροντίστε να το κουλουριάσετε αρκετά με απαλά κύματα. Δοκιμάστε το αν είστε ανάμεσα σε κάποιον που αγαπά το απλό και αριστοκρατικό νευρικό look παρά με πιο τολμηρές κινήσεις.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το Winters ταιριάζει καλύτερα για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ εάν είστε μόνο στην ηλικία των 20 ετών.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να ταιριάζει απόλυτα σε αυτή την ευέλικτη εμφάνιση.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε ένα ωραίο μακρύ φόρεμα για να πάτε σε κοκτέιλ πάρτι ή εκδηλώσεις εδώ με αυτό το στυλ.

3. Παραδοσιακό κουλούρι για μακριά μαλλιά:

Παραδοσιακό κουλούρι για μακριά μαλλιά

Αυτό το παραδοσιακό ινδικό χτένισμα με κουλούρι για μακριά μαλλιά δεν είναι νέο στο στυλ και τη μόδα. Ωστόσο, αυτό είναι αειθαλές και είναι εδώ για να μείνει. Οι γυναίκες που αγκαλιάζουν έθνικ vibes με μοντέρνα εμφάνιση μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ. Εδώ ο κότσος είναι καλά διακοσμημένος και προσαρμοσμένος με ωραία λουλούδια τριγύρω. Τα μαλλιά είναι ελαφρά πλεγμένα στο πλάι. Αυτό δίνει μια εντελώς κομψή και αριστοκρατική εμφάνιση, μακριά από το μοντέρνο στυλ, αλλά είναι πολύ χαριτωμένο και όμορφο.

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες 20 και 30 ετών ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Στρογγυλό και οβάλ πρόσωπο μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Κάθε εποχή είναι απολύτως καλό να πάτε σε αυτό το χτένισμα.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε ωραίο παραδοσιακό σάρι για κάθε γιορτή ή γάμο με αυτόν τον τρόπο.

4. Τακτοποιημένο πλεκτό ινδικό χτένισμα για μακριά μαλλιά:

ινδική πλεξούδα με μακριά μαλλιά

Ακολουθεί η εικόνα της ηθοποιού Rashi Khanna. Εδώ δίνονται τόσο χαριτωμένα και αθώα βλέμματα με αυτό το απλό, τακτοποιημένο πλεκτό μαλλί. Αυτό είναι ένα απλό και εύκολο ινδικό χτένισμα για μακριά μαλλιά. Αν σας αρέσει η παραδοσιακή μέθοδος πλέξης, τότε αυτό το στυλ μπορεί να γίνει με έναν τόσο κομψό τρόπο. Εδώ είναι τακτοποιημένο με τέτοιο τρόπο και περαιτέρω διακοσμημένο με τακτοποιημένα αξεσουάρ. Δοκιμάστε αυτό αν σας αρέσουν οι έθνικ εμφανίσεις

 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα μπορεί να χωρέσει πλήρως σε αυτό εύκολα.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Φορέστε αυτό το χτένισμα για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου εύκολα.
 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι γυναίκες μπορούν να το δοκιμάσουν σε οποιαδήποτε εποχή καθώς είναι αρκετά ευέλικτο.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε ωραία μακρά εθνική κουρτά ή φόρεμα ή saree για φεστιβάλ εδώ.

5. Μακρύ σγουρό ινδικό χτένισμα:

Μακρύ σγουρό ινδικό χτένισμα

Έρχονται ακόμη ένα χτένισμα ινδικού πάρτι για μακριά μαλλιά. Αν αγαπάτε τις μπούκλες και τις αγκαλιάζετε καλά, τότε αυτό είναι το καλύτερο για εσάς. Εδώ φαίνεται στην εικόνα η ηθοποιός Sai Pallavi να καμαρώνει τις κομψές μπούκλες της μπροστά μας. Δοκιμάστε τα αν σας αρέσει να καμαρώνετε ότι είστε ωραία σγουρά μαλλιά με αυτόν τον τρόπο. Βεβαιωθείτε ότι δεν παραλείπετε να φροντίζετε καλά τα μαλλιά σας πριν από αυτό καθώς τα μαλλιά πρέπει να φαίνονται γυαλισμένα και τακτοποιημένα.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Οι χειμώνες και οι μουσώνες είναι καλύτεροι για αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοδήποτε σχήμα προσώπου μπορεί να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το στυλ εύκολα.
 • Ιδανική ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 είναι καλό να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα εύκολα.
 • Τέλεια στολή και περίσταση: Φορέστε αυτό το ωραίο μακρύ φόρεμα ή φόρεμα για να δείχνετε όμορφο σε πάρτι ή βραδιές ραντεβού.

6. Crown Braid Hairstyle:

Χτένισμα Πλεκτά Κορώνα

Όσοι αγαπούν λίγο την κομψότητα και τη μόδα μπορούν να δοκιμάσουν αυτό. Αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή νυφικά χτενίσματα και για μακριά μαλλιά. Ωστόσο, χρειάζεστε επαγγελματία στιλίστα για να δουλέψετε σε αυτό το στυλ. Αυτό το στυλ πλεξούδας κορώνας είναι αρκετά κομψό και μοντέρνο φαίνεται κομψό επίσης. Η ακατάστατη εμφάνιση προσθέτει ακόμη περισσότερο στο vibe και το στυλ. Είναι το καλύτερο για γυναίκες που θέλουν να φαίνονται ανυπόμονες και θέλουν να έχουν μια καλή πρώτη εντύπωση.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για να ροκάρεις αυτό το look.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Φορέστε αυτό το στυλ για οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, όπως ταιριάζει σε όλους.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Όσοι είναι στα 20 τους μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ καθώς τους ταιριάζει καλύτερα.
 • Τέλεια ρούχα και περίσταση: Δοκιμάστε αυτό με ένα έθνικ και μακρύ φόρεμα ή lehengas για να δείχνετε καλύτερα και φορέστε αυτό το στυλ κατά τη διάρκεια των γιορτών ή των γιορτών του γάμου.

7. Καταρράκτης Ινδικό χτένισμα:

Τα καλύτερα ινδικά στυλ για μακριά μαλλιά 2

Το πανέμορφο στυλ καταρράκτη είναι ένα χτύπημα σε κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιακών ομάδων, καθώς και σε όλο τον κόσμο επίσης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα saree ή ένα salwar και να πάτε για τη βραδινή έξοδο εκείνου του κοριτσιού ή για ένα γατάκι. Πλέξτε τις πλευρές και φέρτε το στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, στερεώστε το με μια καρφίτσα, τα υπόλοιπα μαλλιά πρέπει να είναι ημι-δαχτυλίδια ή μπούκλες, για το φαινόμενο του καταρράκτη.

 • Τέλεια σεζόν: Φορέστε αυτό το στυλ το χειμώνα μόνο για καλύτερη άνεση.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Δοκιμάστε αυτό το χτένισμα για γυναίκες στα 20 τους.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Αυτό το χτένισμα ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες με οβάλ, στρογγυλό και διαμαντένιο σχήμα προσώπου.
 • Καλύτερη περίσταση και ρούχα: Μπορεί κανείς να φορέσει γρήγορα αυτό το στυλ για καθημερινές τακτικές εξόδους και περιστάσεις. Φορέστε χαριτωμένο ντεπόζιτο και γουέστερν φόρεμα ή ακόμα και έθνικ κουρτά με αυτό το στυλ.

8. Αλογοουρά Hairstyle:

Αναρωτηθήκατε ποτέ να δοκιμάσετε νέα και φανταχτερά στυλ για εσάς; Αυτό είναι φανταχτερό και κομψό ινδικό χτενίσματα πάρτι για μακριά ίσια μαλλιά. Και αυτό είναι αρκετά κομψό και κομψό, και το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποια στάση για να το συνδυάσετε με αυτό το στυλ για να φαίνεστε στολισμένοι. Συγκεντρώστε όλα τα μαλλιά στην αρχή σε μια αλογοουρά και στη συνέχεια φορέστε ψηλά κοντά στην περιοχή του στέμματος. Φτιάξτε ένα κουλούρι σε σχήμα μπαλονιού και κρατήστε καρφίτσες στη βάση του κουλουριού. Αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει με κάποια βοήθεια από τους φίλους σας.

 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοσδήποτε τύπος προσώπου μπορεί να ταιριάξει γρήγορα με αυτό το στυλ.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Δοκιμάστε αυτό το στυλ μόνο για γυναίκες στα 20 και στα 30 τους.
 • Τέλεια σεζόν: Φορέστε αυτό το χτένισμα που ταιριάζει καλύτερα σε κάθε εποχή όπως επιθυμείτε εξίσου.
 • Καλύτερη περίσταση και ρούχα: Ένα μακρύ φόρεμα και φόρεμα είναι κατάλληλα για αυτό το χτένισμα. Οι γυναίκες μπορούν εύκολα να επιδεικνύουν αυτό το στυλ για νυχτερινά πάρτι και συγκεντρώσεις.

9. Crimping Hairstyle:

Πτυσσόμενο χτένισμα

Σφίξτε τα μαλλιά σας και αφήστε τα να πέσουν από τη μία πλευρά. επιτρέπουν στα μαλλιά να μοιάζουν με αυτά των νερών που πέφτουν. Χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά εντελώς, πάρτε τα σίδερα για το μπούκλες σας ή μια πρέσα και σφίξτε μακριά. Στυλ με μους για να γυαλίζει και να δένεται. Αυτά είναι τα απλά ινδικά χτενίσματα για μακριά μαλλιά.

 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Δοκιμάστε αυτό για γυναίκες στα 40 τους για την καλύτερη εμφάνιση.
 • Τέλεια σεζόν: Ο χειμώνας και ο μουσώνας είναι μια καλή εποχή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ, στρογγυλό και διαμαντένιο σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ.
 • Καλύτερα ρούχα και περίσταση: Οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν αυτό το στυλ για περιστασιακές περιστάσεις και συγκεντρώσεις. Φορέστε ένα χαριτωμένο έθνικ ή δυτικό φόρεμα όπως επιθυμείτε για αυτό το στυλ καθώς όλα τα φορέματα μπορούν να ταιριάζουν σε αυτό το χτένισμα.

10. Νυφικό χτένισμα της Νότιας Ινδίας:

ινδικό κουλούρι με μακριά μαλλιά

Η μεσαία διαδρομή είναι ένα στυλ που χρειάζεται πέντε λεπτά βούρτσισμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι είτε να κάνετε τα μαλλιά κυματιστά είτε να τα αφήσετε στο πόκερ ίσια, να διαχωρίσετε το τμήμα μπροστά και να το τραβήξετε προς το πρόσωπό σας και να κάνετε το ίδιο από το στέμμα και την πλάτη. Τα μαλλιά μπροστά τώρα μπορούν να χωριστούν στη μέση και οι πλευρές πρέπει να τραβηχτούν πίσω από το αυτί. Τα μαλλιά από το στέμμα πρέπει να χτενίζονται προς τα πίσω και να αφήνονται ακατάστατα, που μοιάζουν με καταρράκτες σε καταρράκτη. Είναι τα νυφικά χτενίσματα της νότιας Ινδίας για μακριά μαλλιά.

 • Τέλεια σεζόν: Δοκιμάστε αυτό το στυλ το καλοκαίρι για να δείχνετε τα καλύτερα.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Αυτό το στυλ ταιριάζει σε γυναίκες κάτω των 35 ετών.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Όσοι έχουν οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το στυλ για να φαίνονται καλύτερα.
 • Καλύτερα ρούχα και περίσταση: Φορέστε αυτό το στυλ για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις και λειτουργίες γάμου, είτε είναι sangeet είτε mehndi. Οποιαδήποτε εθνική ένδυση όπως lehengas, saree ή μακρύ φόρεμα μπορεί να ταιριάξει καλά με αυτό το στυλ.

11. Innocent Ponytail with Bang:

Innocent Ponytail with Bang

Η αθώα αλογοουρά έχει προχωρήσει πολύ, αλλά για ένα λαμπερό look στον ύπνο, μαζέψτε την αλογοουρά στην κορυφή του στέμματος σας. Μόλις τελειώσετε, πάρτε τα σίδερα για μπούκλες και στερεώστε τα σε διάφορα μήκη της αλογοουράς, αυτό θα έδινε δαχτυλίδια ή μπούκλες σε διάφορα στάδια, που μοιάζουν με φούντες.

 • Τέλεια σεζόν: Η καλοκαιρινή περίοδος είναι κατάλληλη για αυτό το χτένισμα.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες στα 20 τους μπορούν να κουνήσουν αυτό το χτένισμα.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οι γυναίκες με οβάλ σχήμα προσώπου μπορούν να ταιριάζουν καλά σε αυτό το χτένισμα.
 • Καλύτερα ρούχα και περίσταση: Φορέστε ένα υπέροχο φόρεμα μέχρι το γόνατο ή οποιοδήποτε casual ντύσιμο με αυτό το στυλ. Είναι μια βραδιά ραντεβού και οι ταινίες είναι κατάλληλες για αυτό το στυλ.

12. Κουλούρι χαμηλού λαιμού:

ινδικά μακριά μαλλιά χοντρή πλεξούδα μπροστά

Το ψωμάκι με χαμηλό λαιμό είναι ιδανικό για εθνοτικές περιστάσεις. Αυτό που κάνετε εδώ είναι να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά χαμηλού λαιμού στον αυχένα σας. Τώρα φέρτε τα μαλλιά στη θηλιά της ταινίας που συγκρατεί την αλογοουρά και αερίστε την ένταση προς τα έξω. Στερεώστε τις καρφίτσες στη βάση του μπαλονιού και την γραμμή των μαλλιών κοντά στην αρχή του λαιμού. βοηθά στη διατήρηση του μπαλονιού στη θέση του. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ινδικά μακριά χτενίσματα.

 • Τέλεια σεζόν: Φορέστε αυτό το στυλ για το καλοκαίρι για να δώσετε την καλύτερη και άνετη εμφάνιση.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Στρογγυλό, τετράγωνο, οβάλ και διαμαντένιο πρόσωπο μπορεί να δοκιμάσει αυτό το στυλ.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Αυτό το κόμμα χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι κατάλληλο για γυναίκες στα 20 τους.
 • Αντιστοίχιση ρούχων και περιστάσεων: Φορέστε το μόνο με φορέματα μέχρι το γόνατο ή μακριά που μπορούν να σας κάνουν να δείχνετε κομψή, και αυτό για νυχτερινά πάρτι ή εκδηλώσεις για να δώσετε στιλβωμένη ατμόσφαιρα.

13. Αλογοουρά μπαλονιού:

ινδική γυναίκα με μακριά μαλλιά

Η αλογοουρά με μπαλόνι είναι απλό και τρελό στυλ, γι ‘αυτό χρειάζεστε δέκα λεπτά για να χτενιστείτε και να είστε έτοιμοι. Χτενίστε τα μαλλιά σε ψηλή ή χαμηλή αλογοουρά, ανάλογα με το στιλ και το μήκος των μαλλιών σας. Τώρα κάντε τρία χωρίσματα μόλις γίνει η θηλιά και σε κάθε διαμέρισμα έχετε μια πολύχρωμη θηλιά. Η μέση κάθε διαμερίσματος πρέπει να τραβηχτεί προς τα έξω για να μοιάζει με ένα μίνι μπαλόνι και είστε έτοιμοι. Αυτό είναι το καλό κούρεμα για μακριά μαλλιά Ινδικό.

 • Καλύτερη σεζόν για να δοκιμάσετε: Το καλοκαίρι είναι μια καλή επιλογή για να δοκιμάσετε αυτό το στυλ.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Δοκιμάστε αυτό με οποιονδήποτε τύπο προσώπου καθώς ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Φορέστε αυτό το στυλ για γυναίκες στα 20 τους για να δώσουν μια όμορφη εμφάνιση.
 • Τέλεια ρούχα και περίσταση: Τα περιστασιακά δυτικά ρούχα και σορτς είναι τα καλύτερα για αυτό το χτένισμα και είναι για περιστασιακές εξόδους με φίλους ή οικογένεια.

14. Ινδικό χτένισμα γάμου για μακριά μαλλιά:

ινδικό στυλ μακριά μαλλιά

Πάρτε τα σίδερα για μπούκλες και τοποθετήστε τα στο περιθώριο, το μεσαίο τμήμα και το κάτω τμήμα των μαλλιών σας και στεγνώστε με πιστολάκι αυτές τις περιοχές για 2 λεπτά. Αφαιρέστε τα σίδερα και δώστε στα μαλλιά ένα καλό βούρτσισμα για ένα λεπτό, από πίσω προς τα εμπρός και μετά από μπροστά προς τα πίσω. Τα μαλλιά σου θύμιζαν ποτάμι που ρέει. Αυτά είναι τα τέλεια ινδικά χτενίσματα γάμου για μακριά μαλλιά.

 • Τέλεια σεζόν: Κάθε εποχή είναι απολύτως καλό να πάτε με αυτό το χτένισμα.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Αυτό το χτένισμα του γάμου ταιριάζει πολύ στις γυναίκες στα 20 τους.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Γυναίκες με στρογγυλό, τετράγωνο και σχήμα διαμαντιού προσώπου μπορούν να κουνήσουν αυτό το βλέμμα.
 • Καλύτερα ρούχα και περίσταση: Φορέστε μακρύ φόρεμα με αυτό το στυλ, καθώς φαίνεται εντελώς κομψό και φορέστε το μόνο για τη γαμήλια τελετή ή τις εκδηλώσεις για να δείτε την καλύτερη εμφάνισή σας.

15. Gothic Look Hairstyle:

lob κούρεμα ινδικό

Η γοτθική εμφάνιση είναι κατάλληλη για όσους αγαπούν να παρακολουθούν θεματικά πάρτι. Αυτό το καλύτερο κούρεμα για μακριά μαλλιά στην Ινδία έγινε πρόσφατα δημοφιλές και στην τάση αυτή τη στιγμή, δεδομένου του μοναδικού στυλ που έχει. Οι αθώες κοτσίδες που βλέπουμε εδώ στην εικόνα είναι καλά αναμειγμένες και στις δύο πλευρές για να δώσουν αυτό το βλέμμα. Δοκιμάστε το και θα σας αρέσει το τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε πολύ φωτεινά ή πολύ σκοτεινά κλιπ και ταινίες για να κάνετε περισσότερο εφέ.

 • Τέλεια σεζόν: Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη επιλογή για να δοκιμάσετε αυτό το look.
 • Κατάλληλος τύπος προσώπου: Οποιοσδήποτε τύπος προσώπου μπορεί να αποκλείσει εντελώς αυτό το στυλ.
 • Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα: Οι γυναίκες σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα πριν από τα 30 τους μπορούν να τραβήξουν αυτό το βλέμμα.
 • Ταιριαστά ρούχα: Φορέστε εξαιρετικά casual και άνετα δυτικά ρούχα με αυτό το στυλ και αυτό το στυλ για περιστασιακές εξόδους φίλων ή με την οικογένεια.

Πρόσθετες συμβουλές:

Τώρα ας δούμε μερικές επιπλέον προτάσεις για το πώς να φροντίσουμε καλύτερα τα μακριά μαλλιά,

 1. Μην υπερβαίνετε το σαμπουάν με οποιοδήποτε κόστος. Φροντίστε να φροντίζετε τα μαλλιά και να μην αφαιρείτε τα φυσικά έλαια από αυτά.
 2. Εφαρμόστε λάδι μαλλιών κάθε εβδομάδα και θρέψτε καλά τα μαλλιά. Εφαρμόστε λάδι ακόμη και όχι μόνο στα νήματα, αλλά και στην ουρά και στο κάτω μέρος όμορφα.
 3. Βελτιώστε τα μαλλιά μετά το τακτικό πλύσιμο των μαλλιών. Εφαρμόστε τον ορό σε βρεγμένα μαλλιά. Αυτά θα βοηθήσουν τα μακριά μαλλιά να αποκτήσουν καλή υγρασία και να τα θρέψουν καλά.
 4. Μην χάσετε ποτέ να το στυλ καλά αν έχετε την ευκαιρία. Κάνετε πάντα καλό σπα μαλλιών κάθε μήνα για να φροντίζετε τα μαλλιά και να ξεφεύγετε από τα θαμπά μαλλιά.
 5. Κόψτε τα μαλλιά κάθε τέσσερις μήνες κατά μέσο όρο για να διατηρήσετε την υγιή τους φύση.

Τα μακριά μαλλιά είναι ευδαιμονία. Διατηρήστε καλά αυτά τα μαλλιά μέσα από αυτά τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά Ινδικά. Αυτά είναι αρκετά απλά και κομψά αριστοκρατικά στυλ που μπορούν να δοκιμαστούν εύκολα από οποιονδήποτε. Παραλάβετε την επιλογή σας και δοκιμάστε την ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις περιστάσεις σας. Αγκαλιάστε τα μακριά μαλλιά σας και αναδείξτε τα με στιλ και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε από το πλήθος και να σταθείτε με προσοχή σε οποιοδήποτε μέρος.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις:

Q1. Πώς να μεγαλώσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα στο σπίτι φυσικά?

Απάντηση: Όλοι αγαπάμε τα μακριά μαλλιά. Δείτε πώς μπορείτε να αυξήσετε τα μαλλιά πιο γρήγορα. Οι συχνές περικοπές μπορεί να σας βοηθήσουν. Περνάτε καλά μασάζ, έχετε καλή υγιεινή θρεπτική τροφή, προσθέστε βιταμίνη στη διατροφή, αποφύγετε τα εργαλεία styling συχνά, μασάζ με λάδι μαλλιών, δροσερό ξέβγαλμα είναι μερικά μυστικά για να έχετε πιο μακριά μαλλιά πιο γρήγορα.

Q2. Πώς να πετύχετε εύκολα τα μακριά μαλλιά με όμορφο και φωτεινό τρόπο?

Απάντηση: Τα υπέροχα και ωραία μαλλιά είναι το μόνο που ονειρευόμαστε. Πλύσιμο σωστά και σωστά, όχι υπερβολικό πλύσιμο, περιποίηση καλά, μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, στέγνωμα των μαλλιών σωστά και προσεκτικά, κατανάλωση υγιεινών τροφών είναι μερικά από τα μυστικά για να έχετε υγιή εμφάνιση και λεπτά μαλλιά.

Q3. Πώς να δαμάσετε εύκολα τα μακριά φριζαρισμένα μαλλιά?

Απάντηση: Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορεί να είναι ένα ζήτημα, ειδικά για γυναίκες με μακριά μαλλιά. Ως εκ τούτου, η εξημέρωσή του και η αποφυγή του είναι σημαντική. Περιποιηθείτε καλά τα μαλλιά σας και μην παραλείψετε ποτέ αυτό το βήμα. Το μασάζ με λάδι είναι ένα άλλο μυστικό. Επιπλέον, μην στεγνώνετε πολύ, χρησιμοποιήστε συχνά ενυδατική μάσκα μαλλιών και σπα μαλλιών. Χρησιμοποιήστε σαμπουάν συσκευασμένο σε γλυκερίνη.

Q4. Το πλεκτό κουλούρι για μακριά μαλλιά φαίνεται καλό για γυναίκες για λιγότερο από 20 χρόνια?

Απάντηση: Δεδομένου ότι είστε πολύ νεότεροι, ούτως ή άλλως συνιστάται να δοκιμάσετε τη νεανική εμφάνιση. Αν και μπορεί να ταιριάζει, δεν πρέπει να είναι βαρύ και να φαίνεται πολύ πιο απλό για να φαίνεται όμορφο.