9 εκπληκτικά σκουλαρίκια αστεριών σε πιο πρόσφατα σχέδια

Το πρώτο ποίημα που μαθαίνουμε τις μέρες του νηπιαγωγείου μας είναι το «αστραφτερό αστραφτερό αστραφτερό αστέρι». Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί είμαστε αστέρι αντί για λουλούδι ή ουράνιο τόξο ή οποιοδήποτε άλλο όμορφο πράγμα; Λοιπόν, η απάντηση είναι ήσυχη απλή. τα αστέρια είναι το πιο συναρπαστικό δημιούργημα του Θεού. Τα έκανε για να σας εκπλήξει. Δίνουν ελπίδα και χαμόγελο σε όλους. Τα αστέρια είναι κοντά στην καρδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε με τατουάζ ή ένα κόσμημα ή ρούχα.

Όμορφα σκουλαρίκια αστεριών σε διαφορετικά σχέδια:

Τα σκουλαρίκια Star μπορούν να φορεθούν με όλα τα είδη φορεμάτων. Δείτε εδώ τα 9 καλύτερα μοντέλα σκουλαρίκια Star Stud.

1. Σκουλαρίκια Diamond Stud Star:

Σκουλαρίκια Diamond Stud Star

Τα σκουλαρίκια Diamond Stud Star Star έχουν διαμάντια σε σχήμα αστεριού ή διαμάντια σε σχήμα αστεριού. Αυτό είναι ένα συνηθισμένο στυλ στα σκουλαρίκια αστεριών. Πολλά κορίτσια τα φοράνε σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι μια κομψή επιλογή για να φορέσετε για κάθε περίσταση.

2. Σκουλαρίκι Moon and Star:

Σκουλαρίκι φεγγάρι και αστέρι

Τα αστέρια συνοδεύονται πάντα από το φεγγάρι. Το σκουλαρίκι φεγγάρι και αστέρι είναι ζευγαρωμένο σκουλαρίκι. Αυτό το στυλ είναι λίγο πιο πανκ. Αυτό το στυλ σκουλαρίκι είναι casual. Μπορείτε να το φορέσετε στο κολέγιο ή το κυριακάτικο brunch. Είναι ένα απλό στυλ.

3. Σκουλαρίκια Baby Star:

Σκουλαρίκια Baby Star

Τα σκουλαρίκια αστεριών έχουν συνδυασμό αστεριών. Τα σκουλαρίκια baby star έχουν μικρό baby star μέσα. Φαίνεται πολύ χαριτωμένο και γλυκό. Σε πολλά νέα κορίτσια αρέσει να το φορούν. Τα παιδιά κάτω των δώδεκα ετών το λατρεύουν. Είναι απλό στυλ και μπορεί να φορεθεί στο σχολείο από τα κορίτσια.

4. Σκουλαρίκια αστέρι αστερισμού:

Σκουλαρίκια αστερισμού αστεριών

Τα σκουλαρίκια αστέρων αστερισμού είναι σχεδιασμός ομάδας αστεριών. Μπορεί να έχει ή να μην έχει τον πραγματικό αστερισμό. Αυτή είναι μια λαμπερή επιλογή. Μπορείτε να το φορέσετε σε πάρτι και δείπνα. Αυτό το αριστοκρατικό ζευγάρι σκουλαρίκια σας βοηθά να κάνετε καλή δήλωση.

5. Κρεμαστό σκουλαρίκι με αστέρι:

Κρεμαστό σκουλαρίκι με αστέρι

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια αστεριών είναι μακριά σκουλαρίκια. Έχουν λεπτές αλυσίδες αστεριών με αστέρια να κρέμονται τριγύρω. Μπορεί να φορεθεί σε πάρτι. Μπορείτε να το φορέσετε πάνω από ένα απλό φόρεμα, προσθέτοντας περισσότερο glam στο look σας. Αυτό το στυλ μπορεί να φορεθεί με απλό τοπ και τζιν πάτο. Αυτή είναι η τέλεια εμφάνιση για τα καλοκαιρινά βράδια.

6. Σκουλαρίκι Clip Star:

Clip Star σκουλαρίκι

Όλοι δεν έχουν τρυπήσει τα αυτιά τους. Τα σκουλαρίκια με κλιπ είναι για αυτούς τους ανθρώπους. Τα σκουλαρίκια κλιπ αστεριών έχουν κλιπ για να κρατιούνται στα αυτιά. Αυτό είναι ένα απλό στυλ σκουλαρίκια. Μπορείτε να φορέσετε στη δουλειά και στο κολέγιο. Έχει ωραία εμφάνιση σκουλαρίκια.

7. Σκουλαρίκια ασημένιο αστέρι στεφάνης:

Σκουλαρίκια ασημένιο αστέρι στεφάνης

Τα σκουλαρίκια αστέρι Hoop Silver έχουν θηλιές στεφάνης. Αυτό το στυλ σκουλαρίκι είναι σαν βρόχος. Είναι ένα απλό στυλ σκουλαρίκια. Φαίνεται καλό τόσο σε ινδικά όσο και σε δυτικά ρούχα. Είναι πιο κατάλληλο για πάρτι και γάμους.

8. Σκουλαρίκι Crystal Star:

Σκουλαρίκι Crystal Star

Τα σκουλαρίκια με κρυστάλλινα αστέρια έχουν αστέρια από κρύσταλλο. Αυτή είναι μια λαμπρή επιλογή. Μπορείτε να το φορέσετε στις περισσότερες περιπτώσεις. Προσθέτει αίγλη σίγουρα. Αλλά δεν μπορεί να φορεθεί στη δουλειά. Πρέπει να προστατεύεται από ζεστό νερό και χημικά.

9. Long Dangling Star Earrings:

Μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τα μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια αστεριών. Αυτό το στυλ σκουλαρικιών είναι απλό αλλά πολύ κομψό. Μπορείτε να το φορέσετε σε πάρτι, εκδηλώσεις και εκδηλώσεις. Φαίνεται καταπληκτικό στα φορέματα με ώμο. Είναι ιδανικό για κορίτσια με κοντά μαλλιά. Ένας εκτεθειμένος λαιμός κάνει αυτά τα σκουλαρίκια να φαίνονται πραγματικά υπέροχα.

Τα σκουλαρίκια Star Shaped φοριούνται από ηλικίας τριών έως τριάντα ετών. Δεν περιορίζεται ποτέ στην ηλικία ή το μέγεθος. Όλες μπορούν να τις φορέσουν ή όλες τις περιστάσεις, είναι πιο τέλειο για πάρτι και λειτουργίες. Μπορεί να φορεθεί με όλα τα είδη φορεμάτων. Είναι απλό αλλά σούπερ αριστοκρατικό στυλ. Είναι ότι πρέπει για κάθε έφηβο.